Hemzsegnek a karlendítő nácik az ellenzéki összefogásban

Magyar Nemzet

Hetente kerül elő náci karlendítéses videó vagy kép olyan ellenzékiekről, akik Márki-Zay és Gyurcsány kommunista-fasiszta-balliberális koalíciójának meghatározó emberei lettek.

Még Heller Ágnes álma volt a győzelem érdekében a neonácikat is tömörítő Jobbik beolvasztása az ellenzékbe, ahonnan most Szilágyi Ákos nézeteiről kerültek elő elég egyértelmű bizonyítékok.

A neonáci börtöntöltelékekből álló Árja Testvériség (Aryan Army) nevű bűnszervezetet védelmezi egy most előkerült videón Szilágyi György, a Jobbik alelnöke, aki nem mellesleg a Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt vezette közös listán is előkelő helyen szerepel.

Tovább gyűrűzik a baloldali koalícióig jutó Jobbik antiszemita botránya, egy konzervatív  amerikai hetilap szerint ugyanis bizonyíthatóan neonáci nézeteket vall a jobbikos Szilágyi György, aki nem mellesleg a Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt vezette közös listán is előkelő helyen szerepel. A The Jewish Voice című hírportál írta meg, hogy Szilágyi György hosszú beszédet mondott a hírhedt, amerikai neonáci börtöntöltelékekből álló Árja Testvériség (Aryan Army) nevű, számos bűncselekménnyel és gyilkossággal meggyanúsított bűnszervezet védelmében. A The Jewish Voice honlapjára feltöltött videó tanúsága szerint Szilágyi György azzal védte a skinhead frizurát és horogkeresztes tetoválást viselő bűnözők által vezetett csoportot, hogy

9 hozzászólás “Hemzsegnek a karlendítő nácik az ellenzéki összefogásban” bejegyzésre

  1. László szerint:

    A képen egy hemzseg, ő az ellenzéki a körülötte állok Кубатов verőlegényei…

  2. Nagyapó szerint:

    Tényleg igaz, hogy moslékkoalíció!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Gyula szerint:

    Ez a kép valami meccsen készült, gondolom videóból kikockázva? 😁👍
    Lehet akárhol? 🙂

  4. László szerint:

    2013-as videó, amiből egyáltalán nem derűl ki miért követelte akkor a S.W Központ betiltását. Gratulálok….

  5. Gratulálok szerint:

    GYENGE mutatvány ez az írás, amikor ZSOLT fideszes képviselő, terézvárosi alelnök SS ruhába öltözött!

  6. kormánypárti szerint:

    A mutogatós bácsi nem lehet náci, mert ő KG Bélához hasonlóan oroszbarát, ezért ‘Z’ betűvel rövidíti a nevét a magyar ábécé ‘Zs’ betűje helyett. 😀
    Másképp a Zsiga-Kárpátból hogyan lett Z. Kárpát és miért nem Zs. Kárpát? 😉

  7. László szerint:

    KG Béla nem is tagadja hogy oroszbarát. Moszkvában, egykori egyetemén oktat nemzetközi kapcsolatokat, ellenben az egykori Sörös ösztöndíjassal.

  8. Nagyapó szerint:

    Érdekes fogalmazás egy elítélt orosz kémet oroszbarátnak titulálni! Tényleg a Soros ösztöndíjasok hol oktatnak, a CEU-n, vagy a Lomonoszovon?
    Apropó! A kommunista MAZSIHISZ csöndben van? Nekik nem ellenséges, hanem baráti nácik a jobbikosok??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. László szerint:

    Ha Oroszország javára kémkedett milyen barát legyen? Norvég? A gazdájával van gond, róla mindenki tudja hogy milyen. Senki nem áll már vele szóba 😉

Itt lehet hozzászólni !