Szabó Szabolcs: mégsem Csepelre hoznák az illegális bevándorlókat

Kinek jutalom, kinek bosszú lehet a politikus beszólása

Csepel.info

Szabó Szabolcs

A soroksáriak többsége nem Szabóra szavazott: ők kezdhetik tanulni a Willkommenskulturt?

A baloldali pártokhoz hasonlóan az Együtt is támogatja a migránsok kötelező betelepítését. Ők ezen felül még 15 ezer illegális határátlépőt telepítenének le Magyarországon. De nem Csepelen, csak az ország többi településén – derül ki Szabó Szabolcs, az Együtt egyetlen egyéniben megválasztott politikusának legújabb Facebook-bejegyzéséből.

Bár Szabó korábban Csepelen letelepedett szír és arab cukrászokról, hentesekről álmodozott, legújabb  bejegyzése szerint a Fidesz hazugsága, hogy Csepelen is illegális migránsokat telepítenének le.  Vagyis csak ott telepítenék le migránsokat, ahol nem a pártja képviselőit választották meg a polgárok. Azaz Csepelen kívül mindenhol máshol. Ajándék vagy büntetés ez a bejelentés?

Pedig Szabó szerint a többség ezt szeretné

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke már 2015-ben kiállt amellett, hogy Magyarország a tervbe vett uniós kényszer-betelepítéseken felül is vegye ki a részét az illegálisan érkező muszlim bevándorlók otthonhoz juttatásában. Szigetvári 15 ezer migráns betelepítését kezdeményezte, amiben párttársai is egyetértettek vele.

Szabó Szabolcs, az Együtt egyetlen egyéniben megválasztott képviselője még rá is tromfolt a pártelnök javaslatára. A hivatalosan ma is Gyulán lakó, de Csepel és Soroksár képviseletében megválasztott politikus nem kevesebbet állított novemberben, mint hogy a választók többsége  támogatja az illegálisan érkező muszlim bevándorlók betelepítését, és csak a kormány nem akarja ezt.

Szabó korábban kiállt amellett is, hogy az illegális migránsok között nem lehetnek terroristák – de ezt sajnos a Németországból és Franciaországból érkező hírek csaknem minden nap cáfolják. Talán épp a terrorizmus elterjedése okozta, hogy az Együtt politikusa az elmúlt napokban kevésbé harsányan hirdette betelepítési szándékaikat. Sőt, legutóbb már a Fidesz hazugságának nevezte, hogy az általuk annyira vágyott illegális bevándorlókat ott telepítsék le, ahol az Együtt a legerősebb. Vagyis Csepelen.

Csepel.info

52 hozzászólás “Szabó Szabolcs: mégsem Csepelre hoznák az illegális bevándorlókat” bejegyzésre

  1. Tóth kati szerint:

    Ez egy valódi kis buzi.A buborékokat a szavazóinak fújja?Megérdemlik.

  2. bagoly szerint:

    Majmokkal csak az állatkertben illő foglalkozni !

  3. fghfjhgkjhk szerint:

    bagoly!
    Mindent lehet, mert közszereplő, de amit Tóth kati ír, az valljuk már be, hogy minősíthetetlen. 😉
    Őt minősíti, de szerintem egy proliról ez lepereg. 😛
    Én már nem minősíthetem katinkat, de nem is akarok ide süllyedni.

  4. Grün izidor szerint:

    Mit mondott a hombérfejű, mintegy Szabó képviselő úrra testálva a zEgyyütt elnökének nyilatkozatát?!
    “a baloldal az illegális bevándorlók pártján áll, nyakra-főre beengedné őket az országba, sőt le is telepítene ide – Csepelre is – akár több tízezer migránst – mondta Németh Szilárd parlamenti képviselő a Csepeli Hírmondónak”
    Ennyi! 😀

  5. Balos szerint:

    Szabó hülye.

  6. Grün izidor szerint:

    Balos!
    Szabó képviselő úr nem hülye legfeljebb Neked nem szimpatikus, mert Nálad okosabb! 😀

  7. OK szerint:

    Bizonyára nem véletlen, hogy a migránsok egyre nyíltabban agresszív fellépése után Dr Szabó képviselő úr már nem hangoztatja a betelepítéssel kapcsolatos nézeteit.
    Eddigi coming out-jai után is kérdéses, hogy ezután hányan fognak rá szavazni.
    A migránsok érdekeit erőltetni a szavazók, a lakosság kárára? Külföldiek mellé állni?
    Nem is bölcs és nem is lojális hozzáállás.
    Nem világos, hogy lehet ezt eredményes politizálásnak elkönyvelni?

  8. Tóth kati szerint:

    Szégyen,hogy ez kis buzi “képviseli”Csepelt.Szégyen a szoci szavazóira nézve.Egyébként tett már valami érdemlegeset Csepelért?Vagy csak hülyeségeket beszél,miközben buborékokat ereget?

  9. bubu szerint:

    Szabó valószínűleg tényleg a saját környezetére, mondjuk Békéscsabára gondolt, mivel ott van befogadóközpont, ami esetleg kibővíthető. Csepelen, Soroksáron ilyen létesítmény nincsen. Olyat senki nem állított, hogy pl. a CSM területére kéne építeni menekülttábort. Ha nem hoznak létre befogadóközpontot, ami a kormány hatásköre, hogy a fenébe telepítenének le Csepelen több ezer bevándorlót?!

  10. Balos szerint:

    Bubu, épp hogy arról beszéltek a környezetemben, hogy a CSM-be hoznák őket, az Indotektől vennének valamit. Márpedig ez elég valóságszagú.

  11. Grün izidor szerint:

    Tóth kati!
    Mert Te nem kellettél Szabó képviselő úrnak attól még nem buzi! 😛 😛

  12. OK szerint:

    Sajnos Tóth katinak igaza van, nem tapasztaltuk, hogy Dr Szabó képviselő úr eddig bármi érdemlegeset tett volna Csepelért. Sokunk számára inkább zavaró, félelmet és bizalmatlanságot keltő, hogy mások érdekét képviseli. Az is igaz, hogy a baloldali szavazók “megérdemelnének” egy életképes, értelmes, jó szándékú, jó irányba cselekvő csepeli képviselőt.
    Grün izidor, jobb sorsra érdemes, minthogy olykor ilyen jó ízlést nélkülöző kommentekkel rombolja önmaga tekintélyét, személyiségét. Ezzel a hozzászólásainak a súlyát is komolyan veszélyezteti, kétségbe vonja.

  13. én szerint:

    Elég tájékozatlanok itt egyesek. A CSM- be nem kell menekülteket hozni hiszen már ott laknak, annyi a különbség , hogy valamennyire tudnak magyarul.
    Tóth Úrhölgy megnyilvánulásai meg különösen intelligensek és elgondolkodtatók,
    látszik hogy nagykanállal ette gyerekkorában a katekizmust. 😀

  14. Grün izidor szerint:

    OK.
    Finnyás vagy!
    Buzizni szabad, kurvázni nem?!

  15. OK szerint:

    Grün izidor, “Miért látod meg a szálkát embertársad szemében, amikor a magadéban a gerendát sem veszed észre?”
    A dolgok mai állása szerint szabad, de mindannyian jól tudjuk, hogy nem kellene.

  16. Grün Izidor szerint:

    OK!
    Nem értem!
    Két kb. hasonló súlyú cselekmény között miért áll fenn a “gerenda és a szálka” esete, ráadásul ha mindkettőt szabad?!
    Vagy gondoljak a “Minden állat egyenlő de vannak köztünk egyenlőbbek is!”-re?! 😛

  17. Rázsó szerint:

    Grün. Nem érted, nem érted. Tudod, hogy vannak olyanok akik az admin után köhécselnek, ha valami vélt, vagy valós sérelem éri őket, viszont egyáltalán nem foglalkoznak azzal, ha egy másik embertársukat gyalázzák, csak azért, mert valamiről más a véleménye. ( ne adj isten különbözik a magánélete másokétól ) Lesz ez még rosszabb is, nem tudja mindenki, hogy vétkesek közt cinkos aki néma. Pedig erre bőven vannak történelmi előképek.

  18. OK szerint:

    “A féligazság teljes hazugság.
    Az igazságnak lába van, amivel elmenekül. A hazugságnak nincs lába, így megmarad.
    Az ember féljen egy kostól felülről, egy lótól hátulról, a rossz embertől mindenfelől.
    Amit az ember maga-magának megtesz, azt tíz ellensége neki nem teszi meg.
    Kérj az ellenségedtől tanácsot – s tedd az ellenkezőjét.
    Igazán csak az a szegény, akinek az értelme hiányos.
    Mit használ nekem a bölcsesség, ha az ostobaság uralkodik?”
    https://hu.wikiquote.org/wiki/Zsid%C3%B3_k%C3%B6zmond%C3%A1sok

  19. Grün Izidor szerint:

    Ok4
    Vigyázni kell az ilyen alapigasságoknak tűnő témákkal!
    Könnyen megszívhatja az ember a dolgok hátulütőjét és akkor kiderül, hogy eddig két malomba harangozott és már nyakába csorog a füle mögött elolvadt vaj! 😛 😀

  20. OK szerint:

    Grün izidor, de többen is ezen a felületen, folyamatosan él a finoman szólva “csipkelődés”, degradálás, dehonesztálás lehetőségével, remélem nem kér néhány konkrét példát, hogy van erkölcsi alapja, hogy más Ön által vélt hiányosságát számon kérje? Vagy Önnek szabad dehonesztálni, másnak meg makulátlannak kell lenni? Azért mert valamit szabad azért még nem kötelező, nemde? “Minden állat egyenlő de vannak köztünk egyenlőbbek is!” Önre is vonatkozik?

  21. OK szerint:

    Grün, Önnek semmilyen vaj nincs a füle mögött, vagy saját tapasztalatából szűrte le ezt a kedves ajánlást?

  22. OK szerint:

    Grün, akinek nem inge, ne vegye magára…

  23. OK szerint:

    “…A hazát kiárusítók önkéntes és önkényes kereskedői hagyjanak fel a gazdasági bevándorlókat erőszakosan betelepíteni kívánó brüsszeli elit támogatásával.”

    “Az ellenzéki politikusok mindent bevetnek annak érdekében, hogy meghiúsítsák a kötelező kvótáról szóló népszavazás sorsunkat eldöntő eredményességét.
    Álnokul fogalmaznak a napi sajtóban és az alternatív médiákban is. Tömegével terjesztik a politikai és nyelvészkedő PC-turmixokkal teli írásaikat. Így akarják eltéríteni a szavazásra jogosultakat és megakadályozni, hogy éljenek a népszavazás demokratikus intézményével.
    A kötelező betelepítéssel kapcsolatos kérdés világos, és jelentősége útmutató. Az érvényes és eredményes népszavazás a válaszadók többségével kifejezi, hogy a törvényalkotásra jogosult országgyűlés felhatalmazást kap a kötelező kvóták elutasítására. A Parlament akár úgy is dönthet, hogy a választópolgárok akaratát alaptörvénybe foglalja. A magyar kormány az Unióval történő tárgyalásokon maga mögött érezheti a választópolgárok népszavazással szentesített akaratát.

    A népképviseleti demokráciákban, következmény nélkül, egyetlen hatalmon lévő kormány sem kísérelheti meg, hogy a népszavazás ellen forduljon. Lásd Nagy-Britannia esete, ahol a Brexit a kormányfő lemondásával járt és az Unióból való kilépést véglegesítette annak ellenére, hogy a feltett kérdés csak véleménynyilvánításra irányult.

    Csűr-csavaros eszű baloldali pártpolitikusok hamisan bizonygatják, hogy Magyarország ki akar lépni az Európai Unióból. Ez nettó hazugság. Ezzel szemben világos, hogy a kormány célja uniós tárgyalási pozícióinak erősítése a népakarat erejével.

    Az ellenzéki politikusok pontosan tudják, hogy a kormánynak, az országgyűléssel együttműködve, autentikus és törvényes válaszokat kell adnia a brüsszeli, erőszakos migráns-betelepítésekre.

    A magyar emberek kiismerték a baloldali ellenzéki politikusok célját, akik a hatalom visszaszerzés érdekeit szem előtt tartva, nem törődnek a terrorveszéllyel és ránk szabadítanák a gazdasági bevándorlók millióit.

    A JOBBIK-nak pedig meg kell értenie, hogy a kormányzati felelősség a választók többségének bizalmára épül. A kötelező kvótájú migrációval szemben az Alaptörvény módosítására csak azután kerülhet sor, ha ilyen sorsdöntő kérdésben a regnáló hatalom előbb népével konzultál. Figyelembe kell venni a mindenkori politikai és jogi helyzetet, a kötelező kvótáról szóló, brüsszeli bíróság előtt zajló pert, majd ezután kerülhet sor az országgyűlés tárgybeli állásfoglalására.

    A hazát kiárusítók önkéntes és önkényes kereskedői hagyjanak fel a gazdasági bevándorlókat erőszakosan betelepíteni kívánó brüsszeli elit támogatásával.”

    CÖF-CÖKA vezetősége
    http://civilosszefogas.hu/kozlemeny-53/

  24. OK szerint:

    Rázsó, nem mindenki ért egyet a baloldali politikusok törekvéseivel vagy kötelező velük egyetérteni? “admin után köhécselnek”, Ön Dr Szabó képviselő úr után köhécsel, ki után köhécsel Ön?
    Lehet nekünk más véleményünk mint Önnek? Külön gondolja át, hogy miért kell fenyegetőznie,
    “Lesz ez még rosszabb is”, az Ön által preferált politikusok csupa jót hoztak mindannyiunk számára? Nem lettek már következményeik a regnálásuknak? Nem isszuk mindannyian ezeknek az intézkedéseknek a levét?

  25. csapajev szerint:

    Azért áll ez az ország még mindig itt,/ majdnem a legutolsó helyen /,mert a tisztelt “kommentelők” nem a témához szólnak,hanem egymáshoz…/
    Mégpedig javarészt alpári stílusban.
    Holott!Sok jó hozzászólással,véleménnyel,tapasztalatcserével előbbre jutnánk,úgy érzem.
    “Normáliséknál” ez így működik.

  26. kispajtás szerint:

    OK:
    A letelepedési kötvényekkel kapcsolatos milliárdos nagyságrendű, offshor cégeknél landoló pénzekről is van véleményed?
    Vagy csak szemellenzőben vagy hajlandó kommentelni?

  27. Grün Izidor szerint:

    csapajev!
    A magyar népszavazáshoz képest a németek már közel járnak a terroristák elleni megoldáshoz!
    “Németországban egyre többen vásárolnak gázpisztolyt és váltják ki a fegyver tartásához szükséges engedélyt, és erősödik a félelem a terrortámadásoktól.”
    .
    Egy gáz vagy riasztófegyver terroristák ellen annyi mint a halottnak a purgálás!
    Nap mint nap robbantanak fel katonákat, akik nem fapuskákkal járnak! 😀
    .
    http://propeller.hu/nagyvilag/3233531-fegyverkezik-nemet-lakossag

  28. OK szerint:

    Nem gondolom, hogy nekem kell minden problémát napvilágra hoznom, azt elemeznem.
    Ezen egy egész ipar dolgozik. A csepel.info nem egy kommentelője is ” derekasan rávilágít arra amit problematikusnak tart. Nemde? Sokszor vélt problémáról beszélnek, néha mellébeszélnek, persze bizonyára valós problémák is léteznek amiről írnak. Ami helytelen, az nyilván nem helyes. Azért is kezdtem el kommentelni, mert nagy túlsúlyt tapasztaltam a hozzászólások terén. Tehát nem vagyok oknyomozó, sem újságíró, sem hivatásos politikus! Amit megtapasztaltam arról tudok írni. Gondolom Ön sem túlbuzgó a saját pártpreferenciája visszásságainak a napvilágra hozatalában? Vagy tévedek?

  29. Grün Izidor szerint:

    kispajtás!
    Itt egy néhány cikk!
    Fityeszkék ne olvassák, mert csalódni fognak pártjukban! 😀
    .
    http://index.hu/24ora/?cimke=leteleped%C3%A9si+k%C3%B6tv%C3%A9ny

  30. kispajtás szerint:

    OK:
    Nincs saját pártom és így preferenciám se. Tisztességem van és igazságérzetem.
    De amit Grün fejéhez vágott, az most Önre különösen igaz: más szemében a szálkát… Folytassam?
    Túlságosan egyoldalú az Ön megközelítése és Ön is azok táborába tartozik, aki úgy gondolja, hogy kétféle ember van, jobb- és baloldali. Hát ez eléggé beszűkült látásmód. De sebaj, mindig vannak minden oldalon, akik kérésre vagy kérés nélkül beállnak védeni a mundér “becsületét”.
    A vélemény nyilvánítás pedig lehet pártfüggetlen és egyelőre szabad, bár már úgy tűnik, hogy hiábavaló.
    Viszont tisztelni a másik ember véleményét alapvető dolog. A nézeteltéréseketkulturáltan is meg lehet vitatni sértegetések és alpári stílus nélkül. Az iróniát meg érteni szükséges 🙂

  31. kispajtás szerint:

    Grün Izidor:
    Köszönöm a linket, sajnos kicsit közelebbről ismerem a históriát letelepedési kötvény ügyben.
    És nem azért sajnos, mert kihagytak belőle… 😀 😛

  32. OK szerint:

    Grün Izidor, köszönjük féltését, javaslatát.
    A Fidesz nagyon sokat tett a lakosságért, országért, stb. A Fideszt is emberek alkotják, tehát előfordulhatnak hibás döntések, cselekedetek, problémák. Azokat korrigálni kell!
    Második ciklusban folyamatosan vezet, a legtöbb szavazót tudhat magáénak.
    Ha úgy is adódna, hogy valaki csalódik, nem igen van választék, akire inkább szavazhatna, mert minden párt már vagy leszerepelt, vagy feladta, plusz küzd a parlamenti küszöbbel vagy folyamatosan átveri a szavazóit és semmilyen országvezetési tapasztalata sincs. Ezt gondolom Ön is tudja, csak erről nem igen ír a hozzászólásaiban. Nem hiszem, hogy ilyen ellenzéki színvonallal, Ön Grün Izidor vagy bárki józan megítéléssel elégedett lehet.

  33. OK szerint:

    kispajtás, lehet, hogy nincs pártpreferenciája, de gondolom időnként elmegy szavazni…. minősíteni viszont jól tud.
    Remélhetőleg valóban olyan hévvel fog reagálni minden oldalon megjelenő visszásságokra, kitartást, állhatatosságot kívánok Önnek ehhez.
    Nem tapasztaltam, hogy az alpári stílust eddig bárkin számon kérte volna…
    Gondolom nem tesz egyenlőség jelet az alpári stílus és az irónia közé.
    Abban egyetértünk, hogy helyesen írva: “A nézeteltéréseket kulturáltan is meg lehet vitatni sértegetések és alpári stílus nélkül.”

  34. Grün Izidor szerint:

    Ok!
    Nem vagyok elégedett az ellenzéki munkával, de azt közvetlenül nekik szoktam megírni!
    Nem hátulról-mejjbe üzengetek mint itt egyesek teszik! 😀

  35. OK szerint:

    Jól teszi Izidor, irónia nélkül írom, hogy rászorulnak a segítségre. Az országon is egy jó ellenzék sokat segítene.

  36. kispajtás szerint:

    OK:
    Bocsánat, hogy kimaradt egy szóköz, nyilván nem fogja felróni, de köszönöm, hogy kijavította a nagy pötyögésben elkövetett hibámat! 🙂
    Ha visszaolvas régebbi posztokat és az arra érkező kommenteket, látni fogja, hogy a nyájban bizony van ilyen is, meg olyan is.
    Olvasson, tájékozódjon és véleményezzen! Kíváncsian várom!
    A végére még ennyit, nyilván nem olvasta még tőlem:
    “Politikusok és ügyvédek nem indulhatnak a világ legnagyobb hazudozóversenyén, a Nagy-Britanniai Cumbriában.” 😀

  37. vazul néni szerint szerint:

    OK minden OK amit írsz ,és valóban nehéz most orbánfóbiásnak lenni, nagyon frusztráltak lehetnek .Egy értelmes ,józan ellenzékre valóban szükség lenne ,mely nem utasít el ,és támad mindent amit a kormány tesz ,esetleg tudna jobb alternatívát ajánlani ,de mint látom ez állom kategória .A régi “haladó” balos liberális kormányt egy porcikám sem kívánja viszontlátni ,így a gonosz elvetemült orbánbasit támogatom

  38. vazul néni szerint szerint:

    Most visszabújok azorbánseggébe ,mint fideszbirka

  39. OK szerint:

    kispajtás: köszönöm.
    Bár sok esetben igaz amit a politikusokról ír, de nem általánosítanék, vannak megbízható, stabil emberek, akik teszik a jót.

  40. OK szerint:

    vazul néni: köszönöm. Igen, valóban nem kellene az ellenzéknek mindent válogatás nélkül támadni. Ahogy vannak baloldali szavazók, vannak Fidesz szavazók is, szerintem nem birka valaki mert van egy meggyőződése ami nagyon sok tényezőből táplálkozva alakult ki és elég stabilan ellenáll a változásnak, mert megélt tapasztalatok alapján formálódik.

  41. Rázsó szerint:

    OK: Na és dwadaw-ról mi a véleményed? Vagy akinek nem inge ne vegye magára?

  42. OK szerint:

    Provokátor.
    Vagy nagyon rosszul közelíti meg hozzászólások adta lehetőségeket. Ilyen alapon bárki, bárkit célponttá tehet.
    Nem lehetünk egy véleményen de törekednünk kell, hogy közösen oldjuk meg a felmerülő problémákat.
    A fenyegetőzés és mások elleni uszítás Btk. kategória 332§.

  43. jocosaurus szerint:

    Színvonalon aluli ez a hadjárat Szabó Szabolcs ellen. Az egész migráns téma az.

    „Csak a kezemet figyeljék, mert csalok!” szellemében.

  44. bubu szerint:

    Az Együtt elnökének álláspontja:

    “téved az LMP, amikor nemzeti hatáskörben kívánja tartani a menekültügy kérdését. (…)
    Szégyen, hogy nem fogadtunk be már tízezernyi menekültet tisztességes táborokba. (…)
    Magyarország jobb ország lesz, ha nyitottan áll a menekültválság megoldásához, és részt vesz a szolidaritás alapú kvótában. Igaza volt Szent Istvánnak, a sokszínűség érték, ha tiszteljük egymás kultúráját.”

  45. Grün Izidor szerint:

    jocosaurus!

    “Valószínűleg népszavazáson kéri majd ki az emberek véleményét a török kormány a halálbüntetés visszaállításáról. A tervezett lépést azzal indokolták, hogy a kormányzó Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) politikusai üzenetek ezreit kapják, amelyekben a választók világossá teszik, ha nem állítják vissza a halálbüntetést, akkor többet nem szavaznak az AKP-ra.”
    .
    Ezt tekinti Orbán követendő mintaállamnak!
    Az örökös feszültséget a szavazópolgárai körében mindenáron fenn kell tartani a hatalmuk megőrzése érdekében! 😀

  46. Grün Izidor szerint:

    Itt a link!
    Bár az infó nem linkgyűjtemény de szokták reklamálni, akik nem tudnak rákeresni! 😀
    http://mno.hu/vezercikk/alvitak-a-halalbuntetesrol-1354449

  47. Grün Izidor szerint:

    Rázsó!
    Megmagyarázta OK.?
    “Nem lehetünk egy véleményen de törekednünk kell, hogy közösen oldjuk meg a felmerülő problémákat.”

    Itt már csak az jöhet….de inkább ne mert még valaki legerendáz! 😛 😀

  48. futóbolond szerint:

    akia Csabit báncsa ,annak vellem gyüllik meg a baja

  49. Rázsó szerint:

    Grün: Na igen, bár szerintem ez is előre lépés, azért így mostanában nem nagyon fogalmaznak. Ettől függetlenül egyetlen jobb oldali “normális” érzésű hozzászóló sem kérte ki magának ezt a rendkívül alpári stílust. Félelmetes, hogy ma Mo-n gázkamrával lehet fenyegetni,és erre nem reagál senki.

  50. […] szír henteseket és arab cukrászokat álmodott a XXI. kerületbe, legutóbbi állítása szerint Csepelre mégsem telepítenének a tízezernyi migránsból. A politikusnak, aki hivatalosan ma is Gyulán lakik, a XXI. kerületben fizeti az Országgyűlés […]

Itt lehet hozzászólni !