Felniken autózott Csepelen

Police.hu

A fővárosi rendőrök elfogtak egy sofőrt, aki a gyanú szerint ittasan több kilométert autózott gumiabroncsok nélküli felniken – írja a Police.hu

A ferencvárosi járőrök 2022. június 5-én 21 óra körül igazoltattak egy autóst, aki a XXI. kerület Weiss Manfréd úton a külső sávban állt. A jármű két bal oldali gumiabroncsa teljes egészében hiányzott; kiderült, hogy az 51 éves sofőr több kilométert tett meg a gumik nélküli felniken autózva. Az esetről a Budapesti Autósok közössége is beszámolt, ahol egy videót is megosztottak a megdöbbentő manőverről. Ott azt írták, hogy az Árpád hídnál kapott defektet a jármű, ami onnan egészen Csepel bevezetőjéig jutott a felniken.

A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív eredményt jelzett, így Á. Józsefet előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki; a felnin való közlekedés miatt külön szabálysértési eljárás indul.

Police.hu

3 hozzászólás “Felniken autózott Csepelen” bejegyzésre

  1. kormánypárti kitiltott 2.0 szerint:

    Olyan kíváncsi lennék, hogy MadMax mit fog kapni?
    150.000,- és hat hónap vitrin?

  2. Hozzászóló szerint:

    A pilóta pártszimpátiájáról lehet tudni valamit?
    😀

  3. László szerint:

    Ha kapcsolat van, következmény nincs….

Itt lehet hozzászólni !