A kettős gyilkosság áldozataira emlékeztek

Csepel.hu

Tizenhárom évvel ezelőtt, 2009 január 7-én történt az a kettős gyilkosság, amelyben megölték Takács József intézményvezetőt és Papp László tanárt a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában.

Az áldozatokra emlékezett a csepeli temetőben Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila, Morovik Attila és Pákozdi József alpolgármesterek, Kovács Dávid Attila önkormányzati képviselő és Németh Szilárd országgyűlési képviselő.

A gyilkosságot Deme Gábor, az iskola igazgatója és Kun Tamás gondnok követték el. A Fővárosi Ítélőtábla Kun Tamást tényleges életfogytiglani, Deme Gábort 36 évi fegyházbüntetésre ítélte úgy, hogy leghamarabb 2045-ben bocsátható feltételesen szabadlábra. Az ügy harmadrendű vádlottja K. Ildikó, az iskola pénztárosa volt, akit a bíróság vagyon elleni bűncselekmények miatt ítélt el két év felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint kötelezte őt és Deme Gábort, hogy fele-fele arányban térítsék meg az általuk okozott mintegy hat és félmillió forint kárt az iskola alapítványának. Információink szerint K. Ildikó több részletben hiánytalanul megtérítette a rá eső anyagi kárt. Sok évvel ezelőtt elköltözött Csepelről, és a város más részén kezdett új életet.

Csepel.hu

 

2 hozzászólás “A kettős gyilkosság áldozataira emlékeztek” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    A DK, MSZP frakció külön megemlékezést tartott! Ja, nem ez kamu hír!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. László szerint:

    Senki nem említ pártot csak nagyapó…

Itt lehet hozzászólni !