Július 1-jén lesz a Semmelweis-nap, emiatt leáll az egészségügy nagy része, és akkor lesz a köztisztviselők napja is

Csepel.hu
Zárva lesz a csepeli önkormányzat is.
A legtöbb településen a 0-24 órában nyitva lévő, az ünnepnapokon is üzemelő, valamint az ügyeletes vagy készenlétet tartó gyógyszertárak lesznek nyitva a Semmelweis-napon, július 1-jén. Az egészségügyi dolgozók napján a védőnői tanácsadás is szünetel, nem nyitnak ki a rendelőintézetek, nem rendelnek a háziorvosok, a házi gyermekorvosok, a fogorvosok – írja a Pénzcentrum.

 A nyitva tartó, az ügyeletes és készenlétet tartó patikák címe, telefonszáma településre vagy akár megyére keresve az OGYÉI honlapján található gyógyszertár-adatbázisban elérhető. Az orvosi, fogorvosi ellátás szempontjából július 1-je szintén munkaszüneti nap, így akinek sürgős panasza van, az ügyelethez tud fordulni.
A köztisztviselők napja alkalmából pedig ugyancsak július 1-jén, pénteken bezár a legtöbb hivatal is, így az önkormányzathoz vagy kormányablakba nem lesz érdemes elindulni. Az sürgős ügyeket érdemes csütörtökig elintézni, különben jó eséllyel csak a jövő héten kerülhet rá sor.

2 hozzászólás “Július 1-jén lesz a Semmelweis-nap, emiatt leáll az egészségügy nagy része, és akkor lesz a köztisztviselők napja is” bejegyzésre

 1. PáLoS TReND szerint:

  Már akkor leállt a magyarországi betegellátás, amióta teljesítmény nélkül fixen megkapják az Orbán-kormánytól a 2 milliót ezek a sarlatánok!!!
  Ugyanis azóta Orbániában/Magyarmaton úgy bánnak “munkaidőben” az istápolásra szoruló emberekkel ezek a dögkeselyűk, mintha leprásak lennének!!!
  Nincs mese!!!
  Lehetővé kell tenni és törvénybe foglalni az eddig érinthetetlen orvos és bírómaffia büntethetőségét!!!…- mert máskülönben legálisan kiirtanak bennünket!!!

 2. PáLoS TReND szerint:

  Dr Carrie Madej-t repülőgép szerencsétlenseg érte!!!

  “A Madej-jel közvetlen kapcsolatban álló források szerint néhány nappal a repülőgép-szerencsétlenség előtt lemondott egy sor nyilvános beszédet, azt állítva, hogy az egészségügyi intézmény „teljes erővel” vette célba őt…

  …Dr. Madej megjelent a The Alex Jones Show -ban 2021 májusában és 2020 októberében, hogy figyelmeztessen a globális elit aljas összeesküvésére, hogy a COVID-injekciót használják digitális útlevelük és népességcsökkentési programjuk megvalósítására.”

  https://www.infowars.com/posts/covid-vaccine-whistleblower-who-exposed-globalist-depopulation-agenda-involved-in-plane-crash/

Itt lehet hozzászólni !