Közös képviselők figyelem! Közterület-használati hozzájárulás kell a hulladékgyűjtők kirakásához

Csepel.hu

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testületének a közterületek rendjéről és használatáról szóló új, 2021 decemberében elfogadott 18/2021. (XII. 22.) számú önkormányzati rendelete értelmében 2022. január 1-től a lakótelepeken a hulladékgyűjtők – közszolgáltató általi szemételvitelhez szükséges időtartamot meghaladó – tartós jellegű közterületi kihelyezéséhez a csepeli önkormányzattól közterület-használati hozzájárulás beszerzése szükséges.

A hozzájárulás kérelmezésével kapcsolatban a közös képviselők a Polgármesteri Hivatal Városrendezési Irodájához fordulhatnak a kozterulethasznalat@budapest21.hu emailcímen vagy az (1) 427-6100-as telefonszámon.

Csepel.hu

2 hozzászólás “Közös képviselők figyelem! Közterület-használati hozzájárulás kell a hulladékgyűjtők kirakásához” bejegyzésre

  1. Gratulálok szerint:

    A panelházaknál eredetileg terveztek tárolóhelyet a kerekes nagyméretű hulladékgyűjtőknek, a négyemeletes, úszótelekre épült társasházaknál nem! (Bajcsy-Zs. lakótelep) Most komolyan gondoljátok, hogy fizetni kell a múltbeli mulasztásért a lakóknak? Ezen el kellene gondolkodni!

  2. Gyula szerint:

    Éhesek vagytok, mondom én. Legközelebb megköszönik nektek, csak így tovább! 👏👍😜

Itt lehet hozzászólni !