Koronavírus: érdemes kérni az oltást

Csepel.hu

A koronavírus delta variánsa miatt itthon is emelkedik a fertőzöttek száma. A járvány negyedik hullámában a legerősebb védelmet az oltás jelenti. Aki még nem kapott vakcinát, érdemes regisztrálnia, illetve a harmadik oltásra is mihamarabb jelentkeznie.

A kerületben folyamatosan zajlanak az oltások. Jelenleg egy oltópont működik a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálatnál (TIESZ), mely két műszakban várja a pácienseket, péntekenként csak délelőtt. „A legtöbben harmadik körös oltásokra érkeznek, de első és második oltásra is jelentkeznek még. Átlagosan heti hatszáz páciens kapja meg a koronavírus elleni vakcinát. Regisztrálni továbbra is kell, ám ha valaki nem tud online bejelentkezni, de személyesen felkeresi a szakrendelőt, segítenek neki az időpontfoglalásban ‒ mondta dr. Dobák András főigazgató.

– Tapasztalataink szerint a negyedik hullámban elsősorban azok betegednek meg, akik nem kaptak oltást, bár előfordul az is, hogy valaki két oltás után lesz beteg. Dolgozóink között is előfordult ilyen, de náluk sokkal enyhébb lefolyású a megbetegedés – hangsúlyozta a főigazgató. – A szakrendelések zavartalanul működnek, már személyesen is lehet a betegirányítóban időpontot kérni. Ugyanakkor új orvosok is érkeznek a kerületbe, egy gasztroenterológus és egy iskolaorvos is segíti a gyógyítómunkát” ‒ tette hozzá.

Az egészségügyi dolgozók kötelező oltásával kapcsolatban Dobák András kiemelte: a dolgozók többsége megkapta a koronavírus elleni védőoltást. Néhány nem egészségügyi feladatokat ellátó munkatárs (portás, karbantartó, betegirányító, pénztáros) azonban elutasította a vakcinát, nekik a jogszabály értelmében automatikusan szűnt meg a munkaviszonyuk. A fejlesztésekről kérdezve ugyanakkor elmondta, a közeljövőben folyamatosan bővül a szakrendelő eszközparkja. Hamarosan megkezdődhet az egynapos sebészet építése, és a volt szülőotthon átalakításának tervei is készülnek.

Csepel.hu

23 hozzászólás “Koronavírus: érdemes kérni az oltást” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    ÁLARCBAN TÁMAD a FENEVAD FAJI HIGIÉNIÁJA az ÚJ VILÁGRENDBEN, azaz a COVID KÖD deKÓDja: 666=5G…- a STERILIZÁLÁS NETOVÁBBJA!!!
    250 millió fertőzött és kb. 5 millió halott?! ESZMÉLÉS EZ…ESZMÉLÉSHEZ!!!
    VILÁG-CSALÁS és ŐRÜLT HOLLYWOODOO MINDEN SZINTEN, SZINTE MINDIG!!!
    MIKOR MONDJA KI VÉGRE-VALAHÁRA 1 PROMINENS ROTHSCHILD LAKÁJ, HOGY EZ NEM JÁRVÁNY!!!…- HANEM HIBASZÁZALÉK ALATTI TERMÉSZETES LEMORZSOLÓDÁS?!
    FŐKÉNT ÚGY, HOGY MINDEN SZÍV és ÉRRENDSZERI BETEGSÉGBEN SZENVEDŐT és/vagy ALUL-TELJESÍTŐT
    COVIDOSNAK CÉDULÁZTAK FEL!!!
    …NEM BESZÉLVE ARRÓL, HOGY a TÖBBI ASZTMÁBAN, POSZTRAUMÁS STRESSZBEN, ALKOHOLIZMUSBAN LELEDZŐT is “(T)RENDRE” IDE SOROLTAK/NAK a JÓL FIZETETT HALOTTKÉMEK!!!
    Hogyan kötődnek Soros György szarból kikupáltjai (Orbán Viktor és Márki-Zay Péter?!) és a magyarországi balliberális oldal oligarchája is a koronavírusra hivatkozva az új világrendet hirdető gyilkos Rothschild klánhoz, Henry Kissingerhez és annak táskahordozójához Klaus Schwabhoz, a Világgazdasági Fórum elnökéhez?
    Mi köti össze őket Mark Zuckerberggel vagy éppen a sátáni “oltogató” Bill Gates “vakcina-pápával”?
    Mi is a lényege ennek az új, de annál agresszívabb világ-rumlinak, a Great Resetnek?
    Válaszok a videókban:

  2. Gyula szerint:

    Kicsit kevés az oltás, nézünk, olvasunk külföldi híreket is.

  3. Nagyapó szerint:

    Sajnos igaza van Gyulának. Közel 3 millió az oltatlanok száma. Ezek közül sajnos sok az aki hitt a DK oltásellenes propagandájának. Igaz azt mondta Krekó, hogy ha kellően aláássák az emberek oltási hajlandóságát, annak Orbán Viktor viseli majd a politikai következményeit. Mennél több a halott, annál többet lehet Orbánra kenni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. PáLoS TReND szerint:

    A WHO magyarországi vezérigazgató-helyettese (Jakab=Jákob Zsuzsanna?!) egy budapesti egészségügyi konferencián a szokásos ROTHSCHILD PROPAGANDÁT SZAJKÓZTA: „akkor sem fogjuk tudni megállítani a SARS-CoV-2-es koronavírus terjedését, ha mindenkit beoltunk a Földön, legfeljebb a károkat tudjuk mérsékelni, de ehhez sokkal magasabb globális átoltottság kell!!!”

    A KOMMUNISTA KÍNA és a CION-BOLSEVIK GYŐRI GÁBOR = ORBÁN VIKTOR ERŐLTETETT OLTÁSPROPAGANDÁJÁNAK (NÉPESSÉGSZABÁLYOZÁS és/vagy NÉPIRTÁS?!) FŐ OKA az, HOGY a MAGYARORSZÁGI MINISZTERELNÖK VALÓJÁBAN a MÉLY-ÁLLAM CSICSKÁJA!!!
    A FENEVADNAK és HIÉNÁINAK MEG SEMMI MÁS CÉLJA NINCS, MINT az ISTEN TEREMTETTE EMBER IMMUNRENDSZERÉNEK OLTÁSOKKAL TÖRTÉNŐ “FELÜLÍRÁSA”, HOGY ÚGY IRÁNYÍTHASSÁK ŐKET, MINT a BIRKÁKAT!!!
    BEEEE vagy már oltva, ostoba?!
    https://internetfigyelo.com/7-milliard-emberbol-6-milliardot-akarnak-elpusztitani-vedooltasokkal-2/
    https://www.youtube.com/watch?v=GPk3MHxccvk
    https://www.youtube.com/watch?v=cSDXCi6VmCM
    https://www.youtube.com/watch?v=QULRshHjoWA

  5. Gyula szerint:

    Fater!
    Cavinton!
    A nem engedélyezett és utólag, mint kiderült gyenge kínai cucc ellen hapciztak, de keverd a szart és hazudozz, tipikus mongolFidióta. 😁👏👍
    Tehát a lakosság 1/3 nem hisz nektek, ha már így számoljuk? Amúgy Neked is leírom, hogy vezető orvosi lapok 6 hónapra teszik a hatásosságot. Holnap meg jönnek Európa legfertőzöttebb románjai. Ügyes gyerekek vagytok ti. 👏👍

  6. apostolos szerint:

    Vegyétek fel a 3. majd a tizedik oltást is, hadd hulljon a férgese!

  7. apostolos szerint:

    Vegyétek fel a 3. majd a tizedik oltást is, erre van szüksége a Kapu Vilinek.

  8. Csepke szerint:

    Három életerős főfideszes ismerősöm rns oltást kapott. Ők már leszavaztak november elsejére.

  9. Gyula szerint:

    Az valami új oltás az “RNS”? 😜

  10. Csepke szerint:

    Igen, mert kiirtja a fideszes disznókat😀

  11. Hozzászóló szerint:

    Ilyen az igazi balliberális szavazó lélektükre Csepke, vagy valami ilyesmi, mert lelked az nincsen. Örömködsz a honfitársaid halálán, hiszen magad is megtestesült gonosz vagy. Ezért is mondta valamelyik pártvezetőtök, hogy összefognátok magával az ördöggel is, tudja hogy sok a táborotokban a hozzád hasonló.

  12. Csepke szerint:

    Kedves Hozzászoló a fidesznek nincs létjogosultsága semmilyen szinten. Az oltas gondoskodik, hogy egyre kevesebb birka legyen.

  13. Gyula szerint:

    Hozzászóló!
    Olvasgass utána a nemzetközi hírekben és orvosi szaklapokban, hogy mi a helyzet az oltással, oltásokkal! Utána gondolkozz el, hogy amit tegnap műveltek az jó volt, vagy rossz? Mindemellett tartom, hogy a kormány felelőssége még mindig a járványkezelés! De látható, hogy konkrétan nincs kezelve.

  14. Hozzászóló szerint:

    Gyula, beszélhetünk a tegnap művelt ellenzéki rendezvényről, de ez csupán terelés. Egyértelműen írtam a mások halálán való örömködés aljas mivoltáról. Ha már orvosi szaklapokat olvasgatsz, az oltás leírása után nézz utána az empátia jelentésének is.

  15. csepeli kerdezo szerint:

    Alig van harmadik oltási lehetőség.
    Csak nem elfogyott az oltóanyag?

  16. admin szerint:

    Van oltóanyag és van lehetőség is. Saját tapasztalat.

  17. Gyula szerint:

    Hozzászóló!
    Ne csúsztass, mint az öreg szarházi, nem csípem!
    Oltás és intézkedésellenességet itt nem olvastál tőlem. Amennyiben szerinted rendben volt az ÖSSZES 23-i rendezvény, akkor sajnállak. Éppen az elcseszett kezelésre és a több hónapig világelső halálozási mutatónk miatt vagyok kritikus. Az oltások önmagukban nem védenek meg MINDENKIT! Ha már annyira empátia kérdése vetődött fel.

  18. PáLoS TReND szerint:

    DIREKT NÉPIRTÁS ZAJLIK VILÁGSZERTE a SÁTÁN NÉPE IRÁNYÍTÁSÁVAL!!!
    FÉLELMETES, DE a PFIZER OLTÁS ŐRANGYALTALANÍT és LÉLEKTELENÍT is!!!
    Az új Omikron vakcináról közzétett tanulmány után a Pfizer véletlenül bebizonyította, hogy az eredeti COVID vakcina tönkreteszi az immunrendszert. Egy oltásellenes vakcinát adtak el nekünk vakcinaként. A hivatalos kormányzati és Pfizer statisztikák azt mutatják, hogy a Pfizer “régi” COVID injekciója naponta több mint 1%-kal rombolja az immunrendszert.
    A Pfizer új kétértékű COVID vakcinájáról most közzétett tanulmány, amelyet úgy terveztek, hogy az eredeti törzs és az Omicron ellen is felvegye a harcot, azt bizonyítja, hogy a régi Covid-19 vakcina hatékonysága már 30 nap után mínusz 44%-os. Ugyanez a tanulmány sajnos azt is bizonyítja, hogy az immunrendszer pusztulása csak rosszabbodik, nem pedig javul.
    Egy aggódó olvasótól:

    A Pfizer szerint -. “A Pfizer és a BioNTech kétértékű vakcinája 15 µg mRNS-t tartalmaz, amely az eredeti Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcinában található SARS-CoV-2 vad típusú spike fehérjét kódolja, valamint 15 µg mRNS-t, amely az Omicron | BA.4/BA.5 alváltozatok spike fehérjét kódolja.

    “Mivel az Omicron BA.4 és BA.5 alváltozatok a spike fehérje azonos aminosav szekvenciáit tartalmazzák, mindkettő egy szál mRNS-szel célozható. Az Omicron BA.4/BA.5 tüskefehérje mRNS-szekvenciájának hozzáadásán kívül a vakcina minden más összetevője változatlan marad.”

    https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-announce-omicron-adapted-covid-19

  19. PáLoS TReND szerint:

    Szűnni nem akaró rusnya világ!?
    A rezsim tartotta Rusvait már megint rászabadították a társadalom ijedősebb millióira, kicsinyekre és éltesebbekre egyaránt!!!
    R.M ahelyett, hogy saját telekhatárain belül kapálna nyugdíjas éveiben…- megint lélekhergelőként lett csatasorba állítva cionista bábkormányunk részéről!!!
    Ocsmány pofájából újra a hazugság bűzétől izmosodva foglalnak teret a rémhírek: “a koronavírusnak egyre több változata alakul ki”…- ezért szükség lehet majd újra a korábbi “óvintézkedésre. Hangsúlyozta: idén nagy szükség lenne az oltásra, hiszen hét évente várható komoly influenzajárvány, ami 2022-ben esedékes”.
    A futtatott virológus-szajha az Isten által teremtett emberek felülmúlhatatlan immunrendszerét akarja a júdás faj mérgével összekutyultatni, mert van az a pénz (orvosi esküje ellenére!!!), amitől “az influenza elleni védőoltásra idén is nagy szükség lehet, hiszen komoly járvány fenyeget és előbb-utóbb újra be kell majd vezetni a maszkviselést tömegközlekedésen vagy közintézményekben, de, mint mondta, ez senkinek nem árt, most is hordhatja bárki”.
    Itt az idő, hogy az orvostársadalom “elhívatott” gyógyítói ezeket a kártékony, pénzéhes magamutogatókat, mint a rákos daganatokat kezeljék “élesedő” helyzetekben, ha úgy adódna; – tartótisztjeikkel együtt!!!

  20. PáLoS TReND szerint:

    Nocsak, feltűnt valaki(k)nek a teljesen nyilvánvaló, “the elephant in the living room”, ahogy az angol mondja?
    Amit mi, “laikusok”, a temetkezési vállalkozók, balzsamozók, biztosítótársaságok már hónapok, sőt évek óta hajtogatunk, hogy a méreginjekció szó szerint öl, butít és megnyomorít?! Ami fehéren-feketén benne van a Pfizer-dokumentumokban, csak hivatalosan is tudomást kellene venni róla?
    Mekkorára kell még nőnie az elefántnak a nappaliban, hogy a hatóságok is hajlandók legyenek észrevenni?
    Mekkora többlethalálozásnak kell még lennie ahhoz, hogy az agymosott/agyhalott többségnek feltűnjön: irtózatosan nagy baj van, és nem az oltatlanokkal? Csak sajnos mire leesik a tantusz, addigra tele lesznek a temetők mindenféle korú felnőttekkel, gyerekekkel és csecsemőkkel.
    Most akarnak elkezdeni vizsgálóbizottságosdit játszani, petíciózgatni?
    Amikor az elefánt már kilóg a nappaliból?
    A parazita kaszt meg elégedetten dörzsölheti a markát.
    Bill Gates, Klaus Schwab, Yuval Harari és a többi pszichopata gyakorlatilag nyíltan beszél a népességcsökkentésről, még a látszatra sem adnak. Ugyan minek is, amikor Orbán szavazótábora azt se képes észre venni, hogy már a vágóhídon van!?
    A két cionista világháború együttesen nem okozott akkora pusztítást és követelt annyi véráldozatot, mint amekkorát eddig a Covid népirtás és Orbán szabadságharcos “családbarát” pedofilja!!!
    …és hol van még a vége!?
    Cassandra & PLS.

  21. PáLoS TReND szerint:

    Felhívás az mRNS alapú BCG oltás beadása ellen!!!
    Tekintettel, hogy információ van arról, hogy a kötelező oltások közül először a BCG oltást akarják mRNS alapúvá tenni, amit a kórházban 1 vagy 2 napos csecsemőknek adnak be, az alábbi felhívást tesszük letölthetővé, hogy könnyebb legyen a kórházban fekvő, kiszolgáltatott helyzetben lévő anyáknak az oltás beadása ellen fellépni!!!
    https://orvosokatisztanlatasert.hu/fe…asa-ellen/

  22. László szerint:

    “Kína elképesztő COVID-hullámot él át, és a hírek szerint eszközökből is hiány van. Mindeközben a magyar kormány több ezer lélegeztetőgépet tart raktárakban, aminek költségét persze nekünk, adófizetőknek kell állni” – írja a Momentum
    Szijártó Péterünk remélem letett azon szándékáról hogy kinai hatástalan oltóanyaggyár épüljön. Bízom benne hogy nálunk lesz a legkésőbb bevezetve a kinaiak beutazása, nehogy megsértődjenek. 👍

  23. Horváth János szerint:

    Ja, és szép csendben eltüntetik az oltóanyagon és a lélegeztetőgépeken felhizlalt cégeket. A dolog kísértetiesen hasonlít a Kaya Ibrahim, Joszik Tot, Fehérhajó ügyletre.

Itt lehet hozzászólni !