Rajzok, festmények, plasztikák gyermekkézből

Csepel.hu

Lovagok és várkisasszonyok tematikájú gyermekalkotások láthatók az Égigérő – Ég Ígérő Gyermekgalériában május 18-tól. A Nagy Imre Általános Iskola és a Csepeli Fasang Árpád AMI Szín-Pad-Kép Tagintézménye közös kiállításán a gyermekgaléria által meghirdetett képzőművészeti pályázatra beérkezett legszebb alkotások tekinthetők meg.

A tárlatmegnyitón Fodor Annamária intézményvezető és Körömi Gábor tagintézmény-vezető köszöntötték az érdeklődőket.

A gyerekek kis műsorszámmal lepték meg a közönséget. Bajczik Csongor Sándor és Szőke Gergely gitárjátékot adtak elő. A Csepeli Csemeték csoport tagjai „A Kobold és a 3.a” című színjátékot játszották el Szabó Zsófia vezetésével.

A „Lovagok és várkisasszonyok” pályázati felhívásra országosan 23 iskolából összesen 350 mű érkezett, amelyet szakmai zsűri értékelt. 3-tól 18 éves korig lehetett pályázni eredeti alkotásokkal, bármilyen technika felhasználásával, méretbeli megkötés nélkül. A pályamunkák során a kis alkotók rajzokat, festményeket és plasztikákat is készítettek.

A gyermekgaléria kiállításain hagyomány, hogy szinte valamennyi munkát kiállítják és az alkotókat oklevélben részesítik. A pályázók varázsceruzát is kaptak ajándékba. Az okleveleket Fodor Annamária, Kállai Ibolya és Szerémi Lotti adták át.

Az alkotások közel fél évig színesítik az intézmény gyermekgalériáját.

Csepel.hu

 

 

2 hozzászólás “Rajzok, festmények, plasztikák gyermekkézből” bejegyzésre

  1. Előd Erika szerint:

    Szívesen megnézném. Pontosan hol lehet megtekinteni a kiállítást? Pontos címet és megközelítést ha megírnák, köszönettel venném.

  2. kormánypárti kitiltott szerint:

    “Égigérő – Ég Ígérő Gyermekgalériában május 18-tól.”
    55 éve itt élek, de szellentésem sincs, hogy ez hol van? 😁
    – Google
    – a honlapon 2017-ben megállt az óra
    – a Facebook-on pedig nepáli “zászló” alatt van egy találat! 😁👏👍😛
    – minden infó megvan: https://ne-np.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3295080224053491&id=1376338725927660

Itt lehet hozzászólni !