Nyitva a strand! – kedvezmények nyugdíjasoknak, nagycsaládosoknak

Csepel.hu

A Csepeli Strandfürdő május 19-én nyitotta meg kapuit a fürdőzni vágyók előtt. A szokásos tavaszi nagytakarításon kívül az elmúlt hetekben karbantartási munkák is zajlottak: tisztasági festést és térkövezést végeztek, vízkőmentesítették a medencéket, valamint több új információs táblát helyeztek ki. A gyermekmedence burkolatának teljes fugázására is sor került.

Új napvitorlákat helyeztek ki a gyermekmedence és az élményelemek fölé. A fenntartási munkálatok során a gépházban található vízkezelő berendezések modernizálása, korszerűsítése is megtörtént. A locsolórendszer üzemeltetését gazdaságosabbá tették. Ugyanakkor új vendéglátó egységeket alakítottak ki, így több büfé kínálatából választhatnak a vendégek. A strandfürdő a közelmúltban egy új medencelifttel is bővült. A berendezés lehetővé teszi a mozgássérültek számára, hogy könnyedén és biztonságosan jussanak be a medencébe. A stand jelenleg előszezoni árakkal dolgozik, a csúszdák főszezonban, június 17-től működnek majd.

Csepeli lakcímkártyával ezentúl is számos kedvezményt lehet igénybe venni, a csepeli nyugdíjasok pedig hétfőn, kedden és szerdán ingyenesen látogathatják a fürdőt.

A felnőtt belépő hétköznap 3700, hétvégén 4300 forintba kerül, csepeli lakcímkártyával 3300 illetve 3500 forintot kell fizetni. A nyugdíjas és diák belépők árai 2900, illetve 3100 forintba kerülnek, csepeli lakcímkártyával 2700, illetve 3000 forintba. A gyermeknek 3 éves kortól kell jegyet váltani, amely 1300, hétvégén 1500 forintba kerül. Vannak 5 és 10 alkalmas úszó- és strandbérletek, amelyek árairól a Csepeli Strandfürdő közösségi oldalán tájékozódhatnak. www.facebook.com/csepelistrandfurdo

A strand mindennap 9 órától este 7 óráig tart nyitva, az úszóbérlettel rendelkezők reggel 6 órától 8 óráig használhatják a medencét. Pénztár: 9-17.30 óra.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !