Mutyi az utolsó leheletig?

Újabb gyanús közbeszerzéseket nyert Szenteczky MSZP-s barátja

Csepel.info

A vezérigazgató úr sokat is utazott: 2008. augusztusában a New York–San Francisco-távolságot sikerült levezetnie – közpénzből

Még az utolsó pillanatokban is több tízmilliós szerződéseket kötnek Juhász Ferenc soroksári MSZP-s vállalkozó, Szenteczky János barátjának cégeivel – értesült a Csepel.info. Az újabb szerződések összértéke egy forrásunk szerint meghaladja a 100 millió forintot.

Azt, hogy milyen körülmények között zajlottak ezek a közbeszerzések, jól mutatja egy, a csepeli Mátyás Király Iskolában történt eset. Információink szerint ott a legolcsóbb ajánlat 17 millió forintos volt, de ennél egy drágább, 20 millió forint feletti árajánlat is érkezett a kiírt munkákra. Egyik sem nyerhetett, ugyanis végül a legdrágábbat, a Juhász Ferenc soroksári MSZP-s vállalkozó Inveszt Alfa nevű cége 32 millió forintos ajánlatát fogadták el – értesült a Csepel.info.

Lapunk úgy tudja, hogy amikor a Fidesz-KDNP frakció tudomást szerzett az újabb szerződéskötésekről, a csepeli önkormányzat testületi ülésén tett fel kérdést erre vonatkozólag, melyre Borka-Szász Tamás válaszolt. Az MSZP-s képviselő szerint minden a legteljesebb mértékig rendben volt a legdrágább ajánlat elfogadásakor.

A Csepel.info szeptember 13-án foglalkozott Szenteczky János soroksári ingatlanügyével. Mint azt megírtuk, Szenteczky János strómanként vehetett részt az ottani MSZP-s vállalkozó egyik telekvásárlásában, majd a telek jelentős értéknöveléssel járó bővítésében. Juhász Ferenc, a vállalkozó, aki a telket az ügylet után megvette Szenteczky Jánostól, nem sokkal később a csepeli felújítási munkák egyik fő kivitelezője lett.

Azt, hogy mennyire lehetett reális a cég munkájának az ár-érték aránya, jól mutatja Császár Mihály csepeli rendőrkapitány 38 m2-es szociális lakásának 2,5 millió forintos felújítási számlája is.

Szenteczky nem úszhatja meg a vizsgálatot

Szenteczky János mutyigyanús ügyletei már nem csak az ellenzéki képviselők tűréshatárát lépték túl. Bár Tóth Mihály polgármester és a csepeli MSZP maradék képviselői emberfeletti erőfeszítéseket tettek a Szenteczky János MSZP-s polgármester-jelölt mutyigyanús ügyeinek kivizsgálásáról szóló Fidesz-KDNP-s előterjesztés levételére, az ellenzék és a párt belső ellenzékének támogatásával az múlt hét csütörtökön mégis támogatást kapott.

Az elfogadott előterjesztés kiterjed a “csepeli lakásmutyi ügyekre“, az érintett lakások eltűnt dokumentumainak ügyére, Szenteczky János polgármester-jelölt és a soroksári Juhász Ferenc MSZP-s vállalkozó céges és ingatlan-kapcsolatainak ügyére valamint a polgármester-jelölt személyes adat felhasználási botrányára. A vizsgálóbizottság a választások után napokon belül felállhat, a most még ellenzéki képviselők pedig bíznak benne, hogy akkor már nem lesz akadálya a folyamatosan visszatartott vagy eltűnt dokumentumok átnézésének, a mutyigyanús ügyletek valódi kivizsgálásának.

Lapunk úgy tudja, hogy a nyári hónapokban lakásvásárlási botrányokban érintett ingatlanok száma is bővülhetett: információink szerint a Fidesz-KDNP második feljelentés-kiegészítésében egy olyan lakásvásárlás is szerepel, ahol augusztus 1-jén történt meg az ingatlan elidegenítése.

Szenteczky hallgat

Mint ismert, a Fidesz-KDNP részletes választ kért az érintett jogszabályok és rendeletek szövegével arra, hogy ki és milyen alapon döntött a Fidesz szerint mutyigyanús ingatlanok bérbeadásáról, de arra is választ vártak, hogyan tűnhettek el alapvető fontosságú dokumentumok a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. irattárából. Szenteczky János érdemi választ ezekre azóta sem adott.

Nem érkezett érdemi válasz a polgármester-jelölt részéről Juhász Ferenc MSZP-s vállalkozóval fennálló  kapcsolatairól és a soroksári ingatlanügyletéről megjelent információkról, és nem adott ki közleményt a  hétfőn kipattant szexbotrányával kapcsolatban sem.

Csepel.info

26 hozzászólás “Mutyi az utolsó leheletig?” bejegyzésre

  1. Tóth Mária szerint:

    Teleszórni flyerrel Csepelt szenteczky minden mocskos ügyletével kapcsolatban, talán kinyílik a szemük a szoci szavazóknak is, bár nekik tök mindegy kinek a pénzét szórja e nemes párt,lényeg, hogy virsli és sör is legyen. Ez az ő nívójuk!!!!!!!!!!! a többi smafu.

  2. Béla szerint:

    Szenteczky tud mást a mutyizáson kívül?

    Ha már szereti a nevét megváltoztatni, célszerű lenne, ha új néven azt választaná magának, hogy Mutyi János. Vagy ahogy már hívták itt a fórumon: Csenteczky János.

    De én a Mutyi Janira szavazok, az jobban illik hozzá.

  3. csepeli szerint:

    Összefoglalom a cikkben lévő új információt:

    Volt egy közbeszerzés a Mátyás Király iskolában, ahol állítólag a legdrágább ajánlat nyert, ami állítólag Szenteczky jóbarátjától származott. Erre rákérdeztek a testületi ülésen, és Borka-Szász Tamás meg is magyarázta. A magyarázatról bővebbet nem tudunk meg.

    A többi szöveg a cikkben nem tartalmaz új információt, korábban már hetvenezerszer közölt dolgok újbóli felkérődzése, csámcsogása.

  4. Tóth Mária szerint:

    csepeli, “tetszik”, hogy Te sem tudsz többet, de már csípőből véded a nagy játékost! A sex-botrány akkor igaz vagy nem, ha jól értesült vagy, talán ezt is kifejthetnéd, mert ez ugyan mindenkinek a magánügye,de meghalok a kíváncsiságtól, ahogyan ezt nekem korábban jelezted?! (irigykedtem szerinted!).

  5. Splash szerint:

    Szerintem élvezkedjétek ki a hátralévő három és fél napot a hivatalban, aztán kerítsétek elő a papírokat és fogkefével a kézben izguljatok mikor jönnek értetek.

  6. csepeli szerint:

    Majd talán benéz ide Borka-Szász úr és összefoglalja a testületi ülésen elhangzott válaszát.

  7. grün szerint:

    De hiszen Ő egy kiváló, mindenhez értő ember! Ilyen polgármester kell Csepelnek!!!
    Egy biztos szavazója már van!

  8. " ?! " szerint:

    Ha Birka-Szász Tamás benéz ide, akkor először adjon magyarázatot a több mint 1.100 millió Ft-os alábbi hazugságára!

    Birka-Szász Tamás a Csepeli MSZP volt frakcióvezetője, egyben Szenteczky János fő talpnyalója, az MSZP-s Szenteczky János polgármester-jelölti bemutatása céljából a Csepp Tv által bemutatott kampányfilmben arcátlanul azt hazudta, hogy:
    “Az északi-pénzből jelenleg még rendelkezésre áll a fejlesztésekre közel 5 milliárd Ft”!!!

    Birka-Szász fenti állításával szemben a polgármesteri hivatalos jelentésben az olvasható, hogy
    “Az északi bevételből feladattal lekötött, de még el nem költött összeg 2010. június 30-án 3.900 millió forint volt”.
    (Azaz, június 30-án még 3,9 milliárd Ft volt az önkormányzat számláján, amely az elmúlt 3 hónapban történt kifizetések miatt ma már ennél is lényegesen kevesebb.)

    A polgármesteri jelentés alapján megalapozottan kijelenthető, hogy Birka-Szász Tamás ismét birkának nézte a Csepel lakosságát azzal, hogy több mint 1,1 milliárd Ft (azaz, 1.100 millió Ft) összegű hazugsággal akarta átverni a csepeli választókat.

    Mielőtt Birka-Szász Tamás itt bármit nyilatkozni akar, előtte adjon magyarázatot a fentebb ismertetett 1.100 millió Ft-os hazugságára, mert ameddig ebből a hazugságból nem mossa ki magát, addig a szavahihetősége egyenlő a nullával, illetve a 00-val!

  9. xxx szerint:

    Azt azért nehéz megmagyarázni, hogy 3 ajánlat közül miért a legdrágábbat választják ki.

    És azért is nehéz magyarázatot adni, mert véletlenül a nyertes cég a más hírhedté vált soroksári MSZP-s politikus, Juhász Ferenc cége, aki mellesleg Szenteczky haverja és üzlettársa.

    csepeli és a többi kamugép szoci! ne nézzétek már ennyire hülyének a csepeli embereket.

  10. D-arkangyal szerint:

    csepeli szerint:
    2010. szeptember 28., kedd – 11:28

    Összefoglalom a cikkben lévő új információt:
    “Erre rákérdeztek a testületi ülésen, és Borka-Szász Tamás meg is magyarázta. A magyarázatról bővebbet nem tudunk meg.”

    csepeli.
    Ez elég magyarázat, hogy Borka-Szász Tamás megmagyaráz valamit!!!! Többet ide nem is kell írni!!!!!
    :-)))))

  11. CsepeliNo1 szerint:

    Csatlakozom D-arkangyalhoz.
    Ide bemásolom a tegnapi Borka-Szásszal történt beszélgetésemet:
    Remélem ezzel is segítek az Ő (és az MSZP) kampányának!!!!

    Borka-Szász Tamás szerint:
    2010. szeptember 25., szombat – 18:18

    “Ezek az emberek ismernek! Több évtizedet dolgoztunk együtt, tudják, hogy 57 éves korban, ha az embernek váltania kell a mai világban, az igen sok bizonytalanságot tartalmaz.”
    1. Igen, ezek az emberek JÓL ismerik Horváth Gyulát….
    2. Hát bizony már csak ilyen a sorsa a megélhetési politikusoknak. Mikor kiesnek a pikszisből meg a bőrfotelből, akkor derül csak ki, hogy a pofázáson és a seggük növesztésén kívül nem sok mindenhez értenek…
    3. Gyula 20 éven át remekül megélt a politikából. Most keressen munkát, ilyen egyszerű.
    Lehet visszatérni a munkás gyökerekhez, amit már oly régen elfelejtett…
    A Fidesz ugyan most használja szegényt, lassan e portál állandó sztárja lesz – de ha már nem tudja használni, akkor majd dobja…
    Sok jutalomra nem számíthat! ))

    CsepeliNo1 szerint:
    2010. szeptember 25., szombat – 19:44

    Borka-Szász!!!!!

    Írod: „Hát bizony már csak ilyen a sorsa a megélhetési politikusoknak. Mikor kiesnek a pikszisből meg a bőrfotelből, akkor derül csak ki, hogy a pofázáson és a seggük növesztésén kívül nem sok mindenhez értenek…”
    Te mondod, hogy megélhetési politikus?! Ha-ha-ha-ha-haaaaa . . .
    Neked még az életben nem volt normális munkahelyed! Mindig is a közszférában dolgoztál, az adófizetők pénzéből éltél!!!!!

    Ez a mondatod téged minősít! „Pofázás és seggük növesztése (nem tudom kire-kikre gondoltál, amikor többes számot használtál – csak nem Tóth-Orosz elvtárs is)” közben, Ő helyretette az egészségügyet, 6 év alatt felújíttatta az Sztk-t, Vénusz utcai rendelőt, és felhúzta a gyerekrendelőt.
    Csak hogy azt említsem, ami látható, és amik befejezett projektek voltak Csepelen. Hiszen szinte ez-ezek az egyetlen eredményei az utóbbi 8évben a Csepeli önkormányzatnak.

    TE MIT TETTÉL CSEPELÉRT?????

    Írod: „Gyula 20 éven át remekül megélt a politikából. Most keressen munkát, ilyen egyszerű. Lehet visszatérni a munkás gyökerekhez, amit már oly régen elfelejtett…”
    20 évig megélt a politikából, hiszen Csepelen az emberek megválasztották képviselőnek, Ő így bekerült az önkormányzatba, ez dicsőség, nem elítélendő dolog. Majd megnézem, hogy TE bekerülsz-e egyáltalán, és ha igen, akkor a választók küldenek-e be, vagy egy LISTA!
    IGEN, neki van munkás gyökere. Tudja, hogy ennek a pártnak kiket kéne képviselnie, veled ellentétben.
    Te tudod ki csinált belőled frakció vezetőt?! Igaz?!
    DE TE AHHOZ IS HÜLYE VOLTÁL!!!!!
    Ahol neked bizonyítani kellett volna, ott Te csődöt mondtál.
    Egy nulla vagy, egy senki!!!!!

    ILYENKOR LAPÍTASZ MI?!
    És arra a kérdésemre MÉG MINDIG várom a válaszodat, hogy: TE MIT TETTÉL CSEPELÉRT!!!!
    De nem ilyet várok, hogy letetettem 6 db gyephézagos követ mondjuk a Csikó sétányon.
    Te ennél többre saját erőből úgysem lennél képes!!!!!!

  12. csepeli szerint:

    CsepeliNo1, hát ha szerinted tegnap szombat volt, akkor nincs is miről beszélni tovább 😀

  13. " ?! " szerint:

    VISSZASZÁMLÁLÁS:

    Csepeli mszp-sek!

    Már csak 4 napotok van ebből az 1.461 napos ciklusból arra, hogy teljesítsétek a csepeli választók átverése céljából tett választási ígéreteiteket.

    Az ígéreteitek teljesítéséhez ma már csodára lenne szükségetek, de emlékeztetőként az alábbiakban mégis felsorolom azt, hogy mit nem teljesítettetek:

    1.) Csepel északi részén új városrész épül.
    (Az új városrész építése érdekében a mai napig egyetlen kapavágásra nem került sor. Csak egymásnak ellentmondó fejlesztési koncepciók készíttetésére pazaroltátok a közpénzeket.)

    2.) 2010-ig elkészítjük a csepeli gerincutat.
    (A gerincút megépítését 1994 óta mind a négy választás előtt megígértétek, de a mai napig egyetlen méter hosszban sem készült el a gerincút, és közelmúltban kampányfogásként elkezdet munkálatok is csak a gerincút első felének a megépítése címén lettek elindítva.
    Az eddigihez hasonló hatékonyságotok esetén, a gerincút második felének a megépítésére, a megígért 2010-es határidővel szemben, kb. 2030-ban számíthatunk.)

    3.) Megépítjük a városközpontot tehermentesítő teherforgalmi elkerülő utat.
    (Ezzel kapcsolatban is csak a közpénzből végeztetett többszöri tervezésig jutottatok el, de egyetlen méter utat nem építettetek meg, annak ellenére, hogy az északi terület bevételéből erre a célra több mint 700 millió Ft-ot elköltöttetek.)

    4.) Megépítjük a Corvin csomópont kétszintes kereszteződését.
    (A gerincút részeként 1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de a mai napig ennek a tervezése sem fejeződött be.)

    5.) 2007-ben elkészül és megnyílik a Csepeli strand területén a fedett uszoda.
    (Ezzel kapcsolatban is sikerült tanulmánytervekre közpénzből elköltenetek egy csomó pénzt, de jelenleg már a terveitek között sem szerepel az ígéret teljesítése.)

    6.) Meghosszabbítjuk a Hollandi utat.
    (Ezt az ígéretet sem teljesítettétek, mert a teljesítést az ígéret megtételekor sem gondoltátok komolyan.)

    7.) Áthelyezzük a Szent Imre téri buszpályaudvart.
    (A teljesítési szándék igazolásaként erre vonatkozó szakvéleményekért is elköltöttetek egy csomó közpénzt, de az érdemi megvalósításhoz hozzá sem kezdtetek.)

    8.) Előkészítjük Csepel-Háros belterületbe vonását.
    (1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de miközben a lázas tevékenység látszatát keltve, közpénzből több százezer Ft ráfordítással 5 vagy 6 soha fel nem használt rendezési tervet és szabályozási tervet készíttettetek, a terület belterületbe vonását az elmúlt 16 évben hivatalosan soha nem kezdeményeztétek.)

    9.) 2010-ig befejezzük a kerület teljes csatornázását.
    (Ezt a 2006-os választás előtt tutira ígértétek, de Tóth Mihály polgármesternek csak a Központi Szennyvíztisztító 2010. júliusi átadásakor jutott eszébe, hogy az ígéret teljesítéséhez eddig még hozzá sem kezdtetek.)

    10.) Majdnem valamennyi utcát szilárd burkolattal látjuk el.
    (Az ígéret ellenére jelenleg Csepelen kb. 60 km földút van.
    Ilyenre a környező vidéki településeken sincs példa.)

    11.) A Királyerdőben, a Szent István úton bevásárló központ épül.
    (Annak ellenére, hogy ez Tóth Mihály polgármesternek a személyes választási ígéreteit tartalmazó programban is szerepelt, a mai napig nem lehet megtalálni ezt a bevásárló központot. Talán csak nem azért, mert az ígéret ellenére nem épült meg?)

    A fenti 2006-os választási ígéretek mellett, ne feledkezzetek el az alábbi nem teljesített, de 2006-ban már meg sem ígért 2002-es választási ígéreteiteknek a teljesítéséről sem!

    1.) Az északi terület eladásából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    (Mi akadályozott meg benneteket abban, hogy a bevételt Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítsátok, ha ezek a bevételek állítólag meg vannak?)

    2.) Csepel körzeti megbízotti rendszerét két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    ( 8 év állt rendelkezésetekre az ígéret teljesítésére, de a mai napig teljesítésre irányuló szándékot sem tapasztalhattunk.)

    3.) Kezdeményezzük a csepeli Weisz Manfréd kórház korszerűsítését és fejlesztését.
    (Ezzel az ígérettel szemben a kórházat elfekvő intézménnyé alakítottátok, és a csepeli lakosság más kerületek kórházainak a nemkívánatos és kiszolgáltatott betegeivé vált.)

    4.) Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki a lakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    (Az ígéret ellenére semmiféle kezdeményezés nem történt, pedig az önkormányzat ez irányú kezdeményezését segíthette volna az mszp-s miniszterelnökök csicskásaiként sündörgő két csepeli országgyűlési képviselő, Podolák György és dr. Avarkeszi Dezső is.)

    Megjegyzés:
    A jelentéktelen apróbb nem teljesített, és csak részben teljesített 2002-es és 2006-os választási ígéreteitek teljesítésének a számonkérésétől most is eltekintek, ezért azokat nem soroltam fel.

    Csepeli mszp-sek!

    Hazudozás és mellébeszélés helyett most már vereségre való lelki felkészüléssel foglalkozzatok.

    Nyugodjatok bele, hogy az elmúlt 16 évben nyújtott teljesítményetekkel a választást nem nyerhetitek meg, ezért ne hőbörögjetek tovább, hanem Gyurcsány mondását megfogadva “fogjátok be a szátokat”!

    4 nap múlva megkapjátok a megérdemelt jutalmatokat és mentek a levesbe, vagy más meleg helyre.

    Akiknek pedig nem tetszik a helyzet, azoknak a figyelmébe ajánlom Gyurcsánynak azt az ide illő tanácsát, hogy “el lehet innen menni”!

  14. Miska72 szerint:

    Jaj jaj! Postaládákba került s Csepeli EXTRA Csepeli Szocialista szennylap!
    Tóth Mihály a Szenteczkyt ért támadásokól!
    Öntsünk tiszta vizet a pohárba!
    OK Öntsünk!

    Még meg sem választották, máris súlyos bűncselekményekkel vádolják Szenteczki Jánost, az ön utódját.

    Tóth: a vád egy fogalom. Szenteczky János nevét pedig csak besározni próbálják, ami finoman szolva sem ugyan az.

    Szenteczkyt szexuális zaklatással is vádolják! Ráadísul a volt munkatársa! Németh Mónika csepeli lakos!
    Szenteczky becsszóra tagadta, és most meg van lepve.
    Azért ha egyesek valóban a piaci ár alatt jutottak lakáshoz az önkormányzat befolyásos képviselőinek segítségével, az több mint játék a szavakkal, nem?
    Tóth: Ha ez történt volna, én magam fordultam volna a rendőrséghez.
    Jaj jaj! Pont a rendőrséghez fordultak, mert intéztek a rendőrkapitánynak SZOCIÁLIS ALAPON egy lakást!
    Tehát Császár innentől kezdve meg van véve! Ja meg késöbb arra hivatkozik, hogy itt legyen a rendőrkapitány. ” Vagy ha a rendőrkapitány elérhető közelségben ven éjjel nappal.” Jaj jaj elvtársak ven telefon! Van SZOLGÁLATI TELEFON! Meg ne röhögtessen már ki, hogy a Császár Mihály rendőrkapitány nyomoz! 🙂 🙂 Milyen szerepet tölt be? Nyombiztosító? Bűnügyi helyszinelő? A rendőr kollegák dolgoznak!
    Tóth: nem egyesek, hanem csepeli családok százai jutottak a piaci árnál kedvezőbb feltételek mellett lakáshoz. A hatályos törvények és önkormányzati szabályoknak megfelelő gyakorlat célja ugyanis éppen sz, hogy segítsük az itt élők otthonhoz jutását.
    A törvényt szerette volna megkapni a csepeli FIDESZ amire itt hivatkozik! De nem kapta meg. Azt hiszem 3X azaz háromszor kereste meg a FIDESZ a JOGSZABÁLYAL KAPCSOLATBAN és a TÖRVÉNYES HATÁRIDŐIG NEM VÁLASZOLT! Tovább megyek, a MAI NAPIG NEM VÁLASZOLT!
    Milyen szabályokra hivatkozik pontossan?
    NA MOST JÖN A VETÍTÉS KÖRÜLMAGYARÁZÁS! NESZE SEMI FOGD MEG JÓL!
    Tóth: Azokra az önkormányzati rendelkezésekre, amelyeket a FIDESZES Horváth József kezdeményezésére fogadott el a testület. Egy 200.-ben megjelent Csepel újságban a képviselő maga dicsekszik el azzal, hogy az ő kezdeményezésére ezentúl fel kell újjítani a kiadandó önkormányzati lakásokat, hogy azokat ne az új tulajdonos költségén kelljen lakhatóvá tenni.
    És az is benne volt, Horváth József beadványában, hogy a kiadandó lakást ÁRON ALLUL KELL ELADNI A NEM RÁSZORULÓKNAK?
    Jaj jaj elvtársak!
    VÖRÖS CSEPEL GAME OVER!

  15. Miska72 szerint:

    Szenteczky János:
    Véget vetek az álóháborúnak

    Borka Szász Tamás a számból vete ki a szót: Hogy lehet elviselni a nemtelen politikai támadásokat?

    János: Nem tagadom nagyon megviselnek az ilyan támadások, mert egy jogállamban szerintem nem lehetne minden alap nélkül mások BECSÜLETÉBE? gázolni. Ha ezt megtehetik akkor ez azt jelenti, hogy még nagyobb erővel, még elszántbban kell küzdenünk a jog és régi értékenik megóvásának érdekében.

    jaj jaj a 11. oldalon meg megy a rágalmazás 1000-el! Hány pozíciót akar még Németh Szilárd?
    Németh Szilárdnak nincs programja!Németh szilárdnak 26 soros a programja! A csepeli jobboldal 26 sorral intézte el a csepelen élő mintegy 80 ezer ember hétköznapjait. vágyait jogos érdekeit. A nemtörődömség és a teljes érdektelenség iskolapéldája ez A szórólapnyi program SEMMITMONDÓ SILÁNY MINŐSÉGE IS CSAK AZT BIZONYÍTJA ( hogy Némert szilárdék nem szórják a pénzt mint az elvtársak!) , HOGY NÉMETH SZILÁRD? SZ ÁLLÁSHALMOZÓ MEGÉLHETÉSI POLITIKUS, NEM SZOLGÁLNI AKARJA CSEPELT4

    Jaj jaj elvtársak ez nem RÁGALOM!

    A parlament és a fővárosi közgyűlés után, most itt akarja megtömni a zsebét, annélkü,l hogy lelkiismeretessen dolgozna.

    Na de elvtársak! Már rég eladtátok volna a Csepel SC-t! Még mindítg itt lenne a GALVÁN ISZAP! soroljam még? 😉

    Még a látszatra sem ad, egy szórólappal szúrja ki a választói szemét.

    Elvtársak, ti meg HAZUGSÁGOKKAL!

    Talán abban bízik, hogy az országos közhangulat program nélkülis hatalomhoz segíti őt. Németh Szilárd téved, és súlyossan hibázik, ha vannak ostobának hiszi a csepelieket.

    Jaj jaj a csepeliek nem ostobák és RENDSZERVÁLTÁST AKARNAK! VÖRÖS CSEPEL GAME OVER!

    Az itt élők tudják, hogy az önkormányzati választás nem pártokról szól! ? ( na ezért idelye másik embereket választani!) hanem a HITELES HELYI POLITIKUSOKRÓL!
    Na ezen jót rögögtem! 🙂 🙂 🙂 De az nem az MSZP!

    Visszatérve a kérdésére: Ha nagyon összegyülnek a gondok akkor futok egy nagyot. Ennak köszönketően 14 kilót fogytam.
    Nemsokára lehet futkározni de csak annyit amit a 2×3 as börtöncelle megenged!

    További szép napot, és szebb jövőt!

  16. panelproli szerint:

    Borka Szász hazudik!!! Olyan igéretekkel kampányol, amit a 8 éves képviselősége,frakcióvezetése alatt megtehetett volna…

  17. Hédy szerint:

    Komcsik ennyi!

  18. Sanyi szerint:

    Nemcsak Uborka Tamás hazudik,mindegyik egytől egyig! Csak az a legnagyobb baj, hogy már most!!! Mi lesz ha ezek bekerülnek??? Mondjuk ilyen baleset már csak nem éri Csepelt! Csepeli te meg egyre hülyébb vagy ne igyál annyit!!!!

  19. Hédy szerint:

    Ezt meg hogyan csinálták?

    Uniós elismerést kapott a CSEVAK Zrt.!

    A CEPI, az Európai Unió országainak hivatalos ingatlanszakmai szervezete 2010. szeptember 16-án megtartott elnökségi ülésén és rendkívüli közgyűlésén úgy döntött, hogy a benyújtott dokumentumok alapján a Csevak Zrt. jogosult az európai uniós elismerésre.

    A CEPI-t 1989-ben alapították Firenzében, és 27 ország közel 250 ezer ingatlanos cégét képviseli. Brüsszelben van a székhelye, ahol az oktatási kérdéseken túl az ingatlanpiac harmonizálásával foglalkozik, és az EU Bizottságának szakmai partnere.

    A CEPI Tanács elnöksége a Csevak Zrt. az elmúlt 4 évi szakmai tevékenységét elemezte. A CEPI tanácskozásán Dr. Németh Miklós, magyar főtitkár mutatta be a csepeli vagyonkezelőt. Előadásában a társaság működését, belső szabályzatait, ügyrendjeit, valamint kiemelt szerepben az Ady-lakótelep rehabilitációját ismertette.

    A CEPI vezetői megállapították, hogy a vizsgált időszak alatt a Szenteczky János által vezetett Csevak Zrt. tevékenysége és munkája uniós színvonalú, és a vagyonkezelő az uniós etikai és szakmai normák és nemzetközi előírások maradéktalan és szakszerű betartásával végezte munkáját.

    Az uniós elismerés rendkívül nagy megtiszteltetés, hiszen 27 uniós ország közül Magyarország és azon belül is Csepel, a Csevak Zrt. kapta meg. Kiemelkedőnek tartották a brüsszeliek, hogy Csepelen milyen komoly városrehabilitáció folyik, és a kerület városvezetése, illetve Szenteczky János, a vagyonkezelő korábbi vezetője a nehéz gazdasági feltételek mellett is példaértékű eredményeket ért el.

    A CEPI elismerést 2010. szeptember 28-án ünnepélyes keretek között adta át a Csevak Zrt. vezetőinek Dr. Németh Miklós, a CEPI magyarországi főtitkára, Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetségének főtitkára, és Keresztény Dezső, a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetségének elnöke.

  20. " ?! " szerint:

    VISSZASZÁMLÁLÁS:

    Csepeli mszp-sek!

    Már csak 4 napotok van ebből az 1.461 napos ciklusból arra, hogy teljesíthessétek a csepeli választók átverése céljából tett választási ígéreteiteket.

    Annak ellenére, hogy az ígéreteitek teljesítésére akkor sincs remény ha csodát tesztek, emlékeztetőként mégis felsorolom, hogy mit nem teljesítettetek:

    1.) Csepel északi részén új városrész épül.
    (Az új városrész építése érdekében a mai napig egyetlen kapavágásra nem került sor. Csak egymásnak ellentmondó fejlesztési koncepciók készíttetésére pazaroltátok a közpénzeket.)

    2.) 2010-ig elkészítjük a csepeli gerincutat.
    (A gerincút megépítését 1994 óta mind a négy választás előtt megígértétek, de a mai napig egyetlen méter hosszban sem készült el a gerincút, és közelmúltban kampányfogásként elkezdet munkálatok is csak a gerincút első felének a megépítése címén lettek elindítva.
    Az eddigihez hasonló hatékonyságotok esetén, a gerincút második felének a megépítésére, a megígért 2010-es határidővel szemben, kb. 2030-ban számíthatunk.)

    3.) Megépítjük a városközpontot tehermentesítő teherforgalmi elkerülő utat.
    (Ezzel kapcsolatban is csak a közpénzből végeztetett többszöri tervezésig jutottatok el, de egyetlen méter utat nem építettetek meg, annak ellenére, hogy az északi terület bevételéből erre a célra több mint 700 millió Ft-ot elköltöttetek.)

    4.) Megépítjük a Corvin csomópont kétszintes kereszteződését.
    (A gerincút részeként 1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de a mai napig ennek a tervezése sem fejeződött be.)

    5.) 2007-ben elkészül és megnyílik a Csepeli strand területén a fedett uszoda.
    (Ezzel kapcsolatban is sikerült tanulmánytervekre közpénzből elköltenetek egy csomó pénzt, de jelenleg már a terveitek között sem szerepel az ígéret teljesítése.)

    6.) Meghosszabbítjuk a Hollandi utat.
    (Ezt az ígéretet sem teljesítettétek, mert a teljesítést az ígéret megtételekor sem gondoltátok komolyan.)

    7.) Áthelyezzük a Szent Imre téri buszpályaudvart.
    (A teljesítési szándék igazolásaként erre vonatkozó szakvéleményekért is elköltöttetek egy csomó közpénzt, de az érdemi megvalósításhoz hozzá sem kezdtetek.)

    8.) Előkészítjük Csepel-Háros belterületbe vonását.
    (1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de miközben a lázas tevékenység látszatát keltve, közpénzből több százezer Ft ráfordítással 5 vagy 6 soha fel nem használt rendezési tervet és szabályozási tervet készíttettetek, a terület belterületbe vonását az elmúlt 16 évben hivatalosan soha nem kezdeményeztétek.)

    9.) 2010-ig befejezzük a kerület teljes csatornázását.
    (Ezt a 2006-os választás előtt tutira ígértétek, de Tóth Mihály polgármesternek csak a Központi Szennyvíztisztító 2010. júliusi átadásakor jutott eszébe, hogy az ígéret teljesítéséhez eddig még hozzá sem kezdtetek.)

    10.) Majdnem valamennyi utcát szilárd burkolattal látjuk el.
    (Az ígéret ellenére jelenleg Csepelen kb. 60 km földút van.
    Ilyenre a környező vidéki településeken sincs példa.)

    11.) A Királyerdőben, a Szent István úton bevásárló központ épül.
    (Annak ellenére, hogy ez Tóth Mihály polgármesternek a személyes választási ígéreteit tartalmazó programban is szerepelt, a mai napig nem lehet megtalálni ezt a bevásárló központot. Talán csak nem azért, mert az ígéret ellenére nem épült meg?)

    A fenti 2006-os választási ígéretek mellett, ne feledkezzetek el az alábbi nem teljesített, de 2006-ban már meg sem ígért 2002-es választási ígéreteiteknek a teljesítéséről sem!

    1.) Az északi terület eladásából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    (Mi akadályozott meg benneteket abban, hogy a bevételt Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítsátok, ha ezek a bevételek állítólag meg vannak?)

    2.) Csepel körzeti megbízotti rendszerét két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    ( 8 év állt rendelkezésetekre az ígéret teljesítésére, de a mai napig teljesítésre irányuló szándékot sem tapasztalhattunk.)

    3.) Kezdeményezzük a csepeli Weisz Manfréd kórház korszerűsítését és fejlesztését.
    (Ezzel az ígérettel szemben a kórházat elfekvő intézménnyé alakítottátok, és a csepeli lakosság más kerületek kórházainak a nemkívánatos és kiszolgáltatott betegeivé vált.)

    4.) Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki a lakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    (Az ígéret ellenére semmiféle kezdeményezés nem történt, pedig az önkormányzat ez irányú kezdeményezését segíthette volna az mszp-s miniszterelnökök csicskásaiként sündörgő két csepeli országgyűlési képviselő, Podolák György és dr. Avarkeszi Dezső is.)

    Megjegyzés:
    A jelentéktelen apróbb nem teljesített, és csak részben teljesített 2002-es és 2006-os választási ígéreteitek teljesítésének a számonkérésétől most is eltekintek, ezért azokat nem soroltam fel.

    Csepeli mszp-sek!

    Hazudozás és mellébeszélés helyett most már vereségre való lelki felkészüléssel foglalkozzatok.

    Nyugodjatok bele, hogy az elmúlt 16 évben nyújtott teljesítményetekkel a választást nem nyerhetitek meg, ezért ne hőbörögjetek tovább, hanem Gyurcsány mondását megfogadva “fogjátok be a szátokat”!

    4 nap múlva megkapjátok a megérdemelt jutalmatokat és mentek a levesbe, vagy más meleg helyre.

    Akiknek pedig nem tetszik a helyzet, azoknak a figyelmébe ajánlom Gyurcsánynak azt az ide illő tanácsát, hogy “el lehet innen menni”!

  21. Miska72 szerint:

    Hédy úgy kaphatott a Csevek uniós elismerést, hogy hazudtak reggel éjjel meg este. Többre nem képessek! Biztos ott is kozmetikázták az adatokat (nem hazudtak, csak nem mondtak igazat!)

    A CEPI vezetői akkor fogják megszívni, ha Szent eczky megdől a lakásmutyival!
    Mert akkor az UNIÓ is egy rakás sz@r meg a CEPI is!

    Hédi Szenteczky János, a vagyonkezelő korábbi vezetője a nehéz gazdasági feltételek mellett is példaértékű eredményeket ért el.

    Miből? Tán az északcsepelért kapott 9 milliárdból? Akkor itt nem volt nehéz gazdasági helyzet csepelen, hisz volt pénz.

  22. GONDOLKODÓ! szerint:

    Emlékezzünk!
    Mit tettünk és hova jutottunk?
    Sziklára, vagy homokra építkeztünk?
    Csodára vártunk?

    Úgy gondolom, ma megint eljött az idő, amikor el kell dönteni, mit választunk, Szent István útján folytatjuk utunkat, hogy újra fénykorát élhesse a nemzet, vagy egy fékevesztett és alapok nélküli világban továbbsodródunk az árral.

    „1991. augusztus 20-án II. János Pál pápa együtt ünnepelte velünk legszebb nemzeti ünnepünket, s a Hősök terén több tízezres tömeg előtt így kezdte meg ünnepi beszédét:

    “Íme István, Magyarország királya, a szent, aki lerakta házatok alapjait. Rá vonatkoztathatók Krisztus szavai a hegyi beszédben, arról a bölcs emberről, aki sziklára építette a házát. Az Ő háza a ti hazátok…
    Ez a sziklára alapozott épület, nem csupán tanítás, vagy a törvények és tanácsok gyűjteménye, vagy pedig emberi mű: hanem mindenekelőtt szilárd tanúságtétel a keresztény életről.
    Szent István király olyan keresztény, aki hisz a kinyilatkoztatott igazságban, szívét Jézusra, az igaz Istenre hangolja, és habozás nélkül követi az ő tanítását…
    A királynak, a nemzet atyjának ez a bölcsessége, ez a ti nagy örökségetek.”

    Majd így folytatta beszédét:
    “Ma Magyarországon új helyzet állt elő, most nem fenyegetik külső ellenségek. Ez egyedülálló lehetőséget nyújt az ősöktől épített ház megerősítésére. Ennek a vállalkozásnak a sikeréhez azonban az szükséges, hogy a benne lakók féken tudják tartani az egyéni jólétük önző és gátlástalan keresését, valamint az ellenségeskedés kísértését, amely újra meg újra egymás elleni küzdelemre uszítja az állampolgárokat…

    Az intő szavak: Magyarország felszabadult a külső elnyomatástól; eljött az óra, amikor meg kell szabadulnia a lelki rabszolgaság különféle formáinak belső kötelékeitől is.
    A béke neve igazságosság, szolidaritás és szeretet. A nemzet csak akkor remélhet jobb jövőt, ha polgárai képesek közös erőfeszítéssel felelősséget vállalni a közjóért.”

  23. pannon puma szerint:

    Ezt meg hogyan csinálták?

    Uniós elismerést kapott a CSEVAK Zrt.!

    A CEPI, az Európai Unió országainak hivatalos ingatlanszakmai szervezete 2010. szeptember 16-án megtartott elnökségi ülésén és rendkívüli közgyűlésén úgy döntött, hogy a benyújtott dokumentumok alapján a Csevak Zrt. jogosult az európai uniós elismerésre.

    Hédy!!

    Ez az egész egy nagy kamu. Ilyet az únió nem add.Ezt ugy fogalmazták meg mintha ők adták volna,de ilyen nincs.A Dr.Németh Miklós kinevezte magát főtitkárnak,csak nincs mögötte szervezet,tehát csak magának lehet a főtitkára.Egy kommunista ivadék a másik palival együtt. Magyarországon az ingatlanosoknak a MIK, és a MIÉSZ a hivatalosan elismert szervezete. Ez egy nagy átverés megint a Szenteckyéktől, megérne egy vizsgálatot. A Fidesznek vannak EU-s képviselői, nézzenek utána, és az én álláspontomat fogják megerősíteni.

  24. " ?! " szerint:

    MÁS!

    Csepeli EXTRA címmel kiszórták a postaládákba a Csepeli MSZP legújabb hazugság-gyűjteményét.

    Első ránézésre az vetődik fel, hogy az óriás plakátok, a fizetett hirdetések és egyéb már kiszórt propaganda anyagok után, honnan van pénze a viszonylag kis létszámú Csepeli MSZP szervezetnek arra, hogy ezt az A/4-es méretű 12 oldal terjedelmű színes kiadványt minden csepeli postaládába eljuttassa?
    (Azaz, honnan loptak annyi közpénzt, hogy ennyi propaganda anyagot terjeszthetnek?)

    A sok millió Ft-ért előállított kiadványok származása nem ellenőrizhető.
    Az ugyan megtalálható a füzetben, hogy felelős szerkesztő Szenteczky János, de sehol nincs benne feltüntetve, hogy melyik nyomdában készült, és ki a felelős kiadó.
    (Vajon most miért nem ugatnak az MSZP-s csahos kutyák, hogy miért nincs feltüntetve a felelős kiadó, és vajon most miért nem fenyegetőznek feljelentéssel a felelős kiadó feltüntetésének az elmulasztása miatt?)

    A kiadványban közzétett hazugsággyűjteményből három hazugságot emelek ki:

    1.) A 2. oldalon Szenteczky kijelenti, hogy “Csepel lehet Budapest leggazdagabb kerülete.
    London vagy Hamburg mintájára a Csepel Művek területén ipari parkot, lakásokat, irodákat, szórakoztató központot kell kialakítani hajóállomással és szárazföldi tömegközlekedéssel.

    2.) A 12. oldalon Tóth Mihály kijelenti, hogy Szenteczky János nem utalt ki lakást senkinek. Sem Császárnak, sem másnak. Lakást az önkormányzat utal ki.
    Szenteczky Jánosnak sem joga, sem lehetősége nem volt egy ilyen jellegű döntés befolyásolására.

    3.) Szintén a 12. oldalon és szintén Tóth Mihály állítja, hogy “a fideszes Horváth József kezdeményezésére fogadta el az önkormányzat 2006-ban, hogy a kiutalás előtt az önkormányzati bérlakásokat fel kell újítani”, majd azzal az abszurd állítással folytatja, hogy
    “A Fidesz a most kreált támadással olyan eljárást kér rajtunk számon, amit 2006-ban a Fidesz vezetett be Csepelen”.

    Annak ellenére állítja ez a jellemtelen barom Tóth Miska, hogy ezt az eljárást 2006-ban a Fidesz vezette be (és próbálja a Fideszre hárítani a felelősséget), hogy 16 éve folyamatosan a Csepeli MSZP kezében van a kerület irányítása.
    Ezen az időn belül a Fidesz semmilyen eljárást nem vezethetett be, és a felelősség minden intézkedés bevezetéséért (vagy elmulasztásáért) az MSZP-s önkormányzati vezetőket, és a képviselő-testületben többséget alkotó MSZP-s képviselőket terheli még akkor is, ha esetleg az intézkedés bevezetését egy ellenzéki képviselő javasolta.

    A füzetekben leírt többi hazugság szerintem arra sem érdemes, hogy több szót pazaroljak rájuk.

  25. Pannon Puma szerint:

    Hogy kik adták az elismerést a Csevaknak??
    Egy kis adalék!!

    Persze, hogy sumákolás.

    Ezek régi komcsik, illetve komcsi gyereke a dr Németh Miklós, . Mindkettő Sztranyák Jóskának a jobb keze(aki a MIT, MIK elnöke, volt KISZ KB tag, , egy hihetetlenül gátlástalan hazug társaság.

    Csinálnak ilyen halmazokat és egymást tüntetgetik ki.

    Ha megkérdezed, hogy a magyarországi szervezetük hány embert képvisel, beszarsz, nekem a múltkor 42 000 embert mondtak…

    Ilyen mocskokból áll az ingatlanszakma, mivel a FIK (fővárosi ingatlankezelő) volt a fedőszerve a 3/3-as csoportnak. Ja, és ezek tüntetik ki a másik mocskokat…

    A MIT elnöksége:
    A szervezet tisztségviselői:
    Elnök: dr. Sztranyák József
    Alelnökök:
    Dr. Bék Ágnes
    Keresztély Dezső
    Mireisz Tibor
    Vitárius Gábor
    Főtitkár: dr. Németh Zoltán László
    Stratégiai főtanácsadó: Osadcow Gergely
    Pénzügyi főtanácsadó: Kovács János

    Borsi László ingatlanszakértő; korábban államtitkár a Gyurcsány-kormány Fészekrakó Programjában Apja: dr. Borsi Emil a rossz emlékű egykori Pártfőiskola igazgatója
    BOrsi a FIK elnöke volt, ami a 3/3-as fedőcége volt, mnden nagymenő ingatlanos itt kezdte pályafutását, privatizáltak

    Mehrli Péter a MAISZ elnöke (pártállami előny, Mehrli: apja az 50-es évek ÁVH-s bírója, ÁVH-s, Mehrli Péter hatalomközeli SZDSZ-es elkötelezettségei)

    Dr. Sztranyák József és a MIT elnök

    (dél-amerikai diplomata gyerekeként ette a diplomata családok keserű kenyerét, KISZKözponti bizottság tag, MSZP elkötelezettség)

    A jó elvtárs Keresztély Dezső és a MIGSZ elnöke

    Dezső:(az átkosban Dezső szülei és Dezső is vezetők voltak, természetesen pártelkötelezettségek nélkül) DEzső a KIncstári Vagyoni igazgatóságnak egyik vezetője
    volt.

    Ennyire komoly a díj.

  26. Démosz szerint:

    Ilyen csajozos pasinak kell is az üzemanyag…:)

Itt lehet hozzászólni !