Összefogás: ismét végrehajtás indul egy csepeli politikus ellen

Csepel.info

Takács Krisztián (balra) és Bangóné Borbély Ildikó (jobbra)

Szinte biztosan a Demokratikus Koalíció, a Momentum, a Jobbik és az LMP közös jelöltje lesz az az MSZP-s önkormányzati politikus, aki ellen hűtlen kezelés bűncselekménye miatt végrehajtást indítanak – értesült a Csepel.info. Nem ez az első ilyen esete. Úgy tűnik a pénzt szereti, de csak ha kapja.

Takács Krisztián a csepeli önkormányzat kárára követte el a bűncselekményt bűnsegéd minőségében, míg a másik vádlott, K. I. az elkövetésért felelt. A csepeli önkormányzat az okozott kár megtérítésére eljárást indított, ám a politikusnak ezen felül is vissza kell fizetnie pénzt az önkormányzatnak. Ez utóbbit mulasztotta el. Nem először. Korábban egy becsületsértési pere után „felejtett el” fizetni. Emiatt a végrehajtó lefoglalta a politikus Thomson típusú televízióját, majd – miután továbbra sem fizetett – a két autóját is.

Ők lehetnek a DK-Momentum-Jobbik-LMP-MSZP közös jelöltjei

Várhatóan Takács Krisztián lesz az egyik olyan képviselőjelölt, aki az MSZP mellett a Jobbik, a Demokratikus Koalíció, a Momentum és talán az LMP nevében fog az őszi önkormányzati választásokon indulni. A felsoroltak közül az LMP csepeli szervezete maga dönti el, hogy csatlakozik-e az összefogáshoz. A Jobbik bárkit elfogad. Pákozdi József jobbikos képviselőt ugyanis, aki tiltakozott az MSZP-DK-s jelöltek személye miatt, már leváltották. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Momentum szintén támogatni fogja az MSZP-s politikust.

Takács Krisztiánt eddig magánokirat-hamisítás, becsületsértés és a már említett hűtlen kezelés miatt ítélték el jogerősen. Ezzel a csepeli MSZP bűnlajstromán azonban csak kispályás. A pártból az elmúlt bő tíz évben kettős emberölés, sikkasztások, pedofil bűncselekmények, aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás és egyéb bűncselekmények miatt is ítéltek el politikusokat.

Ősszel pedig jöhet a folytatás. Az eddig “csak” aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt elítélt Szenteczky Jánost, az MSZP frakcióvezetőjét ugyanis hűtlen kezelés miatt ítélhetik el szeptember 25-én – már ha nem lesz akkor beteg. A koalíciós tárgyalásokon persze – ahol a személyét a leváltott jobbikos képviselőn kívül mindenki elismerte – soha nem volt beteg.

Amennyiben pedig ősszel nyer az összefogás, a DK-Jobbik-Momentum-LMP egyesült erejét nagy eséllyel a Szenteczky János elleni további sértetti jogi képviselet valamint a Takács Krisztián elleni végrehajtás és a kártérítési perek leállítására fogják elsőként felhasználni. Ez az “összefogás” csepeli programjának első pontja, amit nem ígérnek, ám “megcsinálnak”.

Csepel.info

Korábbi cikkeink:

Eldőlt: nem lesz Csepelen előválasztás

Összefogás: ismét végrehajtás indul egy csepeli politikus ellen

Ne nézzetek birkának! – forrong a csepeli ellenzék

Kiderült, mit jelent az „összefogás”

Nyílt levélben utasít összefogásra Szenteczky

Legyűrték a csepeli ellenzéket, Szenteczky és Bangóné győzött

Nyíltan zsarolja Takács Mónikát a pártja

Pár gondolat a csepeli hisztiről

A Jobbik-Momentum-LMP-Szabó Szabolcs küzd az MSZP-DK-Bangóné ellen Csepelen

A DK elfogadta Takács Mónika leváltását

Soha nem látott politikai zsarolás kezdődött Csepelen

Leváltotta az MSZP a csepeli jelöltjét – új fejlemények!

10 hozzászólás “Összefogás: ismét végrehajtás indul egy csepeli politikus ellen” bejegyzésre

  1. Dagobert bácsi szerint:

    Ezek piti hírek, látszik hogy Ábel Attila még nem vette észre, nem ő fújja a passzátszelet Csepelen! A csatát nála okosabbak vezetik!

  2. Tonyó szerint:

    Mind ilyen piti. Csak ha újra pénz közelébe engedik őket, már nem lesznek azok.

  3. PU szerint:

    Dagobert-etika: pitike csalásocskákra, lopkodásocskákra, ítéletek szabotálgatására, közbűntényecskékre nem adunk, sőt az ilyen emberekben bízunk hóttig, a több milliósokról meg sietve elfeledkezünk, mert a mi csupa jóság kádereinkről van szó. Elllenfelünknek örjöngve fejét vesszük, ha nem nyilvánít ötpercenként részvétet vízbefúltaknak, általunk rühellett emléktáblákat koszorúz, vagy nem gusztusunk szerint szebbíti a közterületet.

  4. PU szerint:

    Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy képviselő lehessen valaki ilyen priusszal. Se más közszerepben nem fogadom el.
    Persze, az elvtársaknak lehetnek bőven jó hivatkozásaik arra, hogy nemcsak ők tesznek a törvényre. A mai hírek alapján nem is hagyják ki ezeket a lehetőségeket. De ez nem ment föl senkit. Sem őket a pitiségükben, sem a másfélmilliárdos eljárás alatt álló szupertehetséges szpáhikat.
    Tonyónak egyébként igaza van.

  5. Dagobert bácsi szerint:

    A Dagobert-etika nem erről szól, hanem a szabad véleménynyilvánításról! Ábel Attila azt nem látja be, ilyen piti hírek közlésével nem lehet csatát nyerni! Senki sem kíváncsi rá, amikor milliárdok repkednek Csepelen is különféle beruházásokra! Csak vakargatni kellene, meg szabadon írni róla!

  6. PU szerint:

    De én kiváncsi vagyok rá. Talán csak nem egyedül! Ezt is vakargatni kell és szabadon írni róla.

  7. admin szerint:

    Tisztelt Dagobert bácsi!

    Összeírt, és tömegesen bemásolt hozzászólásokra nem vagyunk vevők. Továbbra is törölni fogjuk az ötezredjére bemásolt szövegeit.

  8. Dagobert bácsi szerint:

    Admin, összetéveszt engem Jobbannal! Ő szokott másolt szövegeket közzé tenni!

  9. […] Összefogás: ismét végrehajtás indul egy csepeli politikus ellen […]

  10. […] Összefogás: ismét végrehajtás indul egy csepeli politikus ellen […]

Itt lehet hozzászólni !