Sikeresen tárgyalt a polgármester a csillagtelepi kisposta ügyében – nyitás január 2-től

Csepel.hu

A mai napon sikeresen megállapodott Borbély Lénárd polgármester a Magyar Postával, melynek értelmében 2023. január 2-től újra kinyit a csillagtelepi 4-es számú posta.

A működési költségek felének átvállalásával biztosítja az önkormányzat a postafiók újranyitását, így nagyon sok idős, nyugdíjas és mozgásában korlátozott csepelinek lesz újra lehetősége, hogy a közelben tudják intézni a postai ügyeiket.

A királyerdei 3. számú posta működése a művelődési házban végzett energetikai felújítás miatt továbbra is szünetel, hiszen fizikai akadálya van jelenleg az újranyitásnak. Mindazonáltal a Magyar Postával további tárgyalásokat fog az önkormányzat folytatni annak érdekében, hogy az energetikai korszerűsítés befejeződését követően ismét megnyithasson ez a postafiók is.

A kisposták újranyitásához szükséges anyagi fedezetet a jövő évi költségvetésben minden önkormányzati képviselőnek támogatnia kell ugyanúgy, ahogyan tették ezt a 3-as és 4-es számú postahivatalok működésének biztosításával kapcsolatos novemberi közös döntésünk esetében is – írja Borbély Lénárd az üggyel kapcsolatban a közösségi oldalán.

Csepel.hu

4 hozzászólás “Sikeresen tárgyalt a polgármester a csillagtelepi kisposta ügyében – nyitás január 2-től” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    És ezt a fél működési költséget abból fizetik, amit a kormány visszacsepegtet. Ez simán Borbély fényezése.

  2. László szerint:

    Sanszos, de cserébe megvédenek minket!

  3. kiss jano szerint:

    Egy probléma megoldva. Jöhet a következő …Szuper.

  4. kismiska szerint:

    Tehát a posta látja hogy túlterhelt lett a főposta(de.11-kor is ~50-en állnak sorba)de még 50%-ra lehúzza az önkormányzatot is ?Ügyes.
    Ez a költségmegosztás csak a fűtési szezonra vonatkozik vagy örökre?

Itt lehet hozzászólni !