Így akciózott a csepeli közterület-felügyelet

Csepel.hu

Mint ismeretes, tegnaptól megkezdték a közterületen szabálytalanul várakozó, ott elhelyezett és üzemképtelen gépjárművek elszállítását, ezen kívül tagnap óta a Kossuth Lajos utca 112-120. szám alatti területről a várakozni tilos hatályában jogosulatlanul várakozó gépjárműveket is elviszik.

Most néhány pillanatképet is kapott a csepel.hu szerkesztősége, amelyeken a Tárház utca 48. és a Cirmos sétány 22. előtti címeken történt üzemképtelen járműelszállítások láthatók.

 

Az akció ellenőrzés során azt tapasztalták a közterület-felügyelők, hogy a mai napra elszállításra kijelölt 10 db gépjárműből 3 esetben a sokáig hatósági jelzés nélkül közterületen várakozó gépjárműre visszakerültek a rendszámtáblák, illetve 2 esetben a gépjárműveket a tulajdonosok maguk távolították el a közterületekről.

A Kossuth Lajos utca 112-120. mögötti területen a mai napon a visszatérő ellenőrzések során már nem tapasztalak szabálysértést (várakozási tilalom megsértését).

A közterület-felügyelet vezetősége köszöni a lakosok megértését, együttműködését és a jogkövető magatartásukat!

További képek itt:

Csepel.hu

11 hozzászólás “Így akciózott a csepeli közterület-felügyelet” bejegyzésre

  1. Mónika L. szerint:

    A Csikó sétány 12 előtt is áll egy kék mazda rendszám és tulajdonos nélkül már évek óta, foglalva ezzel a többi rendszeresen használt autó elől a parkoló helyet, kérem vigyél el azt is ha lehet!

  2. Gary Ridgway szerint:

    Makádban a kamu rendszámos kék Volvo, egy A120, egy Opel, … Néhány eltünt. 🙂

  3. PáLoS TReND szerint:

    A lényegről azért NE feledkezzetek el, hisz bármennyire fáj is, ez csak figyelemelterelés!!!
    Zajlik az új világ vakolása.
    A kivitelezés idáig szinte tökéletes.
    Jaj ne!
    Örök tanulság:

  4. Janipapa szerint:

    Akciózhatna már a Közterület Felügyelet a választások után kinfelejtett plakátok ügyében is. !! A választás rég volt a plakátok kint maradtak ! Egy kis segítség Katona József utca és a parkolók nál !

  5. László szerint:

    2022.05.03. 16 óráig kell(ett volna) eltávolítani a plakátokat. Az önkormányzatok a határidő lejárta után maguk is eltávolíthatják a plakátokat, és a költségét kiszámlázhatják. – itt egy remek bevételi forrás.

  6. kismiska szerint:

    Akkor a fidesznek elég sokat kellene fizetnie az önkorminak a Templom utcai több tucatnyi még kint lévő Borbély/Ábel 2019-es választási plakátokért…

  7. László szerint:

    Azok jó ha kint vannak. Nagyapófélék elfelejtik kinek kell hálásnak lenni…🙂

  8. Gary Ridgway szerint:

    A Majorban ma sem jártak.

  9. Gary Ridgway szerint:

    Tegnap sem.

  10. Gary Ridgway szerint:

    Eltüntette a paraszt a szarait, már erre jó volt a felhajtás!

Itt lehet hozzászólni !