Adományok a rászorulóknak a Segítség Köve Alapítványtól

Csepel.hu
A Segítség Köve Alapítvány az ukrajnai háború kitörése óta a hatodik segélyszállítmányát juttatta el Ukrajnába. Alább olvashatják az ezzel kapcsolatos közleményüket.
 
„Szomorúan halljuk és látjuk a híradásokból a háború borzalmait, a meg nem szűnő menekültek áradatát, és senki nem tudja megmondani mi történik holnap, holnapután!? Sok száz család annak reményében, hogy talán visszaköltözhetnek otthonaikba, kárpátaljai településeken próbálják átvészelni ezeket a napokat. A mi dolgunk, hogy irgalmasok legyünk mind azokhoz, akik elszenvedői ezeknek a szörnyű napoknak, ezért nagyon hálásak vagyunk a csepeli lakosság által összegyűjtött adományokért, a Paulus Közösség szállításban nyújtott segítségéért, melyek lehetővé tették, hogy elindulhasson hatodik segélyszállítmányunk.

Munkatársaink, vasárnap érkeztek Beregszászra, Jánosiba, ahol partner szervezetekkel együtt működve, közvetlenül a rászorulókhoz juttattuk el adományainkat. Az egyik helyi óvoda udvarába érkeztek anyukák gyermekeikkel, hogy feltöltsék üres háztartásaikat és gondoskodni tudjanak családjaikról, menekült családokról. Kibeszélhetetlen hálával köszönték a magyar népnek, nekünk, hogy nem feledkezünk meg róluk! Gyógyszerek, kötszerek a háborús zóna kórházaiba kerültek.
 
Látva az óriási szükségeket, március 26-án újabb szállítmányt tervezünk kivinni, melyhez várjuk a csepeli lakosság segítségét!
 
Adományaikat március 25-én 10 órától-18 óráig adhatják le a Hollandi u. 8. 4-es pavilonban.
 
Amire a jelen helyzetben szükségünk van: konzerv, májkrém, bébiétel, liszt, rizs, cukor, olaj, keksz, kakaó, cumisüveg, cumi, kicsi kéz fertőtlenítőszer, fájdalom- és lázcsillapító (felnőtt, gyermek).
 
Szeretettel kérjük, ne hozzanak ruhaneműt!
 
Köszönjük előre is a támogatásaikat!
 
Segítség Köve Alapítvány”

Itt lehet hozzászólni !