Újabb segítség Beregszásznak

Csepel.hu

Tegnapelőtt bepakoltunk, tegnap pedig elvittük a csepeliek adományát határon túlra, a kárpátaljai Beregszászra. Ez volt a segélyszállítmányunk 2. hulláma – írja Borbély Lénárd polgármester a közösségi oldalán, aki személyesen is részt vett a szállítmány eljuttatásában.

A csepeli önkormányzat ismét több tonna alapélelmiszert és vizet vitt Beregszászra, amire nagy szükség is volt, hiszen a kinti adománykészletek jelentősen kifogytak. Borbély Lénárd megnézte azt a Bethlen Gábor magyar iskolát, ahol több más helyszín mellett menekültszállót alakítottak ki a városban. Az iskola igazgatónője és kollégái páratlan helytállást tanúsítanak, óvják és ellátják az oda érkező gyerekeket, anyukákat, időseket. A férfiakat eközben pedig folyamatosan besorozza az ukrán állam és elviszik őket a háborúba – írja.

A polgármester tolmácsolta Babják Zoltán, beregszászi polgármester köszönetét és háláját a csepeliek felé. „Beregszász Budapest testvérvárosa, és pontosan tudják, hogy ránk, csepeliekre, továbbra is számíthatnak” – tette hozzá Borbély Lénárd, aki arra kér mindenkit, hogy az adománygyűjtést folytassuk és továbbra is segítsünk. Egyúttal megköszönte a magánszemélyek, civil szervezetek és a cégek önzetlen segítségét és felajánlásait.

Csepel.hu

2 hozzászólás “Újabb segítség Beregszásznak” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Ha már a csepeli polgármester is raklapot rakodik politikus létére, komoly munkaerőhiány lehet.

  2. PáLoS TReND szerint:

    VILÁGSZERTE ZAJLIK a “KLAUSZ SVÁBOK” SZÍVDERÍTŐ AGÓNIÁJA!!!
    Nem lesz világháború! Tisztogatás folyik.
    A nagykutyáknak már csak a CGI-je ijesztgeti azokat, akik még hisznek a médiában.
    A valódiak már lakat alatt.
    https://www.rumormillnews.com/cgi-bin…ead=200501

Itt lehet hozzászólni !