Horváth Gyula csalta feleségét és mutyilakást adott szeretőjének?

Ezt Szenteczky János állította 2010-ben – az ügyészség szerint

Csepel.info

Horváth Szenteczky Szabó 01

2014 tavaszán Szenteczky és Horváth már barátok voltak

Az ügyészség szerint Szenteczky János MSZP-s polgármester-jelölt adta ki 2010 októberében azt a választási újságot, amelyben durván rágalmazták a Fidesz-KDNP csepeli jelöltjeit, valamint Horváth Gyula MSZP-s alpolgármestert, a balliberálisok 2014-es polgármester-jelöltjét. Horváth Gyulát árulónak tartották, mivel szembe került Szenteczkyvel, bírálataival pedig megosztotta a párt tagságát. A nyomozók szerint Szenteczky által kiadott lap egyik cikke nem kevesebbet állított, mint hogy Horváth egyik titkárnője a szeretője volt, akinek a politikus egy mutyilakást is biztosított.

Ugyanebben az időszakban Borka-Szász Tamás, az MSZP akkori frakcióvezetője a Csepel.info fórumán nevezte “Bőrfotelből kiesett, seggnövesztő megélhetési politikusnak” Horváth Gyulát. De ő sem volt rest, hiszen Szenteczky Jánost maffiózó bűnözőként jellemezte. A hatalom megszerzése érdekében azonban a három politikus 2014 tavaszán szövetséget kötött. Nagyot fordult a világ: Szenteczky János információink szerint most Horváth Gyula negatív kampányát szervezi, aki cserében a “János barátom” megszólítást használja vele és a “Tamás barátom” megszólítást Borka-Szász Tamással kapcsolatban. A 2010. október 1-jén megjelentetett, lapunk nevével visszaélő rágalmazó lap ügyében Németh Szilárd és Borbély Lénárd tettek feljelentést, miután tetten érték a terjesztőket. Ehhez képest az első pillanattól fogva sok furcsaság jellemezte a nyomozást. A rágalmazó lapot lefoglalta a rendőrség, de az valahogy újra kikerült a rendőrségtől, és befejezték a terjesztését. A büntetőeljárás befejezése és a büntetőper megkezdése csaknem négy évig húzódott, majd 2014-ben a teljes csepeli bírói kar elfogultságot jelentett be Szenteczky Jánossal szemben. Amikor pedig végre megkezdődött a büntetőper, kiderült, hogy eltűnt az eredeti feljelentés.

Ezért gyűlölték Horváth Gyulát

A Csepel.info úgy tudja, hogy Horváth Gyula 2009 tavaszán kezdett ellentétbe kerülni az MSZP csepeli vezetésével. A konfliktus hivatalos oka az volt, hogy Horváth nem ismerte el Szenteczky János elsőbbségét, és ő akart pártja polgármester-jelöltje lenni. Az ellentét addig fokozódott, hogy Horváthot a Tóth Mihály, Szenteczky János és Borka-Szász Tamás által fémjelzett akkori MSZP-s vezetés többször is megszégyenítette. Információink szerint többek között azzal vádolták, hogy a Csepel.info és a Fidesz spiclije, nekik ad át bizalmas információkat. Később a távollétében egyszerűen kirúgták az MSZP-ből. Ahogy arról lapunk akkoriban beszámolt, nem csak Horváth repült, és szinte minden pártgyűlésre jutott egy jókora botrány is.

Hgyularágalmazás

Az ügyészség szerint Szenteczky János által kiadott mocskolódó lap cikke Horváth Gyulát sem kímélte: a lap többi cikke is jellemzően házasságtöréssel és mutyikkal vádolta Szenteczky ellenfeleit

A nem hivatalos verzió sokkal érdekesebb. Egy forrásunk szerint a nyílt szakításig és egymás gyalázásáig fajuló konfliktus hátterében egy párton belüli elszámolási vita állhat. Informátorunk szerint 2009. április 19-én Horváth Gyula egy hivatalos úton vett részt Ausztriában. Természetesen közpénzből, pont úgy, ahogy a csepeliek pénzén Kínát is beutazta. Ez az út azonban a vidám kínai kalanddal szemben igencsak tragikusra sikeredett. A bécsi Hilton Hotel recepciójánál ugyanis “ellopták” Horváth Gyula  kézitáskáját. Márpedig abban informátorunk szerint nagyon-nagyon sok pénz volt. Az esetről hivatalos jegyzőkönyvet vett fel a bécsi rendőrség, és a tolvaj kézre kerítése érdekében nyomozás is indult. A történteket az teszi kiemelkedően érdekessé, hogy ekkoriban menekítette bécsi bankszámlájára a százmilliókat Simon Gábor, akiről azt tartják, hogy a párt fekete kasszáját kezelhette. Informátorunk szerint Horváth Gyula olyan brutális mennyiségű pénz ellopását jelentette be a bécsi rendőrségnek, amennyit normális ember egy éves külföldi tartózkodásra sem vitt volna magával.

De bármi is okozta a konfliktust Horváth Gyula és az akkori MSZP vezetése között, az biztos, hogy az alpolgármester 2010. júliusában “Új Pólus” néven már egy új, az MSZP-vel erősen kritikus politikai mozgalmat indított el. A mozgalom a Csepeli Munkásotthonban bontott zászlót, ahol jelen volt Bőhm András és Moskovics Péter, valamint Gy. Német Erzsébet is. (A Csepel.info-val ellentétben az állítólag nagyon demokratikus Csepel újság természetesen nem számolt be az eseményről…) Érdekesség, hogy Horváth Gyula a mozgalom indításakor olyan célokat fogalmazott meg, melyeket most bírál. Ilyen volt például a csepeli uszoda létrehozása, a Kis-Duna part megszépítése és a Szent Imre tér, a városközpont felújítása is. A rendezvényen felszólalt Csaba Péter korábbi MSZP-s önkormányzati képviselő, aki kiemelte: a csepeli MSZP „urambátyám picsi-pacsi rendszert” hozott létre, amitől nevetségessé vált a pártszervezet.

Azok a drága jó barátok

Szenteczky János és Borka-Szász Tamás tehát 2009-2010 körül egyszerre gyalázták Horváth Gyulát, aki persze lépten-nyomon visszaadott nekik ebből – gyakorlatilag maffiaként bemutatva a csepeli MSZP-t. Hudák János, az LMP akkori országgyűlési képviselőjelöltje szintén a korrupció melegágyának nevezte a szocialista pártot. Még azt sem fogadta el, hogy a lógó orrú, és a vereségtől láthatóan teljesen megzavarodott Avarkeszi Dezső életét és vérét – no és persze szavazótáborát – ajánlotta fel neki néhány baráti szóért. Az MSZP Hudáktól akkor semmit, még egy “köszönöm”-öt sem kapott.

Talán ezt a kölcsönt akarták visszaadni az MSZP aktivistái, amikor tavasszal még nyomorékoknak szólították az Együtt-PM csapatát. Nem tudni. Csak az biztos, hogy a csepeli balliberálisok nem a múltjuk miatt igazán sokszínűek, hanem inkább az egymás iránti gyűlöletük miatt.

Csepel.info

46 hozzászólás “Horváth Gyula csalta feleségét és mutyilakást adott szeretőjének?” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    Lehet, hogy csak a rossz nyelvek terjesztik Horváthról az a hír járja, hogy mególte apját, anyját, hogy részt vehessen a zárvák vacsoráján!
    Havonta egyszer fekete misét tartott és orrát a zönkori tanácstermének függönyébe törülte!
    Sőt még az óvodában kimutatkoztak a ferde hajlamai, ami ártatlan csigák lábainak kitépkedésében nyilvánult meg!
    És még ez akar polgármester lenni?! 😛 😀

  2. Tárnoki szerint:

    Választ várok Ábel Attilától, hogy közte volt-e a 24 igennel szavazó képviselő között, aki a 2008 szeptember 18-i testületi ülésen a ” Más önkormányzat illetékességébe tartozó hátrányos helyzetű családok Csepelre történő áttelepítésével kapcsolatban” előterjesztett nyilatkozatot elfogadta?
    Igen vagy nem! Én tudom a választ Nincs több kérdésem!

  3. Bugi szerint:

    Grün: ezt is Szenteczky terjeszti róla? 😀

  4. grün szerint:

    Bugi!
    Nem ezt én!
    Szenteczky csak a gyertyát tartotta és Gyula tökeit, hogy ne érjenek a porba! 😛 😀

  5. Bugi szerint:

    És szerinted a Szenteczky mivel tartotta a Gyula tökeit, kézzel, lábbal vagy mással? 🙂

  6. grün szerint:

    Bugi!
    Mivel?!
    Mivel éppen ráért! 😛 😀

  7. Lovas szerint:

    Szerinem ezt a cikket mindenkinek el kellene olvasnia, mert ebben benne van a baloldal veleje. Egymást nyírják, szopatják, aztán imádják. Normális ember elkerüli az ilyen szado-mazo buzikat.

  8. felix szerint:

    Lovas.
    A fidesz ezt csinálta a jobb oldallal és most veled együtt az egész ország szopik.

  9. Lovas szerint:

    felix: javaslom olvass bele a szövegeidbe, aztán írj arról, hogy ki kivel. Én úgy látom, hogy ti főként egymással. Most pár hónapig összefogtatok, de kormányozni egy ilyen társaság képtelen lenne. Horváth Gyula szerinted meddig dolgozna együtt ezzel a Szeneckyvel meg Borkával?

  10. ebihal szerint:

    Elég nyomorék lelkivilága lehet annak, aki ezt a cikket írta, és annak is , aki ezt
    most elővette! DE, mint fentebb olvashatjuk, van rá vevő, sok ilyen Lovas féle akad!

  11. felix szerint:

    Lovas.
    Remélem, hogy lesz alkalom megtudni a választ a kérdéseidre.

  12. szevenszi szerint:

    “Kedves Ábel Úr” !

    Önről az a hír járja Csepelen, hogy a viszonylag normális emberek közé tartozik a Fidesz helyi táborában. Ezzel művével úgy tűnik erre sikeresen rácáfolt. Megfelelni akarásában olyan mélyre süllyedt, hogy onnan még a Városgazda emelőgépeivel sem lehet kihalászni.
    Arra az Ön illetve csatlós barátai által hamisnak és hazugságnak tartott újságból idézget, mely miatt Németh és Borbély feljelentést tett. Ez már skizofrénia, ha érti ennek a szónak a tartalmát.

  13. grün szerint:

    szevenszi!
    Nevezzük inkább “orbánkodás”-nak és közelebb járunk a zelmeállapot meghatározásához! 😛

  14. Ábel Attila szerint:

    Ha valakinek Szenteczky János a barátja, akkor úgy tűnik, hogy ellenségekre nincs is szüksége. Ezzel együtt, ha rólam írtak volna ilyeneket, nekem biztosan nem lenne a barátom az, aki írta. A hamis szexuális vádak már a politika legalja.

    Szevenszi! Amit az ügyészség szerint Szenteczky lapjában állítottak Horváth Gyuláról, az szerintem nem igaz. Ez a véleményem. Szenteczky János ezzel együtt a balliberális lista második helyén áll, közvetlenül Horváth Gyula mögött. Szenteczky, Borka-Szász és Horváth egy banda lett – nem az én dolgom, hogy a történtek után magyarázkodjak, hogy most miért olyan jó barátok.

    Azt pedig valóban Borka-Szász Tamás írta a fórumba, hogy Horváth egy “bőrfotelből kiesett, seggnövesztő megélhetési politikus”. Akkoriban én szerkesztettem a Csepel.info lapot, jól emlékszem az esetre. Ahelyett, hogy bocsánatot kérne, most megint letagadja saját magát. Egyszerűen szánalmas.

  15. felix szerint:

    Ábel Attila.

    “A hamis szexuális vádak már a politika legalja.”
    Bizony, és a FIDESZ vezette be, akkor amikor Fodor Gábor kilépett a csapatból.
    E fórumon is űzik rendesen, ha minden igaz akkor még önkormányzati képviselők is.

  16. Ábel Attila szerint:

    Felix, szerintem meg Fodor Gábornak semmi köze nincs ahhoz, ami itt történik.

  17. felix szerint:

    Ábel Attila.
    Semmi baj. Amit nem akarsz megérteni, azt nem is fogod megérteni.

    “A hamis szexuális vádak már a politika legalja.”

  18. szevenszi szerint:

    Ábel “Úr!”

    Ha a hamis sexuális vádaskodás a politika legalja, ahogy ön előbb írta, akkor az hogy lehet, hogy ezen az oldalon ez a hír megjelenhetett. Többször is elhangzott már, hogy Ön ennek a portálnak a tulajdonosa, és részt vesz a szerkesztői munkában is. És még ahhoz is van arca, hogy leírja, ne tartja igaznak, de azért megjelenteti. Akkor ez tudatos rágalmazás!

  19. grün szerint:

    felix!
    Hagyd már szegényt!
    Imád mások gatyájában turkálni és politikai munkának tekinteni az aberrációját! 😛 😀

  20. Doki szerint:

    Borka-Szász Tamás szerint:
    2010. szeptember 25., szombat – 18:18

    “Ezek az emberek ismernek! Több évtizedet dolgoztunk együtt, tudják, hogy 57 éves korban, ha az embernek váltania kell a mai világban, az igen sok bizonytalanságot tartalmaz.”

    1. Igen, ezek az emberek JÓL ismerik Horváth Gyulát….
    2. Hát bizony már csak ilyen a sorsa a megélhetési politikusoknak. Mikor kiesnek a pikszisből meg a bőrfotelből, akkor derül csak ki, hogy a pofázáson és a seggük növesztésén kívül nem sok mindenhez értenek…
    3. Gyula 20 éven át remekül megélt a politikából. Most keressen munkát, ilyen egyszerű.
    Lehet visszatérni a munkás gyökerekhez, amit már oly régen elfelejtett…

    http://csepel.info/?p=10951#comment-72938

  21. felix szerint:

    Szegényke.

  22. Ábel Attila szerint:

    Szevenszi! Nem én jelentettem meg. Ezt a lapot az ügyészség és a nyomozó hatóság szerint Szenteczky János, a balliberális lista második helyén álló MSZP-elnök jelentette meg 2010-ben.

    Mi már a megjelenés napján elmondtuk, hogy amit az “újságban” írtak, az rágalom. Egyébként a Csepel.info cikkében is ez van. De ha arra gondolsz, hogy a képen látható rágalmazó írás szerzőjének nincs helye a politikában, akkor egyetértek ezzel.

    Nem a Fidesz listáján a második Szenteczky, hanem Horváth Gyuláén.

  23. felix szerint:

    Ábel.
    Horváthnak nincs listája.
    Már megint hazudsz?

  24. Ábel Attila szerint:

    Most komolyan ebbe akarsz belekötni? Itt van:

    DK-EGYÜTT-PM-MSZP
    Települési kompenzációs lista jelöltjei

    Jelölt
    sorszáma Jelölt neve
    1 Horváth Gyula
    2 Szenteczky János
    3 Hudák János
    4 Losonci Róbert
    5 Paál Géza Ferenc
    6 Kulinyi Márton Ferenc
    7 Szántóné Józsa Julianna Ágnes
    8 Takács Mónika Ibolya
    9 Paál Gabriella Éva
    10 Dobos Bálint Gergő
    11 Takács Tímea
    12 Csendes Imre
    13 Havasi Judit
    14 Borka-Szász Tamás
    15 Sipos Zsolt
    16 Beck György László
    17 Takács Krisztián
    18 Pécsiné Katona Katalin

    http://www.valasztas.hu/hu/onkval2014/883/883_0_index.html

  25. nagyapó szerint:

    Eetásak! Ugye szar ügy. Milyen nehéz az igazságot “hüjeséggel” elfedni, mellébeszélni???

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  26. grün szerint:

    Öreg Pöcs!
    Szar ügy, éppen ezért becsülöm Ábel Attila elvtársad szorgalmát! 😛 😀

  27. netuddki szerint:

    Sajnos H. Gyula egy alávaló féreg. Nem csak a titkárnőjét tolta, hanem az én feleségemet is 2008-2009. -ben.
    Lebuktak a turbékoló gerlicék, amikor egy a közös fészkükben levő találkozójuk SMS-ét teljesen véletlenül elolvastam.
    A nejemtől 2009-ben elváltam – a mocsadék otthagyta a HGY kedvéért a két gyermekét is, aztán pofára esett a gerinctelen szeretőjével.
    Persze mit várhatnánk a díszes csapattól? A gyurcsány talpnyalói DK csapat szétverte a magyar baloldalt.
    A Hudák János féle együtt-PM az LMP-t tette tönkre a sok ezer magyar libás gazda mellett.ű
    A Szenteczki nevével fémjelzett tolvaj mszp-ről meg kár is külön szólni.
    ezek az emberhez hasonlító alakok olyan bábút akarna a csepeliek nyakára ültetni, akiknek csak addig ember valaki, amíg a szavazata kell.

  28. robi szerint:

    Tudtam tudtam!- így szólt a megcsalt férj, amikor rajtakapta feleségét szeretőjével.
    – te csak tudtál, ő még most is tud!- válaszolt az asszony.

  29. nagyapó szerint:

    A három Ságvári klón mindenhez ír valami hülyeséget. Ha ez olvasható, félix, grün, ebihal, ugorgyunk!!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  30. felix szerint:

    Ábel Atilla.
    Szóval kié a lista?

    DK-EGYÜTT-PM-MSZP
    Települési kompenzációs lista jelöltje
    Ugye nem Horváth Gyuláé.
    Ő is a fentiek listáján szerepel.

  31. felix szerint:

    Szemétláda!
    Remélem már te is érted, mert akkor már mindenki érti.

  32. bonifác szerint:

    Nem tudok mást ajánlani elvtársak: szavazzatok a nevezett “urakra” avagy díszpintyekre-
    ízlés szerint. De elmehetnétek a szegedi Csillagba is: biztos ott is találnátok néhány tuti
    jelöltet. Lehet, még tisztességesebbek is lennének mint vörös csalóitok.

  33. ebihal szerint:

    bonifác!
    Ezek piti kis halak a most regnáló narancsosokhoz képest!

  34. nagyapó szerint:

    csecsemő béka! Megint rosszul fogalmazott. Ebihalak a most…. Azonban csecsemő béka még nem részesült oktatásban, ezért nem tud a szoci tolvajokkal szemben jobboldali csínytevőket említeni. Marad a feltételezés. Így marad a maffiabali rágalmazás.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  35. felix szerint:

    Szemétláda!
    Tanulmányozd egy kicsit.
    http://politikusbunozok.blog.hu/

  36. TenkA szerint:

    netuddki

    “A Hudák János féle együtt-PM az LMP-t tette tönkre a sok ezer magyar libás gazda mellett.”

    Nem tett minket tönkre. Itt vagyunk, élünk, listát állítottunk, polgármesterjelöltünk van. Mi kell még? 😉 Sok szavazat!

  37. felix szerint:

    Szemétláda!
    Ezt se hhttp://polgarda.blog.hu/2014/05/18/a_fidesz-kormany_teteles_bunlajstromaagyd ki!

  38. grün szerint:

    felix!
    Terrorizálod szegény öreget!
    Akiket felsorolnak a linkekben mind átigazolt szocik, belső bomlasztók!
    Gyurcsány és Bajnai beépített téglái! 😛 😀

  39. robi szerint:

    Nagyon rendes dolog Ábel úréktól, hogy az info-ban folyamatosan közzéteszik az ellenzék listáját ( egyenlő feltételeket biztosít a vetélytársaknak), már-már úgy érzem, saját jelöltjeik rovására.
    Állítólag a lakótelepeken új jelöltjük van, akiről itt a szeretetkampányukban még egy szó sem esett.

    Tán feladták a körzetet? Megérteném, mert Dobák az egyik legjobb helyi baloldali képviselő jelölt, de mégis….

  40. Doki szerint:

    Horvát Gyulának sok szeretettel:
    ,,Felebarátod házastársát ne kívánd!” (10 parancsolat 9. parancsolata)

  41. hamar szerint:

    Ki turkál a másik gatyájában aberrált módon, azt ti tudhatjátok egymásról a legjobban.
    —–netuddki szerinti története alapján, mégsem lehet rágalmazás!—–“a hamis szexuális vádak—–“ra.

  42. […] Kiemelte: az MSZP-s politikus Horváth Gyulát, a DK csepeli elnökét is rágalmazta (feleségének megcsalásával és lakásmutyival vádolta), és Szenteczkynek illene minimum bocsánatot kérnie az általa elkövetett bűncselekmények […]

  43. […] fog. A hatalomvágy nagy úr: a fordulat megtörtént. Horváth a nyilvánosság előtt innentől János barátomnak szólította azt, akit addig maffiózó bűnözőnek […]

  44. […] meg. Azt állította, hogy az alpolgármester az akkor ellenzéki Fidesszel összejátszva adott a szeretőjének mutyilakást Csepelen. Szerencsére a kampánylap kiadását sikerült Szenteczkyre bizonyítani, így őt végül […]

Itt lehet hozzászólni !