Változik a Csepeli Piac működési rendje

Csepel.hu

Többen jelezték, hogy a Csepeli Piac nyitva tartásával kapcsolatban szeretnének változást kérni, hogy a 65 év alattiak kora reggel is be tudjanak vásárolni. Az elmúlt napok tapasztalatait összegeztük – mondta Borbély Lénárd polgármester, aki a piacot meglátogatva hallgatta meg a vásárlók és az árusok véleményét.

Ennek alapján változik a működési rend.

Holnaptól, április 2-től újra reggel 7-kor fog kinyitni a Csepeli Piac, így a 65 év alattiak 7:00 – 9:00, valamint 12:00 – 16:00 óra között tudnak ott bevásárolni.

A 65 év feletti vásárlók a Kormány rendelete szerint továbbra is kizárólag 9:00 – 12:00 óra között vásárolhatnak a veszélyhelyzetre való tekintettel.

A beengedés minden nap több, de minimum két kapun keresztül fog történni.

Ebben a helyzetben minden csepeli összefogására szükség van. A szigorító intézkedések a közös érdekünkben születtek meg – nyilatkozta Borbély Lénárd egyúttal kérve az embereket, hogy legyenek türelmesek, megértőek, és működjenek közre a nyitvatartási rend betartásában.

Csepel.hu

11 hozzászólás “Változik a Csepeli Piac működési rendje” bejegyzésre

 1. lutria szerint:

  Biztos hogy ezt a nyitvatartási változást akarták a vásárlók?
  Nem inkább azt hogy már 12 előtt is vásárolhassanak?12 után a kenyér már elfogyott,a többi árú már ki van válogatva,a másik része már fonnyadásban van,az árusok szinte már pakolnak…
  Szombaton meg már 14-kor zár a piac,úgyhogy aki “fiatal” és nem kelt korán annak van 2 órája hogy a nyugdíjasok után visszamaradt maradékból vásárolhasson a többi 65év alattival tömegesen…

 2. Betke szerint:

  Lutria: Mindenki nyugodjon le, ilyen árak mellett a nyugdijasok nem fogják felvásásrolni a termékeket, a nyugdijakat csak 2,8 %-al emelték a bérek pedig évek óta közel 8-10%-al nőttek!

 3. pl szerint:

  Tavaly 325-330, most 370 forint az euro… csak hogy számolni lehessen a nagy büszkeségetekkel, a béremelésekkel, és a nyugdíj megőrzésekkel… Ehhez már csak a kaja 15-25 százalékos inflációját kell hozzáadni… Bombasztikus eredmények!

 4. Nagyapó szerint:

  És? Gondolom “p”l bukott a shortolásán? Talán írja meg a $-€ változást, meg a környező országokét! Különben az MNB beavatkozott, így csökkenés történt. Viszont én forinttal gazdálkodom, nem érdekel a datolya ára!
  A világpiacon az élelmiszerárak 8 %-ot emelkedtek. A honi kereskedelem erre még rátesz! Sajnos piacgazdaság van, annyiért adják az árut, amennyiért megveszik.

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 5. concept szerint:

  Azért ez a kép sokat elmond,a Lénárdon és emberein kívül egy vásárló sem látszik a piacon…
  Le merném fogadni hogy 9-12óra között járt ott…
  Esetleg visszamenne cs.-p. 12 után csak összehasonlításképp?

 6. admin szerint:

  Reggel 9 óra előtt volt ott, hogy az árusokkal tudjon beszélni. Így vásárló még nem volt.

 7. pl szerint:

  Neked tényleg nem lehet semmivel elb@szni a napod. Amúgy meg hazudsz, ha nem kell autó, hazudsz, ha nem kell mesterember, hazudsz, ha nem kell műszaki cikk, hazudsz, ha nem túristáskodsz, hazudsz, ha azt mered írni, h a nyugdíjad értékálló… szóval HAZUDSZ, HAZUDSZ, HAZUDSZ!
  Ha pedig nem hazudsz, és tényleg nem érint a forint összeomlása, akkor te egy vályogviskóban élsz a kőkorszakban….

 8. csak úgy szerint:

  “aki a piacot meglátogatva hallgatta meg a vásárlók és az árusok véleményét.”

  vásárlók?

  “Reggel 9 óra előtt volt ott, hogy az árusokkal tudjon beszélni. Így vásárló még nem volt.”

 9. pusssh szerint:

  Hátha aztán megvárta a vásárókat is?
  (Egetverő dilemmák gyötötnek benneteket a világvége közben…)

 10. csak úgy szerint:

  hátha

 11. DrBalla Károlyné szerint:

  Szeretném tudni, mit tesznek azért, hogy a csepeli lakosok maszkhoz jussanak? Nagyon várjuk megnyugtató válaszukat.

Itt lehet hozzászólni !