Profi Magyar Bajnok lett a csepeli versenytáncos pár

Danceexpress.hu

A hétvégén rendezte meg a Magyar Versenytánc Szövetség a 2024. évi Nemzeti Bajnokságot Budapesten, a Hilton Hotel báltermében, ahol Gellai Tamás és Vorobchenko Darya (UKR), a Dance Express Tánc Sport Egyesület vezető párosa, Profi Latin kategóriában Magyar Bajnoki aranyérmet szerzett, ezzel elérve eddig legkiemelkedőbb hazai eredményét.

Ugyanezen a napon amatőr latin kategóriában is remekeltek táncosaink, ahol Bánáti Marcell és Szendrei Csilla kettős a Nemzeti Bajnokság Amatőr Latin kategóriájában felállhatott a dobogó harmadik fokára, ezzel megszerezve a bajnokság bronzérmét. 

Tamást kérdeztük, hogy milyen benyomásai voltak a versenyről:

“Gyönyörű versenyhelyszín, kiváló parketta, s mindez impozáns környezetben, tényleg luxus körülmények között. A verseny sok kiváló párost vonultatott fel, akik mind a Nemzeti Bajnokság dobogós helyezéseiért küzdöttek, és jó volt látni, hogy a versenytánc végre a megfelelő helyére került. Reméljük, hogy sok ilyen magasrangú versenyen táncolhatunk még és hasonlóan jó helyezéseket hozhatunk Csepelnek, akár táncosként, akár edzőként.”

Forrás: danceexpress.hu

 

Itt lehet hozzászólni !