Kilenc társasház újul meg Csillagtelepen

Csepel.hu

Folytatjuk Csillagtelep szociális célú városrehabilitációját – jelentette be Borbély Lénárd polgármester a Facebook oldalán. Ennek keretében hamarosan elindul újabb 9 társasház energetikai célú felújítása. A nyílt közbeszerzés befejeződésével és a Kormány támogatásával az ezzel kapcsolatos szerződéseket tegnap délelőtt írta alá a polgármester a beruházást végző partnerekkel.

A beruházás folytatásaként energetikailag megújul a Kossuth Lajos utca 166-172., a Nap u. 10-12., Nap u. 14-16., Merkúr u. 8-10., Merkúr u. 12-14., Merkúr u. 16-18., Merkúr u. 20-22., Szabadság u. 15-17., Szabadság u. 19-21. és a Vénusz u. 13-15.

Jövő héten a munkaterületek átadása megtörténik. A társasházakban lakókkal pedig a közös képviselőkön keresztül felveszik a kapcsolatot, hogy a munkák pontos ütemezéséről tájékoztatást tudjanak adni.

Az elmúlt időszakban sok akadályba ütköztünk. Sokan a program sikeres lezárásán dolgoztunk, azonban voltak és vannak, akik érthetetlen módon, a csepeliek érdekeivel ellentétesen tevékenykednek a háttérben, és ennek most sincs vége. Mi azonban továbbra is a csepeli érdekeket képviseljük és eszerint haladunk tovább.” – írja Borbély Lénárd, aki megköszönte a kormány támogatását és közbenjárását, hogy a városfejlesztési program tovább tud haladni. Csillagtelep városrehabilitációjának keretében összesen 11 társasház és közterületek újultak és újulnak meg. Emellett a lakosság számára, civil és sportegyesületekkel együttműködve rengeteg prevenciós, tudásalapú, sport és szabadidős programot, valamint felnőttképzést szervezett az önkormányzat.

Arra kérem az érintett lakosságot, hogy legyenek segítségünkre és működjenek együtt továbbra is mindenben, mert csak közösen sikerülhet!” – zárja sorait a polgármester.

Csepel.hu

 

7 hozzászólás “Kilenc társasház újul meg Csillagtelepen” bejegyzésre

  1. Gary Ridgway szerint:

    Szinte mind az Önkori által kezelt ház. 😎

  2. Ibolya szerint:

    Nem kellene inkább az éjszakai-hajnali viharkárokkal foglalkozni??
    Ami most sajnos nagyon is aktuális.
    A hatalmas kidőlt fákkal? Pl.a Szent István úton….
    Szerencsétlen emberek azt sem tudták kora délelőtt,hogyan jutnak be Csepel központjába?
    És még majd onnan tovább.

  3. Gary Ridgway szerint:

    Az Önkormányzat EGYETLEN embere nem takarított ma!

  4. robi szerint:

    A Szent István út nagyobb viharoknál évtizedekkel ezelőtt! is járhatatlan volt, sok minden nem történt az ígérgetéseken kívül.

  5. Ibolya szerint:

    Így igaz Robi.
    Pedig anno….pár éve a Főv.Közgyűlés meg is szavazta,hogy pénzt kell elkülöníteni a rengeteg csapadékvíz normális!!! elvezetésére.
    Csak remélni tudom,hogy a hevenyészve kiásott pár nagyobb gödör a földes járdarészben nem a végső megoldás!!!
    De mi van most a Kolonics György sétánnyal ?A FB tele van a vihar okozta károk
    kommentjeivel.

  6. Betke szerint:

    Királyerdő csak a választások előtt érdekes, sajnos sokan be is dőlnek az igérgetéseknek! Lényeg, hogy a Hollandi úton és a Daru dombon minden rendben legyen!

  7. Gary Ridgway szerint:

    Van pénz a NER-nél, nyugi:

Itt lehet hozzászólni !