Tovább épülnek az utak Csepelen

Csepel.hu

A Magyar Kormány támogatásával és önkormányzati önerőből együttesen több mint másfél milliárd forintból újul meg a Csalitos, a Gondolás, a Bokros, a Százszorszép utca és a Százszorszép köz. Az érintett utcákban nemcsak a járdákat, hanem a csapadékvíz-elvezetést is megépítik – tudta meg lapunk.

Az útépítések folytatása része annak a programnak, amelyet a csepeli önkormányzat korábban meghirdetett.

A Csalitos utca mintegy 190 méteren újult meg, itt kétoldali járdarekonstrukciót is végeztek összesen 380 méteren. A Gondolás utca 220 méteren kapott új aszfaltréteget és mintegy 440 méteren vadonatúj járdát. A Bokros utca szakaszosan, elsőként a Liliom és a Fagyöngy utcák között, majd a Fagyöngy és a Bereg utcák között összesen 628 méteren újul meg. A Százszorszép köz 40 méteres szakaszát, és a Százszorszép utca Zsilvölgyi és a Hollandi út közötti szakaszát pedig 570 méteren építik újjá.

Csepel.hu

4 hozzászólás “Tovább épülnek az utak Csepelen” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    Most már a több tízéve aszfaltozott utak és járdák felújítására is kellene áldozni némi pénzt, mert vannak áldatlan állapotok! Sármány-Kondor utca vége-Vércse utca, folt hátán folt! Meglehetősen nagy forgalommal! Királyerdő nagy része ezen az úton közlekedik a Tihanyi-Csepeli út felé!

  2. Larsen-Nielsen szerint:

    Dunadűlő út (lakótelepi szakasz),
    Duna utca,
    Erdősor utca vége (Csille utcától kifele),
    Akácfa utca,
    Tihanyi utca…

  3. tothrobert szerint:

    És a Dunadűlő útnál egyúttal meg kéne oldani, hogy az is le tudja vezetni részben a forgalmat, ne minden a Határ-Késmárki-Széchenyire zúduljon, ami a Popioleuszakuisuso felé menne.

    Amúgy a nemrég átadott utcák már mennek is tönkre, pl. Jegenye utca csatornafedelek környékének jelenleg 2-3 cm-es süllyedése.

  4. Kisapó szerint:

    Egy illetékestől szeretném megkérdezni, hogy a CSEPEL MŰVEK területén levő utak kihez tartoznak, mert a vállalkozók fizetik a rengeteg adót, de járni már nem lehet az utakon még gyalog sem?!

Itt lehet hozzászólni !