Megbüntették a csepeli politikust

Csepel.info

megbuntettek-a-csepeli-politikust

A szirénázásnál már csak az előnyös Facebook megjelenés fontosabb

250 ezer forintra büntette a házelnök Szabó Szabolcsot, aki szirénázással próbálta ellehetetleníteni az országgyűlés munkáját – értesült a Csepel.info. Szabóék rendszeresen vetik be a szirénát vagy a fütyülést, ha valaki az ő véleményükkel szemben próbál élni a demokratikus jogaival.

Bár Szabó Szabolcsot csepeli-soroksári képviselőnek választották meg, ő hivatalosan továbbra is Gyulán lakik. A csepeliek, soroksáriak helyett is inkább Soros György érdekeit képviseli. A politikus azzal az indokkal próbálta a közelmúltban meggátolni az országgyűlés munkáját, hogy az egyik törvény megszünteti Soros egyetemét, a CEU-t. (Ehhez képest az egyetem azóta is működik.) Szabó ezen kívül az illegális bevándorlást és Soros György migrációt ösztönző szervezeteit próbálja segíteni. Pártjával a kötelező kvótán felül még 15 ezer ismeretlen, nevüket eltitkoló illegális bevándorlót szeretnének Magyarországra telepíteni. A politikus az illegális muszlim bevándorlókkal való szolidaritása miatt nem szavazta meg nagypéntek ünnepnappá nyilvánítását sem.

Szabóék pártja, az Együtt nem fogadja el a szólásszabadságot és a szabad véleménynyilvánítás szabadságát. Indoklásuk szerint a velük nem egyetértők nem demokraták, így nincsenek jogaik. Nem ünnepelhetnek, nem mondhatnak nyilvános beszédet, és nem is hallgathatják meg azokat. Párttársával, Juhász Péterrel és szimpatizánsaikkal ezért kürtökkel, fütyüléssel próbálják ellehetetleníteni a nemzeti ünnepeket, felbosszantani, provokálni az azokon részt vevő ünnepelni vágyókat.

Csepel.info

6 hozzászólás “Megbüntették a csepeli politikust” bejegyzésre

 1. kerdezo szerint:

  “Bár Szabó Szabolcsot csepeli-soroksári képviselőnek választották meg, ő hivatalosan továbbra is Gyulán lakik.”
  Ezt minden cikknél leírjátok? Vagy van egy sablon, és azzal kezdtek minden cikket? Unalmas.

  Ellenben van az esetről videó, amit a fényképen látható ember készített. Nem linkelem be, mert nem a youtube-on van. Az indexen azt írták, hogy független képviselő… Most akkor mi van?

  A büntetés mértékével egyetértek.

 2. Lovas szerint:

  Helyes a pénzbüntetés! Ha véletlenül összezárják a Gulyás Marcival egy éjszakára, még jutalomnak venné 😃

 3. Letiltatni szerint:

  A kiemelt juttatásaik miatt, nem pénzbírságot, hanem pénzbüntetésre át nem változtatható közmunkát kellene kiróni a politikusokra. Természetesen az fkf szerepkörében, utcán.

 4. Tóth kati szerint:

  És ez a kisbuzi Csepel országgyűlési képviselője.Szégyen!!!

 5. nekünk ment el az eszünk szerint:

  hányok ettől a fickótól…

 6. Hibl Béla szerint:

  Sajnos, hogy Csepel választó polgárai egy ilyen garázda elemet küldtek az ország házába. Minden eddigi cselekedetével szégyent hozott kerületére. Sokan ha egy sámlit állítottak volna képviselő jelültnek- a magukat baloldalinak hazudó neoliberális pártocskák- azt is megszavazták volna csak legyen ráírva “baloldal” !

Itt lehet hozzászólni !