Elkapták az MSZP mocskolódó lapjának terjesztőit!

“A megbízóimnak sok pénze van, tisztára fognak mosni engem” – mondta a szennylap terjesztője

Ez volt az utolsó dobás (fényképek: Ábel Attila, fotógaléria itt látható)

A Csepel.info nevével visszaélő, MSZP-s rágalmakat tartalmazó szennylap szórása közben kapták el a lap terjesztőit – tájékoztatta lapunkat Borbély Lénárd, a Fidesz csepeli kampányfőnöke.

Borbély Lénárd elmondta: a helyszínen 13.000 ilyen újságot foglaltak le a rendőrök, de a terjesztő cég alvállalkozója kezdetben még a rendőrségnek sem volt hajlandó megmondani, hogy kiktől kapta a megbízást. “A megbízóimnak sok pénzük van és jó ügyvédjeik, tisztára fognak mosni engem” – mondta bele a rendőrök szemébe a ceglédi vállalkozó – értesült a Csepel.info

Így néz ki a Csepel.info hamisítványának címoldala: visszaéltek a mi nevünkkel is (fotógaléria itt látható)

– A vállalkozó azt állította, hogy színvak, és ezért sem tudja, hogy milyen gépkocsival érkezett a megbízója, aki kopasz volt és oldalra fésült hajú, és aki még pénteken adta át az MSZP-s szennylapokat számára a Lurdy ház parkolójában. Azt is elmondta, hogy megbízója, akit nem ismer, titkos telefonszámról hívogatja, és nem is kapott fizetést a lap terjesztésért. Állítása szerint ő mégis annyira megbízik benne, hogy készséggel belement abba, hogy a terjesztési díjat a titkos és elérhetetlen megbízók utólag fizessék ki – mondta el Borbély Lénárd a történteket, hangsúlyozva: a vállalkozó eközben érdekes módon mégis többször felhívta az általa állítólag ismeretlen telefonszámú, oldalra fésült hajú kopasz és színtelen megbízóját.

A vállalkozó épp azt meséli, hogy megbízója ismeretlen, kopasz és félrefésült hajú (fotógaléria itt látható)

– Megdöbbentő az a cinizmus, ami a csepeli MSZP-ből és Szenteczky Jánosból árad. Az 50 millió forintos kampányukból, a hazugságaikból, de még a piszkos munkát elvégző embereikből is az sugárzik, hogy úgy érzik: pénzért ők bármit megtehetnek, bármit szabad. Egyetlen dologban bízom, hogy a csepeli szavazókat  nem lehet átverni – hangsúlyozta Borbély Lénárd.

Hamis számla is van a hazug állítások alátámasztására

A lapunk nevével visszaélő ál-Csepel.info újságban több olyan hazug állítás van, amely miatt Németh Szilárd és Borbély Lénárd, Csepel országgyűlési képviselői már a helyszínen feljelentést tettek. Az egyik legmegdöbbentőbb azonban az a hamis számla, amellyel a lap szerint Borbély Lénárdék, amikor Magyarországra telepedtek,  ingyen szállították a bútoraikat a Kepeti Pályaudvarról Csepelre.

Hazug cikk és hamis szállítólevél: 2004-ben még nem volt Csevak Zrt. – a hatalomba kapaszkodókat semmi nem zavarja

– 1984 óta élünk Csepelen. A Csepeli Vagyonkezelő 2007-ben lett az önkormányzat zártkörű részvénytársasága, tehát logikus, hogy egy ezzel a névvel 2004-re kiállított szállítólevél hamisítvány, ami már önmagában is bűncselekmény. A bűncselekményt alátámasztja, hogy a szállítólevélen az akkor még nem is létező Csevak Zrt. 1-es számú pecsétje van. Az, amellyel Szentevzky János vezérigazgató is rendelkezett – hangsúlyozta lapunknak  a Fidesz kampányfőnöke.

13.000 hamis Csepel.info a csomagtartóban (további fényképek itt láthatók)

– Rendkívül aljasnak tartjuk azt az állítást is, hogy Németh Szilárd állítólagos szeretőjét a pont általunk lebuktatott Császár Mihály féle lakásmutyi főszereplőjének lakásába hordta volna. Egy kétgyermekes családanyáról van szó, akinek most a 13 éves kisfiának és 9 éves kislányának kellett elmagyaráznia, hogy a politikusok között nagyon gonosz és aljas emberek is vannak, akik még ilyen állításokra is képesek, csak hogy a hatalmukat megtarthassák. De ez már az aljasságnak is egy olyan foka, amire az MSZP-ből is csak egy ember képes. De remélem, hogy már nem sokáig –  emelte ki Borbély Lénárd.

– A lapban olyan mocskolódások is olvashatók, melyeket már tavasszal is cáfoltunk. Így nem volt semmilyen hiány a Fidesz-KDNP 2006-os kampánypénzében, és azt egyébként nem is kifogásolta meg senki. A frakciópénzzel az önkormányzat felé számoltunk el. Így csak utólag kaptunk pénzt, amennyiben a számlák rendben voltak. Ezzel sem volt semmilyen komolyabb kifogás vagy probléma senki részéről sem. Németh Szilárd pedig valóban felhívta a frakció minden egyes tagjának a figyelmét arra, hogy ha az MSZP részéről őket “megkeresik”, mutyit ajánlanak, akkor azonnal szóljanak neki. Csakhogy, ezt pont azért tette, hogy felléphessünk minden ilyen kísérlet ellen. Sajnos ezt Horváth József nem tette meg, ezért távolítottuk el őt még 2006-ban a frakcióból – mondta el lapunk kérdésére Ábel Attila, a Fidesz csepeli elnöke.

Bármilyen megdöbbentő is, a Csepel.info úgy értesült, hogy a 13.000 db lefoglalt hamis Csepel.info újságot visszaadták a vállalkozónak, így akár már újra szórhatják azokat.

Csepel.info

164 hozzászólás “Elkapták az MSZP mocskolódó lapjának terjesztőit!” bejegyzésre

  1. Kovács Ernő szerint:

    Csepeli Fidesz kampányfilmje! 2010.10.02. Sok sikert holnapra, nyerjen a Jobbik!

  2. Demeter J. szerint:

    Remélem, közzéteszik a nevüket és a fényképüket.
    Akinek nem tetszik a közzététel, majd feljelentést tehet utólag.
    Aztán vehet sötét szemüveget az illető a szürkületben, mint csepeli.

  3. zeta szerint:

    Pénzért ők bármit megtehetnek, bármit szabad. …………………

  4. szigetország szerint:

    Szocik, kommunisták, megint lebuktatok! Kíváncsi vagyok, merre vezetnek a szálak. A Csepel újság — Bárány Tibor, Varga Violetta és bűntársai — biztosan benne vannak. Jó pénzért bármire képesek!
    Dicséret a rendőrségnek, hogy tetten érte a bűnözőt! Gyerünk, halljuk a megbízókat, elő a nevekkel!

  5. Cápa szerint:

    Remélem egy cellában fognak rohadni a megbízóikkal együtt…

  6. Tibor, az igazi szerint:

    Na mi van, eddig gigit szerettétek. Most hirtelen nem? Pedig tudtátok, hogy ő Varga.És nem hiszem , hogy ilyet tenne.

  7. szigetország szerint:

    Ez most nagyon kínos a szociknak! Benne vagytok a sz@rban, ugye? Hagyó a tököli börtönben vár benneteket…

  8. Tibor, az igazi szerint:

    Nem különösebben, szigetország! Ugyanis ezt a FideSS csinálta. Nincs rajta , hogy ki készítette, nem tudják bizonyítani, hogy szoci volt a megbízó stb. Lehet, hogy a Jobbik vagy az LMP vagy a Munkáspárt tette..
    Szopacs, gyerekek! 🙂

  9. csepeli szerint:

    A valódi csepel.info terjesztőit ugyanúgy el lehetett volna kapni. Az is illegális lap volt. És aljas hazugságok jelentek meg a valódi csepel.info-ban.

  10. csepeli szerint:

    Vicces, amikor egy szennylap nevez egy másik lapot szennylapnak. A csepel.infónál szennyebb szennylapot elég nehéz elképzelni.

  11. PPP szerint:

    Micsoda Gyurikám?

    A kilóméterpénz, vagy a vadászkodás? Melyikre gondoltál?

  12. Tibor, az igazi szerint:

    Köszi csepeli. Egyre gondoltunk!
    Sittre a rohadt adminnal meg a baráti társaságával! 🙂

  13. csepeli szerint:

    “a 13.000 db lefoglalt hamis Csepel.info újságot visszaadták a vállalkozónak, így akár már újra szórhatják azokat.”

    Hát ez így fair. Ha a valódit ki lehetett szórni, akkor ezt miért ne lehetne?

  14. Miska72 szerint:

    A kurvának még a telefonja is VÖRÖS!

  15. Miska72 szerint:

    “és nem is kapott fizetést a lap terjesztésért”
    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Na ezen jót röhögtem!

  16. szigetország szerint:

    Kimegyünk az utcára, s egyenként kapjuk el a terjesztőket! Lepofozzuk őket!

  17. Hugi szerint:

    A Csepel.info egyetlen cikkét sem tudtátok cáfolni, és tudtommal még senki nem jelentette fel. Akkor meg be lehet fogni a pampogót, ami itt le van írva, az igaz.

  18. szigetország szerint:

    Csepeli-polgár gyuri! Elkaplak!

  19. Ditte szerint:

    Hamarosan véget ér az év sokadik választási őrülete. Bízom benne, hogy az emberek józansága felhatalmazást ad a helyi Fidesznek, hogy rátermettségét bizonyíthassa.
    Kíváncsian várom, hogyan sikerül az Mszp-nek a konstruktív ellenzék szerepét újraértelmeznie.
    Nagy eséllyel a Jobbik és/vagy az LMP elkezdheti a munkát a képviselő testületben, megmutathatják igazi arcukat, sok sikert kívánok ehhez nekik mindannyiunk érdekében.
    Szívesen látnék egy független képviselőt is a testületben, Varga Lászlót, aki meggyőződésem szerint jó képviselője lenne a körzetének.
    Az igazi nagy dolgok negyedikétől kezdődhetnek, döntsön helyesen a nép!

    Hajrá Fidesz! Hajrá Csepel!

  20. Miska72 szerint:

    csepeli szerint:
    2010. október 02., szombat – 14:40
    Vicces, amikor egy szennylap nevez egy másik lapot szennylapnak. A csepel.infónál szennyebb szennylapot elég nehéz elképzelni.

    csepeli és Tibor az igezi akkor a f@szt kerestek itt? 🙂 🙂 🙂 🙂

    Itt senkit nem tudtok meggyőzni a DEMAGÓG szövegeitekkel!

    Tibor, az igazi szerint:
    2010. október 02., szombat – 14:37
    Nem különösebben, szigetország! Ugyanis ezt a FideSS csinálta. Nincs rajta , hogy ki készítette, nem tudják bizonyítani, hogy szoci volt a megbízó stb. Lehet, hogy a Jobbik vagy az LMP vagy a Munkáspárt tette..
    Szopacs, gyerekek!

    Te hülyagyerek! Magadnak mondasz ellent! “nem tudják bizonyítani ki csinála”
    De te tudod hogy a FideSS? ” Ugyanis ezt a FideSS csinálta.”
    Hülyegyerek rágalmazol? 🙂 🙂 🙂 🙂
    Szopacs te szerencsétlen!

  21. Tibor, az igazi szerint:

    Ditte! Bár nem ugyanazért szorítunk, egyetértek veled. Engem is untat már ez az örökös harcbanállás, meg hogy emberek ölik egymást politikusok miatt. Ki nem sz..a le, hogy ki vezeti az országot, a várost, a kerületet, ha jól mennek a dolgok? Sokkal fontosabb dolgok vannak az ember életében, azokkal kell(ene) foglalkozni.
    Üdvözlettel
    T.I.

  22. Tibor, az igazi szerint:

    Csak anynira szopacs, kis népművészeti agyagedény,amennyire lyukrafutott vele Ábel és bandája… Ők állítottak valamit. Én is. Mindketten tévedhetünk..

  23. Miska72 szerint:

    Sittre az összes szocialistával!
    csepelivel és Tibor az igazival együtt! 🙂 🙂 🙂 🙂
    Fogtok ti még SÍRNI hétfőn! 🙂 🙂 🙂

  24. Tibor, az igazi szerint:

    Én ugyan nem. Beülök az autómba és dobok neked egy huszast, hogy tudjál venni kannásbort. Jellemző rád, te agymosott húgyagyú senki, hogy a nézetkülönbséget börtönnel tudod megoldani. Hülye komcsi, rákosista barom!

  25. Miska72 szerint:

    Tibor az igazi agyagedény. 🙂 🙂 🙂 Látom otthon vagy a népművészetben. Na itt a szépítés! Nem HAZUDTÁL? “Ők állítottak valamit, meg én is.”
    Gyurcsány se hazudott, csak nem mondott igazat! 🙂 🙂 🙂

  26. Miska72 szerint:

    Tuibor te barom! Aki nálam jobban jobbra dől az már elesik! 🙂 🙂 🙂 🙂

  27. csepeli szerint:

    Ditte: a Fidesz már bizonyította, hogy nem rátermett. Ábelnek fingja nincs a joghoz, Borbélynak a költségvetés kínaiul van, Németh meg majd csak néha-néha néz be a Polgármesteri Hivatalba, amikor lesz egy kis ideje. Nem sok jóra számíthatunk, ha narancsuralom lesz a kerületben. A józanul gondolkodó választópolgárnak kötelessége a Fidesz ellen szavazni.

  28. Miska72 szerint:

    Csepeli, nekem is volt össszetüzésem a csepeli korrupt gerinctelen csepeli önkormányzattal!
    Innentől kezdve tudják, hogy se én, se a családom SOHA A HOHADT ÉLETBEN NEM FOG ERRE A BANDÁRA SZAVAZNI!

    Ez neked is szól Tibor az igazi.
    Ha nem tudnád KÉT PERT NYERTEM ÜGYVÉD NÉLKÜL! 😉

  29. Miska72 szerint:

    csapeli ha józanul gondolkodsz, elmész orvoshoz. 🙂 🙂 🙂 🙂

  30. Gigi szerint:

    szigetország,

    könnyű úgy neveket citálni, hogy Téged nem tudnak rágalmazásért feljelenteni (ebben a gigászi feljelentgetősdiben). Az egy dolog, hogy összemosol lapokat, nevezetesen a CSÚ-t ezzel a választási aljassággal, de a munkatársakat milyen alapon nevesíted mint bűnösöket? A figyelmedbe ajánlom a tegnapi szám címoldalát, utána meg minimum kérjél bocsánatot BT-től +VV-től:

    http://www.csepel.hu/static/e-dok/File/CSEPEL_UJSAG/2010-10-01-33-VVV.pdf

  31. Miska72 szerint:

    EZEK KORRUPT EMBEREK! ELÉG VOLT BELŐLÜK!
    SOHA TÖBBÉ MSZP!

  32. Tibor, az igazi szerint:

    És? Ki nem szarja le, hogy mit nyertél? mIlyen per volt? Ellopták a borosüvegedet és rá tudtál mutatni a csövestársadra?
    Azt is lesz..om, hogy kire szavazol. Aki ennyire elvakult és hülye, azzal nekem nincs dolgom.
    De nem is értem a közlésed lényegét.:{

  33. Ditte szerint:

    A gyerekeknél is azt tanítjuk, egyszer egyikük csúszhat le a csúszdán, aztán a másik következik. A nagyoknál ezt demokráciának nevezik.
    Az Mszp 16 éve “csúszkál” itt kizárólagosan , sajnos belepiszkítottak a homokba is itt-ott.
    Most mutassa meg a Fidesz, mit gondol a csúszdákról. Ideje a homokot is kicserélni!

    Hajrá Csepel! Hajrá Fidesz!

  34. Tibor, az igazi szerint:

    gigi, vagyis tőled. És igazad van. Alaptalanul nemlehet senkit sem bántani. Kérjen tőled bocsánatot!

  35. Miska72 szerint:

    Tibor az igezi ki nem sza..ja le a véleményedet? Itt senkit nem tudsz meggyőzni a hülyeségeddel!
    Az elvtársaid két pert elvesztettek! 🙂 🙂 🙂
    És ÜGYVÉD NÉLKÜL NYERTEM!
    Látom a KANNÁS BOR ELVETTE EZ ESZEDET. 🙂 🙂 🙂
    Vagy KÁBÍTÓZÓL? 🙂 🙂 🙂
    Attól látod rendben és jól a dolgokat? 🙂 🙂 🙂

  36. Tibor, az igazi szerint:

    Ditte! Igazad van. Eddig az MSZP regnált, most a Fidesz fog. Ugyanúgy az emberek felhatalmazása alapján, mint ahogy eddig a szocik. Ez a demokrácia. Viszont a játszótéren rászólnak arra a gyerekre, aki erőszakos és mindent magának akar..

  37. Miska72 szerint:

    Na ez az MSZP húsz éve! 🙂 🙂 🙂
    De most váltás lesz! 😉

  38. Miska72 szerint:

    Tibor nem beszélek hülyaséget!
    JOGERŐSEN MEGNYERT Í T É L E T bizonyítja!

  39. Tibor, az igazi szerint:

    És attól neked jobb lesz, tengerimalac? Úgy örülsz itt, mint a kisfiú, aki először ül egyedül a WC-n.. 🙂

  40. Miska72 szerint:

    A hülyeséget csak a szocialisták tudnak kitalálni, meg az “agymosott” szinmatizánsok. 😉

  41. Miska72 szerint:

    Te meg itt osztod az észt ami nincs. 🙂 🙂 🙂 🙂

  42. Tibor, az igazi szerint:

    Jól van. Keretezd be, tedd ki a budi falára és gyönyörködj benen! 🙂
    De milyen ügyben nyertél? Mert nekem is van az önkormányzattal bajom, hátha ráveszem magam a perer. Ha neked sikerülhetett.. 😛

  43. Miska72 szerint:

    Építési ügy.

  44. szigetország szerint:

    Bocsánatot kérek a Fidesztől, hogy eddig nem álltam ki jobban mellette! Ezen változtatni fogok. Ami pedig a Csepel újság díszes bértollnokait illeti, mindenki olvashatja, hogy Bárány a főszerkesztő, Varga Violetta pedig egyike azoknak, akik évek óta tolmácsolják a hazugságokat. Jó pénzért!

  45. Miska72 szerint:

    És van még ezállatl agy BÜNTETŐ ügy is ellenem, ami HAZUGSÁGOKRA ÉS RÁGALMAKRA ÉPÜL! De egy Jogerősen megnyert I T É L E T T E L tudom bizonyítani az igazamat.
    És ebben a CSEPELI ÖNKORMÁNYZAT KEZE VAN BENNE!

    Azóta is hallgat a XX, XXI, XXIII, keületi Bíróság mint sz@r a gazban!

    Vajon miért? 😉

    Na ezért útálom a szocilalidstákat.

  46. Tibor, az igazi szerint:

    Miska, te pöcs!
    A hivatal az nem az önkormányzat. Egyebekben igaza van. Az építési iroda egy nagy kalao szar. Nekem is ilyen ügyem van. Sajnos. De emiatt miért a szocialistákat utálod? És a bíróság hallgatásához mi köze a Tóth Mihálynak?

  47. bavaria szerint:

    Olvastam mindként kiadványt nem tudom kinek mi bajuk velük

    egyik sem tartalmaz igazságot
    mindkettő mocskolódik
    mindkettő hazudik
    mindkettő kidobott pénz
    mindkettő illegális

    Ezek szerin csak annak van igaza akinek először jutott eszébe .

    Hát ha ez a demokrácia akkor jöjjön a jobbik . Ök legalább nem hazudnak.

  48. GONDOLKODÓ! szerint:

    T Választó Polgárok!
    Valóban van aki még mindig nem látja a jövő útját? Az elmúlt húsz év negatív, vagy pozitív
    eredménye nem győzött meg benneteket? Valóban nem látjátok ki az AKI (akik) nemzetben
    képes, s tud is gondolkodni, cselekedni?! Azok a nemzetek képesek tartós és folyamatos
    fejlődésre, akik erős identitással bírnak, hazájukat illetően. Polgárai aktív, s cselekvő részesei a társadalmi gazdasági folyamatoknak, ahol a törvény előtt mindenki egyenlő. Nem kell szinte mindenkinek állampolgári jogon a maga igazát keresnie az igazságszolgáltatáson, mint nálunk, hiszen azt úgy sem találhatja meg! Tiszta, átlátható, egységes viszonyokra van szükség, olyanokra, amelyek egyértelműek, s azok betartatása ill. betartása kedvező irányban hatnak. Számtalan példát láthatunk akár Európában is, miként tudtak kis és közepes nagyságú nemzetek, akár önállósodásuk után, jelentősen kiemelkedni önmagukhoz képest?
    1978-ban német ismerőseim mondták, nemsokára eljő az az idő, amikor mi magyarok nyugatról importált zöldséget, gyümölcsöt fogunk fogyasztani! Nem hittem el, hogy ez ilyen formában bekövetkezhet, mert ma jó esetben, sokan fű locsolására használják az ivóvizet! Aki még mindig nem látja, milyen nagy a baj, hogy szinte teljes gazdasági, társadalmi változtatásra van szükség (nem anarchiára), az vagy konzerválni akarja a meglévőt, vagy nem itt él.
    Úgy gondolom valóban elérkezett az ideje, a saját nemzetünk érdekében, helyes irányban történő változtatásnak. Nem várhatunk senkire, nekünk kell cselekednünk, sorsunknak irányítóivá válni! Ehhez viszont mindenekelőtt élnünk kell, alkotmányos jogunkkal, választanunk kell!
    Tehát…….ITT AZ IDŐ!!! ÉBRESZTŐ!!!! 2010. október 03.-án van esélyed helyesen dönteni! Ne várj tovább, arra, hogy mindig mások döntsenek helyetted! JÓL! Úgy dönts, hogy büszke lehess majd magadra, amikor gyermekeid, vagy unokáid szemébe nézel, akikben magadat, s jövődet látod!!!!

  49. Tibor, az igazi szerint:

    Igazad van gondolkodó! De a döntés mindenkinek a szíve joga. És nemlehet amiatt sem így , sem úgy elítélni. Ezt hívják demokráciának. Nálunk pedig nem meggyőzés, hanem megfélemlítés megy.. 🙁

  50. Manitu szerint:

    Bavaria! Mondj már valamit, amit itt olvastál, és nem igaz!

    Kérlek, csak egyszer, csak egyet!

  51. Tibor, az igazi szerint:

    Manitu, te szellemek szégyene!
    Pl. Szentecki lakásügye, Császár lakás ügye, Szentecki zaklatása ez három…

  52. szigetország szerint:

    Igazi Tibike! Jó lenne, ha bedugulnál! Tegnap este még azzal búcsúztál, hogy bevetted a gyógyszereidet. Mi sz@r van, ki ment a hatás?

  53. Tibor, az igazi szerint:

    Jó lenne, mi? Én nem veszek be gyógyszert, nem vagyok Orbán és nem vedelek, mert nem vagyok Németh Szilárd. De te tegnap a kettőt mixelted, mert igen csak félreértettél valamit. Ülj le, egyes!

  54. szigetország szerint:

    Tibi! Én csak a javadat akarom. Szedj be még egy adagot, akkor lenyugszol. Lefekvés előtt még bekaphatsz egy-két szemet, utána meg öblítsd ki a szádat.

  55. Ditte szerint:

    Itt az idő, változásra van szükség! Én a Fideszre szavazok, mert jelen pillanatban ők képesek olyan politikai erőt felmutatni, mely változtathat a dolgok állásán.
    Fontos, hogy egy esetleges sikeres választás esetén ne hagyjuk őket magukra, csak folyamatos párbeszéd fenntartásával lehet építeni egy jobb világot. Segítsünk, hogy legalább unokáink, gyermekeink egy jobb világban élhessenek!
    Az Mszp nem hallgatta meg a kerületi emberek véleményét, bukásuk törvényszerű lenne. Beszéljünk ezután értelmesen, a “zsigerbeszéd” ideje lejárt!

    Hajrá Csepel! Hajrá Fidesz!

  56. szigetország szerint:

    Tibi! Vagy kérdezd meg kezelőorvosodat, gyógyszerészedet! Minden orvos ezt ajánlja. Te hol kezelteted magad?

  57. Miska72 szerint:

    Tibor az igazi, ha ismernéd az ügyet akkor tudnád. MAFIA!

  58. szigetország szerint:

    Tibor csak a száját jártatja, mert a depressziója mániákus szakaszát éli. Ekkor felpörög, s hiába szedi a piruláit, a megemelt adag csak arra jó, hogy ritkábban köpködi a vért. Úgy tudom, agydaganata is volt.

  59. Tibor, az igazi szerint:

    Sziget! Te is bekaphatsz valamit. Naponta kétszer, de akár többször is.. 🙂
    Kis látens homokos.. 🙂

  60. Tibor, az igazi szerint:

    Nem mondom, hogy maffia, de hozzánemértő, rosszindulatú emberek gyülekezete elmegy.

  61. Királyerdei szerint:

    “A vállalkozó azt állította, hogy színvak, és ezért sem tudja, hogy milyen gépkocsival érkezett a megbízója, aki kopasz volt és oldalra fésült hajú, és aki még pénteken adta át az MSZP-s szennylapokat számára a Lurdy ház parkolójában. Azt is elmondta, hogy megbízója, akit nem ismer, titkos telefonszámról hívogatja, és nem is kapott fizetést a lap terjesztésért”

    Aha.Színvak,de van jogsija?Nem ismeri a megbízót,és csak “hozomra” melózott a saját kocsijával?

    ” Állítása szerint ő mégis annyira megbízik benne, hogy készséggel belement abba, hogy a terjesztési díjat a titkos és elérhetetlen megbízók utólag fizessék ki ”

    Tehát nem ismeri,de megbízott benne?
    Ki hiszi el ezt a baromságot az itteni komonista rohamcsapatokon kívül?

  62. szigetország szerint:

    Tibi! Hülye vagy, ezért nem haragszom rád. De ne legyél még hülyébb, állj meg félúton. Épeszű sose leszel, mert torkos vagy. Nem egyszerre kell beszedni a napi gyógyszereidet, hanem elosztva háromfelé. Érted?! Olvasd már el azt a nyamvadt tájékoztatót a gyógyszereid mellett!

  63. Jobb Csepelért szerint:

    Tibor!

    Szerintem itt Te vagy a főbuzi, mert rajtad kívül senki sem tett ilyen utalásokat! 😀
    Holnap figyelni fogom minden mozdulatokat és a legkisebb stiklinél lecsapok rátok. 🙂
    Nagyon vigyázzatok, mert rajtatok tartjuk a szemünket!

    Az MSZP mára elveszítette a maradék szavahihetőségét és tisztességes kampány helyett habzó szájú kapkodó idegbetegként mocskolódik!

    Hajrá Németh Szilárd! Hajrá Fidesz! Hajrá Csepel!

  64. Manitu szerint:

    Tibor, az igazi!

    Mondjál már egyetlen dolgot, amiben a Csepel.info hamis állítást tett!

    1-2. Lakásmutyi ügyekben hónapok óta nem mondják meg, hogy ki és miylen alapon adta ki a lakásokat.
    3. Szenteczky zaklatási ügyében az már biztosnak látszik, hogy Szenteczky valóban bepróbálkozott a munkatársánál. Szenteczky azt állította előtte, és rendőrségi feljelentést is tett, hogy nem volt szex. Tehát egyelőre csak annyi biztos, hogy Szenteczky hazudott, így van?

  65. Sanyi szerint:

    Tibor,az igazi: Illik a neved hozzád Tibor,az igazi primitív,köcsög,agyhalott kommunista! Mi van neked is sikerült,lecummantani a többi agyhalott központi agyrendszerét????

  66. Sanyi szerint:

    Budapest-Csepel Önkormányzat képviselőtestülete döntése alapján 1996. január 1-ével vállalatunk korlátolt felelősségű társasággá, majd az egységes vagyongazdálkodás érdekében 2007.október 08-i hatállyal CSEVAK Csepeli Vagyonkezelő Zártkörűen működő társasággá alakult át.A Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetsége tagjaként, az Európai Ingatlantanács munkájába bekapcsolódva, igyekszünk nemzetközi kapcsolatokat is kiépíteni, mely kapcsolatok hasznosak lehetnek kerületünk számára. NA 2004-töl már ZRT ??????
    Faszkalapok tanuljatok már meg hamisítani!!!!! Idióta barmok ez nem fog összejönni!Lénárd TISZTÁZVA!!!

  67. Ditte szerint:

    Azért ez nem akármilyen pofátlanság!:

    KÖZLEMÉNY

    Múlt hétvégén Csepel nagy részében „Csepel.info” néven ismeretlenek egy impresszum nélküli, az MSZP-t és annak polgármesterjelöltjét lejárató kiadványt terjesztettek. A Csepeli MSZP az ügyben rendőrségi feljelentést tett.

    Megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy a Csepel.info nevezetű internetes szennylapot szerkesztők újabb kiadványt jelentettek meg, amelyben a kerület másik nagy pártját és annak jelöltjét is támadják.

    Kikérjük magunknak és a leghatározottabban visszautasítunk minden olyan kijelentést, sejtetést, amely a csepeli MSZP-t összeköti a csepel.info-val vagy annak bármely kiadványával. Már a gondolat is sértő, ismerve a hírportál és kiadványai szakmai és morális színvonalát.

    Egyben javasoljuk a csepeli Fidesz-KDNP-nek és a két országgyűlési képviselőinek, hogy feljelentésüket a csepel.info szennylapot szerkesztő és kiadó „baráti társaság” ellen tegyék meg. Ideje lenne már megtudnia mindenkinek, kik állnak a csepeli politikai erőket rendszeresen támadó hírportál mögött.

    MSZP Csepeli Szervezete nevében:
    Szenteczky János elnök

  68. Ditte szerint:

    Sanyi! Te láttad valahol a szállítólevélen, hogy kinek a bútorát, hová szállították? Ennyire nem lehet gyenge a lakosság, hogy ezt bevegye. Attól függetlenül is, hogy mikor volt zrt a csevak.

  69. Királyerdei szerint:

    Figyelemreméltó pofázás:

    ““A megbízóimnak sok pénzük van és jó ügyvédjeik, tisztára fognak mosni engem” – mondta bele a rendőrök szemébe a ceglédi vállalkozó”

    Tisztára mosni,mert sok pénzük van?
    Működik az elvtársi igazságszolgáltatás?
    Talán Demét is kimossák?

  70. Menyhért Péter szerint:

    Kedves csepeliek!

    A cikkben írt szennylap abban a megtiszteltetésben részesítette a Csepeli Zöld Kör Egyesületet, hogy a többí irományhoz hasonlóan rágalmazó hazugságokat közölt a Csevakkal fennálló szerződésünkről.

    A Tamariska-dombbal kapcsolatos tevékenységünkről eddig két oldalról érkezett hőzöngés: egyik részről a csepel.infon egy Vancsik István által aláírt rágalom, másrészről Martin Krisztián mszpés képviselőjelölt úr cseszergette a csevakos szakembereket.

    A Vancsik aláírásával fórumozó valaki a jobbik nevében hazudozott, azonban ezt a jobbik csepeli elnöke írásbeli megkeresésemre kikérte magának, mert az illetőnek semmi köze a jobbikhoz.

    Maradt potenciális rágalmazónak az mszp, amelynek elnöke már júliusban bemutatkozott nekünk. Mivel az emberek védelmében kidolgozott projektünket nem sikerült megfúrni, és mivel egyesületünktől semmilyen más szervezet nem tud pénzt lenyúlni, A Csevak vezérigazgatója megakadályozta, hogy a parlagfű-mentesítési szerződésünket az 5 év alatt megszokott időben, áprilisban írjuk alá.
    Ez a kis “gáncsoskodás” megakadályozta, hogy a munkát szokásos időben, április közepén elkezdjük.
    A szerződés július 1.-ével került aláírásra, amikor már büntethető lett volna a parlagfű miatt az önkormányzat!
    Sajnos, az idei év ideális meteorológiai körülményei miatt olyan mennyiségű parlagfűvel kellett szembesülnünk, amilyen soha nem volt még!
    A kézi szedés megkezdésének két és fél hónapos SZÁNDÉKOS KÉSLELTETÉSE miatt egyesületünknek július és augusztus hónapokban is a szerződés szerinti egyszeri kaszálás és kézi eltávolítás helyett háromszor kellett a munkát elvégeznie, és így is folyamatos lemaradásban voltunk!

    A szennylap hazudik minden mondatában, többek közt abban is, hogy a csevaktól kapott pénz az lmp-hez került!
    Ez a szánalmas hazugság könnyen megcáfolható, hiszen az augusztusi, háromszorosan elvégzett munkánk ellenértékét az egyesület a mai napig nem kapta meg a csevaktól!
    Logikus tehát, hogy a még ki sem fizetett pénzből igen csk nehéz lett volna az lmp kampányát finanszírozni!

    Mivel a jobbik, az lmp, és a fidesz sem lehetett ezen szennyes iromány kiadója, logikus úton csak az mszp, mint érintett és érdekelt szervezet maradt.

    Felszólítom az mszp képviselőit, hogy tartózkodjanak az egyesületünk pártpolitikai célú bemocskolásától!
    A Martin Krisztián mszp képviselőjelölt úrnak írott levelemet elküldöm az adminnak, mivel a pdf dokumentumot nem sikerült ide beillesztenem.
    Üdv menyus

  71. Miska72 szerint:

    Tibor, az igazi szerint:
    2010. október 02., szombat – 15:48
    Miska, te pöcs!
    A hivatal az nem az önkormányzat. Egyebekben igaza van. Az építési iroda egy nagy kalao szar. Nekem is ilyen ügyem van. Sajnos. De emiatt miért a szocialistákat utálod? És a bíróság hallgatásához mi köze a Tóth Mihálynak?

    Tibor az igazi pöcs. Budapest-Csepel Önkormányzata POLGÁRMESTERI HIVATAL Igazgatási Ágazat Városépítési Iroda Építéshatósági Csoport!
    EZ A NEVE!
    Mi köze Tóth Mihálynak ehhez? Háromszor azaz szor kerestem meg a fogadó órályán!
    Ebből KÉTSZER NEM VOLT ELÉRHETŐ!
    A jegyzőt Dr. Szélhámos Gábort is megkerestem! Meg Avargeci Dezzőt is!
    Van még kérdés te nagy okos?
    Miért a szocialistákat utálom?
    Mert ők vezetik a kerületet!
    Nem Tóth Mihály a polgármester?
    Dr. Szélhámos Gbor jegyző nem szocialista?
    Avargeci Dezső nem szocialista?
    Miről beszélsz ember?

  72. Ditte szerint:

    Mielőtt szidnának, jelzem, hogy a csepeli mszp hivatalos honlapjáról vettem a közleményt. Közkincs.

  73. Miska72 szerint:

    “Tibor, az igazi szerint:
    2010. október 02., szombat – 16:26
    Nem mondom, hogy maffia, de hozzánemértő, rosszindulatú emberek gyülekezete elmegy.”

    Ez KEVÉS!
    MAFIA!
    tudod kik voltak benne az ügyben? MINDEN HATÓSÁG!
    A rendőrség nem jogerős dokumentumok alapján I T É L K E Z E T! A rendőrség meg Önkormányzatnak hitt, meg a KORRUPT szakértőnek!
    Meg az XX, XXI, XXII kerületi Ügyészség is! benne van! Na erre varjál gombot!
    Továbbá az Építés felügyelet keze is venne van!

    A szakértőnél 45.000+30.000=85.000 Ft! Nálam csak 75.000 Ft!
    ÉS EZ SZAKÉRTŐ!
    A dokumentumot a BÍRÓSÁGTÓL KAPTAM MEG!
    Ezt a csepeli rendőrség is átvette, és KIFIZETTE!
    Jó mi?
    Na minek nevezed ezt?
    Az építési osztályon meg olyan rajzot vettek át amin nem volt FŐBEJÁRAT! De határozatot küldött, a hivatal CSERTEG IMRE, hogy a valóságnak megfelel!

    Hozzá nem értő hülyékből van mindenhol!
    Na ezért kell RENDSZERVÁLTÁS CSEPELEN!
    Aki nem oda veló UTCA AJTÓ NYILJ KI!
    Tibor, az igazi tudod hol van most Cserteg imre? FELJEBB CSÚSZOTT! Na mit szólsz ehhez? Az egész önkorinak sitten a helye!

  74. zed szerint:

    Ábel, ha elkaplak, földhözvágom a fotómasinádat, aztán rá is ugrok!!!

  75. Miska72 szerint:

    EZ A LEGNAGYOB SZÖVEG BENNE!
    “aki kopasz volt és oldalra fésült hajú,”
    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
    A kopasznak nincs haja, tehát nem tudja oldalra fésülni!
    🙂 🙂 🙂 🙂
    A kommancsok még hazudni se tudnak ha sz@rban vannak! 🙂 🙂 🙂 🙂

  76. Miska72 szerint:

    zed fáj az igazság? 🙂 🙂 🙂 🙂

  77. szigetország szerint:

    Zed! Elkaplak!

  78. Miska72 szerint:

    “kik állnak a csepeli politikai erőket rendszeresen támadó hírportál mögött.”

    MSZP Csepeli Szervezete nevében:
    Szenteczky János elnök

    Jancsi bohóc mi, akikkel kicseszett az önkormányzat! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
    Megdolgoztatok a SZERETETÉRT!
    Hát élvezzétek!

  79. Ábel Attila szerint:

    Amíg ilyen dilettáns vagy, keresheted az alkalmat.

    Tudod Zed, a lopott pénz akkor fogy el, amikor a csapot elzárják. És nekünk a hajtókánk alatt is lesz ehhez egy franciakulcs.

  80. bavaria szerint:

    nézzük csak
    1/Szenteczky Zaklatása
    egy kidobott szerető bosszúja ./ ezt bármelyikőtök megkaphatja ha mellényúl/
    persze kinek kinek otthon ugye azért valamit majd mondani kell !
    Ez meg magánügy.
    Ebből poiltikai ügyet kreálni csak fizetett kurvákkal lehet.
    2/Szenteczky lakásügy : ebbe azért a Fidesz is vastagon érdekelt mint ahogy kiderült N.Sz
    H józsi és egyebekből Gyanítom ha nagyon bolygatja a fidesz az ügyet néhány befőttes üveg még azért előkerül.
    3/ Mint ahogy itt meg ott kiderült a császár lakás is közös mutyi .
    ha jól rakom össze a dolgokat mindkét oldalról igénybe vették azt a lakást
    N.Sz Cz.b nável sz j , N:M el stb
    én arra várok hogy végre boruljon a bili és minden lap kerüljön föl az asztalra

  81. Jobb Csepelért szerint:

    Kedves szoci elvtársak!

    Ha már most ilyen idegbetegként viselkedtek, akkor mit fogtok művelni holnap este 7 után? 🙂

  82. zed szerint:

    Hamarosan sötétedik. Van vakud is, Ábel? 😀 Miért nem látom a fénykép tulajdonságai között, hogy milyen géppel készült? Nálam egyébként pajszer van. 😉
    Nemhogy örülne a csepel.info az ingyenreklámnak! Hálátlanok! 🙂

  83. Jobb Csepelért szerint:

    Zed!

    “Félek”, hogy ez a mosoly holnap este könnyen sírásba megy át.

  84. Ditte szerint:

    Látod, Gigi ilyenkor hiányoljuk, hogy megszólalj, amikor “zed” ilyen szofisztikáltan fenyegetőzik, hiszen egy csepp anyázás nélkül is lehet nagyon elítélendőt csinálni.
    Én a magam részéről elítélem azt is, aki téged zaklat, és meg akar fosztani a “nick” nevedtől.

  85. Miska72 szerint:

    zed nálad pajszer van? én szarszagot érzek. 🙂 🙂 🙂 🙂

  86. Miska72 szerint:

    Az elvtársak be vannak szarva? 🙂 🙂 🙂

  87. szigetország szerint:

    zed! Vigyázz magadra, mert ha közelítesz Ábel felé, tőlem kapsz egy maflást, mielőtt a pajszeroddal hadonásznál.

  88. szigetország szerint:

    Elvtársak! Bátorság! Már csak egy napot kell kibírnotok, s hétfőtől konstruktív ellenzék lehettek — már aki szabadlábon marad. (Bár ismerve a fajtátokat, a börtönben is szervezkedtek.)

  89. Sanyi szerint:

    Zed,műemlék lesz taposva belőled!!! Mit képzelsz te szarházi???? De nagy legénynek képzeled magad!!!!! Kivagy te !!

  90. vermes szerint:

    Ernőke, menjé’ mááár! Mit Jobbikozol itt, te kis ősmaszopos.

    Itt épp az üvegszeművel bratyizol:

    http://torzsasztal.hu/Article/viewArticle?a=86259143&t=9151102

  91. zed szerint:

    “KÖZLEMÉNY

    Múlt hétvégén Csepel nagy részében „Csepel.info” néven ismeretlenek egy impresszum nélküli, az MSZP-t és annak polgármesterjelöltjét lejárató kiadványt terjesztettek. A Csepeli MSZP az ügyben rendőrségi feljelentést tett.

    Megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy a Csepel.info nevezetű internetes szennylapot szerkesztők újabb kiadványt jelentettek meg, amelyben a kerület másik nagy pártját és annak jelöltjét is támadják.

    Kikérjük magunknak és a leghatározottabban visszautasítunk minden olyan kijelentést, sejtetést, amely a csepeli MSZP-t összeköti a csepel.info-val vagy annak bármely kiadványával. Már a gondolat is sértő, ismerve a hírportál és kiadványai szakmai és morális színvonalát.

    Egyben javasoljuk a csepeli Fidesz-KDNP-nek és a két országgyűlési képviselőinek, hogy feljelentésüket a csepel.info szennylapot szerkesztő és kiadó „baráti társaság” ellen tegyék meg. Ideje lenne már megtudnia mindenkinek, kik állnak a csepeli politikai erőket rendszeresen támadó hírportál mögött.

    MSZP Csepeli Szervezete nevében:
    Szenteczky János elnök”

  92. szigetország szerint:

    zedről+csepeliről nagyon jól meg lehetne mintázni a munkahelyi balesetet szenvedettek ércbe öntött egész alakos formáját, amit a gyár főbejárata előtt lehetne kiálíltani közkívánatra.

  93. obama szerint:

    Gratulálok Attila, ez szép volt!

  94. grün szerint:

    Ősi dakota bölcsesség: Nem tekinthető csalásnak két hamiskártyás játszmája, hiszen esélyeik egyenlőek, mivel mind a ketten ismerik hátulról a lapokat!!!

  95. Demeter J. szerint:

    Másik nagy párt? Holnapra kiderülhet, hogy Csepelen esetleg csak egy nagy párt maradt.
    Ez esetben a többi csak utóvéd, hírmondónak.

  96. PPP szerint:

    De wazzz!!!

    Ez pont olyan Szenteczkis dilettáns munka, mint a H.Gy. kirúgása.

    Az egy dolog, hogy a bélyegző, és nem is volt még zRt. de,

    a számla sorszáma alapján be lehet lőni, mikor adták ki a tömböt,

    ráadásul az első példánya a számlának… akkor mit adtak oda a megrendelőnek?!

    Amúgy egy halál primitív trükk, ennyi ésszel, ilyen izzadságszagú “bizonyítékot” kreálni!

    De jól jellemzi Sz. J. lojalitását:

    Legnagyobb mentora volt Endrődi Pista, hát hogy hozhatja ilyen helyzetbe??? Vagy akkor nem Ő volt a főnök 2004-ben?

    Mondjuk jellemző: Deme kicsit jobban elbán a legnagyobb támogatójával…

    Szegény Józsi…Szegény Misi… Szegény Feri… ha egy kicsit jobb emberismerők…

    (az uccsó 2őt meghiteleztem)

  97. Ditte szerint:

    ppp, nem számlát, szállítólevelet láttunk eddig. Ha meg valakinek van számlája a csevaktól, nem ciki. Nekem is van csevakos, készpénzes befizetésről szóló számlám, ami a nevemre van kiállítva. Sőt, be is fizettem.

  98. PPP szerint:

    Szerintem kb ugyanaz technikailag.

    Más állitotta ki nem a B.L., tehát az első példány nem a kiállitónál (Sz.J.) marad, hanem aki kifizette – a jelen esetben nyilván meg sem rendelt/történt – szolgáltatást.

    Azt hiszem ez az ügy túlmutat magán, mindössze arról szól, hogy újabb csalásokkal lepleznek régebbit.

    Nem új ez, ezért itt már EMBERT IS ÖLTEK!

  99. " ?! " szerint:

    Ajánlott olvasmány az itt fórumozó MSZP-s tetveknek!

    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), Tátrai Miklós, a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált elvtársaitok kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP egész vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán a csepeli mszp-sekhez méltó párt lesz a megújult MSZP.
    Addig azonban még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! Utána meg még szerényebbek.
    Ezen felül tanuljatok meg kicsinek lenni, és nagyon húzzátok meg magatokat!

    Ha pedig nem tetszik a helyzet, akkor fogadjátok meg Gyurcsánynak azt a tanácsát, hogy “el lehet innen menni”!
    Ameddig viszont még maradtok, addig a pofátokat zárjátok szorosra és kussoljatok!

  100. ... szerint:

    Elképesztően cinikus ez a Szenteczki. Van pofája kijelenteni, hogy nem ő volt, hanem ez a lap, ami köztudottan Fidesz-közeli?

    És elképesztően cinikus ez a Zed is. Mert ugye eddig Csepelivel együtt azt állította, hogy Ábel Attila csinálja a Csepel.info-t. Most meg azt állítja, hogy ő jelentette meg azt a sok hazugságot?

    Na ne. Mocsok aljas banda. Le kell őket váltani, már csak azért is, hogy több ember ne haljon meg értelmetlenül.

  101. Ditte szerint:

    Kedves “?!”! Az mszps fórumozók, most nem érnek rá, még a kampánycsend előtt ki kell osztaniuk 13 000 db nagyon fontos “szórólapot”.

  102. Kovács Ernő szerint:

    Csepeli Mszp kampányzáró ünnepságe 2010.10.02.
    http://www.youtube.com/watch?v=Jjrs0fgD4b4
    Nyerjen a Jobbik!

  103. " ?! " szerint:

    VISSZASZÁMLÁLÁS:

    Csepeli mszp-s tetvek!

    Már kevesebb mint 1 napotok van az urnazárásig ebből az 1.461 napos ciklusból.

    Annak ellenére, hogy az ígéreteitek teljesítésére akkor sincs remény ha csodát tesztek, emlékeztetőként mégis felsorolom, hogy mit nem teljesítettetek:

    1.) Csepel északi részén új városrész épül.
    (Az új városrész építése érdekében a mai napig egyetlen kapavágásra nem került sor. Csak egymásnak ellentmondó fejlesztési koncepciók készíttetésére pazaroltátok a közpénzeket.)

    2.) 2010-ig elkészítjük a csepeli gerincutat.
    (A gerincút megépítését 1994 óta mind a négy választás előtt megígértétek, de a mai napig egyetlen méter hosszban sem készült el a gerincút, és közelmúltban kampányfogásként elkezdet munkálatok is csak a gerincút első felének a megépítése címén lettek elindítva.
    Az eddigihez hasonló hatékonyságotok esetén, a gerincút második felének a megépítésére, a megígért 2010-es határidővel szemben, kb. 2030-ban számíthatunk.)

    3.) Megépítjük a városközpontot tehermentesítő teherforgalmi elkerülő utat.
    (Ezzel kapcsolatban is csak a közpénzből végeztetett többszöri tervezésig jutottatok el, de egyetlen méter utat nem építettetek meg, annak ellenére, hogy az északi terület bevételéből erre a célra több mint 700 millió Ft-ot elköltöttetek.)

    4.) Megépítjük a Corvin csomópont kétszintes kereszteződését.
    (A gerincút részeként 1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de a mai napig ennek a tervezése sem fejeződött be.)

    5.) 2007-ben elkészül és megnyílik a Csepeli strand területén a fedett uszoda.
    (Ezzel kapcsolatban is sikerült tanulmánytervekre közpénzből elköltenetek egy csomó pénzt, de jelenleg már a terveitek között sem szerepel az ígéret teljesítése.)

    6.) Meghosszabbítjuk a Hollandi utat.
    (Ezt az ígéretet sem teljesítettétek, mert a teljesítést az ígéret megtételekor sem gondoltátok komolyan.)

    7.) Áthelyezzük a Szent Imre téri buszpályaudvart.
    (A teljesítési szándék igazolásaként erre vonatkozó szakvéleményekért is elköltöttetek egy csomó közpénzt, de az érdemi megvalósításhoz hozzá sem kezdtetek.)

    8.) Előkészítjük Csepel-Háros belterületbe vonását.
    (1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de miközben a lázas tevékenység látszatát keltve, közpénzből több százezer Ft ráfordítással 5 vagy 6 soha fel nem használt rendezési tervet és szabályozási tervet készíttettetek, a terület belterületbe vonását az elmúlt 16 évben hivatalosan soha nem kezdeményeztétek.)

    9.) 2010-ig befejezzük a kerület teljes csatornázását.
    (Ezt a 2006-os választás előtt tutira ígértétek, de Tóth Mihály polgármesternek csak a Központi Szennyvíztisztító 2010. júliusi átadásakor jutott eszébe, hogy az ígéret teljesítéséhez eddig még hozzá sem kezdtetek.)

    10.) Majdnem valamennyi utcát szilárd burkolattal látjuk el.
    (Az ígéret ellenére jelenleg Csepelen kb. 60 km földút van.
    Ilyenre a környező vidéki településeken sincs példa.)

    11.) A Királyerdőben, a Szent István úton bevásárló központ épül.
    (Annak ellenére, hogy ez Tóth Mihály polgármesternek a személyes választási ígéreteit tartalmazó programban is szerepelt, a mai napig nem lehet megtalálni ezt a bevásárló központot. Talán csak nem azért, mert az ígéret ellenére nem épült meg?)

    A fenti 2006-os választási ígéretek mellett, ne feledkezzetek el az alábbi nem teljesített, de 2006-ban már meg sem ígért 2002-es választási ígéreteiteknek a teljesítéséről sem!

    1.) Az északi terület eladásából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    (Mi akadályozott meg benneteket abban, hogy a bevételt Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítsátok, ha ezek a bevételek állítólag meg vannak?)

    2.) Csepel körzeti megbízotti rendszerét két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    ( 8 év állt rendelkezésetekre az ígéret teljesítésére, de a mai napig teljesítésre irányuló szándékot sem tapasztalhattunk.)

    3.) Kezdeményezzük a csepeli Weisz Manfréd kórház korszerűsítését és fejlesztését.
    (Ezzel az ígérettel szemben a kórházat elfekvő intézménnyé alakítottátok, és a csepeli lakosság más kerületek kórházainak a nemkívánatos és kiszolgáltatott betegeivé vált.)

    4.) Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki a lakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    (Az ígéret ellenére semmiféle kezdeményezés nem történt, pedig az önkormányzat ez irányú kezdeményezését segíthette volna az mszp-s miniszterelnökök csicskásaiként sündörgő két csepeli országgyűlési képviselő, Podolák György és dr. Avarkeszi Dezső is.)

    Megjegyzés:
    A jelentéktelen apróbb nem teljesített, és csak részben teljesített 2002-es és 2006-os választási ígéreteitek teljesítésének a számonkérésétől most is eltekintek, ezért azokat nem soroltam fel.

    Csepeli mszp-sek!

    Hazudozás és mellébeszélés helyett most már vereségre való lelki felkészüléssel foglalkozzatok.

    Nyugodjatok bele, hogy az elmúlt 16 évben nyújtott teljesítményetekkel a választást nem nyerhetitek meg, ezért ne hőbörögjetek tovább, hanem Gyurcsány mondását megfogadva “fogjátok be a szátokat”!

    Kevesebb mint 1 nap múlva megkapjátok a megérdemelt jutalmatokat és mentek a levesbe, vagy más meleg helyre.

    Akiknek pedig nem tetszik a helyzet, azoknak a figyelmébe ajánlom Gyurcsánynak azt az ide illő tanácsát, hogy “el lehet innen menni”! (Méghozzá sürgősen!)

  104. PPP szerint:

    Szóval érted Ditte!

    Neked azért van számlád mert rendeltél.

    Itt viszont kék tollal, az eredeti kitöltöttet és nem az indigós másolatot/tőpéldánymásolatot / láthatjuk…

    vagy gondolod az “eredeti” számlát B.L. (mert, hogy azt neki kellett anno megkapnia, már ha egyáltalán történt ilyen szállitás) adta oda Sz.J.nak, hogy segítsen Janinak kimosni magát?!

    Hát asszem ez elég primitív érvelés az ügyészség előtt… Nem hiszem, hogy megeszik!

    Még lemásolni se volt eszük.

    Ez a gáz.

    Nekem valami azt súgja, hogyha ilyen alapos előkészítéssel működött Sz.J. a lehúzásokban mint jelen esetben, H.Gy. esetében Cs.M. esetében, akkor akad majd pár hasonló ügy, amit nem lesz nehéz felgöngyölíteni.

    De ez tulajdonképp jó, hiszen kevesebbet tölt előzetesbe a delikvens, viszont hamarabb kezdheti meg a börtönbüntetését.

  105. " ?! " szerint:

    Itt láthatók csepeli mszp-s tetvek 16 éven át végzett garázdálkodásának az eredményei:

    I.) Új lakások építése évenként a budapesti kerületekben:

    1. helyezett: a XIII. kerület évi 660 lakás építésével,
    19. helyezett: Csepel, évi 130 lakás építésével.
    (Csak a sűrűn beépített belvárosi kerületekben épül kevesebb új lakás évente, mint Csepelen.)

    II.) Ezer lakosra jutó új lakások építése évente:

    1. helyezett: a XIII. kerület, 8,8 lakás/év/ezer fő.
    19. helyezett: Csepel, 1,6 lakás/év/ezer fő.
    (A budapesti átlag 5,7 lakás/ezer fő.)

    III.) Egy főre jutó adósságállomány Budapesten:

    1. helyezett: a XIII. kerület, 1.682,- Ft/fő !!!!!!,
    19. helyezett: Csepel) 92.160,- Ft/fő. (A polgármesteri jelentés szerint korrigálva.)
    Annak ellenére 55-szöröse a XIII. kerület adósságállománynak, Csepel 1 főre eső adósságállománya, hogy a Csepeli fejlesztések megvalósításához rendelkezésre állt:
    – az észak-csepeli területért kapott 9,3 milliárd Ft rendkívüli bevétel, amelyhez hasonló bevétellel más kerületek nem rendelkeztek,
    – az eladott kb. 8.500 db önkormányzati tulajdonú lakás eladásáért befolyt lakásonként minimum 1 millió Ft, azaz legalább 8,5 milliárd Ft mai áron számolt árbevétel.

    IV.) Ezer lakosra jutó vállalkozások száma Budapesten:

    1. helyezett: az V. kerület, 516 vállalkozás/ezer fő,
    23. helyezett: Csepel, 135 vállalkozás/ezer fő.
    (A Progresszív Intézet felmérésének szöveges értékelésében Csepelt negatív példaként konkrétan megemlítik.)

    V.) Ezer főre jutó önkormányzati bérlakás-állomány:
    Csepel az ezer főre jutó kb. 16 önkormányzati bérlakással nem fért bele a fővárosi kerületek 15. helyezésig felsorolt listájába.

    VI.) Ezer főre jutó sport támogatás:
    Csepelen ez olyan kevés, hogy azzal nem jutott be az értékelésben felsorolt önkormányzatok közé.

    VII.) Helyi közismert tényadatok:

    1.) Csepel rendelkezik legtöbb földúttal a fővárosi kerületek között.

    2.) Csepelen hiányzik kb. 45 km szennyvízelvezető közcsatorna.

    3.) Csepelen hiányzik kb. 100 km elválasztott rendszerű csapadékvíz-elvezető csatorna.

    4.) A Csepelen összegyűjtött szennyvizek annak ellenére továbbra is tisztítatlanul ömlenek a Dunába, hogy Csepelen helyezték el a más kerületek szennyvizeit befogadó Központi Szennyvíztisztító nevű “szargyárat”, amelynek a létesítési és működtetési költségeihez a csepelieknek is hozzá kell járulni a megemelt szennyvízdíjon keresztül.

    5.) Csepelnek a választási ígéretek és a kidobott tervezési költségek ellenére nincs rendezett városközpontja.

    6.) Csepelnek nincs kórháza. (Pedig a 2002-es választási programjukban a Csepeli Kórház felújítását-, korszerűsítését ígérték.)

    7.) Csepelnek nincs fedett uszodája. (Pedig 2006-ban a megnyitását 2007-re ígérték.)

    8.) A Csepelre HÉV-vel érkezőket a Főváros szégyenének nevezhető városkép fogadja a Csepel-Ófalu városrészre történő beérkezéskor.

    9.) A több ezer állandó lakossal rendelkező kb. 220 hektár területű Csepel-Háros ugyanúgy mezőgazdasági besorolású területként van nyilvántartva, mint 16 évvel ezelőtt, és az ott élők ma is legalább egy évszázaddal elmaradott infrastrukturával rendelkező környezetben élnek, miközben a csatorna hálózat hiánya miatt akaratuk ellenére folyamatosan szennyezik a terület alatti ivóvízbázist, amely a csepelieket is ellátó vízműkutak ivóvíz utánpótlását biztosítja.

    10.) Elmaradt a megígért két csepeli rendőrőrs létesítése.

    11.) Egyetlen méter sem épült meg a 16 éve minden önkormányzati választáskor megígért csepeli gerincútból, amely a Kossuth Lajos utca terhelését volna hivatott csökkenteni.

    12.) Annak ellenére, hogy igen sok csepeli közpénzt ráköltöttek, egyetlen méter sem épült meg a volt Csepel-Művek területére ígért úgynevezett teherforgalmi elkerülőútból.

    Kerületünk október 3 után hivatalba lépő új vezetésének a fent felsorolt elmaradásokat olyan körülmények között kell megszüntetni, hogy még csak nem is üres kasszát, hanem az önkormányzat honlapján közzétett polgármesteri részletes jelentés szerint több mint 7 milliárd (7 ezer millió) Ft adósságot vesznek át az MSZP-s elődeiktől.

  106. " ?! " szerint:

    A csepeli mszp-s tetvek hagyatékát képező adósság összetétele a polgármesteri jelentés alapján:

    1.) A költségvetési hiány 2010. aug. 31-én 3 milliárd 808 millió Ft volt.
    (Információm szerin ez az összeg időközben megközelítette a 4 milliárd Ft-ot.)

    2.) A Csepeli Önkormányzat tartozása a Fővárosi Önkormányzat felé (a II/3. pont szerint) 1 milliárd 556 millió Ft.

    3.) Az Önkormányzat jelenlegi hosszúlejáratú hiteltartozása (a III/2. pont szerint) 1 milliárd 392 millió Ft.
    (Ennek a hitelnek az érdekessége az, hogy a fennálló hiteltartozás részét képezi az első Orbán-kormánytól a Széchenyi-terv keretében kapott állami támogatással 2002-ben és 2004-ben épített 116 db önkormányzati bérlakás építéséhez önkormányzati önrészként felvett hitel is.
    Ez azt jelenti, hogy fideszes kormány támogatásával megépített önkormányzati bérlakások önkormányzati önrészéhez felvett hitelt is az új (valószínűleg fideszes) önkormányzatnak kell visszafizetni, miközben ennek a 116 lakásnak a megépítésével dicsekedett a Csepeli MSZP már a 2006-os választások előtt is, és jelenleg ezzel dicsekszik a szórólapján Szenteczky János mszp-s polgármester-jelölt is.)

    4.) Az Önkormányzatnak (a III/2. pont szerint) a hosszú és rövidlejáratú hitelek után a 2010. év végén 425 millió Ft kamatot kell fizetni.

    A fentiek együtt összesen 7 milliárd 182 millió Ft olyan kötelezettségeket (adósságot) jelentenek, amelyeket az új önkormányzatnak kell a következő években megfizetni.

  107. Ditte szerint:

    Én egy csevakos szállítólevelet látok itt, melyen a csevak saját magának teljesített szolgáltatást. Ha csevak 2004-ben zrt lett volna (mint ahogy nem), akkor sem bizonyítana semmit, azon kívül, hogy slendriánul, szabálytalanul lett kiállítva.

  108. " ?! " szerint:

    A választásokon résztvevő csepeli szervezetek közül csak az MSZP nem hozta nyilvánosságra a programját a Csepel újságban, és ez azt bizonyítja, hogy a Csepeli MSZP-nek nincs számonkérhető önkormányzati választási programja.

    A Csepel újság 2010. szeptember 17-i számának a 7. oldalán közzé lett téve a Civil Mozgalom Egyesület, a FIDESZ-KDNP, a Jobbik, és az LMP programja.
    Az újság 8. oldalán pedig az MDF, és a Munkáspárt programja.

    A Csepel újság 8. oldalának a bal alsó sarkában, az MSZP programjának a helyén csak Szenteczky János polgármester-jelölt magán programja található.

    A közzétett program magánjellegét és a párt-program hiányát az bizonyítja, hogy a program elején egyesszám első személyben fogalmazva, az alábbi mondattal szólítja meg Szenteczky János az olvasót:
    “Arra kérem, tekintse át röviden programomat.”

    Az MSZP programjának a hiányából az következik, hogy a Csepeli MSZP nem hajlandó a csepeli választókkal szemben semmiféle kötelezettséget vállalni, továbbá, hogy a képviselő-testületbe esetleg bejutó MSZP-s képviselők Szenteczky röhejes tartalmú magánprogramja mögül a ciklus folyamán bármikor kihátrálhatnak és kizárólag a saját pecsenyéjük sütögetésével foglalkozhatnak, mert a program hiányában semmire nem vállaltak kötelezettséget.

    Mivel a Csepeli MSZP szervezet nem tette közzé a választási programját, a Csepeli MSZP szervezete és az itt hőbörgő MSZP-s agitátorcsapat elvesztette az erkölcsi alapot ahhoz, hogy bármelyik más pártot a programjával kapcsolatban kritizálhassák.

  109. " ?! " szerint:

    Birka-Szász Tamás mszp-s képviselő-jelölt által a Csepp Tv-ben ismételgetett több mint 1.100 millió Ft-os hazugság története:

    Birka-Szász Tamás a Csepeli MSZP volt frakcióvezetője, egyben Szenteczky János fő talpnyalója, az MSZP-s Szenteczky János polgármester-jelölti bemutatása céljából a Csepp Tv által többször bemutatott kampányfilmben arcátlanul azt hazudozta, hogy:

    “Az északi-pénzből jelenleg még rendelkezésre áll a fejlesztésekre közel 5 milliárd Ft”!!!

    Birka-Szász fenti állításával szemben a polgármesteri hivatalos jelentésben az olvasható, hogy
    “Az északi bevételből feladattal lekötött, de még el nem költött összeg 2010. június 30-án 3.900 millió forint volt”.
    Azaz, június 30-án még 3,9 milliárd Ft volt az önkormányzat számláján, amely az elmúlt 3 hónapban történt kifizetések miatt ma már ennél is lényegesen kevesebb.

    A polgármesteri jelentés alapján megalapozottan kijelenthető, hogy Birka-Szász Tamás ismét birkának nézte a Csepel lakosságát azzal, hogy több mint 1,1 milliárd Ft (azaz, 1.100 millió Ft) összegű hazugsággal akarta átverni a csepeli választókat.

  110. " ?! " szerint:

    Szenteczky írásban is bevállalta a Birka-Szász által a Csepp Tv-ben ismételgetett hazugságot azzal az eltéréssel, hogy még rátett egy újabb óriási hazugságot!

    A Szenteczky kampányfüzetében felsorolt hazugságok közül különösen kiemelkedik a füzet 6. oldalán leírt alábbi hazugság:

    „Az észak-csepeli területekért kapott mintegy 9 milliárd forintból még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is.”

    Ismeretes, hogy Szenteczky fenti állításával szemben a Tóth Mihály polgármester által kiadott hivatalos jelentésben az olvasható, hogy:
    “Az északi bevételből feladattal lekötött, de még el nem költött összeg 2010. június 30-án 3.900 millió forint volt”.
    (Azaz, június 30-án még 3,9 milliárd Ft volt az önkormányzat számláján.)

    Szenteczky azonban nem elégedett meg Birka-Szásznak a Csepp Tv-ben előadott durva hazugságával, amelyben a június 30-án meglévő 3,9 milliárd Ft-ot 5 milliárd Ft-nak hazudta.
    Birka-Szász hazugságához Szenteczky arcátlanul még azt is hozzá hazudta, hogy:
    “A még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is.”

    Ezzel a hazugságával elhallgatja azt a tényt, hogy az északi-területért kapott pénzből június 30-án meglévő 3,9 milliárd Ft az utolsó Ft-ig feladattal lekötött pénz volt, ezért annak a jelenleg még meglévő maradékából (amely jelenleg már valószínűleg kevesebb mint 3,9 milliárd Ft) újabb fejlesztéseket nem lehet végrehajtani, és abból a lényegében már elköltött pénzből költségvetési hiányt sem lehet csökkenteni.

    Tehát kimondható, hogy a notórius hazudozó Szenteczky a csepeli választók félrevezetése céljából több mint 1,1 milliárd Ft-tal nagyobb összegű északi bevételről állította, hogy az az önkormányzat számláján van.
    Az pedig még nagyobb hazugság a részéről, hogy ezt a pénzt a következő négy fejlesztéseinek a finanszírozására és a költségvetési hiány csökkentésére lehet fordítani, mert – mint a polgármesteri jelentésben is le van írva – ezt a pénzt már a jelenlegi önkormányzat feladathoz rendelte, azaz elköltötte, ezért abból sem a következő ciklus fejlesztéseit nem lehet finanszírozni, sem költségvetési hiányt nem lehet csökkenteni.

    A fentiek azt bizonyítják, hogy a gátlástalanul hazudozó Szentecky a programfüzetében leírtakkal 5 milliárd Ft (azaz: 5.000 millió Ft) értékű hazugsággal akarta átverni a csepeli választókat, és arcátlanul ez az aljas gazember akar másokat rágalmazásért feljelenteni!
    #

  111. " ?! " szerint:

    Szenteczky az alább felsorolt pénzügyi fedezet nélküli ígéretekkel kábítja a birkáknak nézett csepeli választókat:

    A hazug választási igéreteit Szenteczky az alábbi képmutató dumával vezette be::
    – „Közös eredményeink sorsa a tét, a fejlődésé, amiért annyi lemondással fizetett már minden egyes csepeli polgár.”
    – „Önökön múlik az, hogy megőrizzük-e azt, amit eddig felépítettünk.”

    Arcátlan Jankó azt elfelejtette megemlíteni, hogy: „a 16 éve hatalmon lévő csepeli MSZP-sek miatt fizettek már annyi lemondással a csepeli polgárok”.
    Az pedig különös pimaszság a részéről, hogy a tolvajbanda fővezéreként „tolvaj”-t kiáltva az a látszatot igyekszik kelteni, hogy rajtuk kívül valaki mástól kellene félteni „azt, amit eddig felépítettünk”.

    A füzet további oldalain Szenteczky az alábbi hatáskör nélküli, vagy pénzügyi fedezet nélküli kívánságműsorral kampányol:

    – „Önkormányzati támogatással bővítjük a Csepelen szolgáló rendőrök számát.”
    – „A Fővárostól független csepeli közterület-felügyeletet hozunk létre.”
    – „Teljessé tesszük Csepelen a térfigyelő-rendszert.”
    – „A térfigyelő kamerákba beépíthető új sebességmérőket telepítünk.”
    – „Az önkormányzat kiemelten ösztönözni fogja az új vállalkozások letelepedését Csepelen.”
    – „Több ezer munkahely jöhet létre a Csepel Művek területén.” (A „Szeva birtokon”?)
    – „Kiterjesztjük a közmunkaprogramot, így a rászorulók közérdekű munkából származó jövedelemhez jutnak.”
    – „Az eddig széttagolt önkormányzati ügyintézői-rendszert egy új, korszerű, központi épületbe vonjuk össze.”
    – „Tovább folytatjuk az orvosi rendelők felújítását.”
    – „ A ciklus végére minden közintézményt akadálymentesítünk.”
    – „Önkormányzati járművekkel ingyen biztosítjuk az idős, nehezen mozgó lakosok szállítását.”
    – „ A ciklus végéig „akár” minden harmadik panellakás megújulhat.”
    – „ A kisebb léptékű fejlesztések helyett egész iskolák újulnak meg.”
    – „ Felgyorsítjuk a kerületi iskolák sportpályáinak a felújítását.”
    – „ Önkormányzati autós iskolát alapítunk.”
    – „Tovább bővítjük a kerület bölcsődei hálózatát.”
    – „Segítséget nyújtunk a bajba jutott családoknak és akiket az áremelkedések sújtanak.”
    – „Megszervezzük a mozgáskorlátozottak ingyenes szállítását önkormányzati járművekkel.”
    – „Gondnok-hálózatot hozunk létre, hogy az egyedül élő idősek életét megkönnyítsük.”
    – „Olyan jelzőrendszert építünk ki, amellyel a rászorulók egyetlen gombnyomással orvost, rendőrt, vagy tűzoltót hívhatnak.”
    – „A Nagyinet programot kiterjesztjük az egész kerületre.”
    – „Extrém sportok gyakorlására alkalmas sportpályákat építünk.”
    – „Ingyenesen elérhetővé tesszük az internetet minden közintézményben és jelentős csepeli közterületen.”
    – „A csepeli baloldal támogatja új szórakoztató központ létrehozását.”
    – „Roma kulturális központ kialakításával támogatjuk a cigánykultúra megőrzését.”
    – „A Csepel Művek területén új városnegyedet alakítunk ki, saját hajóállomással, és az új városrészt buszjárat köti össze Csepel más részeivel.” (Ez a tétel viccnek is sok!)
    – „A Szent Imre téri buszpályaudvart áthelyezzük.”
    – „A Kossuth Lajos utca egy szakaszát sétáló utcává alakítjuk.” (Normális ez az ember???)
    – „Az Ady lakótelep után megújulhat Ófalu és más csepeli városrészek.”
    – „A ciklus végére minden csepeli úton szilárd burkolat lesz.”
    – „A ciklus végére új, többfunkciós sportcsarnokot építünk Csepelen.”
    – „Támogatjuk a csepeli sportegyesületeket.”
    – „Kiemelten támogatjuk a Csepel FC-t, hogy Csepelnek ismét NB i.-es labdarúgó csapata legyen.”
    – „Iskolai udvarok, sportlétesítmények újulnak meg kerületszerte.”
    – „Helyreállítjuk a Tamariska domb természetes állapotát.”
    – „A Duna kerületi partszakaszainak a rendezésével sportolásra, szabadidő eltöltésre alkalmas partmenti sávokat hozunk létre és a római parthoz hasonló rendezett sétányokat alakítunk ki.” (A Kis-Duna partját sem tudta rendben tartatni ez a majom!)
    – „Parkjaink védelme érdekében újabb parkőröket alkalmazunk.”
    – „Grafiti versenyek szervezésével támogatjuk az utcai képzőművészetet.”
    – „A művelődési házak támogatásával növeljük a programkínálatot.”
    – „Állandó fesztiválok szervezésével vonzó célponttá tesszük Csepelt.”
    – „Térzenével, utcaszínházzal tesszük színesebbé az itt élők hétköznapjait.”

    A fentiek megvalósítását a régi mszp-s garnitúrától örökölt üres kassza, és több mint 7 milliárd Ft (azaz: 7 ezer millió Ft) örökölt adósság ellenére ígéri ez a gátlástalan szélhámos, miközben az önkormányzati vagyon eladásából befolyt több mint 20 milliárd Ft bevétel ellenére, az elmúlt 16 évben a felsorolt feladatokból semmit nem oldottak meg, sőt egyes területeken fejlesztés helyett, visszafejlesztést hajtottak végre Ő és a Csepeli Önkormányzatot irányító elvtársai.

  112. TI szerint:

    Komcsik holnap végetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A dutyiban majd gondolkodhattok, ja és dolgozhattok a kajáért, mert nincs ingyen ebéd. Ezt jó ha megtanuljátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  113. " ?! " szerint:

    Az mszp-s csepeli tetvek kezdenek megbékélni a helyzetükkel és lemondtak a választási győzelemről.
    A legújabb óriásplakátjaik szerint már csak “ellensúly szeretnének lenni az önkormányzatban”.

  114. szigetország szerint:

    Feltűnően eltűntek a szocialista fórumozók (csepeli, zed és bűntársai), szerintem most postázzák a szennylapjukat. Mindig az éj leple alatt szerettek működni, aknamunkát végezni. Elméletileg éjfélig még mocskolódhatnak, de figyeljétek meg, barátaim, ezek még holnap is agitálnak.

  115. Miska72 szerint:

    Biztos csepeli horgásztanyánál a Nádfedelesben tartanak titkos válságtanácskozást, mit hazudjunk a bíróságon címmel. 🙂 🙂 🙂 🙂

  116. " ?! " szerint:

    Szenteczky személyében egy teljesen alkalmatlan dilettáns mszp-s bunkó akar Csepel polgármestere lenni!

    Az alkalmatlanságát az alábbi esetek is bizonyítják:

    1.) Szenteczky a CSEPP Tv által leadott interjúban azt állította, hogy a lakás-mutyi szerződéseket azért írta alá a hibás tartalom ellenére, mert a közjegyzőnél nem volt ideje a szerződéseket elolvasni.
    Ez a kifogása azért nem fogadható el, mert a közjegyző igény esetén a szerződés tervezetét ellenőrzés céljából e-mailban megküldi az érintetteknek.
    Tehát Szenteczky vagy igénytelen barom, vagy hazug disznó.

    2.) A felületes és dilettáns Szenteczky, Farkas Lászlónak szóló hibás tartalmú levéllel akarta kizárni a csepeli MSZP-ből Horváth Gyulát, mert arra is alkalmatlan, hogy a levél aláírásakor észrevegye a címzett és megszólított személyek neve közötti különbséget.

    3.) A felelős vezetői tisztségre teljesen alkalmatlan Szenteczky bambasága miatt, a Csevak és egy másik cég között kötendő szerződést úgy küldtek meg aláírásra a Csevaktól a másik céghez, hogy előzőleg Szenteczky nem a Csevak nevében hanem a másik cég nevében írta alá a szerződés mindegyik példányát.

    Az alkalmatlanságát bizonyító súlyosabb hasonló eseteket csak azért nem sorolom fel, mert egyelőre nem kívánom az esetek ismertetésével felfedni a kilétemet, de a fenti esetek is alaposan bizonyítják, hogy a felületes és dilettáns, valamint hazug Szenteczky nem alkalmas Csepel polgármesteri tisztségére!

  117. Hédy szerint:

    idézet az igazitól: Beülök az autómba és dobok neked egy huszast, hogy tudjál venni kannásbort. Jellemző rád, te agymosott húgyagyú senki, hogy a nézetkülönbséget börtönnel tudod megoldani. Hülye komcsi, rákosista barom!

    Tibike te semmit sem aludtál ki magadból !

  118. Miska72 szerint:

    Hédy az idézeted nekem szólt. 😉
    De lepereg rólam amis az elvrársak, és a csaholó kutyái ugatnak. 😉

  119. " ?! " szerint:

    Kedves “szigetország”!

    Írod, hogy “Feltűnően eltűntek a szocialista fórumozók (csepeli, zed és bűntársai)”.

    Én viszont kérdezem, hogy mi a francot tudnának ezek a tetvek az általam feltett tényekre válaszolni?

  120. Hédy szerint:

    Ez a Tibor féle ember?! tegnap este nagyon kiborított!

  121. Miska72 szerint:

    SEMMIT! 🙂 🙂 🙂 😉

  122. " ?! " szerint:

    Az mszp-s tetvek akkor kezdenek itt ismét hőbörögni és hazudozni, ha megjelenik egy sor olyan súlytalan hozzászólás, amelyekkel szemben ismét elkezdhetik a szemétkedésüket.

  123. Hédy szerint:

    Hédyke, akkor ne igyál annyi vörösbort és ne rúzsozd a pofád..

    Képzeld ezt írta nekem és még más sértő dolgot!

  124. Miska72 szerint:

    Hédy nekem is írt hülyeségeket. Ne foglalkozz vele. szocialista beállítottságú. 😉
    Mit vársz tőle? 😉

  125. Hédy szerint:

    Nem sokat! Ezt a számot hallgatom,feldob rendesen!

  126. csepeli szerint:

    Fideszes tetvek, kotródjatok!

  127. Hédy szerint:

    Kedves csepeli! Azt hisszük itt többen,hogy te vagy az akinek hamarosan kotródnia kell!
    Sajnos lejárt a szavatosságod 😀

  128. csepeli szerint:

    Jobb Csepelért, az egyik fideszes tetű írja:

    “Az MSZP mára elveszítette a maradék szavahihetőségét és tisztességes kampány helyett habzó szájú kapkodó idegbetegként mocskolódik!”

    Németh Szilárd a csepel.infóval és a magadfajta fideszes tetvekkel együtt már évek óta habzó szájú, kapkodó idegbetegként mocskolódik!

    És még te emlegetsz tisztességes kampányt, te aljas fideszes tetű?

  129. csepeli szerint:

    Hédy, te fideszes tetű, kotródj!

  130. csepeli szerint:

    Megírta már Petőfi is:

    “Mit nem beszél az a Németh
    Az istennyila ütné meg!”

  131. csepeli szerint:

    VISSZASZÁMLÁLÁS!

    Minden idők legagyalágyultabb, másolgató vadbarmának, ennek a fideszes tetűnek 72 perce van, hogy örökre elkotródjon a csepel.infóról!

  132. Hédy szerint:

    csepeli verd földhöz magad!

  133. szigetország szerint:

    ?!-nek: bocs, tévéztem, kicsit kikapcsolódtam, de itt vagyok. Felvetéseidre semmit nem tudnak válaszolni a szocik. Nézd ezt az agysorvadásos csepelit, megint bejelentkezett, úgy látszik, végzett a szennylapok kihordásával.

  134. szigetország szerint:

    csepeli! Hűtsd le magad, piszok idétlen vagy a habzó száddal. Ne igyál annyi sampont!

  135. szigetország szerint:

    Hédy! Ne félj ezektől. Azért tajtékoznak, mert teli van a gatya. Már várom az esti bejelentkezésüket, hogy szépen kioszthassam őket.

  136. Miska72 szerint:

    csepeli végeztetek az ál újság terjesztésével? Sikerült mind a 13.000 db-ot kiszórni a postaládákba?
    Úgy se hisz nektek senki!
    Akkor is hazudtok ha kérdeztek!

  137. szigetország szerint:

    Gyertek, báránykáim, gyertek csak! csepeli, zed, tibor — hol vagytok? Hivatalosan még bő fél óráig tivornyázhattok itt. Vagy annyira berúgtatok, hogy nem találjátok a billentyűt?

  138. Miska72 szerint:

    Most az újj ál cseplel.infót nyomtatja mindenki a gépén. 🙂 🙂 🙂
    elvették a 13.000 db-ot. 🙂 🙂 🙂 🙂
    túlterhetl a gépük. 😉

  139. " ?! " szerint:

    VISSZASZÁMLÁLÁS:

    Csepeli mszp-s tetvek!

    Már kevesebb mint 20 órátok van az urnazárásig ebből az 1.461 napos ciklusból.

    Annak ellenére, hogy az ígéreteitek teljesítésére akkor sincs remény ha csodát tesztek, emlékeztetőként mégis felsorolom, hogy mit nem teljesítettetek:

    1.) Csepel északi részén új városrész épül.
    (Az új városrész építése érdekében a mai napig egyetlen kapavágásra nem került sor. Csak egymásnak ellentmondó fejlesztési koncepciók készíttetésére pazaroltátok a közpénzeket.)

    2.) 2010-ig elkészítjük a csepeli gerincutat.
    (A gerincút megépítését 1994 óta mind a négy választás előtt megígértétek, de a mai napig egyetlen méter hosszban sem készült el a gerincút, és közelmúltban kampányfogásként elkezdet munkálatok is csak a gerincút első felének a megépítése címén lettek elindítva.
    Az eddigihez hasonló hatékonyságotok esetén, a gerincút második felének a megépítésére, a megígért 2010-es határidővel szemben, kb. 2030-ban számíthatunk.)

    3.) Megépítjük a városközpontot tehermentesítő teherforgalmi elkerülő utat.
    (Ezzel kapcsolatban is csak a közpénzből végeztetett többszöri tervezésig jutottatok el, de egyetlen méter utat nem építettetek meg, annak ellenére, hogy az északi terület bevételéből erre a célra több mint 700 millió Ft-ot elköltöttetek.)

    4.) Megépítjük a Corvin csomópont kétszintes kereszteződését.
    (A gerincút részeként 1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de a mai napig ennek a tervezése sem fejeződött be.)

    5.) 2007-ben elkészül és megnyílik a Csepeli strand területén a fedett uszoda.
    (Ezzel kapcsolatban is sikerült tanulmánytervekre közpénzből elköltenetek egy csomó pénzt, de jelenleg már a terveitek között sem szerepel az ígéret teljesítése.)

    6.) Meghosszabbítjuk a Hollandi utat.
    (Ezt az ígéretet sem teljesítettétek, mert a teljesítést az ígéret megtételekor sem gondoltátok komolyan.)

    7.) Áthelyezzük a Szent Imre téri buszpályaudvart.
    (A teljesítési szándék igazolásaként erre vonatkozó szakvéleményekért is elköltöttetek egy csomó közpénzt, de az érdemi megvalósításhoz hozzá sem kezdtetek.)

    8.) Előkészítjük Csepel-Háros belterületbe vonását.
    (1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de miközben a lázas tevékenység látszatát keltve, közpénzből több százezer Ft ráfordítással 5 vagy 6 soha fel nem használt rendezési tervet és szabályozási tervet készíttettetek, a terület belterületbe vonását az elmúlt 16 évben hivatalosan soha nem kezdeményeztétek.)

    9.) 2010-ig befejezzük a kerület teljes csatornázását.
    (Ezt a 2006-os választás előtt tutira ígértétek, de Tóth Mihály polgármesternek csak a Központi Szennyvíztisztító 2010. júliusi átadásakor jutott eszébe, hogy az ígéret teljesítéséhez eddig még hozzá sem kezdtetek.)

    10.) Majdnem valamennyi utcát szilárd burkolattal látjuk el.
    (Az ígéret ellenére jelenleg Csepelen kb. 60 km földút van.
    Ilyenre a környező vidéki településeken sincs példa.)

    11.) A Királyerdőben, a Szent István úton bevásárló központ épül.
    (Annak ellenére, hogy ez Tóth Mihály polgármesternek a személyes választási ígéreteit tartalmazó programban is szerepelt, a mai napig nem lehet megtalálni ezt a bevásárló központot. Talán csak nem azért, mert az ígéret ellenére nem épült meg?)

    A fenti 2006-os választási ígéretek mellett, ne feledkezzetek el az alábbi nem teljesített, de 2006-ban már meg sem ígért 2002-es választási ígéreteiteknek a teljesítéséről sem!

    1.) Az északi terület eladásából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    (Mi akadályozott meg benneteket abban, hogy a bevételt Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítsátok, ha ezek a bevételek állítólag meg vannak?)

    2.) Csepel körzeti megbízotti rendszerét két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    ( 8 év állt rendelkezésetekre az ígéret teljesítésére, de a mai napig teljesítésre irányuló szándékot sem tapasztalhattunk.)

    3.) Kezdeményezzük a csepeli Weisz Manfréd kórház korszerűsítését és fejlesztését.
    (Ezzel az ígérettel szemben a kórházat elfekvő intézménnyé alakítottátok, és a csepeli lakosság más kerületek kórházainak a nemkívánatos és kiszolgáltatott betegeivé vált.)

    4.) Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki a lakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    (Az ígéret ellenére semmiféle kezdeményezés nem történt, pedig az önkormányzat ez irányú kezdeményezését segíthette volna az mszp-s miniszterelnökök csicskásaiként sündörgő két csepeli országgyűlési képviselő, Podolák György és dr. Avarkeszi Dezső is.)

    Megjegyzés:
    A jelentéktelen apróbb nem teljesített, és csak részben teljesített 2002-es és 2006-os választási ígéreteitek teljesítésének a számonkérésétől most is eltekintek, ezért azokat nem soroltam fel.

    Csepeli mszp-sek!

    Hazudozás és mellébeszélés helyett most már vereségre való lelki felkészüléssel foglalkozzatok.

    Nyugodjatok bele, hogy az elmúlt 16 évben nyújtott teljesítményetekkel a választást nem nyerhetitek meg, ezért ne hőbörögjetek tovább, hanem Gyurcsány mondását megfogadva “fogjátok be a szátokat”!

    Kevesebb mint 20 óra múlva megkapjátok a megérdemelt jutalmatokat és mentek a levesbe, vagy más meleg helyre.

    Akiknek pedig nem tetszik a helyzet, azoknak a figyelmébe ajánlom Gyurcsánynak azt az ide illő tanácsát, hogy “el lehet innen menni”! (Addig ameddig nem kattan a bilincs.)

  140. coke88 szerint:

    Szánalmas ez az egész választási sárdobálás , lehet hogy üllési szünetekben egymással kávézgatnak itt meg már majdnem hogy a k.rva anyázásnál tartunk !!
    Azt viszont remélem hogy végre megdől a un. vörös Csepel és megpróbálhatja más is hátha ők kevesebb “prémiumot” tesznek, vesznek el és ettől ésszerűeben és dinamikusabban fejlődhet a mi Csepelünk ,de ha a narancs ligetben is folytatódik a pénzeső zsebbe történő szüretelése akkor őket is el kel söpörni a szőnyeg alá !!!
    Hajrá szigetország !!! Hajrá lilák!!!

  141. értetlen szerint:

    Jé? Itt kampánycsendben is hozzá lehet szólni?
    Kívánom, hogy e csúnya választási harc után legyen végre béke Csepelen, és a megválasztott képviselők ne ebben a hangulatban folytassák tovább a politizálást, mert ennek nem lesz jó vége! Hajrá Csepel!

  142. zed szerint:

    Huj, huj, hajrá! 😉

  143. szigetország szerint:

    Giginek üzenem a tegnapi bejegyzésre:
    Láttam a Csepel újság új számát, ami csak arról győzött meg, hogy a bértollnokok az utolsó pillanatokban igyekeznek a pártatlanság látszatát kelteni. De miért nem tették ezt korábban, ami törvényes kötelességük lett volna? Miért sunnyogtak, lapítottak, hazudtak, nyaltak a szociknak és mélyen elhallgatták a Fidesz törekvéseit hosszú éveken át? Miért nem szólalhatott meg Csepel lakosságának túlnyomó része a CSU-ban, akik elpanaszolták volna elkégedetlenségüket? Miért készítettek Tóth Mihállyal, Szenteczkyvel olyan interjúkat, amikben egyetlen kérdés sem tettek fel a pénzek eltűnéséről, hamis számlákról, a korrupcióról, a csepeli kettős gyilkosságban való szerepükről, Gulyás G. mocskos ügyeiről, a Csevakból törvénytelenül kirúgott emberekről, a szexuális zaklatásról? Miért? Megmondom: júdáspénzért eladták magukat ezek a bértollnokok. Árulók lettek, akik jó pénzért szembeköpték Csepel lakóinak zömét. Ezért nem írtak egyetlen oknyomozó riportot sem, amikben feltárták volna a kommunisták szennyes ügyeit. Júdások lettek, akiket a nép megvet és leköp.
    Nem volna szükség csepel.infora és álnevekre, ha az emebrek bátran megszólalhattak volna a CSU-ban. De ezt nem engedte Polgár György cenzornok, BT. főszerlesztő, VV. bértollnok, Donnert Károly és bűntársai. Éppen ők szabadították el a gyűlöletetes beszédet, mert a kerület lakóit arra kényszerítették, hogy fogják be a pofájukat és mindenki kussoljon az MSZP végtelenül korrupt, a tisztességes embereket féregként eltaposó tevékenységéről. Ezért kezdtek el fórumozni az emberek a csepel.infon. Emlékeztek-e, mi lett Júdás sorsa?

  144. zed szerint:

    1997. évi C. tv 41. §
    “A kampánycsend megsértésének minősül a választópolgárok választói akaratának befolyásolása, így különösen: (…) a választói akarat befolyásolására alkalmas információk szolgáltatása elektronikus vagy más úton.”

  145. Miska72 szerint:

    Milyen volt az elsö nap az előzetesben?

  146. zed szerint:

    Tessék? A bíróság már döntött Tasnádi előzetes letartóztatásáról?

    “Tamarának
    Drága kislányom!

    Magányos vagyok, pedig nem vagyok egyedül. Nézem a ház előtt parkoló rendőrautókban a cigarettaparazsak apró csillagait. Hallgatom, amint a kora nyári éjszaka borzongató, bánattal teli szelet sodor le a városba. A szemeim fáradtan égnek, hosszú, hosszú ideje nem volt nyugodt álmom.
    Most mégis kérlek, bújj ide mellém a pamlagra és figyelj kicsit rám! Nem, nem arról akarok neked mesélni, hogy mennyire szeretlek, ezt tudnod, érezned kell. Még csak azt sem szeretném bizonygatni, hogy ártatlan vagyok, hidd el, már semmiről, senkit nem akarok meggyőzni. Még téged sem.
    De hát, mégiscsak börtönben voltam akkor, amikor te megszülettél. Biztos lehetsz benne, alig telik el majd nap anélkül, hogy ezzel a ténnyel nekünk – igen: neked és nekem – ne kellene szembenéznünk. Amíg csak élünk, amíg csak élsz.
    Tamara!
    Amikor ezeket a sorokat olvasod, már sok mindent értesz a világból. Nem kérem hát, hogy higgy nekem. Annyit szeretnék csak: hallgass meg! Próbáljuk együtt megérteni, mi, miért és hogyan történt velem. Addig is. Álmodj az angyalokkal és legyél nagyon boldog.
    Velem, vagy nélkülem…

    Apa”

    / Részlet: Tasnádi Péter – 983 nap „ a FIDESZ börtönében” /

  147. Királyerdei szerint:

    Jujj,szegény ártatlan Tasnádi!
    Jujj de nagyon sajnáljuk! 🙂

    http://www.origo.hu/i/0206/20020624tasnadiha3.jpg

  148. szigetország szerint:

    Tasnádi levele hamisítvány. Többször kijelentette, hogy agysorvadásbvan szenved, állapota pedig egyre rosszabb. Aki ilyen beteg, képtelen aránylag jól megfogalmazott mondatok írására. Ezt az állítólagos levelet helyette, a nevében más írhatta.
    Aki agysorvadásban szenved, az úgy ír, mint zed — nincs benne semmi logika és szellemesség, csak fröcsög és óbégat.

  149. " ?! " szerint:

    Kedves “zed”!

    Tasnádi írásának az ide citálásával azt bizonyítottad, hogy ugyanolyan hazug-, álszent- és gátlástalan bűnöző hajlamú ember vagy Te is mint Tasnádi.

  150. egy átlagos szórólap terjesztő szerint:

    Egyébként elég szánalmasnak tartom a cikket, és minden olyan hozzászólót, aki fikázza a szegény terjesztőket. Igen, sok közülük is Fideszes, és pont az ilyenek talán a szegényebbek is, akiknek minden 2-3 ezer ft számít, és képesek ezért 15-20 km ereket gyalogolni. Általában van egy vállalkozó, és annak is egy alvállalkozója, aki kiadja egy tucat embernek az újságokat terjeszteni. Mivel én is csinálom olykor olykor, elhihetitek, hogy a legkevésbé sem érdekel bennünket, hogy mi áll benne, időnk sem lenne olvasni, sőt, ha még lenne is, azt meg valaki elárulná, hogy miként és minek járna bárki utána, hogy igaz e amit állítanak?! Szóval a szegény terjesztő csak terjeszt, miközben konzultálják és aztán pontosan az ilyen lapokon adnak paraszt és undorító hozzászólásokat rá, mikor nem tehet és tud semmiről. Nah szóval ,csak ennyi, remélem egy két embert azért elgondolkodtat, és remélem, hogy a képen szereplő hölgy lesz annyira merész, hogy feljelenti a csepeli- mostmár számomra elképesztően szánalmas- polgármester jelöltet… /egy Fideszes szórólapos/

  151. Gigi szerint:

    Ditte,
    a 2010. október 02., szombat – 17:45-ösödre:

    Bocs, nem voltam gépközelben (hétvégén mégiscsak a család az első).
    Zed fenyegetőzése természetesen dedós és olcsó, ide sem való.
    És kösz a szolidaritást, egyszerűen nem értem azt a Tibort.

  152. Gigi szerint:

    Kedves szigetország,

    amennyire én látom a CSÚ-ban megjelent cikkek súlypontjait, lehet igazad, de ezért – “engedélyezőként” – csak a megrendelőt (önkormányzat), a kiadót (Csepp TV) és a főszerkesztőt (BT) lehetne kárhoztatnod. PGY-t hivatalosan nem, pedig – mint bebizonyosodott – rajta sok minden állt (és bukott).

    Egy másik témában már kifejtettem, Neked megismétlem: nincs független újságírás, csak objektív. Vagyis mindenkinek van kenyéradója (Ábel Attiláék stábjának is lesz), de kell (és lehet!) törekedni a tárgyilagosságra és pártatlanságra!

    A kérdésem: miért emlegeted DK-t, aki már hónapok óta nem dolgozik ott? Mellesleg éppen azért, mert egyáltalán nem jó pénzért tehette ott! (Ezt történetesen biztosan tudom a szakmai berkekből.) És VV mitől bértollnok? Találtál az ő általuk jegyzett írásokban pártatlanságot kifejező megnyilvánulásokat? Kicsit olybá tűnik a vagdalkozásod, mintha a fürdővízzel együtt a gyereket is kiöntenéd…

  153. LB szerint:

    Ma már nincs igazán jelentősége, de azért bemásolom:

    “KÖZLEMÉNY

    Múlt hétvégén Csepel nagy részében „Csepel.info” néven ismeretlenek egy impresszum nélküli, az MSZP-t és annak polgármesterjelöltjét lejárató kiadványt terjesztettek. A Csepeli MSZP az ügyben rendőrségi feljelentést tett.

    Megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy a Csepel.info nevezetű internetes szennylapot szerkesztők újabb kiadványt jelentettek meg, amelyben a kerület másik nagy pártját és annak jelöltjét is támadják.

    Kikérjük magunknak és a leghatározottabban visszautasítunk minden olyan kijelentést, sejtetést, amely a csepeli MSZP-t összeköti a csepel.info-val vagy annak bármely kiadványával. Már a gondolat is sértő, ismerve a hírportál és kiadványai szakmai és morális színvonalát.

    Egyben javasoljuk a csepeli Fidesz-KDNP-nek és a két országgyűlési képviselőinek, hogy feljelentésüket a csepel.info szennylapot szerkesztő és kiadó „baráti társaság” ellen tegyék meg. Ideje lenne már megtudnia mindenkinek, kik állnak a csepeli politikai erőket rendszeresen támadó hírportál mögött.

    MSZP Csepeli Szervezete nevében:
    Szenteczky János elnök”

    NO COMMENT!

  154. Gábor szerint:

    Fasszopó fidesz ezek is csakk az országot fogják mégjobban tönkrrettenni. éljen a jóbbik!!!!!!!!!!

  155. Gábor szerint:

    a csok madár elmegy a fideszre szavazni mert be lett oltva az agyuk minden féle kamuval amibül semmi nem igaz nem veszitek észre hogy a bankok a legnagyobb illegális maffia ellehetetlenitik az embereket elszedik a házaikat a vagyonukat mindett. lassan annyit kérnek a bankok mint az uzsorások. rohatt szemét banda a fidesszel együtt. Ássa el magát aki a fideszre szavazott, csak a többi emberrel is kibasznak. támogatjátok ezt a lehuzos kihasználó undorizó brigádot szép, csak gratulálni tudok aki a fideszre szavazott. no comment.. nem értem miért nem veszitek észre hogy az elszegényedő munkás népnek a JOBBIK politikája lenne jó!!!! FIDESZ=0

  156. szigetország szerint:

    Gábor! Annyi helyesírási hibát vétesz, hogy arra gyanakszom, nyolc eleminél tovább nem jutottál. Ha mindösszesen ennyi eszed van, minek szólsz bele a nagyok dolgába? Inkább próbáld befejezni a nyolc elemit, majd iratkozz be egy középiskolába, hátha ragad rád valami. Ennyi ésszel, amivel rendelkezel, a köztisztasági hivatalba sem vesznek fel.

  157. DFK szerint:

    Vajon hány milliárdot spájzoltak be az elvtársak a következő évek hazugság kampányaira?

  158. Jobb Csepelért szerint:

    Gábor!

    Komolyan mondod, hogy ilyen hozzád hasonló félkegyelműeket vesznek fel a csepeli Jobbikba?
    Fontold meg Szigetország ajánlatát, mert az iskolában talán ragadna rád valami a koszon kívül…

  159. Gordon szerint:

    Gábor nem hallott a kilakoltatások leállításáról, és a bajban lévő devizahitelesek megsegítéséről.

    A butaságait kár volt leírnia, mert csak saját magát járatta le.

    Érdekes a duma egyébként:
    Vasárnap:Fidesz nyer és vörös Csepel megszűnik.
    Hétfő: egyesek szerint a Fidesz egy nulla.

    Picit elhamarkodottnak és komolytalannak tűnik. 🙂

  160. Gigi szerint:

    Gordon, nemcsak az a devizahiteles van bajban, aki már kormányzati megsegítésre szorul, hanem az is, aki nyögvenyelősen, de csakazértis fizeti még a részleteket… Tudod, a ráknak sem csak az utolsó stádiuma veszélyes… (A többiddel egyetértek.)

  161. " ?! " szerint:

    Kedves “Gábor”! Figyeld mennyire bunkó vagy!

    2010. október 04., hétfő – 09:38-kor írtad:

    Fasszopó/Fasz szopó….. csakk/csak…. tönkrrettenni/tönkre tenni…. jóbbik/jobbik….

    2010. október 04., hétfő – 10:15-kor írtad:

    csok/sok……e szavazott. no comment.. nem értem miért nem veszitek észre hogy az elszegényedő munkás népnek a JOBBIK politikája lenne jó!!!! FIDESZ=0
    #

Itt lehet hozzászólni !