Megszületett a megállapodás, orosz vakcinák érkeznek Magyarországra

Magyarhírlap.hu

Élő videóban tett közzé rendkívüli bejelentést a hivatalos Facebook-oldalán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Mihail Murasko orosz egészségügyi miniszter és Szijjártó Péter nagyon hasznos találkozón vettek részt, jelentette be az orosz politikus. Kijelentette, a Szputnyik V vakcina nagyon jó eredményeket mutat és megindult a tömeges oltás Oroszországban. Immár nyitva áll a lehetőség a magyar állampolgárok számára is, hogy megvédjék magukat a koronavírussal szemben – emelte ki Murasko.

Olyan megállapodást kötött a két fél melynek keretein belül orosz vakcinákat fognak szállítani Magyarországra – nyilatkozta. A mai napon újabb távlatok nyílnak a két ország együttműködésében. A Szputnyik V vakcinát egyre több országban engedélyezik és a WHO-val is együttműködünk – tette hozzá Murasko.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter azt nyilatkozta, magyar egészségügyi és járványügyi szakemberek szoros kapcsolatot tartottak fenn orosz kollégáikkal, ezen a héten meglátogatták és megvizsgálták az orosz oltóanyagot gyártó helyszínt is.

Magyarország Oroszországból három ütemben tud nagy mennyiségű oltóanyagot vásárolni. A vonatkozó szerződést kitárgyaltuk és a magunk részéről az éjszaka folyamán aláírtuk, ezt az orosz fél is megtette – ismertette Szijjártó Péter. A szerződés részleteiről a nap folyamán tájékoztatni fogjuk a magyar nyilvánosságot – tette hozzá. Az oltás felgyorsítása Magyarországon emberéleteket ment meg és lehetőséget ad arra, hogy az életünk hamarabb térjen vissza a normalitás mezejére és a korlátozásokat feloldhassuk – emelte ki a külügyminiszter.

Magyarhírlap.hu

 

15 hozzászólás “Megszületett a megállapodás, orosz vakcinák érkeznek Magyarországra” bejegyzésre

  1. Tóth kati szerint:

    Egész életdmben orosz vakcinát kaptam.Megvédett minden betegségtől,amire kaptam.A gyerekeink detto.A klasszikus száz éve bevált módszeren alapszik,elölt kórókozók kéxsztetik ellenanyag termelésére a szervezetet.Mellesleg mé g az is lehet,hogy élethosszig tartó védettséget ad szemben a Biotech kb 1 éves védettségéfel.Én az orosz vakcinát kérem,de minél előbb.

  2. Tóth kati szerint:

    Y brüsszeli vízfej ebben is impotens.

  3. Horváth János szerint:

    Eperjes is előadta ezt a hülyeséget, de aztán kioktatták.

  4. csak úgy szerint:

    Katika!

    “Egész életdmben orosz vakcinát kaptam.” – Még ha igaz is lenne, akkor is inkább szovjetet ! Így is kéri?

    Minél előbb?!

    Szépen kivárja majd, hogy a “terv” szerint, mikor kerül magára sor. Nyílván jól ismeri a tervet, így már csak az orosz vakcinát kell megvárnia. Na, de az tuti, hogy holnap már itt lesz. Vagy mégsem?

  5. Horváth János szerint:

    Bocsánat, HÜLYESÉGET írtam !!!

  6. bagoly szerint:

    ” csak úgy ” !

    Hozzászólása mutatja, hogy intelligencia szintje a béka segge alatt !
    Gazdaságpolitikai ismeretei detto !

  7. Tóth kati szerint:

    Horváth elvti csak várjon Brüsszelre,nekem tökéletesen megfelel az orosz vakcina,sőt.

  8. Horváth János szerint:

    TK!
    Elgondolkodtál már azon, hogy mi van akkor, ha a most megvett 1 millió embernek ele-
    gendő vakcinára csak pl. 700 ezer jelentkező lesz? Mivel van választási lehetőség ez bizony
    előfordulhat. Esetleg beraktározzuk mint a lélegeztetőket? Ha esetleg az EU-ban nem enge-
    délyezik, mit mondasz a határon?

  9. Horváth János szerint:

    Látom a primitívebbek hajnalban patkánykodnak.

  10. csak úgy szerint:

    Lám előkerültek a hithű KISZ- és párttagok. Ők akik leghangosabban kommunistáztak. De nekik az 50 évvel ezelőtti, és a mostani Oroszország is a követendő példa.
    Orosz, vagy kínai vakcinával, hogyan utazik az EU-ban?

  11. PáLoS TReND szerint:

    MESSZIRŐL BŰZLIK, HOGY KIK IRÁNYÍTJÁK EZT AZ ARCÁTLANUL MASZKOLT ŐRÜLETET, hogy mindenhol ugyanazok a szabályozások és kritikák legyenek az intézkedésekkel kapcsolatban annak az esélye kisebb, mint Neked 1 telitalálatos szelvényre az ötös lottón!
    Vagy nem csak PARANCSRA MENNEK az állítólagos független államok vezetői és az ún. törvényhozók csatasorban, mint a birkák?
    Van egyáltalán valaki önállóan gondolkodni merő ún. ORSZÁGVEZETŐ/ORSZÁGVESZEJTŐ, aki kritikusan ki merne állni, hogy végre valahára már tiszta repülők csapódhassanak az új ikertornyokba a Kabbala számmisztikája szerint?!
    A biológiai laboratóriumban ahol a koronavírusokkal kísérleteztek a Galaxo tulajdona. Megdöbbentő, de a Galaxo is a Pfizer tulajdona.
    A Pfizer pénzügyeit a Blackrock irányítja, ami nem véletlenül az Open alapítvány (SOROS FUNDATION) pénzügyeit is kezeli, ami a francia AXA-t is hűen szolgálja.
    Az AXA-Grouphoz tartozik a német Winterthur, ami mily meglepő a koronavírusokkal kísérletező laboratóriumot építette Wuhanban.
    …amit „teljesen véletlenül” a Német Allianz megvett, ami Vanguard részvényes, ugyanakkor a Blackrock részvényese is.
    Ami a központi bankokat és a globális befektetési tőke egyharmadát irányítja!…- s nem mellékesen a Microsoft fő részvényese!!!
    Tulajdonosa Bill Gates pedig a PFIZER RÉSZVÉNYESE (AMELY „VÁLLALKOZÁS” LÉTREHOZTA a CSODAVAKCINÁT!!! ), és jelenleg a WHO legnagyobb szponzora!!!!
    Főként érdekes, hogy az US Blackrock konszern (az általuk kezelt vagyon 6,3 bill. $ főnöklobbistája pedig az a Friedrich Merz, aki jelenleg a CDU frakcióvezetője de jelöltette magát kancellár kandidátnak, Angela Merkel utódjának….
    Vérlázító dolgok ezek; – és ezek után oltassa be magát az ezeknek a méregkonyháknak a kutyulmányaival, aki hisz a Júdások Jézus gyilkos meséjében!!!
    Bill Gates Az oltások évtizede : https://youtu.be/lYSWF9uTkuE

  12. csak úgy szerint:

    December óta itt van 3000 adag orosz vakcina. Önként jelentkezőket vártak a tesztelésére. Lehet tudni, hogy mi újság ezzel kapcsolatban?!

    Amúgy, meg minden mögött a – PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ …. van.

  13. Nagyapó szerint:

    A moslékkoalíció állandóan terjeszt kamuhíreket, elbizonytalanító írásokat a pandémiával kapcsolatosan. Mi a céljuk evvel? Egyszerű, mennél több a halott, (l. Arató Gergely), annál jobb az ellenzéknek (l. Krekó Péter). Nem számít a napi száz halott, sőt, legyen több, mert rá lehet kenni a kormányra. Ezért elleneznek minden járvány elleni intézkedést, rendeletet, törvényt.
    A Gyurcsány Ferenc-féle Demokratikus Koalíció (DK) még online konzultációt is indított az oltóanyag, a Szputnyik V ellen. Ebben dermesztő hazugságok, sugalmazások kaptak helyet,
    Emberek jó lesz elgondolkozni ezen!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Maga egy fasz rágalmazó.

  15. csak úgy szerint:

    HVG

    ” Szputnyik V orosz koronavírus-vakcinát kifejlesztő Gamaleja Intézet módosította az oltóanyag alkalmazási útmutatását hétfőn. Ebben óvatosságra intenek a készítmény rosszindulatú daganatos betegek esetében való alkalmazásával kapcsolatban. Az orosz hírügynökségek által hétfőn ismertetett figyelmeztetés arra hivatkozott,

    hogy a vakcinának az ilyen páciensekre gyakorolt hatását még nem mérték fel maradéktalanul.

    A Gamaleja korábban azt ígérte, hogy vezető onkológiai intézetekkel összefogva el fogja végezni ezt a vizsgálatot.

    Az alkalmazási útmutatás óvatosságra int többek közt a krónikus máj- és vesebetegségek, az endokrin betegségek (kifejezett pajzsmirigy-diszfunkció és dekompenzált szakaszban lévő cukorbetegség), a vérképzőrendszer súlyos betegségei, az epilepszia és a központi idegrendszer egyéb betegségei, az akut koszorúérbetegség és akut agyi vérkeringési, a szívizomgyulladás, a szívbelhártya- és szívburokgyulladás esetén való alkalmazásával kapcsolatban is.

    A Gamaleja korábban, ugyancsak információ hiányára hivatkozva, arra figyelmeztetett, hogy az oltás kockázatos lehet autoimmun betegségek esetén, mert az immunrendszer stimulálása a betegség súlyosbodásához vezethet. Az intézet szerint különösen körültekintően kell kezelni azokat az autoimmun patológiás betegeket, akiknél hajlam mutatkozik a súlyos és életveszélyes állapot kialakulására.

    Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa hétfőn azt mondta: nem szabad fanyalogni, amiért egy oltóanyag keletről származik.”

Itt lehet hozzászólni !