Jókedv és tánc az idei első nyugdíjas hajókiránduláson

Csepel.hu

Igazi nyárias idő, dunai panoráma, zene, tánc, mulatság, vagyis minden adott volt az idei első nyugdíjas hajókirándulás sikeréhez. A kerület egyik legnépszerűbb programján ezúttal is közel 300 nyugdíjast láttak vendégül. A kiránduláson részt vett Borbély Lénárd polgármester és Pákozdi József alpolgármester is.

A Zsófia főhercegné városnéző hajó 10 órakor indult a Boráros térről. Borbély Lénárd polgármester a vendégeket köszöntve elmondta: a csepeli önkormányzat 2014-ben, az Idősek Világnapján szervezte az első sétahajózást. Bár a pandémia miatt tavaly csak egyszer került sor a programra, ez már lassan a 40. hajókirándulás. Ugyanakkor hangsúlyozta: az önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a szépkorúakra, így a hajókirándulás is egy olyan esemény, ahol megbecsülésüket, tiszteletüket fejezhetik ki az idősek iránt.

Táncos mulatság a fedélzeten

A hajó a már jól megszokott útvonalon haladt, a város legszebb pontjait érintve. A fedélzetről nagyszerű kilátás nyílt a Gellért-hegyre, a Parlamentre, a budai várra, a Várkert Bazár felújított épületére, és a Margit-szigetre is. A jó hangulatról élő zene gondoskodott. Az örökzöld slágerek sokakat a táncparkettre csaltak. Sokan az emeleti nyitott fedélzeten élvezték a nyárias időt, a kivételes panorámát, beszélgettek.

A mintegy három órás programot az önkormányzat támogatásával a Csepeli Városkép Kft. munkatársai szervezték.

Az eseményről készült rengeteg fotó itt.

Csepel.hu

 

6 hozzászólás “Jókedv és tánc az idei első nyugdíjas hajókiránduláson” bejegyzésre

  1. kormánypárti kitiltott szerint:

    Egyszer úgy szívesen olvasnék valamit – mindegy mit – arról, hogy a már gyerekeket felnevelt 40+ utáni, de még nem nyugger ADÓFIZETŐK is kaptak valamit.
    Csak egyszer.
    Bilibe lőg a kezem, ezzel tisztában voltam, mikor nekiálltam leírni. 😛

  2. Betke szerint:

    Ígért a választások előtt valamiféle kedvezmény bevezetését a mindenből kimaradó 25 év feletti korosztálynak is a volt és jelenlegi miniszterelnökünk. Várjuk!

  3. kormánypárti kitiltott szerint:

    Kedves Betke!
    Én ajánlom, hogy addig Te se állj féllábon! 🙂

  4. pl szerint:

    Irígylem ezt a kirándulást, soha nem futok bele a meghirdetésébe, pedig milyen jókat lehetne ott diskurálni… 🙂

  5. kormánypárti kitiltott szerint:

    pl! Nem vagy “kiválasztott”! 😎
    Nagyapó ott lehetett? Ingyé’? 😛

  6. László szerint:

    Ha termékbemutató is volt, biztos ott volt 😛

Itt lehet hozzászólni !