“Bőrfotelből kiesett, seggnövesztő megélhetési politikus”

DK-s párttársa alázta a csepeli polgármester-jelöltet

Csepel.info

Borka_Horvath

Borka-Szász Tamás (fent) és Horváth Gyula (lent középen) képviselő-jelölti és polgármester-jelölti bemutatkozásukon

Borka-Szász Tamás, a csepeli Demokratikus Koalíció képviselője “bőrfotelből kiesett, seggnövesztő megélhetési politikusnak” nevezte Horváth Gyulát, a DK csepeli polgármester-jelöltjét, aki a pofázáson kívül nem sok mindenhez ért. Borka azt javasolta neki: “keressen munkát, ilyen egyszerű. Lehet visszatérni a munkás gyökerekhez, amit már oly régen elfelejtett” – értesült a Csepel.info.

A 2010. szeptember 25-én, meglehetősen keresetlen szavakkal írt véleményében Borka-Szász Tamás még totálisan alkalmatlannak tartotta Horváthot a polgármester-jelöltségre. Horváth akkor már több mint 17 millió forint jutalmat vett fel többek között a csepeli kórház sikeres bezárásáért vagy a csepeli rendelőintézet katasztrofális felújításáért. Nem elégedett meg azonban a megszerzett javakkal, és ő akart lenni Szenteczky János helyett az MSZP csepeli polgármester-jelöltje. Szocialista pletykák szerint önjelöltsége mellett egy igen nagy pártkassza-összeg eltűnését is rajta kérték számon társai. Ezért rövid úton kitették az MSZP-ből, amiben akkor Borka-Szász Tamás is aktívan segített Szenteczky János pártelnöknek. Borka-Szász azt tanácsolta a szerinte megélhetési politikusként a bőrfotelből kiesett Horváthnak, hogy menjen el inkább dolgozni. Négy évvel később – ismét a párttársaként – ugyanezt az embert tartja a legrátermettebbnek Csepel vezetésére.

De ahogy mondják, nem kell annyi körítés, jöjjön a lényeg. Az alábbiakban szó szerint idézzük Borka-Szász Tamás négy évvel ezelőtti véleményét Horváth Gyuláról:

“Borka-Szász Tamás szerint:

2010. szeptember 25., szombat – 18:18

“Ezek az emberek ismernek! Több évtizedet dolgoztunk együtt, tudják, hogy 57 éves korban, ha az embernek váltania kell a mai világban, az igen sok bizonytalanságot tartalmaz.”

1. Igen, ezek az emberek JÓL ismerik Horváth Gyulát….
2. Hát bizony már csak ilyen a sorsa a megélhetési politikusoknak. Mikor kiesnek a pikszisből meg a bőrfotelből, akkor derül csak ki, hogy a pofázáson és a seggük növesztésén kívül nem sok mindenhez értenek…
3. Gyula 20 éven át remekül megélt a politikából. Most keressen munkát, ilyen egyszerű.
Lehet visszatérni a munkás gyökerekhez, amit már oly régen elfelejtett…

A Fidesz ugyan most használja szegényt, lassan e portál állandó sztárja lesz – de ha már nem tudja használni, akkor majd dobja…
Sok jutalomra nem számíthat! :-)))”

A Csepel.info korabeli cikkében arról számoltunk be egy eredeti dokumentum bemutatásával, hogy Szenteczky János bosszúhadjárata közben dilettáns módon összekeveredtek a kirúgásra szánt tagok nevei, így mindenki egy másik tag kirúgásáról kapott hivatalos értesítést. A cikk és a további hozzászólások is figyelemre méltóak: lapunk 2010-es cikkét itt olvashatják.

Csepel.info

67 hozzászólás ““Bőrfotelből kiesett, seggnövesztő megélhetési politikus”” bejegyzésre

  1. Bugi szerint:

    Biztosan bánja most Borka Tomi az őszödi beszédjét.

  2. Vastagbőr szerint:

    Az lehet, hogy Borka-Szász akkor mondott ilyet, de az elmúlt 4 évben tett ró8a a mostani vezető és udvarhölgyei, hogy BÁRKI, hangsúlyozom BÁRKI aki odakerül csak jobb lehet!
    Ezt maguknak köszönhetik!

  3. Bugi szerint:

    Szerinted az Németh bűne, hogy nem lopott, rendbetette, fejlesztette a kerületet, és nőtt a vagyon? Hát igen, Horváth más stílus- ahogy azt Borka is megmondta.

  4. vlaci szerint:

    T. Vastagbőr!

    Az a bőr annyira vastag, hogy a szemedet is eltakarja? Csak jobbra és balra kell nézni és mindenhol látszik a fejlődés. És nem csak a kerületben, hanem országos szinten is. Vagy úgy gondoljátok, hogy az egyharmad több mint a kétharmad?
    Egyébként a komcsikra jellemző, hogy marják egymást. Ez mindig is így volt.

  5. Free szerint:

    vlaci: sajátosan értelmezitek a 2/3-ot!

    2014 április a teljes választójoggal rendelkezők számadatai szerint:

    Fideszre szavazott: 27%
    Nem a Fideszre szavazott: 34%
    Nem szavazott: 37%

    Hol itt a kétharmad a Fidesz javára?
    Ja és azt hozzá sem írom, hogy mintegy 600 ezer szavazótok eltűnt 2010 -hez képest! Talán nem véletlenül! Talán az ilyen politika miatt!
    Matekból egyes, leülhetsz kisfiam!

  6. vlaci szerint:

    Leülni másnak kell majd ha a bíróság is úgy akarja. Akinek igencsak vastag bőr van az arcán.

  7. bélus szerint:

    Aggyá neki Tomi, ne haggyad magad Gyugyu!

  8. ebihal szerint:

    Látom, minden követ megmozgattok a másik besározásához. Ezekután a baloldalt
    vádolja gyűlöletkampánnyal a rezsirikkancs? Röhej!

  9. admin szerint:

    Borka-Szász Tamás nem tagja a szerkesztőségünknek, de azt el kell ismernünk, hogy amit Horváth Gyulával tett, az gyűlöletkampány volt. Viszont ő a Demokratikus Koalíció tagja, tehát aki a baloldalt vádolja gyűlöletkampánnyal, az jó helyen kopogtat.

  10. ebihal szerint:

    admin!
    Hagyjuk a hülyeséget! Ha jól olvasom, márpedig az van odaírva, ez az affér 2010-ben
    volt. Ekkor még egy akolban voltak, így legfeljebb házon belüli torzsalkodásnak lehet
    nevezni az esetet

  11. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Felfogjátok mi 17 millió Ft? 22 millió Ft? 6milliárd Ft? Én életemben összesen 2milliót láttam kápéban egy kocsivásárlásnál havernál. Megfogtam, hogy hátha valami különös történik, hát láttam sok bölcs embert (deákot) meg azt, hogy ez lehetne akár 2 milliárd, egyszerű nyomott papír amihez érték van rendelve….

    Létezik olyan, hogy vagyonelkobzás? Szerintem igen 😉 ha indokolatlanul nagy összeget vett fel egy személy egy kisebb munkáért, ami nem szolgálta a közt, és ezt dokumentumokkal alá lehetne támasztani, akkor elkobozható ez a vagyon?

  12. Doki szerint:

    Nincs az jól, hogy a főváros XXI. kerületében ahol családok élnek, az utcákban nincs néhol vezetékes víz, csatorna, közvilágítás, járda vagy egyáltalán közlekedésre alkalmas és biztonságosan járható út. – írja Paál Gabriella baloldali képviselőjelölt (és DK-tag) facebook lapján egy hárosi utcát ábrázoló fotó mellé.

    Nem a baloldali vezetés volt az (Horváth Gyula alpolgármesterrel az élen), amely 16 évig semmit sem tett a Hárosért? Akkor a baloldal milyen jogon kampányol a Hárossal?
    Ez kb olyan, mintha saját magukat köpnék le, de arra még én is azt mondom, hogy ez most egy jó cselekedet volt a baloldal részéről. 😉

  13. csaba péter szerint:

    Ugye kedves Admin Attila ez is a gyűlölet kampány elutasitásának része?

  14. felix szerint:

    És ki volt az aki, választási ígéreteit nem tartotta be Hárrosal kapcsolatosan?
    Most neki kell buknia.

  15. szevenszi szerint:

    Hát ez elég szánalmas erőlködés. Aki IP címeket tud kutatni, stb. az attól sem retten vissza, hogy visszamenőleg posztot kreáljon, ahhoz amihez csak akar. A csepel info szeplőtelensége már a múlté. Igen csak szelektálni kell azt az információt ami itt megjelenik.

  16. nagyapó szerint:

    csecsemő béka írja: “Ha jól olvasom, márpedig az van odaírva, ez az affér 2010-ben
    volt. Ekkor még egy akolban voltak, így legfeljebb házon belüli torzsalkodásnak lehet
    nevezni az esetet”
    Igen. A zeetásak most is akolban vannak, mint a birkák!
    Ilyen “házon belüli torzsalkodás” vezetett Takács és Papp halálához.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  17. ebihal szerint:

    nagyapó!
    Hazatalált a kocsmából? Nem tudta: a birkákat a felcsúti fattyú vezeti?! Írtam már
    a múltkor, hogy némely ökör összekeveri a köztörvényes büntettet a politikával.
    Az nem esett le, hogy az admin mekkorát csúsztat?

  18. Ábel Attila szerint:

    Úgy láttam Borka-Szász most megint azzal égeti magát, hogy ő nem ő, vagyis megint nem azonos azzal a Borka-Szász Tamással, aki 2010-ben itt fórumozott. Az MSZP pártirodájával kapcsolatban is csinált egyszer ilyet: akkor azért nem volt azonos saját magával, mert átlépett a DK-ba.

    Nem tudom megfejteni, hogyan tudnak emberek olyan politikusokra szavazni, akik még a saját magukkal való azonosságot is letagadják? Hogyan akarják ezek vezetni a kerületet? Ahhoz nem a legjobb egymást hátba szurkálni, gyűlölni. Itt van Szenteczky is, akit elrejtettek, de a második ember. Önmagában sokat mond, hogy a balliberálisok második embere nincs a kampányban címoldalon, de még a másodikon sem, mert mindenki bűnözőnek tartja – beleértve a polgármester-jelöltjüket is.

  19. ebihal szerint:

    Ábel Attila!
    A kérdés inkább az, hogy ki volt az a balfék, aki rád szavazott?

  20. felix szerint:

    Ami eddig bizonyított, hogy képesek vagytok utólag megváltoztatni egy cikk azért, hogy a hazugságból igaz, az igazságból meg hazugság legyen.
    Akkor nem merült fel a kérdés, hogy miért szavazzanak ilyen gerinces politikusokra.

  21. Ábel Attila szerint:

    Fekix: csak nem gondolod, hogy a Takács Krisztián nevében írt rágalmazó cikket is mi raktuk az MSZP honlapjára meg Takács Facebook-oldalára? Nyugodj meg, ez a hozzászólás és a cikk is ott volt a Csepel.info oldalon négy éven keresztül. A csepeli szociknál szokás letagadni önmagukat.

    Aki már akkor fórumozott, mindenki emlékszik a cikkre és a hozzászólásokra, ugyanis ebben az időszakban Borkáék folyamatosan alázták Horváth Gyulát meg akik kiléptek/akiket kirúgtak a pártból. Ha ismernéd egy picit a Borkát, ráismernél a stílusára is. Ráadásul nem először tagadja le saját magát – szánalmasan kisstílű ember az, aki saját magát nem meri vállalni.

  22. felix szerint:

    Ábel Atilla.
    Más az amit gondol az ember és más az ami bizonyított. Amit a saját szemével lát.
    A cím kijavítása tagadhatatlan tény.

  23. nagyapó szerint:

    Eetásak! Legalább próbáljanak meg egységes véleményt kialakítani! Ki a hunyó? Borka-Szász, Horváth, Takács, stb., vagy ahogy csecsemő béka írja egy akolban vannak, ahol bégetnek, mint a birkák.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  24. felix szerint:

    Ne igyál!

  25. Hajaj! szerint:

    Schmidt Mária: Az őszi választások után megsemmisül az ellenzék

    Schmidt Mária történész, a Terror Háza főigazgatója szerint ez azért fog bekövetkezni, mert gyakorlatilag mindenben kiszolgálták a nyugati politikusokat, az országot totális kifosztott állapotban hagyták.
    Hans Kaiser szólt arról is, hogy a jelenleg nem lehetünk elégedettek a “fejleményekkel”, de gondolni kell arra, hogy még csak 25 év telt el a rendszerváltás óta. A kommunizmus nemcsak materiális szempontból, hanem a fejekben is pusztítást végzett – mondta. Hans Kaiser Orbán Viktor miniszter szavait idézve kijelentette Európában a viták során több tisztelettel kellene tanúsítani egymás iránt.

  26. Hajaj! szerint:

    Az önkormányzati választásokkal drámai vereséget szenved az ellenzék, és “ez a megsemmisülésükhöz fog vezetni”. Ennek az az oka, hogy gyakorlatilag mindenben kiszolgálták a nyugati politikusokat, az országot totális kifosztott állapotban hagyták – mondta.
    -Akik ma már az utolsókat rúgják, a betonfalba, aztán Kőmíves Kelemené lesznek?!
    Hajrá csahosok! van még néhány hetetek.

  27. robi szerint:

    Országosan valóban ez az eredmény várható.
    Vidéken teljesen elégedettek az elmúlt négy évvel, ott a baloldal már sok helyen tetszhalott állapotban van.
    Budapesten és a nagyvárosokban jó néhány körzetben nyerni fognak, polgármesteri székeket és képviselői helyeket szereznek majd, a tavaszi választásokhoz hasonlóan.
    Főleg ott van esélyük, ahol a kormányoldal kommunikációja is besegít nekik( ld. csepel.info).

    Az egységes baloldal néhány győzelemtől még nem fog megvalósulni.

  28. felix szerint:

    Na de ki az a Schmidt Mária?
    Vagy ahogy Tompika kérdezné.
    Ki a fasom az a……

  29. huszárlegény szerint:

    “A kommunizmus nemcsak materiális szempontból, hanem a fejekben is pusztítást végzett”
    Mi az, hogy végzett?!
    Hiszen néha néha olvasva a Cs. Infót, ma is azt teszik az agyalágyult utódaik.
    Schmidt M. egy országosan elismert történész, aki nem akárkiknek elődeikről elnevezett “Terror Házának” első számú vezetője. Nem akárkinek a Tanácsadója.
    Végül a történész, minden igyekezetével okítja a nálánál sokkal butább történészeket.
    Itt is van néhány példa?! Na és? Mindenki nem lehet okos, okoskodó, még akkor sem, ha éppen t.t.

  30. felix szerint:

    Neked legyen mondva.

  31. felix szerint:

    Egyesek fejéből a kommunizmus még a kérdéseket is kiölte. 🙂

  32. csapajev szerint:

    Kedves Ábel Attila! Önkritikát kellene gyakorolni. Te olyan messze állsz a csepeli város vezetéstől, hogy gyors hajrával sem kerülhetsz a futottak még közé sem. A főnökötök jól maga köré szedte azokat az embereket akiket az orránál fogva vezethet. Amit mond, azt kell végrehajtani. te ezek közé tartozol! Sajnos a főnök sok hülyeséget mond!

  33. Balos szerint:

    Csapajev, Borka-Szász Tamás írta az okat a mondatokat, amiket te Ábelnek titulálsz.

  34. Éva szerint:

    Igaza van Borka-Szász Tamásnak: Horváth Gyula igazán elmehetne inkább dolgozni, mert polgármesternek láthatóan teljesen alkalmatlan lenne.

  35. felix szerint:

    Éva.
    Meséljen!
    Miből látja?
    Én ma találkoztam vele és nem láttam rajta semmi ilyesmit.

  36. grün szerint:

    felix!
    És ezt hallgattad?! 😛 😀

  37. felix szerint:

    Élőben.
    Ott mutattam be Horváth Gyulának félixet. 🙂

  38. grün szerint:

    Van már valami hír a Hombárfejű Törvényszékhez fordulásáról a Horváth, Falus féle Rendelőintézeti törvénytelen kampányolásáról?! 😛

  39. felix szerint:

    Csak annyi mint a vagyongyarapodásról. 🙂

  40. grün szerint:

    felix!
    Valami suttogást hallottam a zelutasításáról és eljárási költség fizetésről!
    De ne mennyünk a dolgok elejbe, várjuk meg a zAttila hiteles beszámolóját! 😛

  41. felix szerint:

    Nem is tudtam, hogy Attilának van banki hitele, az erkölcsi mibenlétéről volt sejtésem. 🙂

  42. grün szerint:

    felix!
    Ebben a zesetben a szavahihetőségére értettem a “hiteles”-t! 😛 😀

  43. felix szerint:

    Akkor nem csoda, hogy nem értettem meg. 🙂

  44. felix szerint:

    Na ezért indolt igazmondó juhász képzés.

  45. grün szerint:

    “Az ítélőtábla szombaton utasította el a csepeli polgármester felülvizsgálati kérelmét, amelyet az FVB határozata ellen nyújtott be.”
    .
    Lehet hánykolódni! 😛 😀
    .
    http://www.hirado.hu/2014/09/07/nem-volt-jogserto-a-baloldali-jeloltek-kampanyolasa-csepelen/

  46. énisvoltam szerint:

    A bíróságok egy része még mindig tisztességes és a törvényeket ugy alkalmazza ahogy annak szelleme megkívánja ! Köszönet nekik ! Nagyapó ! Amikor a Csepel Ujságban a szocialista brigád mozgalmat dicsérte , akkor mi volt az ars poeticája ?

  47. bonifác szerint:

    Ne aggódjatok Elvtársak! Alkoholtól elhülyült Kapitányotok majd elrendezi hazánk sorsát! majd ő feljelenti Magyarország képviselőjét! ( Ilyet még a románok se csinálnak!)
    Ilyen kis pitiáner csinovnyikok mint Horváth csak a biliben okozhatnak vihart. Megtették,
    amit akartak, ellopták amit tudtak, és most nem értik, hogy vannak (sokan) akik nem
    velük képzeli el Csepel jövőjét. Nem csak a debilis dokinak, hanem az MSZP vezéreinek
    sem ártana a jeges víz: honnan veszik az erkölcsi bátorságot, hogy BÁRKIT kritizáljanak?
    A megtévedt tolvaj bocsánatot kér: ők dicsekszenek vele. És hazudnak. Két pofára.

  48. ebihal szerint:

    Ugyan már bonifác! Már megint összekevered Magyarországot a kormánnyal! Nem
    lehet, hogy épp te hazudsz két pofára?

  49. énisvoltam szerint:

    Kedves Bonifác . Az előző két ciklusban az EU -ban kik is voltak a feljelentők ? Csak nem Szájer, Dajcs Tomi és az ott garázdálkodó Fidesz küldöttek ! Akinek rövid a memóriája az lehetőleg ne kommentáljon !! “ilyent még a románok sem csinálnak ” Akkor ön szerint a fideszesek rosszabbak a románoknál ? Na és most a kérdés ! Ki hazudik két pofára? Mert a fideszesek aljasságairól jegyzőkönyv van az EU-ban , Horváth Gyula un lopásairól csak az ilyen alul-művelt alul tájékozott senkik pofáznak !

  50. felix szerint:

    Bonifác!
    KO.-t adtál saját magadnak. 🙂 🙂 🙂

  51. bonifác szerint:

    Külföldön igenis a kormány képviseli az országot.Ki hazudott “reggel délben meg este”
    (bocs ha hibás az idézet) Ejnye, Békaporonty! Sem Kovács, sem Andor nem képviseltek
    minket. A későbbiek ezt igazolták. Gönz Kingáék már nemzetárulást is követtek el.
    (Szegény Tavares helyett megírták a jelentést, és még el is dicsekedtek vele.)Léci,
    ha tudod, küldd el az EU jegyzőkönyvet. Nem csak a memóriám rövid, de még csak nem is
    hallottam róla. Az eredmény: Gyurcsány csődbe vitte az országot. Ki állítja, hogy most is
    csődben van? Mellesleg a románok összezárnak külföldön- minden aljasságukat nekünk
    tartogatják. A ” bal” néhány tevékenysége néha súrolja ezt a határt. Sajnos az igazmondás
    nem jellemző rájuk.És az összezárás sem erősségük. K.O.?!

  52. felix szerint:

    bonifác.
    A KO.-t természetesen nem értetted meg, ezért írtad most az amit.
    Nem okoztál csalódást.
    Sajnos ha nem érted meg magadtól akkor hiába is magyaráznám.

  53. nagyapó szerint:

    “a szocialisták hátba támadták hazánk uniós biztosjelöltjét, amikor azt közölték, hogy nem támogatják Navracsics Tibort.”
    Hajrá Magyarország! Ugye eetásak?????

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  54. felix szerint:

    Szemétláda.
    Nem hátba, hanem szemtől szembe.
    Az uniós biztosjelölt támadása nem példa nélküli és nem is tilos dolog. A fidesz is megtette két uniós jelöltünkkel is.
    Most miért gond?

  55. Kacsa szerint:

    A két hülye megint ellevelezget egymással. Miért nem megy ez privátban? Féleszű és zöldség. Csodásak így együtt.

  56. felix szerint:

    Kacsa!
    Tudod ez nem a facebook, itt nincs privát.
    Egyébként meg mi közöd hozzá?

  57. ebihal szerint:

    bonifác!
    Megpróbálom megértetni veled: attól, hogy Németh Szilárd bunkó módon viselkedik,
    mint polgármester, Csepel még nem az. Miért kellene a szoci eus képviselőknek tap-
    sikolni a Fidesz hülyeségeihez? Miért kellene támogatni azt a Navracsicsot, aki fennen
    hangoztatta semlegességét, aztán secperc alatt elkezdett ugyan úgy hazudni, mint
    a többi fideszes vezető?

  58. abelar szerint:

    Igen -igen milyen igaza volt a világhírű magyar pszihiáternak és agykutatónak “Sajnos a népesség egyharmada mindenhol valamilyen szinten elmebeteg” ! Bizonyiték az itteni “vélemények” agyrémek és mocskolódások. Sokak intelligenciája messze a béka alfele alatt van.Egyébiránt Horváth “elvtársúr” alpolgármesteri regnálása idején rendszeresen tilos parkolásnál mozgáskorlátozott igazolványt rakott ki, pedig úgy futott mint a nyúl!Az ilyen emberek más aljasságra is képesek véleményem szerint. No persze jól beleillik a DK. .erkölcseibe.

  59. Kisapám szerint:

    nagyapó, emlékeztetőül egy hír 2009-ből:

    “A Fidesz Európai Parlamenti Képviselőcsoportja nem támogatja Andor László uniós biztosi jelölését. Andor László nem rendelkezik sem közigazgatási, sem politikai, sem európai uniós tapasztalattal. Személye mind belföldön, mind az Európai Unióban ismeretlen. Ezen okokból kifolyólag Andor László az egyik legsúlytalanabb a 27 biztosjelölt közül. A magyar érdekek képviseletére ezért alkalmatlan. A jelölésének hátterében nyilvánvalóan nem rátermettsége, hanem Gyurcsány Ferenchez és Bajnai Gordonhoz fűződő személyi kapcsolatai voltak mérvadóak. Elfogadhatatlan, hogy polgárok támogatását elvesztett kormány bukott miniszterelnökének politikai bizalmasa még öt évig Magyarország uniós biztosa legyen. Jelölésével a magyar polgárok ismételt elárulása történt.”

  60. nagyapó szerint:

    Kisapám! Navracsics Tibor docens úr viszont mindezekkel rendelkezik.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  61. […] MSZP és a DK politikusaként volt az egyik legügyesebb álláshalmozó, de párttársai szerint – finoman szólva – soha nem tartozott a munkamániások […]

  62. […] azonban újabb békákat kellett lenyelni. Horváth Gyula és az őt seggnövesztő megélhetési politikusnak tituláló Borka-Szász Tamás ekkorra már egy pártban voltak, és nagyjából kibékültek. De Szenteczky Jánosnak el kellett […]

Itt lehet hozzászólni !