10 ezer ingyenes zöldhulladékgyűjtő zsákot ad az önkormányzat a csepelieknek

Csepel.hu

Örömmel tájékoztatok minden csepeli lakost, hogy hamarosan 10 ezer FKF jelzésű zöldhulladékgyűjtő zsák kerül kiosztásra a lakosoknak – írja Borbély Lénárd polgármester a közösségi oldalán. Ennek értelmében:

– A kertes házak 10 ingyenes zsákot igényelhetnek háztartásonként. Lakcímkártya szükséges!

– A társasházak lépcsőházanként ugyancsak 10 ingyenes zsákot igényelhetnek. A gyűjtőzsákokat itt a közös képviselő vagy egy arra meghatalmazott személy veheti fel.

A zsákok felvételére 2023. november 13-a hétfőtől november 17-e péntekig, reggel 8.00 órától 16.00 óráig van lehetőség a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálatán (Katona József utca 62-64.), illetve a csepeli Napközis Táborban (Hollandi út 18.)

Fontos, hogy a zöldhulladék járatszerű begyűjtését idén december 1-ig végzi el az FKF. Eddig az időpontig a lehullott levelet, fa- és bokornyesedéket, gyomot, lenyírt füvet bezsákolva ki lehet helyezni az FKF szállítási útvonala mellé az FKF logójával ellátott kerti zöldhulladék-zsák feliratú, lebomló hulladékgyűjtő zsákban. Egyéb zsákokban kihelyezett zöldhulladékot nem szállítanak el.

Az FKF szállítási útvonala az alábbi linken érhető el:

https://www.fkf.hu/kerti-zoldhulladek-korzetek-xxi-kerulet

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !