Erős kezdés: leállítaná a városrehabilitációt a balliberális jelölt

Csepel.info

Horváth Gyula diadaliv

Lélekben már érzi a diadal ízét, máris meghirdette az első programpontját: lakásonként kétmillió forintot kellene zsebből kipengetni

Azonnal leállítaná a csepeli Szent Imre térre tervezett új játszótér, a sétányok és a zöldfelület felújítását valamint az egykori, igénytelen pavilonsor felújítását Horváth Gyula, a csepeli balliberális pártok még nem bejelentett polgármester-jelöltje – írja a politikus egy blogbejegyzésben. A városrehabilitációs pályázat feltétele volt a terek felújítása, és csak így kaphatja meg a kerület a 1,35 milliárd forintos, teljes körű uniós támogatást. Amennyiben a politikus követelése teljesül, az érintett 1690 lakóknak és az önkormányzatnak kell kifizetni a projekt teljes költségét, pedig elvileg egy fillért sem kellene fizetniük. Ez lakásonként több mint kétmillió forint.

Horváth Gyula “Mentsük meg!” című blogbejegyzésében támadta dühödt hangon a harmadik városrehabilitáció munkálatait, melyeknek köszönhetően Csepel belvárosi panelházai újulhatnak meg. A politikus szerint nincs szükség a tervezett új játszótérre, mert úgyis kevés a gyerek, és egyébként is ott van a régi játszótér, ami szerinte éppen eléggé megfelel a célra. A korábbi, lepusztult és ezért elbontott pavilonsor igényes felújítását is támadta, amelyben a sokak által hiányolt BKV-jegypénztár is működne.  Horváth szerint az egész felújítás csak a fideszes kerületi vezetés úri jókedvéből történik. A közbeszerzési pályázatokat is támadta, mondván, hogy így nem csepeli, hanem többek között zalai vállalkozók végzik a munkát. (A közbeszerzés során a legjobb ajánlat tevő kapják meg a munkát, éppen azért, mert közpénzről, ez esetben uniós közpénzről van szó, és az unió nem kíván átláthatatlan döntési folyamatokkal, korrupciós ügyekkel foglalkozni.)

A csepeli Szent Imre tér felújítása uniós támogatással folyik, és kötelező eleme volt a fideszes önkormányzat által megnyert harmadik városrehabilitációs projektnek. Ahogy az első kettő csepeli városrehabilitáció esetében történt, úgy itt is csak akkor támogatja az unió a munkálatokat, ha a panelfelújítás mellett a közterek rehabilitációja és szociális projektek is indulnak egyidejűleg. Viszont a támogatás 100%-os, vagyis az érintett 664 lakás 1690 lakójának semmit sem kell fizetnie. Illetve nem kell, ha a projekt megvalósul: amennyiben a balliberálisoknak sikerül megakadályozni a tér vagy a panelházak felújítását, a projekt teljes költségét a lakóknak vagy az önkormányzatnak kell kifizetnie. Ez a költség most egy lakosra számolva – a csecsemőket is beleértve – 800 ezer forint, lakásonként számolva pedig valamivel több, mint kétmillió forint lenne.

Horváth Gyula lehet Csepelen a balliberális polgármester-jelölt

A Csepel.info úgy tudja, hogy a balliberális pártoknak Csepelen a gyurcsányista Horváth Gyula lesz a jelöltjük. A Demokratikus Koalíció helyi pártelnöke, korábbi MSZP-s alpolgármester 2010 előtt több állást töltött be egyszerre, de nem elégedett meg milliós fizetésével és költségtérítésével. Juttatásain felül még 18 millió forintot adatott magának jutalomként, és egész családját az önkormányzatnál helyezte el jól kereső állásokba, többnyire az általa irányított egészségügyi ágazatba.

A “családcentrikus” és a fizetésen felüli jutalmakat is felettébb kedvelő politikus 2009-ben pénzügyi és személyes vitába keveredett pártjával és Szenteczky János polgármester-jelölttel, aki helyett magát tartotta jobb jelöltnek. A csepeli közéletben már akkor is gengszternek tartott Szenteczky nem tűrte a demokratikus önjelöltet, és 2010-re kizárta Horváth Gyulát és mindenki mást is az MSZP-ből, akiket Horváth követőinek tartott. Horváth ezek után saját mozgalmat alapított, melynek élén polgármester-jelöltként mutatkozott be, de csak ráijesztett korábbi pártjára, nem indult el Szenteczky ellen.

Miután Gyurcsány Ferenc csúnyát átverte párttársait és létrehozta a Demokratikus Koalíciót, Horváth Gyula is csatlakozott az új párthoz, melynek aztán a csepeli elnöke és polgármester-jelöltje lett. Nem kevés Horváthot kompromittáló dokumentumot, munkahelyi levelezést kaptunk az MSZP közeléből, miután ismét polgármester-jelöltként mutatta be magát. Ezek többsége azt bizonyítja, hogy miközben Horváth Gyula milliós jutalmakat adatott magának, a hozzá tartozó egészségügyi ágazatban és a frissen felújított rendelőintézetben életveszélyes állapotok voltak.

Információink szerint azonban mára az MSZP és annak vezetője, a már budapesti alelnöki szintre emelkedett Szenteczky János kibékült Horváth személyével, amit jól mutat az is, hogy az elmúlt hónapokban már nem kaptunk a párt közeléből Horváthot lejárató információkat. A Népszabadság korábbi értesülései szerint már csak az Együtt-PM helyi szervezetének nem tetszett a csepeli összefogás tervezete a maffiózónak tartott Szenteczky miatt. Ez az idegenkedés azonban szerdára elpárologhat, amikor bemutatják a budapesti és csepeli jelölteket. Lapunk úgy tudja, hogy az elképzelések szerint Horváth Gyula a kerület politikai míg Szenteczky János a gazdasági irányítását szerezné meg abban az esetben, ha a koalíció nyerni tud. Az Együtt-PM-nek a maradék meg a civilek jutnának. Szenteczky egyébként információink szerint több jobboldalinak tartott csepeli közéleti személyt is megkeresett azzal, hogy induljon el a Fidesz ellen. A balliberális kampány sem menne nélküle, mivel “nála van a kasszakulcs”, a 2010-ig megszerzett javak megmaradt tartaléka.

Csepel.info

136 hozzászólás “Erős kezdés: leállítaná a városrehabilitációt a balliberális jelölt” bejegyzésre

  1. Olvasó szerint:

    Hülye vagy bazdmeg? Itt nem milliomosok élnek, mint ti, hogy szórakozzanak velük a primitív politikusok! Fizesd ki te a kárt te gyökér! Gondolod, hogy nekünk van felesleges kétmilliónk? Te 18 milliót kaptál jutalomba, amíg mi dolgoztunk!

  2. Olvasó szerint:

    Nem Párizsban kellene vigyorogni, itt kellene körülnézni!

  3. felix szerint:

    Már megint hazudtok, de mit tegyünk mást nem tudtok.
    Érdekes lehet egy olyan pályázat amely direkt a Szent Imre tér rehabilitációjára kötelezi a csepeli önkormányzatot.
    Szívesen olvasnám ezt a pályázati kiírást.
    Kedves Olvasó.
    A párizsi gép az direkt az irigyek kedvéért lett idetéve.
    Hidd ell sokan vannak ilyenek és ezekre lehet építeni.

  4. Zordony szerint:

    Jót hazudozott megint a csepel.info.
    Természetesen Horváth Gyula egy szóval sem írt olyat, hogy leállítaná az építkezést.
    Mindez Ábel Attila hazugsága csupán.

  5. admin szerint:

    Utána nézhetnétek: így akartok a választási kampányban részt venni, hogy még azt sem tudjátok mi van az uniós városrehabilitációs projetben?

    http://csepel.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=5316:elkezdodik-a-deli-lakokozpont-rehabilitacioja&catid=1:helyi-hirek

  6. felix szerint:

    jav. párizsi kép.

  7. Paneles szerint:

    Olvasónál a pont. Nehezen értettük meg, hogy miért ilyen az unió , de megértettük, hogy nem csak a panelra megy a pénz, hanem a terekre is. Az unió nem egyes lakások vagy házak felújítását támogatja, hanem az életterekét.

    Kedves Politikusok, hagyjatok békén bennünket a felújítás végéig!!! Most már hadd fejezzék be akik elkezdték, ne csesszétek el az életünket még jobban!!!

  8. felix szerint:

    Nem a pályázatot kértük, hanem a pályázati feltételeket.

    Admin.
    Kértem és mást is de arról hallhattok.

  9. felix szerint:

    Kedves Paneles.
    Hány tere van Csepelnek és melyik volt a legtöbbször bolygatva?

  10. Zordony szerint:

    Megkezdődött a Horváth Gyula elleni fideszes kampány, a szokásos módon hazudozós, mocskolódós stílusban. Horváth Gyula legjobban teszi, ha nem ír több blogbejegyzést, mert Ábel Attila nagyon kreatív módon bármit ellene fog fordítani. Ha rajta van a facebookon, arról is gyorsan törölje magát, mert Ábel Attila több évre visszamenőleg vissza fogja olvasni, és amit félremagyarázással meg hazugsággal ellene lehet fordítani, azt fel fogja használni ellene a kampányban. A fényképeket is le fogja lopkodni és a csepel.infón közölni fogja. Csak szóltam, hogy erre lehet számítani.

  11. Zordony szerint:

    Ha valaki tényleg elolvasta Horváth Gyula blogbejegyezését, akkor láthatta, hogy egyáltalán nem a játszótér építését kifogásolta Horváth Gyula, hanem kizárólag a pavilonsorét.

    Jelzem, hogy a pavilonsor építése nem része az uniós városrehabilitációs projektnek, az teljesen független attól.

  12. Olvasó szerint:

    Horváth Gyula a saját farkát verje a csalánba! Ne a tisztességes csepeliekét, akik dolgoztak, és nem munka nélkül kaptak tízmilliókat jutalomba!

  13. Zordony szerint:

    A tervezett pavilonsorról:

    “A mintegy 1,5 ha alapterületű Szent Imre tér infrastruktúra-fejlesztése során a Szent Imre tér Dél-nyugati oldalán új paviloncsoport kerül megépítésre, ezért a meglévő elavult pavilonok bontásra kerülnek. A tervezett pavilon és meglévő építmények alapterülete 471,58 m2.
    A pavilon-csoport kis pavilonok árnyékoló elemekkel összekötött laza szövete. A pavilonok között áthaladó tervezett gyalogos forgalom kapuszerű magasítással vizuálisan jelölve van.
    A pavilon-csoport alaprajzi kialakítása „L” alakú, mely forma a tér sarkára történő elhelyezésből adódott. Mivel a megmaradó terepszint alatti vizes helyiség is a tér sarkán található, így a vendéglátó egységek ide kerültek elhelyezésre. A vendéglátó egységek tér felöli oldalán kap helyet a terasz. A terepszint alatti vizesblokk padló- és falburkolata megmarad, csak az átalakítás területén lesz újburkolat.”

  14. Zordony szerint:

    Ilyen pavilonsort tervezett a Fidesz a Szent Imre tér délnyugati sarkára:
    http://oi62.tinypic.com/2d76n37.jpg

    Látható, hogy a zöldterületből levágnak egy jókora darabot. Fákat vágnak majd ki a téren.

  15. Zordony szerint:

    A pavilonsor építése nem uniós pénzből megy, hanem egy teljesen független projekt. Az összköltsége 137 millió Ft, aminek a felét a főváros, felét pedig a csepeli önkormányzat állja:
    http://oi58.tinypic.com/2r46gbs.jpg

    Kávézót, cukrászdát akar ide az önkormányzat.

  16. Zulu szerint:

    Zordony: én elolvastam a blogbejegyzést, elég hangulatkeltőre sikerült, de hát mit várjunk egy olyan jelölttől, akinek fogalma sincs a dolgok hátteréről és elkezd hőbörögni ahelyett, hogy előbb utána nézne a dolgoknak? Polgármesterként is ilyen alapos lenne?
    Úgy ír a térről, mintha meg akarnák szüntetni, pedig csak fel lesz újítva.

    A játszótér építést pedig itt kifogásolja:
    “Úgy hírlik, játszóteret építenek.
    Hogy minek? Nem tudni, mert abból már egy van a téren!”

  17. Ábel Attila szerint:

    Felháborítónak tartom, hogy értelmes fejlesztési program helyett a fejlesztéseket akarják a balliberálisok megakadályozni, meghiúsítani. Már a csepeli csatornázást is megtámadták Brüsszelben, nem támogatták a csapadékvíz-elvezetés kiépítését a Királyerdőben, támadták a Tamariska domb, a Daru domb rendbetételét, az uszodát, most meg a városrehabilitációt próbálják leállítani. Ez háztartásonként kétmillió forintot jelent! Ennyit kapnak az ott élő csepeliek az uniótól, ha sikerül a beruházás, és ekkora káruk lesz, ha nem. Kérem szépen a csepeli baloldali pártokat: pusztítás helyett értelmes gondolkozást!

  18. ebihal szerint:

    Ábel Attila!
    Te is megpróbálhatnád néha, amit másnak javasolsz!

  19. Zordony szerint:

    Én Ábel Attilának azt javaslom, hogy ne hazudozzon.
    Horváth Gyula sehol sem írt olyat, hogy leállítaná a városrehabilitációt.

  20. Zordony szerint:

    Zulu! Ha tényleg elolvastad a blogbejegyzést, láthattad, hogy a játszóteret csak egy sorban említi.
    Utána áttér a pavilonsorra, és a bejegyzés egész hátralévő része arról szól.

    A pavilonsornak pedig semmi köze az uniós pályázathoz, nem is volt benne, az egy teljesen másik projekt, ami saját önkormányzati pénzből megy. És a zöldterület csökkentésével, fák kivágásával jár. Mikor kérdezték meg a csepelieket, hogy akarják-e?

  21. Ábel Attila szerint:

    Még valami: emlékszem rá, amikor a Görgey (Áruház) téren az MSZP ideje alatt kivágták az öreg fákat. Egyetlen rossz szavunk nem volt hozzá, mivel akkor már tíz éve követeltük, hogy facsere-programot kell indítani Csepelen. A 2004-es nagy viharban négy vagy öt ilyen öreg fa tört ki ott, csoda, hogy nem volt halálos áldozat. Fotóim vannak róla.

    Gyula! Te komolyan azt követeled, hogy a balesetveszélyes fákat ne cseréljék le fiatal és erős, biztonságos fákra? Te felvállalod a felelősséget az esetleges balesetekért, halálesetekért? Te komolyan gondolod, hogy a gyerekeknek nem kell felújítani a játszótereket pályázati – nekünk ingyenes – pénzből, csak mert kevés a gyerek? Te komolyan leállítanád a bölcsőde és óvodabővítéseket, ami lehetővé teszi, hogy az anyukák hamarabb visszamehessenek dolgozni, ne veszítsék el a munkahelyeiket?

    Várom a válaszodat!

  22. kispajtás szerint:

    Bocsánat, de már a “Déli-lakóközpont” című mutatvány is alaposan megtévesztő!
    Bolla Dezső földrajztanár volt, tessék tőle órát venni!

  23. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. Ábel Attila
    Miért van ennyire felháborodva az itt gyakran felhasználói neveket váltogató kommentelöktől. (van olyan akinek akár több tucat is van, s ha kell még magával is levelezik)
    Tudhatja, hogy nekik semmi sem jó, mert nagyon messze kerültek a hatalomtól (amit elsősorban maguknak köszönhetnek), mert gátlás nélküli zsákmányszerzést folytattak 1989 óta???
    Szeretném óva inteni a T. csapatát, miután közeleg a kampány idejének kezdete, legyenek figyelmesebbek, mint a tavaszi parlamenti választásnál. Megtapasztalhatták, hogy milyen gátlástalanokká, másokat lepocskondiázva, emberi méltóságukban megsértve “döngöltek bele,” szinte a sárga földbe.
    Tudja, de hiszen ők is tudják utolsó esélyük a megkapaszkodásra, egyébként felmorzsolódnak. Ezért mindent elkövetnek, hogy minél nagyobb káoszt teremthessenek a kampány idején, provokálni, kompromittálni stb. fognak.
    Kérem maradjanak mindenkor higgadtak, ne menjenek be, az ő “zsákutcájukba.”
    Mj.: Ha Önök arannyal terítenék le Csepel összes utcáját, Ők felszednék az utolsó grammig, és továbbra is kígyót, békát kiabálnának Önökre!!!
    Tudja, Heródesék nem változnak.

  24. Gordon szerint:

    Ennek a Horváth Gyulának teljesen elment az esze. Szánalmasan ostoba kampányra számíthatunk a csepeli maffiabaloldaltól.

    Gyulus!

    Te mikor fizeted vissza a felvett pluszlóvédat (bruttó közel 18 millió forintot)???

  25. Gordon szerint:

    “Bocsánat, de már a “Déli-lakóközpont” című mutatvány is alaposan megtévesztő!” – okoskodik kispajtás.

    Szerintem az érintett 1690 lakos többségét ez nem érdekli.

  26. GONDOLKODÓ! szerint:

    kispajtás=felix? 1-70 közül hányadik lehet?

  27. GONDOLKODÓ! szerint:

    Íme felix lehetséges felhasználó nevei 1-70-ig?, amelyekkel nap mint nap becsaphatja az itt kommentelőket.
    Nyilván még van több neve is bőven, hiszen több helyre is “bedolgozhat,” s így akár fizetett bérkommentelőként tehet szert különböző bevételekre.
    Gátlás nélkül hazudhat különböző nevei alatt, ha a szükség úgy hozza, még magával is levelezik, melynek célja lehet a provokálás, kompromittálás. Nem véletlen, hogy élete során annyi szervezetnek volt tagja, sőt frissiben betagozódott a fletó féle DK-ba is. Így módja nyílik bérkommentelőként, jólétet teremtenie magának 0-24 órán keresztül. Miközben havi 2500-3000km költséget számolhat el magának. Akkor ki vezet? Állítása szerint ő vezet.
    A tévedés jogát fenntartva, tettem közzé a fenti részleges listát. Azért, hogy óva inthessem kommentelő társaimat.
    Ugye ismerik, s ne felejtsék, “A szó veszélyes fegyver, van aki fegyvertelen”……..

    http://csepel.info/?p=35846

  28. Gordon szerint:

    Az etánsaknak mostanában nem kell ahhoz kimenniük a napra, hogy leégjenek.

  29. GONDOLKODÓ! szerint:

    Örvendek T. Gordon, szabin voltál? Remélhetőleg kipihented magad. Vagy talán a befőzések foglaltak le? Az is rendkívül hasznos, hideg szelek jöhetnek.

  30. Paneles szerint:

    Én nem tiltakoztam, amikor az előző önkormányzat nem a mi környékünkön kezdte el a panelfelújítást. Eszükbe sem jutottunk. De most, hogy végre felújítanák a házunkat, most akarnak mindent szétbarmolni? Ráadásul nekünk ingyen van az egész, az unió fizeti a játszóteret is.

    Akkor meg minek belekötni?? Menjetek a picsába!

  31. Gordon szerint:

    Nos, nem tagadhatom: szeretem a befőttet! 🙂

  32. Gordon szerint:

    “Akkor meg minek belekötni??” – írja Paneles.

    Azért kell belekötniük, mert a maffiabaloldal:
    -tehetetlen,
    -teszetosza,
    -tehetségtelen, és azért
    – mert ők nem tudták a városrehabot megcsinálni.

    Horváth Gyula most még a csepeli emberekkel is kifizettetné, amit az unió fizet ki?

    Irigység, rosszindulat, hülyeség tombol abban az emberben (a Gyárban is már mindenki rajta röhögött – persze akkor még csak a háta mögött).

  33. kispajtás szerint:

    Gordon, te okostojás!
    Nem arról írtam, hogy azokat az épületeket nem kell felújítani!!!
    Látod, látod… mennyire sunyi nagymestere vagy a csúsztatásnak, csak azért, hogy kötekedhess…

    De Csepel déli része akkor sem Csepel közepén van, ugyebár???

  34. felix szerint:

    Tisztelt adminok.
    Nem ártani tisztázni, hogy ki hazudik a portál üzemeltetői közül.
    Az aki nem rég kizárt egy kommentelőt azzal az indokkal, hogy két néven kommentál és olykor magával cseveg, vagy az aki arra utalt hogy 70 névvel vagyok jelen ezen oldalakon.
    Tudom, hogy ez az apró hazugság itt nem számít, mert alapvetően hazudozásból élnek, de hátha egyszer ……..
    Az illető korábban azzal dicsekedett, hogy ő azért használ álnevet, mert nem kéne használnia, hiszen mindenki tudja, vagy tudhatja, hogy ki ő, most nincs annyi becsület benne, hogy helyt álljon a kijelentéséért, csak lapít. Ilyen jellemmel lehetne belsőmunkatárs is.
    A bizonyítottan több néven írogató és most pofátlanul ugató, etikus, gondolkodónak üzenem, hogy most értem haza.

  35. Mr. Gabee szerint:

    Jól elvagytok

  36. felix szerint:

    Mr.Gabee.
    Megoldhatnád, ha lenne benned becsület,.

  37. felix szerint:

    De nincs, mint az látható.

  38. kispajtás szerint:

    feix:
    “joságos”-t ki ne hagyjuk már…!!!

    Úgy tűnik, a szabály alól vannak kivételek – na, meg ostobák is, akik nem gondolnak arra, hogy a stílusuk – mégha némi módosítással is – lebuktatja őket. És mi még IP-címet sem látunk hozzá 🙂

  39. kispajtás szerint:

    bocs, felix:

  40. kispajtás szerint:

    ..és kezdjünk egy másik sort is: Bugi, balos, bonifác – vajon ki az az egy, aki nagyapó ivadéka?
    Ki az még, aki demoralizál? szigetország, királyerdei…
    És Gordon? Maga a jóindulattól mentes, flegma nagyképűsködés…
    És a betegesen, válogatás nélkül komcsizók…
    Lehet, hogy a csepel.info beteljesítette küldetését, saját maga torzulása lett.
    Lehet, hogy érdemesebb lenne tiszta lappal, egy emberibb hangvételű új, nyíltan felvállalt Fidesz-közeli médiafelületet létrehozni?
    A hitelesség veszett oda, kár érte!

  41. nullaegésztizenhat szerint:

    Csepelen rengeteg az évek óta eladhatatlan lakás. – Horváth Gyula majd megtriplázza őket. Mert menekülni fognak innen sokan, bármi áron, akik pedig maradtak volna. És akik nem tudnak menekülni, tönkre jutnak egy életre.

  42. felix szerint:

    kispajtás.
    Sajnos a hitelességüknek annyi, de kompenzálnak azzal, hogy mások hitelességét is el akarják venni
    Az a baj csak Mr. Gabee, hogyha igaz az amit magáról írt, akkor a közös ismerőseink már tudják, hogy mennyit ér a hitelességed.
    Ezentúl figyelj a gúnyra, mert sok lesz belőle a jó pofizás mögött.
    Hidd el te többet vesztettél most mint én.

  43. GONDOLKODÓ! szerint:

    Felix igazmondásairól:
    Íme egy kis bizonyíték ki hazudik, jobban csűri csavarja mint Cipolla.

    Csupán beazonosítanak, mások is, ismét égsz, mint a Reichstag. Ugye, hogy te hazudozol folyton folyvást. Elmebeli kontrollod 00!

    23 szerint:
    2014. augusztus 02., szombat – 12:44
    http://csepel.info/?p=35846

    felix szerint:
    2014. augusztus 02., szombat – 13:24
    Bocsánat most látom, hogy a hozzászólásom véletlenül 23 név alatt jelent meg.
    Ebben az esetben 23= félix.

    Mr. Gabee szerint:
    2014. augusztus 02., szombat – 14:35
    Melyik 23 a durván 70-ből?

  44. Zordony szerint:

    Ábel Attila!
    Szóval azt állítod, hogy betegek a fák?
    Nosza, mutasd a kertészeti szakvéleményt róla!
    Azt is magyarázd meg, hogy a Szent Imre téren pont ott betegek a fák, ahova a pavilonsort akarjátok építeni a csepeli emberek 70 millió forintjából.
    Biztos a Károli Gáspár utcában is pont az a néhány fa volt beteg, amit azért vágattatok ki, hogy a polgármesteri hivatalból rá lehessen látni az országzászlóra. A többi egészséges volt nyilván.

  45. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Miért másokat akarsz nyilatkoztatni, amikor te magad ismerted be, hogy a 23-as fedőnév alatt felix írt?!

    “felix szerint:
    2014. augusztus 02., szombat – 13:24
    Bocsánat most látom, hogy a hozzászólásom véletlenül 23 név alatt jelent meg.
    Ebben az esetben 23= félix.”

    Csűrjed, csavarjad, találj ki gyorsan valamit, mondjuk egy újabb hazugságot!!!
    Hajrá Cipolla!!!”
    http://csepel.info/?p=35894

  46. felix szerint:

    Gondolkodó.
    Mi van akkor, ha Mr. Gabee hazudik?
    Hiszen látod, hogy lapít.
    Szóval egy tagadás egy állítás.
    Ha lenne intelligenciád akkor…….

  47. Kovács Lipót szerint:

    Jó lenne, ha eltakarodna már ez az egész szemét, hazudós, felfújt, pökhendi bagázs! Nem tudnak semmi mást csak pocskondiázni! Kérdezem én: Ábel Attila mi a lófaszt tett le az elmúlt 4 évben az asztalra, a sok mocskolódásán kívül ?

  48. felix szerint:

    Lófaszt és elnevezte gondolkodónak.

  49. GONDOLKODÓ! szerint:

    Cipolla, még mindig csak csűröd csavarod, próbálsz menekülni a saját hazugságaidból, miközben teríteni igyekszel másokra, a saját bűneidet. Miközben beismerted magad is a több nevek használatát. Te nem olvasod vissza a hazugságaidat, mert magad sem tudod azokat már elviselni. Javaslom nézz feljebb, olvasd el az egyik beismerésedet, s mielőbb értelmezd tartalmi mondanivalóját THOMAS MANN: MARIO ÉS A VARÁZSLÓ -CIPOLLÁJÁNAK varázslatos csűrésen, csavarásán is túlmutató hazugságaidat. Nos ezeken te játszi könnyedséggel teszel túl, csak a hazug embert………sánta kutyát….
    Még sem ez lenne a fő tartalmi mondani valója, ha nem sokkal lényegesebb……….,de hát ha nem olvastad, nem is ismerheted.

  50. GONDOLKODÓ! szerint:

    Ha van egyáltalán, most köpted ki az érettségidet. 16:12

  51. GONDOLKODÓ! szerint:

    Tudod, tudjátok mit? Javaslom (bár szinte reménytelen a részedről, részetekről) kíséreljétek meg a kampány előtti és alatti időszakban a tisztességes, normális, becsületes, tényeken alapuló emberi hangon megszólítani, tájékoztatni a választó polgárokat Egy nemes versengéssel, tiszta eszközökkel talán bizonyíthatnátok, hogy legalább akartok, megváltozni.
    Higgyétek el többre fogtok menni vele, mintsem ahogyan tavasszal tettétek.
    Itt és csak most nem a néhány száz szavazatbeli különbség a tét, ha nem az emberiség fejlődhetőségének a jövőbe vetett hitét teszitek a kerületben mérlegre. Most végleg eldőlhet a sorsotok, akár egy jobb irányban is, de az is, hogy lehet e rátok valaha számítani a kerületben. Rajtatok áll, gondolkodjatok!
    Bár szerintem alig ha nem illúziókat kergetek, akkor, amikor esélyt adva, reménykedem.
    Heródesék tényleg nem változnak? Tisztelet a kivétel.

  52. nullaegésztizenhat szerint:

    Javaslom a kommentelőknek, hogy nyissanak egy új honlapot MOCSKOLDA címen. A Csepel.info pedig tiltsa le mindenestől a kommentelést.

  53. Olvasó szerint:

    Kovács Lipót személyében megérkezett Horváth elvtárs is? Akkor kérdezem: nem lehetne, hogy lelép a 18 milliójával, amit egyébként sem érdemelt meg és békén hagy minket?

  54. joságos szerint:

    Árulja el kispajtás miből nem akar engem kihagyni?

  55. Kovács Lipót szerint:

    Kedves “Olvasó”! Tévedésben vagy, nem Horváth elvárs vagyok ! De ismerem Őt ! A politikusokról csak annyit: egyik 19,k a másik egy híján húsz ! Mindegyiknek csak a saját zsebe a fontos !

  56. Bugi szerint:

    Tájékozatlanság, nagypofájúság: Horváth Gyula hozta a formáját. A teljesség kedvéért tegyük az életrajzi adataihoz, hogy a csepeli kórház bezárásában is elévülhetetlen érdemei vannak.

  57. felix szerint:

    Gondolkodó.
    Ne hazudj!
    Idézz, vagy ilyenkor nem megy az az egyetlen dolog sem amire képes vagy?

  58. kispajtás szerint:

    GONDOLKODÓ! szerint:
    2014. augusztus 05., kedd – 16:32

    “Itt és csak most nem a néhány száz szavazatbeli különbség a tét, ha nem az emberiség fejlődhetőségének a jövőbe vetett hitét teszitek a kerületben mérlegre.”

    Ez a GONDOLKODÓ!-i gondolat a zagyvaságával mára kiverte a biztosítékot! 🙁
    Magyar nyelv-ből pedig ismét jár egy hatalmas karó!

  59. felix szerint:

    Nem érti amikor leírja és akkor sem ha visszaolvassa.
    Ezt teszi vele Heimer bácsi.

  60. Ábel Attila szerint:

    Kedves Kovács Lipót – már ha létezik egyáltalán ezen a néven, amit kétlek. A Csepeli Hírmondó minden munkánkról beszámolt a költségvetés rendbetételétől és vele a tolvajok feljelentésétől az útépítéseken, parkok, természetvédelmi területek rendbetételén, az uszoda megnyitáson keresztül egészen a meghatszorozott szociális lakáskiadásig, a városrehabilitációs munkákig, a kamerarendszerek felújításáig, rendszámfelismerő rendszer bevezetéséig stb.

    Minden a szeme előtt volt, kár, hogy semmit nem vet belőle észre. Ezzel együtt remélem, hogy Horváth Gyula nem tudja ostoba módon megakadályozni, hogy 1690 csepelinek felújítsuk a házát, lakását és az a környezetet, melyben ők és Csepel többi lakója él.

  61. Kovács Lipót szerint:

    Számomra nem kedves Ábel Attila !
    A kérdésem az volt: “Ábel Attila mi a lófaszt tett le az elmúlt 4 évben az asztalra, a sok mocskolódásán kívül ?”

  62. Zordony szerint:

    Szerintem semmit. Ábel Attila az önkormányzat propagandáért felelős alpolgármestere. A propaganda pedig számára a mocskolódást jelenti.

  63. Kovács Lipót szerint:

    Köszi Zordony 🙂

  64. Ábel Attila szerint:

    Nincs szebb, mint amikor Lipót és Zordony önmagával beszélget itt a fórumon – pedig van tükör is a fürdőszobában. Ugye? 😉

  65. Ábel Attila szerint:

    Egyébként természetesen mindenben volt munkám, amit az elmúlt négy évben elvégeztünk. És ami több volt, mint az azt megelőző 16 éves MSZP-s vezetés ideje alatt, amikor leginkább a kerület lepusztítása és eladósítása sikerült. Sajnos.

  66. Zordony szerint:

    Ábel Attila! Leginkább a szoborállításban jeleskedtetek. Mást nem nagyon csináltatok. Megnéztem az önkormányzat honlapján a szerződéseket. Legtöbbje arról szól, hogy ilyen szobor, olyan szobor, amolyan szobor elkészítése, stb.
    Persze tudom, hogy saját teljesítménynek szoktátok hazudni a gerincutat, kerékpárutakat, csatornázást. De mindenki tudja, hogy ezek bizony még az MSZP-s önkormányzat érdemei. Ti csak végignéztétek, ahogy elkészülnek.

  67. szigetország szerint:

    Zordony, zordony! Te még mindig nagy hatökör vagy!

    Egy derék nyelvtanárom mondta egyszer, hogy egy nyelvet nem tanulni, hanem tudni kell.

    Na most ezt lefordítom neked a jelen helyzetre. Az MSZP évtizedekig csak tervezgetett, de nem valósított meg szinte semmit. Lásd a csatornázást. Nem szavak és évekig tartó maszatolások kellenek, hanem konkrét tettek! Az eredmény a lényeges! Van most csatorna? Van! Nahát!

    De egy ökörnek hiába magyarázok….

  68. szigetország szerint:

    Apropó, szélütött félixről jut eszembe a Kerekecske, gombocska mondóka. Óvodában tanítják, én végigjártam az összes csoportot.

    Magadra ismersz, félix?

    Kerekecske gombocska,
    Erre szalad a nyulacska.
    Itt a nyoma, ott a nyoma,
    De nulla a mondandója.

  69. joságos szerint:

    “kispajtás”! nem kaptam választ!

  70. felix szerint:

    Szigetország
    Hányszor kellett végigjárnod az összes csoportot.
    A mondókádból ítélve csak kegyelemből engedtek isibe.
    Okoska ülj előre.

  71. szigetország szerint:

    Felix, hiányzik belőled a kreativitás. Fáradtak a mondataid. Ismétled magad. Kevesebb több lenne belőled.

  72. felix szerint:

    Látom előre jöttél. Most ülj egy ággal lejjebb.
    Ügyes vagy okoska.
    Csak így tovább és még ember is lehetsz.
    Később majd azt is megtanulod, hogy miként gyere le a fáról,

  73. szevenszi szerint:

    Ábel Attila elkövette megint azt amit szokott. Hírt gyártott, mégpedig olyat, amit szeret hallani. Ha más nem tesz ír ilyet, akkor teszi ezt ő maga. Magad uram, ha szolgád nincs!
    Ami a panelek felújításának leállításáról Horváth Gyulának tulajdonít, az nem létezik. Ábel Úr olvasta a H.Gy blogját az biztos, mert azért ugrott fel az adrenalinja. És írt, csak nem gondolkodott. Ugyanis amit írt az akár rágalmazás is lehet. Ugyanis a blogban egy sor, de még egy szó sem szerepel a panelekről. Ezt csak az itt kommentelők kajolják be, politikai identitás nélkül. Mert lusták olvasni! Vagy tilos nekik más műveket mint Ábel Úrét!

    El lehet olvasni eredetiben aztán össze lehet hasonlítani a feni fércműben fellelhető sunyisággal. És Ábel úr minden csepeli alpolgármestere. Mikor fog egyszer igazat is írni, vagy mondani.

  74. admin szerint:

    Tisztelt szevenszi: Horváth Gyula a blogjában a Szent Imre téri felújításokat és az új játszótér megépítését leállítandó rombolásnak és pusztításnak nevezi.

    Mi ez, ha nem ellenzése az uniós támogatásból megindult fejlesztésnek: talán a dicsérete? A Szent Imre téri munkálatok leállítása pedig azt jelentené, hogy a teljes városrehabilitációs projekt bukik, vagyis a lakásonként kétmillió forint nagy részét vagy a lakóknak vagy az önkormányzatnak kell önerőből kifizetni. Arról nem beszélve, hogy ha megbukik a projekt, egyáltalán nem biztos, hogy még egy hasonlót megnyerhet a kerület az elkövetkező években. Pedig lenne hova, gondoljon csak a régi Cservenka, a Csillagtelep, Szent László lakótelep, Királymajor környékére.

    Ábel Attila meg ezek után a körzet képviselőjeként joggal lehet mérges.

  75. szevenszi szerint:

    Tisztelt admin!
    Veled nem érdemes vitatkozni, mert értelmes vitát veled nem lehet folytatni. Ugyanazt megismétled, amit a főnököd írt. Vagy a főnök most admin néven ismételten leírta azt amit már egyszer leírt. A Te logikád úgy működik mint a viccben. Kérdés: Van akváriumod? válasz: Nincs. – Akkor Te ……. Ha nem ismered szóljál. Szívesen elmesélem.

  76. admin szerint:

    Horváth Gyula nem a főnökünk. Ő írta, hogy “Esztelen pusztítás” a Szent Imre téri játszótér felépítése valamint a tér felújítása.

    “Úgy hírlik, játszóteret építenek. Hogy minek? Nem tudni, mert abból már egy van a téren! De hát kampány van! Csak gyerek nincs elég! ”

    Horváth Gyula ezek után hosszasan taglalja, hogy szerinte rombolás és pusztítás a városrehabilitáció keretében tervezett összes, uniós támogatású felújítás.

    Mi ez, ha nem ellenzése az uniós támogatásból megindult fejlesztésnek: talán a dicsérete? A Szent Imre téri munkálatok leállítása azt jelentené, hogy a teljes városrehabilitációs projekt bukik, vagyis a lakásonként kétmillió forint nagy részét vagy a lakóknak vagy az önkormányzatnak kell önerőből kifizetni. Arról nem beszélve, hogy ha megbukik a projekt, egyáltalán nem biztos, hogy még egy hasonlót megnyerhet a kerület az elkövetkező években. Pedig lenne hova, gondoljon csak a régi Cservenka, a Csillagtelep, Szent László lakótelep, Királymajor környékére.

  77. Zordony szerint:

    NE HAZUDOZZ, admin!!!
    Horváth Gyula a blogjában nem az uniós beruházások, hanem a PAVILONSOR ellen emelte fel a szavát!
    A pavilonsor pedig NEM UNIÓS BERUHÁZÁS, hanem a CSEPELI EMBEREK PÉNZÉBŐL megy. 70 millió Ft a csepeli emberek pénzéből! És még egyszer annyi a fővárosiaktól!

    A pavilonsor a tervek szerint JELENTŐS ZÖLDFELÜLETET FOG ELVENNI a térből, FÁK KIVÁGÁSÁVAL jár!

    Ki kérdezte meg a csepeli embereket, hogy akarnak-e FÁKAT KIVÁGATNI a Szent Imre téren azért, hogy ott pavilonokban kávézó, cukrászda, stb. létesüljön?

  78. Kukás szerint:

    Félfaszú Felix nem bír betelni magával. Mindenhez hozzászól legalább ötször. Vagy az idióta Grün pajtásával játszanak “Kérdezz! Felelek” játékot, vagy a saját hozzászólása után hozzászól megint. Épületes dolog, annyi biztos. A Grün komáját felhivhatná telefonon, és legalább mi kimaradnánk a barom eszmecseréjükből. Ha már annyira szeret irogatni, és annyira el van telve magától vezessen inkább valami blogot. Egyel több libsi fos… Nem számít! De legalább nem kellene mindenkinek végigolvasni az agymenéseit.

  79. admin szerint:

    Kedves Zordony!

    Mi aztán nem hazudunk és pontosan idéztünk az előbb is.

    “Úgy hírlik, játszóteret építenek. Hogy minek? Nem tudni, mert abból már egy van a téren! De hát kampány van! Csak gyerek nincs elég! ”

    Horváth többször is kitér arra, hogy a tér felújítását “esztelen pusztításnak” tartja. Márpedig a tér felújítása a városrehabilitáció része. A pavilonsorról annyit, hogy korábban éppen Horváth Gyula tiltakozott az igénytelen és gusztustalan kinézetű régi pavilonsor lebontása és amiatt, hogy megszűnt a BKV-jegypénztár. Nekünk minden megvan az archívumban, ezek a bejegyzések is.

  80. Dfk szerint:

    Hát szépen látszik a kommentekből a régi igazság: a baloldalis.g és a tisztesség összeegyeztethetetlen; valaki vagy baloldali vagy becsületes, a kettő együtt nem megy.

  81. ebihal szerint:

    Dfk!
    Te jobb heréből származol?

  82. Valaki szerint:

    Hogy menjenek az anyukák dolgozni, ha még munka sincs?
    Kinek van pénze cukrászdába és kávézóba járni, mikor a napi betevőjükre is alig jut?

  83. köves szerint:

    a fiam háta megfádult elment a tűdögondozóba .minden le van püsztulva nem tudtak megfelelö eredményt adni a vizsgálatkor.kénytelen volt magánorvoshoz menni ami nem volt olcsó.kérdésem mi lenne ha jobban törödnének az egészség űggyel.van más gond is itt csepelen.ott áll üressen a gyermek rendelő.jó lenne ha azzal is foglalkozna valaki.az uj polgármester figyelmébe ajánlom.kőzmeghalgatásról leszoktak.vissza kell állittani.

  84. énisvoltam szerint:

    Igen régen voltam ezen az oldalon és most is csak azért jöttem mert megkértek ! Egy ideig gyakran olvastam a bejegyzéseket és a kommenteket , de mivel félelmetesnek tartottam azt a mélységet amit ez az oldal létrehozott elhúztam innen ! Viszont most , hogy visszajöttem látom a változást ! Van lejjebb !! A legnagyobb bajnak azt tartom , hogy ma egy alpolgármester gátlástalanul hazudik a cikk kapcsán ( és sajnos nem csak ezen cikk kapcsán)és a kötelező seggnyalói mohón nyalnak és tromfolnak ! 🙁 Nem kérek objektivitást az oldal használóitól , de legalább a fehérre ne mondjanak feketét ! Bár tudom Fidesznél mindig a vezér határozza meg a színeket . Attila én téged régen tisztességes és korrekt embernek ismertelek és az is voltál ! Hogy tudtál idáig süllyedni ?? A pénzért , pozícióért csinálod vagy ennyire nem tudsz ellenállni az agymosásnak ?? Sajnálom hogy idáig jutottál !! A cikk és a kommentek többsége minősíthetetlen , ez semmit nem változott !

  85. Ábel Attila szerint:

    Kedves énisvoltam: én pedig úgy látom, hogy az általad olyannyira nem kedvelt stílust nagyon is szereted. Egyébként pedig nem hazudtam. Bárki elolvashatja Horváth Gyula blogját, nincs megtiltva. Elég egyértelműen fogalmaz.

  86. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. Attila
    Továbbra is higgadtan, tessék helyre tenni a személyeskedőeket, a rágalmazóakat, az emberi méltóságban megalázóakat stb., ezeknek nincsen itt helye. Tavasszal átsiklottak ezeken, nagy kár volt, meg is lett a következménye.
    Változatlanul javaslom a felhasználói nevek egyediségére való törekvés, szűrés kezdeményezését, és betartatását. Annyi ráhatás minden bizonnyal megadatik, és az nem törvénysértő. Hajrá…………

  87. énisvoltam szerint:

    Attila . Igazad van . Kissé alpári voltam evvel a segg nyaló kifejezéssel . Nem stilusom és nem szokásom, mindössze igyekeztem megfelelni a hely szellemének . Ezért elnézést !l Mindíg visszautalsz H. Gy. blogbejegyzésére! Részeket , mondatokat kiragadsz belőlle és a saját igényid szerint magyarázod a mondani való teljes mellőzésével ! Tudod Attila a hazugság ha sokszor ismétled sem lesz igazság ! Legfeljeb az emberek egy része kényelemből, gondolkodás képtelenségből vagy elvhűségből elhiszi ! Ezt egyébként nagyon jól csináljátok ! Remélem még visszatérsz valamikor a régi énedhez !

  88. Bercsik Károly szerint:

    El kell olvasni Horváth úr írását. Ha ez a csepeli ellenzék közös (?) programja, akkor az szomorú baloldali jövőképet ad Csepelnek.
    Leállítani az elnyert és már megkezdett uniós fejlesztéseket! – követeli Horváth úr.
    Ekkora politikai szamárságot kevesen engedtek meg maguknak az elmúlt tíz évben.

  89. felix szerint:

    Tanulság.
    Amennyiben egy esztelen pusztítás egy nagyobb projekt része, akkor mindenki kussoljon, de felelős az nincs, vagy nagy a szája és tetemre hív.

  90. Kovács Lipót szerint:

    Apropó! Ha jól emlékszem a FIDESZ volt az, aki ki akart lépni az EU-ból! Most meg verik a mellüket, hogy minő fejlesztéseket hajtottak végre uniós pénzekből ! Ez aztán a siker! Minden egyes beruházás az előző ciklusban kezdődőtt, de a szalagok átvágása a FIDESZ dicsősége lehetett ! Könnyű más f…ával a csalánt verni kedves uraim !
    Kedves “Köves”! Nem szoktak le a közmeghallgatásról, csak az már nem a köz meghallgatásáról szól, hanem hőn szeretett polgármesterük másfélórás öndícséretéről, az előző 16 év szidalmazásáról szól! A köznek meg kuss a neve !
    A Polgármesteri Hivatal megér egy misét! Nem lehet bejutni csak kóddal, de a kóddal sem lehet továbbjutni csak az esetleges ügyintézésig. Az első emelet egyik szárnya a köz előtt zárva! Csak nem félnek uraim ? Az emlegetett 16 évben még csak elméletként sem merült fel a folyosó ezen részének lezárása a köz elől! Oda bárki mehetett bármikor ! Ezt nevezik ügyfélbarát hivatalnak ???

  91. nagyapó szerint:

    Kovács Lipót! “Apropó! Ha jól emlékszem a FIDESZ volt az, aki ki akart lépni az EU-ból!”
    Rosszul emlékszik, így beírása további része tárgytalan, mivel az alapfeltevés hamis.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  92. Bamba szerint:

    Kedves Lipót!
    Sajnos minden szavad igaz!

  93. Bamba szerint:

    Lám, lám, a vén marha megint előkerült egy kis seggnyalás miatt. Hajrá öreg!
    Ha a vén nagyapó kinyitja a száját, kidugja a nyelvét és mélyen benyal.

  94. felix szerint:

    Véletlenül nem Horváth Gyula mondta az, hogy az Unión kívül is van élet? 🙂

  95. Gordon szerint:

    Sok az a 18 millió forintnyi jutalom. Horváth Gyulusnak vissza kellene már fizetnie (és bocsánatot kérnie a csepeliektől)!

  96. Gordon szerint:

    “Az angol miniszterelnök, aki kínosan kerüli mindig, hogy a saját politikai mozgalmát valaha is kereszténydemokratának minősítsék, kiáll a nyilvánosság elé, és azt mondja, hogy a brit értékrendszer kiemelt része a kereszténység, és a multikulturalizmus ellenére Nagy-Britannia szívében keresztény ország, amire büszkének kell lenni.”

    /Orbán Viktor/

    http://mno.hu/tusvanyos/orban-viktor-teljes-beszede-1239645

    És az SZDSZ nem tiltakozik… ja, mert már nincs. A világ tényleg változóban van és SZDSZ nélkül egy kicsit jobb lett, mint korábban.

  97. Gordon szerint:

    Az EU és egyes tagállamainak viszonyáról:

    “A brit kormányfő túlságosan föderalistának és lejárt szavatosságú politikusnak tartja az eurócsoport korábbi elnökét, kinevezésével kapcsolatban pedig azzal fenyegetőzött, hogy Nagy-Britannia mindennél közelebb kerülhet az unió hátsó kijáratához.”

    http://kitekinto.hu/europa/2014/06/26/cameron_egyedul_marad_a_csonakban/#.U-JjvmObc5Q

  98. Kovács Lipót szerint:

    Nagyapó! Én szégyelném magam, ha nagyapó létemre ezeknek a seggét nyalnám 🙂 És azért megnézném a régi párttagkönyvedet ! Nem emlékszem rosszul !!!!!! Orbán Viktor EU ellenes és utálják őt az EU-ban, mint a szart !!!! Tény és való igaz, hogy minden egyes fejlesztés, ami Csepelen történt az elmúlt négy évben, az EU-s pénzből volt ! Nem kellene annyira büszkének lennie kerültünk vezetésének ezekre a dolgokra, mert semmi sem nekik köszönhető ! Németh Szilárd egy bukott pedagógus, agresszív, pökhendi alak, Borbély Lénárd székelyföldi, feltörekedett parasztgyerek, akit NSZ zsínóron rángat, Morovik Attila elhízott tornatanár, akinek fingja sincs az önkormányzaton belül rábízott területről, Ábel Anita, ja bocsánat Attila no comment ! Ez a mi szép vezetésünk ! A jelenlegi nagy esőzés kapcsán pedig az jut eszembe, hogy érdekes módon, ahol NSZ lakik, ott megépült az esővízelvezető csatorna is, nehogy polgármesterünknek elázzon a gatyaszára, ha beül a hivatali gépkocsijába !

  99. Gordon szerint:

    “Tény és való igaz, hogy minden egyes fejlesztés, ami Csepelen történt az elmúlt négy évben, az EU-s pénzből volt!” – írja Kovács Lipót.

    A Szent István úti egészségügyi központ nem.
    De sabaj, hazudozz tovább – hátha lesz aki beveszi.

  100. Gordon szerint:

    “Borbély Lénárd székelyföldi, feltörekedett parasztgyerek”

    Nagyváradon született, és 3 éves koráig a Partiumban élt, az meg tudtommal nem a Székelyföld. Idén lesz 30 éve, hogy Csepelen lakik. Itt nőtt fel, itt végezte középfokú tanulmányait.

    http://www.csepel.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=444%3Aborbely-lenard&catid=12&Itemid=23

    Sebaj Lipót, hazudj még nagyobbat, hazudj ahogy bírsz! – Hátha meghálálja neked az MSZP.

  101. Kovács Lipót szerint:

    Még valami kedves Gordon ! Ki nem állhatom a hazugságot, ezért magam sem hazudozok ! Mindenki magából indul ki és a FIDESZ-re szavaz ! Tedd ezt ősszel is, hátha több orvosi rendelő újul meg ! És hátha beengednek a hivatalban az első emelet elzárt folyosójára, hogy kezet csókolj nekik !

  102. Gordon szerint:

    Kétszer már biztosan hazudtál Lipót. A harmadik hazugságod meg az volt, hogy ki nem állhatod a hazugságot.

    Akkor miért hazudsz???
    Mennyit kapsz érte?

  103. Gordon szerint:

    Vagy ha olyan ostoba vagy, hogy nem tudod a Partium és Székelyföld közötti különbséget, akkor csak kétszer hazudtál a fentiekben és egyszer volt h.lye.
    Gratulálok!
    Gondolom kettesed volt földrajzból.
    Az MSZP ilyen “jóképességűekkel” akarja lejáratni a jelenlegi önkormányzati vezetés tagjait!? Gyenge…

  104. Kovács Lipót szerint:

    Gordon, mivel nem ismersz ne ítélj! Nem szoktam és nem is fogok hazudni ! Valakivel bizonyára összekeversz ! Nagyvárad Székelyföldön van ! Egyébként melyik emeltszintű kórházban mosták ki az agyad ? Csak nem Nagyapóval együtt voltál agymosáson ? Te mennyit kapsz tőlük, hogy elhidd azt, amit mondanak ?

  105. Gordon szerint:

    “Nagyvárad Székelyföldön van !”

    /Kovács Lipót, MSZP-s hozzászóló/

    Na jó, szerintem ezt itt zárjuk le… 😀

  106. Kovács Lipót szerint:

    Lezártam !

  107. Kovács Lipót szerint:

    Fejet hajtok Gordon földrajztudása előtt és belátom tévedtem, nem Székelyföld, hanem Erdély ! Tévedni emberi dolog, mondta a sündisznó és lemászott a gyökérkeféről 🙂 🙂 🙂 De lényegtelen, a lényeg, hogy Romániából jött, mégha 3 évesen is ! Én Csepelen születtem és sír a szívem 🙁

  108. Gordon szerint:

    Én is sírok a rosszindulatotoktól.

    MSZP=
    0% elképzelés
    100% rosszindulat

  109. Kovács Lipót szerint:

    Semmi, de semmi közöm az MSZP-hez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  110. Gordon szerint:

    “Fejet hajtok Gordon földrajztudása előtt és belátom tévedtem, nem Székelyföld, hanem Erdély !”

    Üsd be a keresőbe a szót, hogy ‘Partium’, hátha az segíti tágítani a világodat.
    Utána meg oszd meg a nehéz küzdelemben megszerzett tudást az etánsaiddal.

    Ma is tanultatok valamit… 😀

  111. Gordon szerint:

    Kovács Lipót szerint:
    2014. augusztus 06., szerda – 20:53

    “Semmi, de semmi közöm az MSZP-hez !!!”

    Jobbik!?

    Egyébként mondatvégi írásjel előtt nem kell szóközt ütni.

  112. Kovács Lipót szerint:

    Se Jobbik, se MSZP, sem egyik párt és szervezet sem! Így jó a mondatvégi írásjel?

  113. Mr. Gabee szerint:

    Mi értelme van ennek az egésznek, csak a szót szaporítják (főleg, ha ugyanaz az ember).

    Ábel Attila barátomat igenis meg kell védenem, mert szerintem jól végezte a dolgát. Az én szememben nagyon sokat tett le az asztalra.

    Ami viszont Horváth Gyula írására jegyezném meg: Attila. Kár ezekkel vitatkozni, Nem fogod meggyőzni őket. Horváth Gyula bármit is írt, nem fogod őket megváltoztatni.

    És itt is él az a dolog, amit az elején mondtam, talán ugyanazzal az emberrel vitatkozol ősidők óta..

  114. Kovács Lipót szerint:

    Megjelent Mr. Gabee a sokadik seggnyaló 😀 Ábel Anita, bocsánat Attila a barátod? Madarat tolláról, embert barátjáról! Remélem még sokáig barátok maradtok 😛

  115. Mr. Gabee szerint:

    Üdvözöllek! Bár soha nem bántottalak, miért így állsz hozzám!

  116. Kovács Lipót szerint:

    Gondolkozz!!! Mindenkihez így állok, aki az ő barátjuk, mert velem abszolút nem voltak barátságosak, sőt! De ez egy másik fejezet, talán egyszer valahol megírom, érdekes olvasmány lesz!

  117. Mr. Gabee szerint:

    Ha nem tetszik, miért vagy itt?

  118. joságos szerint:

    Mr.Gabee!
    Azért mert nem tartozom a Fideszért rajongók táborához és úgy gondolom azoknak is van esze és tehetsége akik az ellenzékhez tartoznak ugye nem kell Csepelről elköltöznöm? Tudja ha mindenki elmenne innen akinek a jelenlegi vezetés nem tetszik a lakosság lélekszáma kb. 80%-al csökkenne.

  119. Mr. Gabee szerint:

    Értem. És köszönöm

  120. szevenszi szerint:

    A csepeli fidesz nem csak a saját asztalára, hanem a zeneiskolába is sok pénzt tett az elmúlt négy év alatt. Az persze már a feledés homályába merült, hogy a Hollandi út 1-ből Tóth és Hgyula támogatásával kerülhetett a jelenlegi helyére a II. Rákózci F. utra a volt Zrínyi nyomda helyére. Ezt Önnek viszont tudnia kell Mr. Gabee.

  121. kispajtás szerint:

    Admin, ébredj már!
    Nem látod, hogy joságos=Kovács Lipót? Ezt csúnyán elhibázta…
    De sok idióta vitatkozik itt önmagával, mert más már nem áll vele szóba.
    Na, vajon miért?

  122. Mr. Gabee szerint:

    Na ugye fel lehet ismerni engem?
    Ami viszont a sulit illeti bármennyire is hihetetlennek tartja az iskola saját pénzéből került át oda, mivel kinőtte
    Sőt tovább haladva saját erőkkel és forrásokkal csináljuk a mostani építkezést mivel eljutottunk egy olyan fázisba hogy ezt is kinőttük. Ráadásul nem az önkormányzat hozott ide egy külföldi egyetem kihelyezett tagozatot, hanem az iskola vezetője

    Egyszóval bármennyire is azt gondolja hogy fenékig tejfel az iskola élete, nagyot téved. Úgy gondolom engem sose látott hazudni. Ez után se fog.

  123. felix szerint:

    Kivéve velem kapcsolatban.
    Ugye?

  124. felix szerint:

    Na ne már.
    Még azt az esélyt is megadtam, hogy valóban Ön írta e.
    Ami valahogy úgy végződik, hogy melyik a 70-ből.

  125. felix szerint:

    még az az esélyt is megadtam, hogy rákérdeztem, valóban Ön írta e.
    Sőt felszólítottam a válaszra.

  126. Mr. Gabee szerint:

    Én írtam mindent eddig:)

  127. felix szerint:

    Akkor mit nem értett?
    Mit jelent a kérdőjele?

  128. Mr. Gabee szerint:

    Most már értem.

  129. felix szerint:

    Nem , hogy érti, hanem pontosan tudja, hogy mit tett és miért “hazudott”

  130. joságos szerint:

    kispajtás! Meg kell mondanom ön nem egy mesterdetektív! Ne próbálkozzon! Tudja a logikus gondolkodás ahogy én látom meghaladja a maga képességeit. Továbbra is menjen jó birka módjára a gazdája után és gondolkodás helyett/mivel arra képtelen/bégessen együtt a nyájjal!

  131. kispajtás szerint:

    joságos vs.GONDOLKODÓ! = Kovács Lipót
    Három nick-egy személy, ráadásul még együgyű is 😀
    Admin biztos a barátja, azért nem vágta még ki, mint a macskát…

  132. joságos szerint:

    kispajtás! Én csak magammal vagyok egyenlő. Évek óta csak ezt az egy nick nevet használom. Azt meg a legnagyobb sértésnek veszem, hogy a Gondolkodóval azonosított! Higgye el jobb ha ahoz tartja magát amit előzőleg írtam magának!

  133. Gordon szerint:

    Gyulus!
    A 18 millát perkáld vissza, de nagyon gyorsan (és kamatait)!

  134. Kovács Lipót szerint:

    Kispajtás! Nem vagyok sem jóságos sem Gondolkodó! Jóságos vagyok, és gondolkodni is szoktam, de egész másról, nekem ez az egy nevem van!

Itt lehet hozzászólni !