664 családon állna bosszút Horváth Gyula?

Komplett hülyét csináltak magukból a csepeli balliberálisok

Csepel.info

sztimre_Hirhatar_foto 01

A Gyurcsány-párti Hírhatár fotóján bal oldalon alul látható a kivágott fa töve: a csaknem teljes korhadás tökéletes bizonyíték arra, hogy ki kellett vágni  – a távolabbi fákon is látszik a korhadás

Most a Szent Imre téri fák kivágására hivatkozva támadja a csepeli városrehabilitációt Horváth Gyula balliberális polgármesterjelölt és a mögé felsorakozott pártok. Le is fotózták, hogy az 1,35 milliárd forintból támogatott, és 1690 csepeli életét jobbá tevő munkálatokat milyen fák megmentése érdekében tennék lehetetlenné. Csakhogy valamennyi lefotózott fa láthatóan életveszélyes volt: saját képeik a bizonyíték rá, hogy kivágásuk elkerülhetetlen. Arról hallgat a balliberális kánon, hogy valamennyi beteg és balesetveszélyes fa helyett három egészségeset ültet a kerületi vezetés.

Horváth Gyula először “Mentsük meg!” című blogbejegyzésében támadta dühödt hangon a harmadik városrehabilitáció munkálatait, melyeknek köszönhetően Csepel belvárosi panelházai újulhatnak meg. A politikus azt állította, hogy nincs szükség a tervezett új játszótérre, mert úgyis kevés a gyerek. (A lecserélt gyerekjátékok más csepeli játszóterekre kerülnek.) Horváth támadta a régi, igénytelen pavilonsor felújítását is, most pedig a korhadásra hivatkozva kivágott fákat próbálja megmenteni 664 család lakásfelújítása árán. Az uniós projekt ugyanis megbukik, ha nem teljesül minden eleme, köztük a közterület-felújítások, így a Szent Imre tér felújítása is. Ráadásul a kivágott fákról közölt képeik olyan fákat mutatnak, melyek láthatóan valóban betegek és balesetveszélyesek voltak. Mindezen felül pedig kiderült, hogy a tér felújítását még Horváth Gyula MSZP-s alpolgármestersége alatt tervezték meg, azaz a városrehabilitációt kizárólag azért támadja, hogy ne sikerüljön a jelenlegi vezetésnek befejeznie. 

sztimre_foto 02

Másik kép, másik fa, másik életveszély-megszüntetés

Korhadt fa

Nem csak a fák törzsei korhadtak el: kézzel szétszedhetők voltak a vastagabb ágak is

A csepeli Szent Imre tér felújítása uniós támogatással folyik, és kötelező eleme volt a fideszes önkormányzat által megnyert harmadik városrehabilitációs projektnek. Ahogy az első kettő csepeli városrehabilitáció esetében történt, úgy itt is csak akkor támogatja az unió a munkálatokat, ha a panelfelújítás mellett a házak melletti közterek rehabilitációja és szociális projektek is indulnak egyidejűleg. Viszont a támogatás 100%-os, vagyis az érintett 664 lakás 1690 lakójának semmit sem kell fizetnie, és Szent Imre tér felújítása is ingyenes lesz. De csak akkor, ha a projekt megvalósul. Amennyiben ugyanis a Horváth Gyula által vezetett balliberálisoknak sikerül megakadályozniuk a tér vagy a panelházak felújítását, a projekt teljes költségét a lakóknak vagy az önkormányzatnak kell kifizetnie. Ez a költség most egy lakosra számolva – a csecsemőket is beleértve – 800 ezer forint, lakásonként számolva pedig valamivel több, mint kétmillió forint lenne.

A csepeli balliberálisok eddig csak a “rombolás és pusztítás” címszavakkal jellemezték a beteg fák kivágását, miközben kizárólag olyan fákat fotóztak le, melyek láthatóan betegek és balesetveszélyesek voltak. Fotóikon tisztán látható, hogy a fatörzsek belülről annyira elkorhadtak, hogy az is csoda, hogy eddig nem történt súlyos baleset. A tér zöldfelülete pont ezért került teljes megújításra. Minden kivágott beteg fát a még ültethető legnagyobb méretű fákkal pótolnak, mindegyik helyett összesen hármat ültetnek a kerületben, és még a tér is szebb, rendezettebb lesz ezek után.

varosrehab_csepel

Amennyiben sikerül Horváthéknak leállítani a városrehabilitációt, minden érintett családra nézve kétmillió forint visszafizetése lehet a következmény

A Csepel.info ráadásul úgy tudja, hogy a Szent Imre tér felújítását úgy támadják a balliberális pártok, hogy a felújítás terveit még ők készíttették 2010 előtt. Információink szerint a felújítás terveire eredetileg 242 millió forintot szánt az MSZP-s önkormányzat, amely önmagában is elég lett volna a tér megújulásához. Akkoriban többet költött tervekre az MSZP-s vezetés, mint fejlesztésekre: uszodából például tízet terveztek, a kiárusított Észak-Csepel soha meg nem épült lagúnavárosára pedig úgy tudjuk 100 milliónál is többet fizettek. Mondanunk sem kell, közpénzből, nem a saját zsebükből. Kivitelezésből ugyanakkor már gyengét jelentettek: a haveri tervezőcégek egyébként sem túl jó terveiből gyakorlatilag semmi sem valósult meg. A Szent Imre tér terveihez is csak azért nyúlt vissza a jelenlegi önkormányzat, mert az uniós pályázaton megnyert harmadik városrehabilitáció kötelező uniós eleme volt a tér felújítása.

A Horváth Gyula alpolgármestersége idején készült, nem túl magas szakmai színvonalú tervek a felújítás kiindulópontjául szolgáltak, de számos ponton hozzájuk kellett nyúlni. Ezért azt nem írhatjuk, hogy Horváth Gyula ugyanazokra a tervekre mond nemet, melyekre végül 182 millió forintot fizettek ki éppen ők a csepeliek pénzéből – de azt igen, hogy a balesetveszélyes fák fiatal és egészséges fákra cserélése benne volt a programban.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikkek:

Kormányzati negyed kicsiben: 242 millióba kerül a csepeli bukta

Erős kezdés: leállítaná a városrehabilitációt a balliberális jelölt

Romák százait költöztették át Csepelre

Megszólaltak a ferencvárosi romákat Csepelre áttelepítő politikusok

A hűtés is fűtött – Mekk-mester lesz a polgármester-jelölt?

 

56 hozzászólás “664 családon állna bosszút Horváth Gyula?” bejegyzésre

  1. Bugi szerint:

    Micsoda szar, piti stratégia mindent támadni, és bármi áron.

  2. grün szerint:

    Bugi!
    Talán kérdezd meg a cikk szerzőjét! 😛 😀

  3. felix szerint:

    grün!
    Csak nem a saját cikkét kommentálja, úgy mintha másik személy lenne.
    Innen már rúgtak ki másokat ilyesmiért.
    Kíváncsi vagyok, hogy most is megteszik e, ha így van.

  4. Paneles szerint:

    Nincs jobb dolga ennek a vén büdös kommunistának annál, mint hogy a mi bőrünkre politizáljon? Annyi pénzt tett el csak jutalomba, amennyit én tíz év alatt sem keresek, de egy normális ígérete sincs, csak bennünket baszogat!

  5. Éva szerint:

    Szörnyű, amit a csepeli MSZP művel.

  6. grün szerint:

    felix!
    Ezt nevezik tudathasadásnak?! 😛 😀

  7. Jeniszej szerint:

    “Komplett hülyét csináltak magukból a csepeli balliberálisok” ))) 😀 (((

  8. Tóth Mária szerint:

    Balosok! nagyon szorít a cipő? az élfő fába is belekötni, csak az megy, ugye?

  9. grün szerint:

    Tóth Mária!
    Ők már belekötöttek az “élfő” fába?! 😛 😀
    https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1551489_830340156979759_1142019256_n.jpg

  10. lovasi szerint:

    Szerintem ezek a posztkommunista alakok magukat látják a korhadt, romlott belsejű fákban.

  11. Balos szerint:

    Nem ilyen baromságokkal kellene foglalkozni Gyula!

  12. ebihal szerint:

    Ez az egy korhadt fa volt látható az egész területen, legalább egy hete hever a posta
    felőli oldalon. Szerintem direkt hagyták ott, hogy az arra járók jól láthassák! Viszont
    beljebb 40-50 cm átmérőjű, egészséges farönkök hevertek, a Kossuth Lajos utca
    felőli oldalon 10-15 cm átmérőjű fákat vágtak ki.

  13. ebihal szerint:

    És még valami! Jó lesz ez a fa, majd a tüzelő osztásnál, lehet vele kampányolni!

  14. spectator szerint:

    Grün mester és Félix !
    Ti vagytok Csepelen a legtudatosabbak ! ?
    Micsoda kritika ez ?
    A “fába szorult férgek” igazi nagyszerű emberek hozzátokhoz képest.
    TI VAGYTOK AZ EMBERISÉG SELEJTJE !

  15. felix szerint:

    spectator.
    Tudod te csak ezeket a képek nézed, de vannak olyanok is amelyek egészséges fák legyilkolását tanúsítják.
    Nem tartalak selejtnek, mert a félkész az nem selejt.

  16. felix szerint:

    Egyébként, ha az tetszik neked, hogy a működtető azt teszi, amiért mást kizár, akkor a selejt kéréséről elgondolkodhatsz.

  17. spectator szerint:

    Felix !
    Nem is oly régen kivágták a Szabadkikötő út összes jegenyefáját Tóth Mihály nagyszerű tevékenysége folytán. Pedig azok nagy része egészséges volt. Azokat nem osztották szét a rászorulóknak, elvitte egy “vállalkozó et.”
    Egyébként azt a jegenyesort a HÉV üzembehelyezése után a csepeli általánosiskolások ültették. Én magam is, mint Félix szerint 75 éves félkész-árú.
    A templomtér fáit közvetlenül a háború után ültették, az átkos Horthy korszakban épült átkos játszótér körül és az egész téren, mivel az amerikaiak bombázása következtében minden kipusztult. Erről van egy képem, amit átküldök az ADMINNAK, talán fogja közölni.

  18. felix szerint:

    spectator!
    Az egyik bűn nem teszi jóvá a másikat.
    Tudod az Uniós pénzeket is megtermelik valakik. Illene azt a teljesítményt tiszteletben tartani és nem teljesen felesleges dolgokra költeni.
    Az egészséges fákat meg mindenkitől védeni kéne.
    A félkész a selejthez képest hízelgés volt. 🙂

  19. Z szerint:

    A Szabadkikoto uti fak kivagasa miatt merges voltam, ezert vegig neztem es majdnem az osszes fa rohadt volt. LATTAM. A sajat szememnek jobban hiszek mint a sok hazug feregnek barmelyik oldalon.

  20. TenkA szerint:

    Kedves Z!

    Ez nem igaz.

    Egyesületünkkel (Csepeli Zöld Kör Egyesület) )tüzetesen megvizsgáltuk a kivágott fákat és legalább az 50%-a nem volt korhadt a fáknak. Továbbá az engedélyezett kivágáshoz képest 10%-al több fát vágtak ki.

    Miután az egyesületünk feljelentést tett, az engedélyen felül kivágott fák tönkjeit igen hamar kiszedték, hogy ne legyen bizonyíték.

    Ezen állításaimat dokumentumokkal is tudom bizonyítani, mielőtt bárki belém kötne.

    üdv,
    TenkA

  21. Csepeliblogos szerint:

    Nos
    Azt olvasom egy másik Csepellel foglalkozó oldalon megjelentek az ellenzéki összefogás jelöltjei tizenketten.Ebből ketten rokonok (ha az egyik böribe megy,a másiknak legyen bablevesre)Az érdekesség, hogy soroksári Dk. elnök és felesége is Csepelen lesz jelölt?

  22. grün szerint:

    Csepeliblogos!
    Bízzuk a döntést a zemberekre!
    Ki tudja, hogy nem jobbak-e a mostani garnitúránál?! 😛 😀

  23. Bamba szerint:

    Már a cím is marhaság!
    A ballibeknek nem kell hülyét csinálniuk magukból,
    mivel eleve idióták.
    “Nem is kicsit, nagyon…”

  24. Csepeliblogos szerint:

    Grün
    Bízzuk az emberekre a döntést-helyes.
    Hülyének ne nézzük Őket-így helyes.
    Indítsák Soroksáron a soroksári DK elnököt és feleségét-ne Csepelen.
    Szenteczky pedig lista 2- valószinűleg képviselő lesz.Ez nem helyes.

  25. grün szerint:

    Csepeliblogos!
    Mivel este későn tettem fel, esetleg nem olvastad ezért újra itt van:
    .
    “Balliberális jelöltek: családtagok, névrokonok, Szenteczky”
    Elgondolkodott már a tisztelt kormányoldal azon, hogy a zönkormányzati választási törvényt kiegészítse a zindulók pártállására, névviseletére, rokoni kapcsolataira és rokonsági fokára vonatkozó kikötésekkel, valamint a Szenteczky nevet name non gratának nyilvánítsa és eleve “monnyonle”?! 😛 😛
    .
    Van néhány hét a voksolásig, annyi idő alatt még át lehet nyomni a kétharmad erejével a parlamenten pár ötletet!
    Ha a cikk stílusából jól következtetek, írója Ábel Attila készséggel bocsájtja rendelkezésükre fenomenális kreativitását. 😛 😀

  26. grün szerint:

    Csepeliblogos!
    Bocsika! Most látom, hogy a lakóhely szerinti indulást nem említettem, de a zönkormányzati képviselők választási törvénye elég részletesen taglalja! 😛 😀

    Például anyósom echte német állampolgár, de mivel bejelentett magyarországi lakással rendelkezik (még ha Hévízen is) indulhatna a csepeli polgármesteri címért!
    De például a parlamentin a megvásárolt igazmagyarok indulhattak román lakcímmel!
    Ez így van kitalálva és még így is fosik a kormányoldal! 😛 😀

  27. Éva szerint:

    Az MSZP politikusai a tűzifát is elvinnék inkább haza.
    Eddig is sokat loptak – nem volt még elég!?

  28. Csepeliblogos szerint:

    Grün

    Ezek szerint tényleg indulnak-nem jogellenes.
    Azt mutatja,hogy Szabolcs átvette a hatalmat Csepelen-hiszen a tavaszi segítséget most viszonozza. A csepeli mszp-sek pedig lealázva-ahogy Gyula szerette volna. A DK erejét mutatja ez is.

  29. grün szerint:

    Csepeliblogos!
    Végre egy értelmes ember, aki minden érdek nélkül szervez, hiszen polgármester már nem lehet!
    Pedig Csepel megérdemelné!
    Ez a hazugságban eltelt “zemúttnégyév” nagyon betett nekünk! 😛 😀

  30. Szabó Szabolcs szerint:

    Tisztelt Csepeliblogos!

    Paál Géza csepeli, ezért indul Csepelen. Nem tudom honnan vették, hogy soroksári. Soroksáron meg soroksáriak indulnak (érdekes módon két napja még az volt itt a hír, hogy a csepeli Paál Géza Soroksáron indul). Azért a dezinformációs kampányt érdemes konzekvensen végigvinni 🙂

    Üdvözlettel,

    Szabó Szabolcs

  31. anyátok szerint:

    kérdezem a hős gyurcsanyistákat: képesek erre szavazni?
    képesek lennének visszaszavazni ?

  32. admin szerint:

    Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólásokban kerüljék el a durva minősítéseket. Attól nem lesz “ütősebb” egy hozzászólás sem.

  33. Zulu szerint:

    Ha “Paál Géza csepeli, ezért indul Csepelen”, akkor Szabó Szabolcs miért nem Gyulán indult? (És ha csepeli, akkor miért igényelt lakhatási támogatást?)

  34. Csepeliblogos szerint:

    Tisztelt Képviselő Úr!Kedves Szabolcs!

    A hírkompon látható,ahogy Soroksáron megkötik az ellenzéki megállapodást.
    A DK részéről az aláíró -ugyanaz az a Paál akit bemutattak csepeli képviselőjelöltként.
    Ebből az következik,hogy csepeli elnöke van a soroksári Dk-nak. Jól értem? Ha igen-akkor elnézést kérek…

  35. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Csepeliblogos!

    Kezdhet elnézést kérni, mert teljesen tájékozatlan. Az a helyzet, hogy a DK és az Együtt is választókerületi alapon szerveződik (köszönet a Fidesznek). Vagyis én magam is az Együtt 17. választókerületi elnöke vagyok (magyarul Csepel és Soroksár vk. elnöke), és Horváth Gyula is a DK választókerületi elnöke. A megállapodást a DK részéről tehát a 17. választókerületi szervezet nevében írta alá Géza. Egyébként soha senki nem is mondott mást. És még egyszer mondom: két napja ugyanezen az oldalon még az volt a szándékosan terjesztett téves hír, hogy csepeliek indulnak Soroksáron. Tehát saját maguknak is ellent tudnak mondani a hozzászólók. Meg Ábel Attila is.

    Kedves Zulu!
    Már 11 éve Csepelen élek, ezért azt hiszem jogosan nevezhetem magam Csepelinek. Ráadásul annak idején édesapám is itt született, szóval voltaképpen tősgyökeresnek is nevezhetném magam :-). Mivel pedig lakásom nincs sehol, ezért az Országgyűlés Hivatala bérel nekem szolgálati lakást. És még mielőtt kérdezné: nincs szolgálati autóm, és nem kértem benzinkártyát. Békávézok.

    További szép napot!

  36. Csepeliblogos szerint:

    Már elnézést kértem…………Bocsánat.Bekávézok

  37. Csepeliblogos szerint:

    Bocsánat
    Akkor az Ábel soroksári elnök is – értem./a 17.valaminek az egyesített elnökeként igazgatja a kis-Duna mentét/

  38. Gordon szerint:

    “Mivel pedig lakásom nincs sehol, ezért az Országgyűlés Hivatala bérel nekem szolgálati lakást.”

    Akkor a megválasztása előtt Szabó úr hontalan volt?
    Marx tér, villanyos le- és feljáró, 3. lépcsőfok – alulról? 😀

  39. nagyapó szerint:

    Szabó Szabolcs! Miután ön teljesen tájékozott, volna néhány kérdésem.
    – Tudja-e, hogy az ősszel önkormányzati választások lesznek?
    – Tudja-e, hogy más kerület a XXI. és a XXIII.?
    – Tudja-e, hogy az országgyűlési képviselők számának csökkentése miatt (hála Fidesz), meg kellett változtatni a választókerületeket?
    – Tudja-e, hogy a választókerületeket nem a Fidesz jelölte ki?
    – Miután nincs lakása, ezért eddig sehol sem lakott, azaz homless volt. Remélem fel fog szólalni az országgyűlésben, hogy a többi hajléktalan is kapjon lakást.
    – Remélem megköszönte a Jobbik szíves segítségét és kíváncsian várom mivel viszonozza azt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  40. grün szerint:

    Kucuka!
    Budapesti ingatlantulajdona nincs és a lakásbérletnek az a feltétele! 😛 :S
    Vedd már a fáradságot és olvasd el a képviselők juttatásáról szóló törvényt és utána lehet röfögni! 😛 😀
    http://www.complex.hu/kzldat/t1100201.htm/t1100201_5.htm

  41. grün szerint:

    Öreg Pöcs!
    Fogjatok össze Kucukával és utána lehet ajvékolni! 😛 😀
    http://www.complex.hu/kzldat/t1100201.htm/t1100201_5.htm

  42. Pákozdi József szerint:

    nagyapó!

    A polgármesteri fogadóórára 992 ember várt bebocsájtásra, akik most már nem várnak arra, hogy fogadja és elmondják a személyes problémájukat a polgármesternek!!!!
    Azoknak a szavazatára nem számíthatott Németh Szilárd, mert el se ment a többsége szavazni. Akik meg elmentek nem NSZ-ra szavaztak! Menyivel maradt alul? Nézzen utána, 444 db szavazattal. Köszönjék meg neki, és ne máshol keresse a kifogásokat. Csinálta volna azt, amit megígért a választásokkor és képviselte volna az akkori választóit. (pl. csepeli kórház)

    https://www.facebook.com/421054331306829/photos/a.421091507969778.98183.421054331306829/688923871186539/?type=1&theater

  43. nagyapó szerint:

    Pákozdi József! A Jobbik több mint 8000 szavazattal segítette a szocikat. Ehhez képest a 900 fő pipafüst. A Jobbik úgy “hitte”, van esélye az országgyűlési választáson az egyéni képviselőjének. Annyi esélye volt, mit Szálasinak a népbíróságon. A hit nem minden. Ha gondolkodnak és csak a pártjukra szavaznak, nem segítik a szocikat. Igaz, így várhatják az ellentételezést, hogy az ősszel is ugyanezt a taktikát válasszák.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  44. Pákozdi József szerint:

    nagyapó!

    Ezért tartanak itt, mert ilyen mentalitásuk van. A hit számít csak, de a realitás talaján kell maradni. Önök is azt hitték,hogy nyernek tavasszal, de azzal a stílussal amit követtek és követnek, vesztésre vannak ítélve!! A tudatlanság, az arrogancia és a pökhendiség, ezt okozta!! Az a kampány stílus, hogy az emberekben félelmet akarnak kelteni, a Ron Webber féle kampányt és a szcientológiai stílust követi. Csak nem önök is megtértek?

  45. felix szerint:

    Sok nagyokos.
    Van olyan, hogy valaki lakik, de nincs lakása.
    Tudom, hogy egyeseknek ezt nehéz felfogni, de hát …….

  46. ebihal szerint:

    felix!
    Ezek pontosan tudatában vannak a dolgoknak, és ebben ez a félelmetes! Gátlástala-
    nul, aljas módon verik át az embereket.

  47. felix szerint:

    ebihal.
    Szeretik ha a sajátjaik hülyék maradnak.
    Ebben van az erejük.

  48. robi szerint:

    “A Jobbik több mint 8000 szavazattal segítette a szocikat.”

    – aki ezt állítja, kétségbe vonja egy másik párt induláshoz és saját vélemény alkotáshoz való jogát. Demokrácia, sajátos értelezésben. Pont.
    – aki azt hitte, hogy minden helyi polgár önbecsülése a saját tábort alkotókéval megegyező, lám tévedett. Az infóban a bértollnokok 4 éven keresztül vörösingeseknek titulálták a másként gondolkodók egy részét. Tőlem távol áll a Jobbik számos állásfoglalása, de nem csodálkozom, hogy nem feküdtek le az őket folyamatosan sértegetőknek. A saját halálukat jelentette volna.
    – a hadoválások helyett, inkább őszintén, mellébeszélés nélkül kellene kielemezni, mi vezetett oda, hogy egy volt munkáskerületben 9000 szavazatot vihettek el?

  49. nagyapó szerint:

    Pákozdi József! Sok jelzőt felsorakoztat, bizonyíték nélkül. Ezeket én is ugyanúgy mondhatnám, de kiegészíthetném szamurájkardozással, gárdázással , romázással is. Azonban nem erről van szó. Elindítottak egy képviselőjelöltet aki esélytelen volt, de elvitt sok szavazatot. No és itt a gond. A vezetőség nem ismerte fel a szavazatmegosztás lehetőségét. Személyre lehetett volna szavazni a jobboldal jelöltjére, pártként a jobbikra és akkor nem égett volna pártjukra a maffiabaloldallal való összejátszás vádja (mint sok esetben a parlamentben).
    Gondolom vádaskodásában kicsit túlhevült és Ron Werberre gondolt, Webber helyett (ennyit “A tudatlanság, az arrogancia és a pökhendiség,”-ről )

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

    u.i. ez a válaszom robinak is.

  50. xy szerint:

    Robinak teljesen igaza van.

  51. xy szerint:

    és teszem hozzá, a jobbik és a fidesz szavazatok együtt csúnyán agyonverték az álbaloldalt. a fidesz csepelen (is) kénytelen lesz azokkal a problémákkal foglalkozni, amit a jobbik a zászlójára tűzött.

  52. abelar szerint:

    Hölgyeim és Uraim! Aki elhiszi, hogy van baloldal az országban a meséket is készpénznek veszi! Milyen baloldal az aki támadja
    -bankadót
    -multiadót
    -rezsicsökkentést
    -az alacsony SZJA-t
    -csökkenteni akarja az áfát, amit mint korábban lenyelnek a kereskedők , a fogyasztó abból semmit sem fog látni néhány hét után,
    -be akarják vezetni az ingatlanadót és még ki tudja mit a korábbiak bevételkiesés pótlására, nem kizárt a nyugdíjak megadóztatása, HISZEN MÁR JOGSZABÁLYT HOZTAK RÁ, AMIT EL KELLETT TÖRÖLNI!!!!!! Emberek ezek a legszélhámosabb neoliberálisok, a Bankok- Multik -Zöldbárók -Nagytőke megvásárolt kiszolgálói, akiknek uraik megengedik, hogy ők is lopjanak-csaljanak-lenyúljanak ! ” Kaparj kurta neked is jut” mint kádár alatt egykor a főelvtársaknak ma már ? urak!? Csepel korábbi urai : Tóth-Orosz-Horváth közel
    15 Milliárd adósságot hagytak hátra, persze minden évben milliós jutalmakat vettek fel!
    Elkótyavetélték észak Csepel telkeit 11 milliárdért, melyet csökkenő ingatlanárak mellett a vevő felszámolója több mint tizenhat milliárdért adott el!!! Ezeket akarjátok visszaszavazni ?????????????????? Aki ezt teszi más ostobaságra és aljasságra is képes!

  53. […] viszont annál inkább. Horváth ellenzékivé válása óta viszont rendszeresen kel ki az életveszélyes fák kivágása ellen, bármi is legyen ennek az ára. Polgármesteri kampányában még olyan fákat is elsiratott, amelyeket nem vágott ki senki. Még […]

  54. […] Érdekesség, hogy az akkor még MSZP-s vezetésű csepeli önkormányzat készített a Szent Imre térre vonatkozóan egy teljes átépítési tervet. Ebben a szakemberek több mint 200 fát javasoltak baleset- és életvédelmi okokból kivágásra. Ám nem történt semmi, a 242 millió forintba kerülő projekt terveit elsüllyesztették. A tervek a 2014-es csepeli városrehabilitációs pályázatánál kerültek elő a fiókból, és a tér fapótlása nagyjából az eredeti szakértői javaslatnak megfelelően folyt. A szemmel láthatóan korhadt fák kivágását pedig éppen azok kritizálták, akik pontosan tudták, hogy ezt a munkát már nekik el kellett volna vé…. […]

Itt lehet hozzászólni !