Több ezer muszlim harcos vonult át Európán – Szabó Szabolcs büszke rá, hogy segített a migránsoknak

Csepel.info

Szabó a határon panaszkodik 2015-ben: az Együtt megszüntetné az ország védelmét, és betelepítené az illegális bevándorlókat

“Igen. Képzelje, segítettem az ellátásukat” – válaszolta egy vitában dr. Szabó Szabolcs csepeli-soroksári képviselő az országot elözönlő illegális határátlépőkről. Hiába figyelmeztetett a kormány arra, hogy a dokumentumok nélkül vagy hivatalosnak látszó útlevéllel érkezők között terroristák vannak, az ellenzéki politikusok ezt tagadták. Szabó és társai egyenesen támadták a kormányt a határvédelem és a kerítésépítés miatt, maguk pedig látványosan segítették az illegális migránsokat. A német szövetségi bűnügyi hivatal legújabb adatai szerint eközben több ezer muszlim harcos az Iszlám Állam által hamisított szíriai útlevéllel igazolta magát – és fogadták el a balliberális politikusok segítségét.

Dr. Szabó Szabolcsnak eszében sincs bocsánatot kérni a tetteiért. Pártjával most is az illegális migránsok tömeges Magyarországra telepítésén dolgozik, aminek Csepel és Soroksár látná a leginkább a kárát.

Nemzetbiztonsági vizsgálat indult

Németh Szilárd hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a német szövetségi bűnügyi hivatal adatai szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezet több mint 11 ezer hamis szíriai útlevéllel rendelkezik, és – mint kiemelte – “több ezer migráns már hamis útlevéllel érkezett Európába“. A kormánypárti politikus szerint ez újabb jele annak, hogy a terroristák a tömeges migrációt felhasználva érkeznek Európába.

“Brüsszel továbbra is azon dolgozik, hogy a migránsokat kvóták alapján elosszák az uniós tagállamok között”

– tette hozzá Németh Szilárd.

Kiemelte továbbá, hogy a német hatóságok adatai is figyelmeztetnek, a Brüsszel által tervezett állandó áttelepítési mechanizmus rendkívüli biztonsági veszélyt jelent a tagállamokra és szétterítené a terrorizmust”. Ezért Németh Szilárd kezdeményezte, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági ülésén vegyék napirendre a terrorszervezethez köthető hamis, szír útlevelekről szóló értesüléseket.

Szabó is segített nekik

Mára bizonyítottá vált, hogy Soros György “civil” szervezetei és az általa támogatott politikai pártok segítik az Európát megszállni készülő több millió illegális bevándorlót. Ezek közé tartozik az Együtt is, amely nem csak a kötelező kvótát támogatja, de azon felül még tízezernyi illegális bevándorlónak szeretne otthont adni Magyarországon.

Szabó migráns 20151115

A csepeli-soroksári képviselő büszke arra, hogy segített a migránsoknak, és még tagadja, hogy terrorista volt köztük

Miközben tényként beszélhetünk arról, hogy az illegális határátlépők között nagy számú terrorista és muszlim harcos vagy hittérítő érkezett, Szabóék ezt tagadják:

“Igen. Képzelje segítettem az ellátásukat. (…) pont az kezd beigazolódni, amit írtam: az AFP és az Europe1 már arról ír, hogy az egyik merénylő francia volt (…) Tehát szó sincs arról, hogy menekültekkel érkező terrorista volt. Az meg kamu, hogy százezrek papír nélkül jött, többségükben papírok alapján regisztrálták őket.”

– írta az Együtt politikusa 2015 végén a Facebookon, még mielőtt az összes kritikusát kicenzúrázta és kitiltotta volna oldaláról.

Szabó plakátja szerint a migránsok békések, a magyar férfiak viszont szexuális ragadozók

Véleménye nem változott. Sőt. Még egy plakátot is készített, amely szerint a migránsok senkit nem molesztálnak, ellenben a magyar férfiak a szexuális erőszaktevők. A politikus a nagypénteki ünnepnap bevezetését szintén a migránsok miatt nem támogatta: ahhoz, hogy ünnepelhessünk, előbb szerinte be kellene engedni az illegális határátlépőket.

Ha megnyerte, hadd vigye!

Az Együtt politikusa természetesen nem kér bocsánatot egyetlen kijelentéséért sem. Információink szerint ismét ő lesz a balliberális pártok csepeli-soroksári országgyűlési jelöltje, pártja pedig kitart az illegális bevándorlók betelepítési programja mellett.

Amennyiben a jövő évi választásokon a balliberális pártok nyernek, természetesen minden párt lehetőséget kap a programja teljesítéséhez – már amennyiben az nem ütközik a többi párt programjával. Az Együtt követeli a leginkább az illegális határátlépők betelepítését. Ők első körben 15 ezer migránst szeretnének a kötelező kvótán felül betelepíteni. De a párt kicsi, kevés politikussal. Így vélhetően éppen Csepel és Soroksár részesülne a legnagyobb számban az illegális migránsokból. Ez garantáltan a mélybe taszítaná a csepeli ingatlanárakat, és ezzel együtt a két kerület budapesti viszonylatban jó a közbiztonsági helyzetét is.

Szabó Szabolcs

Szabó könnyen viccel Csepellel és Soroksárral, hiszen hivatalosan is Gyulán lakik

De az Együtt politikusának mindez inkább vicces lenne. Egy újságírói kérdésre, amely a betelepítésékről faggatta, Szabó Szabolcs így válaszolt:

“Időközben Soros szólt, hogy 3,245 millió embert kell letelepítenünk csak a Nyuszi sétányon, már meg is rendeltük a sátrakat. Most még gondolkozunk, hogy hol legyen a mecset, illetve tárgyalásban vagyunk a fagyizóval, hogy véletlenül se legyen disznózsír a készítményekben. Mindenesetre Soros tegnap megvette az első 1 millió repülőjegyet.”

Csepel.info

7 hozzászólás “Több ezer muszlim harcos vonult át Európán – Szabó Szabolcs büszke rá, hogy segített a migránsoknak” bejegyzésre

  1. Balos szerint:

    Ez a fickó nem érdemel szavazatot. Inkább az LMP, ők nem akarnak Afganisztánt.

  2. Kopasz Jány szerint:

    Szabó Szabolcsról már mindent megírtatok! Múlt szerda, szept. 6. óta várjuk hogy közöljétek, hogyan zajlott le a csepeli Fidesz közgyűlése, kit milyen funkcióra választott meg a tagság!

  3. Balos szerint:

    Az Együtt most Soros pénzén kiadott egy IKEA katalógust utánzó programfüzetet. Gondolom nem a valódi programjukat részletezik benne, hogy tönkre tegyék ezt az országot. Schiffer jól mondta: mindegyikre egy nyomkövető lábperecet, és nem szétcseszni mindent! A menekülteket befogadni, a gazdasági bevándorlók pedig kérjenek munkavállalási engedélyt! Százezrek, milliók kíméljenek!

    Maradt az LMP baloldali pártnak. Ez van.

  4. robi szerint:

    Szabót nem a több évtizedes baloldali munkásságának elismeréseként választották képviselőnek 2014-ben Csepelen.
    Azt sem tudta a rászavazók többsége, hogy kicsoda valójában.
    Amit viszont biztosan tudtak: kire nem szavaznának semmiképpen.

    Megy a bérencek mocskolódása ezerrel: pedig még hol vannak a “18-as választások?

    Kaparj kurta, neked is jut.

  5. […] megfelelően tagadják, hogy az illegális migránsoknak bármi közük lenne a terrorizmushoz, Magyarországot pedig befogadó országgá szeretnék alakítani. Tiltakoztak a határvédelem megerősítése és a kerítés építése miatt, utóbbit le […]

  6. […] Több ezer muszlim harcos vonult át Európán – Szabó Szabolcs büszke rá, hogy segített a mig… […]

Itt lehet hozzászólni !