Országos bajnok lett az U-16-os 4×100 m-es fiú váltófutó csapatunk

Csepel.hu

Kecskeméten került megrendezésre a 2021. évi Váltófutó Magyar Bajnokság. A csepeli DAC-ot két csapat, az U-16 fiú és az U-18 fiú képviselte.

.Az U-18 4×100 m-es váltócsapatunk a második előfutam győzteseként 45,25 mp-el, összesítésben a harmadik legjobb idővel került be a döntőbe, ahol nagyszerű versenyzéssel, tovább javítva az időeredményükön, 44,59 mp-el harmadikként értek célba és ezzel a bronzérem birtokosai lehettek. Csapatunk Schuch Szilárd Péter, Tari Tibor György, Raffay Csanád, Pesti Máté összeállításban versenyeztek.

 

Az U-16 váltócsapatunknak nem kellett előfutamban indulni, egyetlen futással került eldöntésre a bajnoki cím sorsa. A Durkó Dávid Gergely, Tari Zoltán János,Nagy Levente,Komáromi Ádám Mátyás összeállítású csapatunk hatalmas küzdelemben, az ARAK UP Akadémia csapatával ezredre azonos időeredménnyel 46,01 mp-el /még a célfotó sem tudott dönteni/ ért célba, és így mindkét csapat váltófutó magyar bajnoki címet és az ezzel járó aranyérmet vehette át.

Gratulálunk versenyzőinknek és felkészítő edzőiknek! Hajrá Csepeli DAC!

 

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Országos bajnok lett az U-16-os 4×100 m-es fiú váltófutó csapatunk” bejegyzésre

  1. Előd Erika szerint:

    De jó látni őket! Az ilyen fiatalok valószínűleg nagyon fegyelmezett életet élnek, és remélhetőleg sok rossz szokástól, szenvedélytől mentesülnek. Legalábbis remélem, és kívánom nekik!

Itt lehet hozzászólni !