Együtt: a magyarok veszélyesek, nem az illegális határátlépők

Magyar Idők, Csepel.info

Szabo_magyarok

Semmiféle összefüggés nincs a menekültválság és a nők elleni erőszak között, szemben azzal a félelemkeltéssel, amelyet a kormányzati kampány folytat – így reagált a Magyar Idők megkeresésére az Együtt.

A pártot annak kapcsán keresték meg, hogy a szervezet ország­gyűlési képviselője, Szabó Szabolcs a központi kampányplakátokra hajazó fényképet posztolt a Facebook-oldalán. Ezen az áll, hogy „A bevándorlási válság kezdete óta 500 ezer ember ment át Magyarországon, és 80 ezer nőt erőszakoltak meg. Magyar férfiak.” Az Együtt tehát tagadja, amit Németországban és a skandináv országokban – főként a kölni tömeges szexuális erőszak után – már a kormányok sem mernek tovább titkolni.

Az Együtt válaszában kitért arra, hogy az Európai Unió Alapjogi Ügynöksége 2011–2012-ben, jóval a menekültválság előtt, az egész EU-ra kiterjedő felmérést készített a nők elleni erőszakról. Jelezték: a kutatás két legfőbb megállapítása az volt, hogy Magyarországon a nők 9 százalékát érte élete során valamikor szexuális erőszak; a vizsgált évben a nők mintegy 3 százalékát érte szexuális erőszak. – Mivel Magyarországon a 2011-es népszámlálás szerint mintegy 4 millió 15–74 éves nő él, a százalékok számokban így néznek ki: Magyarországon 360 ezer olyan nő lakik, akit élete során valamikor ért már szexuá­lis erőszak.

Évente pedig átlagosan 120 ezer nő lesz ilyen bűncselekmény áldozata. Tehát valójában a posztban említett 80 ezres szám igencsak alábecsült adat – fűzték hozzá. Az Együtt kiemelte: a nők elleni erőszakot olyan férfiak követték el, akik itt éltek, itt élnek Magyarországon; tehát magyar férfiak, nem pedig menekültek, hiszen a vizsgálat még a menekültválság előtt készült.

Szabó Szabolcs, az Együtt politikusa és pártja korábban azt is tagadták, hogy az illegális migrációnak köze van a terrorizmushoz.  A politikus szír henteseket és arab cukrászokat álmodott a XXI. kerületbe. Pártjával támogatja az ismeretlen személyazonosságú, illegális határátlépők kötelező betelepítését, akikből a kötelező kvótán felül még 15 ezer főt fogadna be. Ezek szerint részben azért, hogy csökkentsék vele a bennszülött “szexragadozó” magyar férfiak arányát.

Forrás: Magyar Idők, Csepel.info

7 hozzászólás “Együtt: a magyarok veszélyesek, nem az illegális határátlépők” bejegyzésre

  1. H Laci szerint:

    Basszus miről beszél ez???
    AZt mondja 80 ezer nőt erőszakoltak meg itthon a magyar férfiak.
    Pontosan nem tudom mióta jönnek át a mogránsok kis hazánkon,de ha 2 évet veszek és ugye az 730 nap és elosztom a 80 ezret 730-cal akkor az durván napi 109 nő.
    Na álljunk meg egy kicsit és ebből hány jelentifel a megerőszakolót???
    Na mert ennyi erőszakról nem szólnak a híradások.
    Az tény hogy közöttünk is vannak bitang elfajzott férfi egyedek akik ilyet megtesznek a nőkkel,de azért nehogy már a migránsokat ki kiáltsuk szent embereknek.
    Igaz amit lentebb beszúrtam nem nők megerőszakolásáról szóló hírek de ezek után én eddig sem és ezután sem nyalom ki a seggüket.

    Fel­gyúj­tott egy olasz temp­lo­mot egy 14 éves mig­ráns!

    http://csepel.info/?p=52034

  2. bagoly szerint:

    Sz.Sz – “OO” –

  3. bubu szerint:

    Elképzelhető, hogy valós a szám, mivel magas a családon belüli erőszakos esetek látenciája, azonban ezeknek a családi belügyeknek nincsen közbiztonsági vonatkozása, mivel nem fordulhatnak elő bárkivel. A másik dolog, hogy össze kellene mérni a hazai statisztikát a bevándorlókat kibocsátó országok statisztikáival, hogy tiszta legyen a képlet.

  4. Grün Izidor szerint:

    “Kifejezetten szükségesnek ítélte a kvótareferendummal kapcsolatos nyári tájékoztatási kampányt a kormányszóvivő csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.”
    .
    Lanyhul a gyűlölet?!
    Ilyenkor jól jön egy kis Szabózás vagy Gyurcsányozás! 😛
    .
    http://propeller.hu/itthon/3235455-meghosszabbitjak-orszagos-valsaghelyzet-nyomas-miatt

  5. Tóth kati szerint:

    Ha jól emlékszem Demszkáj elvtárs is hódolt a nőverésnek.Lehet,hogy szabó kis buzi szabolcs is szájonvágott már pár nőt az életében.Rá van írvava pofájára az agresszivitás.

  6. Grün Izidor szerint:

    Tóth kati!
    Valóban hallottam egy polgármesterről, aki a vak komondoron lökte át az asszonyt, hogy az csontját törte!
    Mintha Orbánról is járta volna, hogy rendszeresen abriktolja Ildikót! 😛

  7. Jolly Joker szerint:

    A femnácizmus miatt ebbe a 360 ezerbe benne vannak azok is, akiket úgy dugtak meg, hogy utána a férfi nem hozta le a nőnek a korábban ígért csillagokat. Hiszen a feministák szerint minden erőszak. Az is ha szegény Vajna Timikére rámászik a hörcsög amikor annak fáj a feje és duzzog mert azon a héten nem kapott semmi meglepit.

Itt lehet hozzászólni !