November elsejétől újra kötelező a maszkviselés a tömegközlekedésben

Csepel.hu

Gulyás Gergely a Kormányinfón bejelentette, az előrejelzések sokfélék a járvánnyal kapcsolatban, de a negyedik hullámban a fertőzöttek száma ugrásszerűen nőni fog, a kórházban kezeltek száma kisebb mértékben, de szintén emelkedni fog, a helyzet intézkedéseket indokol.

A következő döntések születtek:

-A munkaadók szervezeteinek javaslatára a cégek és a vállalkozások jogot kapnak arra, hogy a munkavégzés feltételeként előírják a védőoltást az alkalmazottak számára, ha ezt szükségesnek látják.

-A közösségi közlekedési eszközökön november elsejétől kötelező a maszkviselés.

-Az egészségügyi intézményekben látogatási tilalmat vezetnek be. A szociális intézményekben az intézményvezetők dönthetnek erről.

Gulyás Gergely ezután az oltások fontosságát hangsúlyozta, és remélik, hogy a negyedik hullám ezekkel az intézkedésekkel és a vakcinákkal megfékezhető. Az állami szerveknél széles körben elő fogják írni az oltási kötelezettséget, az önkormányzatoknál a polgármesterek lesznek jogosultak dönteni erről.

Csepel.hu

55 hozzászólás “November elsejétől újra kötelező a maszkviselés a tömegközlekedésben” bejegyzésre

  1. Werthan szerint:

    Jegyezzük meg ezt a napot: 2021. október 28.
    Ekkor vesztette el a Fidesz a jövő évi választást a kötelező oltás előírásával.

    Csürhetjük-csavarhatjuk ez az és BUKNI fognak!

    Kár, pedig a családtámogatásuk jó volt..

  2. László szerint:

    ”Kósa Lajos: A mostani védekezés szintje bőségesen elegendő…” 2021.10.27. 17:56

  3. Gyula szerint:

    Kevés, zárt térben mi van?
    Lesz még baj, én szóltam, de akkor biztos a bukfenc.

  4. Lososnc Tamara szerint:

    Addig, amíg a kormány nem vállalja a felelősséget a vakcináért, nem oltakozunk. A végsőkig ktartunk!!!

  5. Bodó Lajos szerint:

    Tamara, csak jelzem, hogy a vakcina beadása előtt alá kell írni, hogy saját felelősségre adatja be az ember. Vagyis, senki sem fog jóvátenni semmit, ha már beléd nyomták a vakcinát. Vagyis arra köteleznek, hogy saját felelősségre adass be egy oltást, amiről igen rossz híreket hallani. A kísérletekbe belepusztultak a patkányok, de az emberekkel mi lesz? Ez egy nagyon aljas eljárás!

  6. Gyula szerint:

    Ne oltakozz, halj bele wazze, felnőtt vagy és idióta. Oltasd be magad Szingapúrban, ott vállalja a kormány. Ad pénzt, ha gáz van. 😜

  7. Gyula szerint:

    Na, megjött Lajos, a másik Bill Gates, nanochup, 5G baromarc. 😁😂🤣😜👏👍
    Nem a kormány (nem csípem őket) gyártja az oltóanyagot, mire vállaljon garanciát?

  8. Bodó Lajos szerint:

    Nem a kormány gyártja a vakcinát, de a kormány teszi kötelezővé, úgyhogy ezért a döntésért vigye el ő a balhét. Vagyis, ne velünk írassák alá, hogy saját felelősségre. Amúgy meg a nürnbergi kódexről hallottatok már? Jogszabályban foglalva: a saját testünkkel kapcsolatban csak mi magunk dönthetünk. Nem tehetnek kötelezővé egy olyan injekciót, aminek a mellékhatásairól nem adnak teljes felvilágosítást. Orosz lurettet játszatnak velünk és közben a nevető harmadik tömi a zsebét pénzzel, mert a vakcinagyárak máris milliárdokat kaszálnak. Vagy nem? Nézd meg a tőzsdén a papírjaikat. Egyszerűen elment a józan esze az emberiségnek. Valamiben persze meg kell halni, és háborúk esetén még fokozottabban. Csakhogy ez nem lesz ennyire egyszerű. Tüntetések, lázadások zajlanak sokfelé a világban. Csak itthon kevesen olvasnak idegen nyelvű híreket. Ennek a mai döntésnek kiszámíthatatlan következményei lehetnek.

  9. Hozzászóló szerint:

    Szokásos konteós baromság, hogy saját felelősségére kell az állampolgárnak beadatnia a vakcinát. Senkivel nem íratnak ilyen papírt alá.
    Nem is szerepel ilyen mondat egyáltalán az adatlapon.

  10. Horváth János szerint:

    A kormány azért tehető felelőssé, mert nem megfelelő vagy elvárható gondossággal járt el a vakcinák beszerzésénél. Az, hogy ennek mi van a hátterében egy külön vizsgálat tárgya. Az oltás megtagadása nem csak arról szól, hogy te rendelkezel a testeddel, hanem arról is, hogy szándékosan veszélyezteted mások egészségét. Amíg közösségben élsz, tekintettel kell lenned a többiekre is!

  11. Bodó Lajos szerint:

    A beadás előtti saját felelősségű aláírásról majd mindenki meggyőződik. Ha megszüntetik, az sem lepne meg. A nürnbergi kódexet pedig még nem írták felül. Még hatályban van. A közösségben élni pedig nem azt jelenti, hogy kollektíve menjünk a vágóhídra.

  12. Bodó Lajos szerint:

    Természetesen most indulok a henteshez, reggelit venni, úgyhogy nem csoda, ha elírtam…Szép és munkás napot mindenkinek!

  13. gabesz szerint:

    Ki tudná kölcsönadni Orwell: 1984 című könyvét? Kötelező olvasmány a gyereknek és azt mondták a libriben, hogy szétkapkodták az új kiadást. Viszik, mint a cukrot. Talán egy belvárosi libriben még van esély.

  14. Zsivány szerint:

    Horváth! Egyrészt nem teheted meg, hogy nem mész közösségbe, mert akkor ellehetetlenülsz, ezért ez nem egy valós alternatíva. Másrészt ha a presszióval rád erőltetett védőoltástól fordulsz fel vagy “csak” maradandó károsodást szenvedsz el, senki nem hibás, nincs felelős és nincs következmény (pl. kárenyhítés, biztosítási térítés, bocsánatkérés). Azt mondják, hogy így jártál és kész, ezzel az ügy le van zárva! Remélem te is elismered, hogy voltak akik a covid elleni oltás beadása következtében haláloztak el, tehát létezik valamekkora kockázat az új generációs készítményeknél. A hosszútávú mellékhatásokról pedig keveset tudni (pl. mikrovérrögképződésből adódó következmények). Én több embert is ismerek, akik az oltakozást követően napokig rosszul érezték magukat, volt aki 3 napig totál platty volt: nem tudott dolgozni, gépkocsit vezetni. A kínai vakcina kompromisszumos megoldást jelent, mert kipróbált, hagyományos technológiával készül, nincsenek nagyon kellemetlen mellékhatásai és ez ad a legkevésbé okot aggodalomra hosszútávon.

  15. Hozzászóló szerint:

    Lali, ha téged beoltottak és a ravasz szemeddel láttad, ráadásul alá is írtad, hogy mindezt saját felelősségedre teszed, akkor rossz hírem van: azon emberek kis csoportjába tartozol, akikbe chipet raktak és távvezérelhető biorobottá vált. Minden igaz, amit minderről idegen nyelven olvastál. A Sparban is csak azt a márkájú kávét emelheted le a polcról, amelyet Bill Gates részvényesként jegyez. Egy két lábon járó, csepeli 5G szolgáltató lettél.
    Hál, Istennek én nem így jártam. Én nem írtam alá ilyen papírt, kizárólag a lehetséges allergiáimról kellett nyilatkoznom, apróbetűs rész pedig nem volt. Saját felelősségemről pedig jog szerint sem nyilatkozhattam, hiszen nem én gyártottam a vakcinát, az ezzel kapcsolatos felelősség így a gyártóé és az azt bevizsgáltató kormányzaté.

  16. Horváth János szerint:

    gabesz!
    Libri online rendelés, a szállítást kérheted a legközelebbi boltba, szállítási idő 1-3 nap, kb. 3800 ft.

  17. Horváth János szerint:

    Zsivány!
    Megteheted, ha vállalod a következményeket. A presszió a történetnek csak az egyik szegmense, a valódi probléma az volt, hogy nem volt választási lehetőség. Engem is beoltottak kínaival, miközben maga a gyártó nem ajánlotta 60 év fölött. És igen, minden gyógyszernek van mellékhatása, ezt hívatott feltárni a kísérleti időszak, és az itt nyert tapasztalatokat kell a gyógyszer leírásában közzétenni. Lehet új vagy régi generációs egy vakcina, ha nincs leírása, akkor orosz rulett.

  18. gabesz szerint:

    Köszönöm. A könyvet eddig nem találták, de megpróbálom ezt a rendelési opciót. Amúgy a gyereknek kötelező olvasmány. Legalább lenne elég példány belőle az iskolában, de nincsen, ott is olvassák sokan. Népszerű könyv, azt mondják van olyan jó, mint a Fahrenheit 451 című film. Azt kötelező volt megnézni a gyereknek, a magyartanár adta föl.Arról szól, hogy tilos olvasni, mert nem szabad gondolkodni. Mindenkit ellenőriznek és aki titokban olvas, azt elviszik büntetőlágerbe és átnevelőbe.A gyerek azt mondja,aki olvasta eddig ezt a könyvet az osztálytársak közül, egészen megváltozott. Azóta csak erről beszélnek folyton, hogy miket csináltak az emberekkel.

  19. gabesz szerint:

    Zsiványnak igazat adok! Olyan még nem volt, hogy a vakcinát kísérleti stádiumban adják be, élesben megy a mellékhatások feltárása, a patkányok belepusztultak, de lássuk, miként van ez az embereknél. Mondjuk százból hány rokkan bele, vagy hal meg…És a végén ki lesz, aki összegez? És mit fognak írni erről a történelemkönyvek jó pár év elmúltával? Ha lesz még világ.

  20. kormánypárti szerint:

    Az a helyzet, hogy az új lambda változat számos olyan mutációt hordoz, amelyek az alfa, béta, gamma és delta variánsában is megtalálhatók, és amelyek megkönnyítik, hogy a vírus gyorsan bejuthasson a célsejtekbe. 44-59 mutációnyi távolságra van a Vuhanban észlelt, eredeti SARS-CoV-2 vírustól, fokozott fertőzőképesség valamint az új generációs, csak a tüskefehérjére koncentráló védőoltásokkal szembeni rezisztencia jellemzi. Ugyanakkor a teljes inaktivált vírust tartalmazó kínai vakcinát nem tudja megkerülni. Emiatt harmadik oltásként a Sinopharmot érdemes választani, nincs jobb.

  21. László szerint:

    Mikortól kell 4. oltás? Egy oltásról volt szó aztán itt a kánaán anno mondta felcsútok géniusza.

  22. gabesz szerint:

    A görög ábécé végéig megyünk?

  23. PáLoS TReND szerint:

    COVID TALMUDIZMUS & ROTHSCHILD TERROR, vagyis OLTÁS MINDHALÁLIG!!!
    AZ ELME=ÁLMA=ELEMI ÉRDEKÜK!!!…- VILÁGURALMUK FENNTARTÁSÁHOZ!!!
    FELMERÜLÉS és KIBUKKANÁS a SÁTÁNI (T)ÖRVÉNYEKBŐL!!!
    Őseink hite szerint a TOTEM=TETEM oszlopok emelése pont erről a kötelességünkről szól a LELKI BÉKE MEGTEREMTÉSÉÉRT; – mivel a TETTekre/TETTeinkre csakis a TET(T)EMre hívás az egyedüli válasz ADÁS…- ami a 6-ás ellen6-ás isteni törvénye szerint örökkön örökké teszi jár6óvá az ún. energia-mezsgyét világaink között!!!
    Karikó Katalin életrajzában (by Wiki) ez garantáltan kamu, vagy nagyon árulkodó:

    “1973–1978 között a Szegedi Tudományegyetem biológia szakos hallgatója volt, és 1978–1982 között a Szegedi Biológiai Kutatóközpontban folytatta PhD-képzését,[26] és 1983-ban avatták doktorrá. ”

    Egyszerűen azért, mert a fokozati rendszer nem így nézett ki.
    1978-1982 ben nem volt PhD képzés Magyarországon.
    Ha ’78-ban államvizsgázott, és bent maradt az egyetemen, akkor ’81-82 körül védhette meg az egyetemi doktoriját.
    Ha ’85-ben azért rúgták volna ki, mert a papa ’56-ban exponálta magát, akkor a ’78-ban no, pláne nem maradhatott volna bent az egyetemen. Akkor sem, ha az egész KISZ-szervezettel közös üléseket tart. Ugyanakkor külsősként nehezített volt mindig a pálya. Viszont külsősként nem lehetett az egyetem doktori programjában sem (az valóban 3 éves volt még ’84-ben is, de külsősöknek szigorúan tiltott terület volt).

    Szóval,
    ’78 bent nekiáll, és megalkotja az egyetemi doktorit. Az reális, hogy ezt megvédhette ’83-ban, ha mindenkivel és a másikkal is biztosította a szerencséjét, és akkor a következő szemeszterben avathatták. Dr. univ. címmel és nem az akkor nem is létező ph.d.-val.
    Akkortájt ezt követte a kandidatúra az egyetemen kívülieknek, ami nagyjából megfelel a mai doktori iskoláknak. kb. 3 év és a régi kandidátusaikat lehetett a ’90-es években átminősíttetni phd-vá ’96. dec 31-ig, ha jól rémlik. Ergo, azt nagyjából 1985 körül védhette (volna) meg, mint akadémiai fokozatot. Ám akkor ugyebár éppen kirúgták, és nem kandidátussá avatták az írott malaszt szerint.

    Ha tehát a normál eljárásrendben lett doktor, majd kandidátus, akkor a dátumok nem jönnek össze.
    Ha külsősként részt vett a gyorsított eljárást biztosító egyetemi doktori ösztöndíjprogramban, akkor a dátumok összejöhetnek, de akkor egy puszta aláírás egy rég elfeledett kartonon ehhez akkor is kevés lehetett, ha mellette a fél párttitkárságnak és az egyetem doktori tanácsának biztosította a jó közérzetet.

    Nem a szépsége, a szellemi kvalitásai, a neve és az eredményei miatt, hanem mert akkor így állt fel a rendszer. Többek között úgyis állt a rendszer, hogy csak az ment családostól nyugat-külföldre ilyen kutatói előélettel, akinek megengedték. Nem úgy volt, hogy ma eszembe jut, holnap Dániában, USA-ban, stb. kutatok és viszem a családot.
    Mert egyszerűen még turistaútlevelet sem mindenki kapott abba az irányba…

  24. gabesz szerint:

    Megvan a könyv, köszönöm szépen, a libri futárszolgálata megküldte. Elkezdtük olvasni. Az első három oldal után kezdtünk ráhangolódni.1984 a címe, most 2021-et írunk. Lehet, hogy Orwell elszámolta magát. Mindenesetre ekkora eltérés a történelem tengerén nem tényező.Mellesleg, amikor a gyerek Az ember tragédiáját olvasta és odaért a Falanszter-színhez,elgondolkodtató volt, amit kérdezett: ilyen lesz a jövő? Pedig a mi Madáchunk 1823-ban született és 1864-ben hunyt el. Miért nem becsüljük és olvassuk többet a Magyar Géniuszt?

  25. pl szerint:

    1984 (Nineteen Eighty-Four) 1984-ben 🙂 “megfilmesült”
    Rendező Michael Radford
    Producer Simon Perry
    Alapmű 1984
    Műfaj
    disztópikus film politikai thriller politikai dráma független film
    sci-fi film
    dráma
    regény alapján készült film
    Letölthető, v megnézhető a neten, mert már régi…

  26. László szerint:

    Meg is volt ez zenésülve, Bonanza Banzai – 1984 c.száma kb.1990-ben írták. Azóta Kovács Ákos is a NER szekerét tolja.

  27. csepelikerdezo szerint:

    Nahát, Gergely covid-os….
    A védőoltások működnek :mrgreen:

  28. László szerint:

    Én egyedül őt sajnálom. Mit kell neki hazudnia egy-egy kormányinfón hogy kimossa ezeket. Jobbulást Gergelynek!

  29. gabesz szerint:

    Én sem értek semmit! Ha három oltás után is elkaphatja az ember, akkor miért kell kötelezni a vakcinát? Hiszen valószínűleg természetes immunrendszerünk jobban vizsgázna, mint három vakcina! Itt akkora homály van, hogy a Holdról is látszik!!!

  30. Bodó Lajos szerint:

    A társadalmat is mérgezi folyamatosan, mióta jelen van. Az emberek hovatovább már úgy tekintenek egymásra, mint lehetséges vírusgazdára. A minap a buszon eltüsszentette magát egy fiatalasszony, menekültek a környezetéből, mintha leprás lenne. Ezt a fajta megbetegedést nehezebb lesz túlélni, mint a koronavírust.Az egész országnak kellene egyként a vezetők elé állni: nem kell megvédeni bennünket. Majd mi megvédjük magunkat a természetes immunrendszerünkkel. Hiszen most már azt is rebesgetik, hogy arról sem szivároghat ki semmi infó, hogy a jelenlegi covid kórházakban ápoltak között hányan vannak a beoltottak. Na vajon miért nem tudhatjuk? Van egy tippem: az oltás legyöngítette az immunrendszerét sok embernek és most az őszi influenza szezonban sorra betegszenek meg.

  31. Gyula szerint:

    Ma, a világon Magyarországon a legmagasabb a fertőzi ráta.
    Ez is egy eredmény…

  32. László szerint:

    Románia a 80.helyen volt ezen a listán. Columbiát beelőztük.

  33. kormánypárti szerint:

    Na és nemzetközi adatok miért nincsenek a kórházban ápolt oltottak arányáról valamint vakcinatípus szerinti megoszlásáról? Mert kiderülne, hogy a kínai vakcina működik a legjobban? A kínaiak nem alkalmaznak mást, ezért gyűrték le a járványt!
    A Sinopharm vakcina által kiváltott egyik természetes ellenanyag az N (nukleokapszid) szerkezeti fehérjét roncsolja, ami sokkal kevésbé mutálódik az S (tüske) fehérjénél. Az N fehérjének védőburok szerepe van, a vírus genetikai kódját tartalmazó igen sérülékeny RNS spirált öleli körbe és pajzsként óvja a külső hatásoktól.

  34. Nagyapó szerint:

    Az EU országaiban csak Szlovákiában és Magyarországon volt az ellenzék oltásellenes. Itt az eredmény mindkét országban. Fordítva sült el a DK biztatása “Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor [Orbánnak] kell viselnie a politikai következményeket.”(Krekó Péter)
    Magyarországon a negyedik hullámban elhunytak NEM VOLTAK BEOLTVA, hittek az ellenzéknek!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  35. László szerint:

    Ez a 4. hullámra való felkészülés el lett baxva. Már nem kellett volna eucharisztiks kongresszus, rengeteg csuhás betegedett meg. Nem kellett volna vadászkiállítás. Egész nyártól korlátozni kellett volna a beutazást, a kiutazást. Nem tartanánk itt. Azt hazudják nincs róla nyílvántartás hogy a kórházba kerülők között mennyi az oltott, hányszor oltott, nyílvánosságot kapna kiderülnének érdekes dolgok. Idővel bebizonyosodik hogy az oltás lóxxszt nem ér. Felébrednek az emberek. Amint elrendelnek 4., 5., 6., oltást, annál kevesebben vállalják be. Mert el lesz rendelve. Nagyapó van bőven oltott a kórházakban. Ne hazudjon!!!

  36. Gyula szerint:

    kormánypárti!
    Olvasgass még egy kicsit utána! 😜

  37. László szerint:

    A békemenetet kifelejtettem buta fejem. Hány ezren jöttek a nagy Romániából mindenféle szűrés nélkül. Amikor már javában tombolt ott a járvány. Egyéni önös érdek miatt. Ki is mondta azt hogy viszlát maszk ?

  38. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Maga egy primitív hazudozó!

  39. Era szerint:

    Nekem màr jónèhány ismerősöm beteg lett az oltástól, önként mentek a vágóhidra.

  40. László szerint:

    Önként is jönnek az MTV dijkiosztásra. Valaki közölhetné a jónéppel hogy rekorderek vagyunk az elhalálozásban vagy teljesen mindegy?

  41. kivégzett tanár szerint:

    Kórházba került Kósa Lajos
    2021. november 08., hétfő 21:11 | HírTV
    https://hirtv.hu/ahirtvhirei/korhazba-kerult-kosa-lajos-2530702

    Az EMMI-ben mikor borít már ki valaki egy bili vírust?

  42. Bodó Lajos szerint:

    A képviselők részére nem rendeltek el kötelező vakcinát, de az országházban nem politikusként dolgozók részére pl. büfés, takarítók stb. igen! Jól értem?!

  43. Nagyapó szerint:

    Bodó Lajos! A képviselők “főnökei” a választók, így mások nem kötelezhetik őket oltásra.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  44. Nagyapó szerint:

    kivégzett tanár! Mint igazi moslékkoalíció tag, másnak csak rosszat kíván! Ellenben aggódhat, mert sajnos az elhalálozottak között a nagy többség, 99%, a be nem oltott. A pártok között a legidősebb tagokkal a DK rendelkezik, így pártjuk létszáma rohamosan csökken.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  45. pl szerint:

    Demens Salabakter Noé!
    “A képviselők “főnökei” a választók, így mások nem kötelezhetik őket oltásra.”
    Tényleg? Na, látod, például ezért sem stimmel Kövér ámokfutása ha mi vagyunk a főnökök!
    Választott képviselő milyen alapon büntet választott képviselőt tízmillióra?! (ill. Kövért nem is választották, listáról gyütt :))

  46. kivégzett tanár szerint:

    Nagyapó, a kivégtett fideszes tanár mindenkinek csak jót kíván. Az EMMI-nek is, már csak saját érdekükben is javukra válna, ha tisztázódna, hogy a beoltottak hány százaléka hogy van a betegágyában. Meg az is, hogy a kirúgott vagy felfüggesztett, egzisztenciáját vesztett tanár mit csinál a kötélen lógva. És a gyerekei. És az iskola nélküle.

    Amúgy ezt a 100% hazugságot honnan merítette:
    “az elhalálozottak között a nagy többség, 99%, a be nem oltott”?
    Az egész magyar sajtó nem tud a nyomára jönni a hivatalos statisztikának, Gulyás Gergely pedig nagyon mást mondott… mielőtt… (örvendek, hogy már jól van).

  47. Nagyapó szerint:

    kivégzett tanár! Amennyiben tényleg tanár, ismeri a reductio ad absurdum kifejezést. A vírus miatt elhalálozottak között 1 % alatti az oltottak száma, míg a 99 % a nem oltottak. Kik azok akik nem oltakoztak? Az ellenzéki propagandát elhívők.
    Az EU országai közül csak a magyar és a szlovák ellenzéki pártok használták propagandára a pandémiát, meg is látszik az eredmény!
    A “mit csinál a kötélen lógva” kifejezésről jut eszembe:
    “Francia vagyok, csak ez kellett,
    Párizs szült (Ponthoise mellett);
    Rőf kötél súgja majd fejemnek,
    Hogy mi a súlya fenekemnek.”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  48. pl szerint:

    Villon példáján okulva ne dagasszátok seggeteket…

  49. kivégzett tanár szerint:

    Hogyne ismerném a reductio ad absurdum kifejezést! Sőt: mivel tanár vagyok, én még a jelentését is ismerem. Azt viszont így sem értem, mit tetszett itt nekem abszurdummá redukálni. Azt, hogy aki vonakodik oltatni, az azért teszi, mert elhitte az ellenzéki propagandát? De hiszen akkor már minimum a tizedegyedik pult alóli oltásért fizetné a kenőpénzt! (Ha tetszik ismerni a reductio ad ridiculum kifejezést…)

    Egyébként azt kérdeztem – amire nem méltóztatott válaszolni -, hogy honnan merült föl az fix 99% és 1% az ön mindentudó elméjében? Volna szíves elárulni a százalékszámítás alapját képező számokat? (Hány covid-halott, ebből hány oltatlan és hány oltott?) Lekötelezné vele a teljes magyar médiát, ha végre föltárná nekik a forrást.

    A ma közölt cáfolhatatlan bizonyító adatok is elég hozzávetőlegesek.
    https://kormany.hu/hirek/cafolhatatlan-tenyekkel-tudjuk-bizonyitani-hogy-az-oltas-eletet-ment
    “A tárcavezető elmondta, hogy 2021. január 22. és június 10. között 3,7 millió embert oltottak be, akiknek az adatait feldolgozták.” […] “Vakcinációval körülbelül 9500 emberi életet lehetett megmenteni ebben az időszakban…”
    Kiszámolná esetleg nekem, hogy ha 1 beoltott tanárral cca. 0,0025 db. emberéletet lehet megmenteni, akkor mekkora is a kötélen himbálódzó 1,00 db. beoltatlan kadáver fenekének a súlya?

    … De nem folytatom, mert még válaszol. Én pedig nem fogok…

  50. Bodó Lajos szerint:

    Mengelei kísérletek. Fenyegetés, állásvesztés, egymás terrorban tartása.

  51. Gyula szerint:

    Az öreget most olvasom, hogy megint HAZUDIK! 😁

  52. Bodó Lajos szerint:

    Már borulnak ki emberek. Már mennek tönkre egyéni sorsok. Már tapintható a feszültség. Polgárháborús hangulat van. A felszínen még látszólag működik az élet, de sem az egészségügy, sem az oktatás nem élő. Félholt emberek tartják még fenn, idő kérdése és minden össze fog omlani.

  53. gabesz szerint:

    Nos, a nép részére fenntartott intézmények esetében valóban ez a helyzet. De! Vannak magániskolák és vannak magánkórházak. Az a vékony elitréteg majd virul. Mi meg szépen, mint a rabszolgák tengődünk, amíg bírjuk. Mert itt nem lesz lázadás. Itt szépen és engedelmesen tönkremegyünk.

  54. gabesz szerint:

    Ma az alkotmánybíróság előtt tüntetés. Nem jár a csepeli hév? Annál inkább megyünk!!!

  55. gabesz szerint:

    Tavasszal nagytakarítás lesz!!!

Itt lehet hozzászólni !