Ön mennyit nyaralt? – Ezek a politikusok éveket

Egy dologban szorgalmasak: a pénzfelvételben

Csepel.info

Testületi tipikus

Tipikus kép egy csepeli önkormányzati ülésről: sokan nem találtak oda vagy már elmentek

Lassan véget ér a gyerekek és a dolgos munkavállalók nyári szabadsága. Bár sokan csak a közeli strandig jutottak el párszor, a szerencsésebbek 2-3 hetet is pihenéssel tölthettek. Úgy tűnik azonban, hogy vannak ennél is szerencsésebbek. Nekik évek óta tart a nagy pihenés – miközben irigylésre méltó pénzeket markolnak fel “munkájukért”.

A közelmúltban okozott botrányt, hogy egy csepeli jobbikos bizottsági tag hat hónapon keresztül vette fel a tiszteletdíját, miközben a magasabb életszínvonal reményében Svájcba vándorolt ki a családjával. A politikusnak persze minden hiányzásra volt egy jogszerű mentsége. A Csepel.info ezek után kérte ki a csepeli önkormányzati politikusok hiányzásairól szóló adatokat. Mit is mondjunk, leesett az állunk. 

Munkakerülésben egy DK-s kétharmadot ért el

A csepeli önkormányzati ülések hiányzási rekordját Gyurcsány Ferenc pártjának egyik képviselője, Borka-Szász Tamás érte el.

Nem, még ennyi sem – Borka-Szász Tamás Vadai Ágnessel

A DK-s politikus a legtöbbször el sem ment az önkormányzat üléseire, esetenként pedig aláírta ugyan az ülés elején a jelenléti ívet, de az érdemi munka közben távozott. 2014 októberétől 2016 júniusáig harminc testületi ülés volt. Borka-Szász ebből húszról hiányzott valamilyen formában. Ez testvérek között is kétharmad. Gyanítjuk azonban, hogy a DK-s politikus a “pihenési kétharmadot” szívesebben váltaná fel közhatalmira.

Szenteczky_Janos01

A legmenőbb kütyükkel is nehéz a munkába állás

A képzeletbeli dobogó második helyét az MSZP-s Szenteczky János érte el, aki pártjának frakcióvezetője. Ő az ülések több mint felén hiányzott úgy, hogy nem ment el vagy ülés közben távozott. A szocialista politikusról kapott adatok szerint a harminc önkormányzati ülésből 16-ról hiányzott valamilyen formában, ami 53%-os arány.

 

Legtöbbet hiányzók

A harmadik helyen a DK-s Horváth Gyula áll, aki az ülések közel felén hiányzott. A politikus ilyen sok távolléte önmagában érthetetlen volna, hiszen nyugdíjasként bőven lenne ideje az önkormányzati munkára. A 2014-es választásokon a baloldal polgármester-jelöltjeként induló Horváth azonban számos alkalommal indokolta meg távollétét.

Hgyulaboogee

Minden nap ünnepnap, ha a diktatúra miatt nem kell dolgozni, a pénz meg magától jön

A politikus szerint a munkaundort nála az Orbán-rezsim csepeli diktatúrája okozta. Még szerencse, hogy a képviselői honorárium felvételére ez az undor mindig elmúlt, különben biztosan nehezebb lenne az élete Csepel leggazdagabb politikusának. (Úgy tűnik, a pénznek valóban nincs szaga.)

Kormánypárt és ellenzékiek a szorgalmasak között

Az éremnek természetesen két oldala van. Míg egyéniben és frakciószinten a DK és az MSZP vezeti a munkaundor-versenyt 57%-kal és 33%-kal, a kormánypártok éppen a munkában járnak az élen. A Fidesz-KDNP frakció összevont hiányzási aránya mindössze 3%, amely ráadásul minden esetben igazolt hiányzás, és többnyire betegség miatt történt.

Hiányzók frakciók

A Jobbik képviselője a testületi ülések 7%-án, a Párbeszéd Magyarországért képviselője 10%-án,  az LMP-s képviselő pedig 20%-án hiányzott. A fideszes képviselőkhöz hasonlóan ők is igazoltan, előre bejelentve maradtak távol, vagy mentek el az ülésekről. Az igazsághoz tartozik, hogy az MSZP-frakció adatain Dobák István javított a legtöbbet. Ő az ülések mindössze 13%-áról hiányzott valamilyen formában.

A csepeli önkormányzat által szolgáltatott adatok az ülés elején hiányzó képviselőket, valamint az ülés végéig a testületi munkát félbehagyó, arról távozó képviselőket tartalmazta. Lapunk ezeket adta össze.

Csepel.info

64 hozzászólás “Ön mennyit nyaralt? – Ezek a politikusok éveket” bejegyzésre

  1. Balos szerint:

    Lehet diktatúrát meg bojkottot kiáltani, csak utána hogyan viszitek el a választókat a szavazásra? No meg lehet diktatúrát meg bojkottot kiáltani, csak adjátok vissza a hiányzás ellenére felvett pénzt. Mert ugye a hitelesség fontos lenne.

    Hatalmas csapda a migránspolitika és a folyamatos diktatúrázás. A baloldal most jó úton van afelé, hogy minden idők legdurvább verését kapja 2018-ban. Még nem lenne késő ezen változtatni, bár nem hiszem, hogy nyerni lehetne.

  2. kerdezo szerint:

    Szeretem a semmitmondó statisztikákat…

    pl: 100 Fideszesből hiányzik 5 ember, akkor az 5%, aki szabadságon volt. 10 DK-sból elmegy 5 szabadságra, az 50%.
    Erre szoktam azt mondani, hogy egy hétig fosok, utána héten szorulásom van, statisztikailag az emésztésem rendben van. :mrgreen:

  3. Lovas szerint:

    Kérdezhetek kérdező? Hat elemi?

  4. kerdezo szerint:

    Most nézem ezt az animGIF-et. Fantasztikus :mrgreen:

  5. kerdezo szerint:

    admin,

    Ez a cikkben van:
    “(Úgy tűnik, a pénznek valóban nincs szaga.)”

    Hallottam/olvastam valahol anno:
    A pénznek nincs szaga, csak annak, akinek nincs pénze.

  6. bubu szerint:

    Nem tudtak megjelenni, vagy végig jelen lenni, mert olyan sűrűn látogatták Demét a böriben. Szokni kell a leendő lakókörnyezetet.

  7. Tóth kati szerint:

    Szerintem a derék elvtársak olyan sokat dolgoznakCsepelért,hogy nem érnek rá gyűlésekre járni.A két kezükkel építik,szépítik Csepelt.Mindig is ezt tették.Esetleg van aki másképp látja?Az csak a véletlen műve.
    Ja,olvastam a neten,hogy adjuk vissza a csekkjeinket,mert Bayer Zsolt is kapott .

  8. Tóth kati szerint:

    Egyébként,ha én ennyit hiányoznék a munkahelyemről már rég kirúgtak volna,ezek meg fizetést kapnak a lógásért?Ezek nemcsak sötétek,de gátlástalanul lusták is.Van egyáltalán ezekre a komcsikra szükség?A lógás idejére felvett pénzt fizessék vissza,vegyünk belőle lélegeztető gépet,azt nagyon szeretik a szoci szavazók.

  9. jocosaurus szerint:

    Tóth kati:
    Azért ebben az is vastagon benne van, hogy a fidesz képtelen bármiféle párbeszédre az ellenzékkel. Lásd a csepeli HÉV/villamos ügye, melyről csak hebegni-habogni tudott a polgármester, ha épp megszólalt az ügyben, mert inkább napolták a kérdést, pedig foglalkoztatta/-ja a csepelieket.
    A fidesz demokrácia felfogása több, mint érdekes. Csepelre csupa báb került, akik 2 értelmes mondatot nem tudnak önmaguktól megfogalmazni (ezért is kerülhettek oda). Lehet napi szinten lejáratni Szabó Szabolcsot, de az a fickó nem véletlen tanít az ELTE-n, intelligenciában hatszor zsebrerakja az egész csepeli fideszes bagázst. Ezért is haragszom a fideszre, hogy ide Csepelre a proliknak ilyeneket ültetett ide. Jól mutatja, mennyire tartják a csepelieket, egy kiemelkedő képességű politikus nem jutott ide a fideszből.

  10. Balos szerint:

    Jocosaurus, te nem kíséred figyelemmel Szabó tevékenységét? Annak az embernek elment az esze. A HÉV átalakítás terve 12 éves, és sokat javult. Ha így valósul meg, ahogy állítják, sokkal jobb lesz, mint most. Éna baloldal helyében HÉV ügyben azt hangoztattam volna, hogy ez egy régi MSZP-s terv.

  11. Grün Izidor szerint:

    Balos!
    “Ha így valósul meg, ahogy állítják”
    Szabó képviselő úr azonban is meri az örök igazságot!
    A “Ha”-val kezdődő mondatoknak nemhogy a politikában, de még az életben sincs semmi értelme!
    Ha öreganyámnak pöcse lett volna most ő volna a a zöregapám! 😛 😀

  12. robi szerint:

    Balos!

    Tiéd a hét beköpése:
    “A HÉV átalakítás terve 12 éves, és sokat javult.”

    Kedves Csepeliek!
    Kellemes utazást kívánok Balos “sokat javult” HÉV tervével!
    Bár kapavágás még nem történt, a konkrét terveket állítólag titkosan kezelik, a helyi pojácák gyöngye előre örvendezik és benyal.

  13. jocosaurus szerint:

    Balos:

    Áruld el, mitől fog javulni? A Közvágóhíd és Boráros tér között ugyanazt az embertömeget akarják keresztülvinni jóval szűkebb keresztmetszeten.
    A 2-es vonalára utalok, ami telített. De a 4-6-osba bekötni sem túl okos dolog, Budára nincs mód kapacitást csökkenteni. Szóval ha ezt így megcsinálják, ahogy szó volt róla, az nemhogy fejlesztés nem lesz, de még csak szinten tartás sem. Hiába csomagolják légkondis, wifi-s, ultramodern villamosokba, az emberek elsődleges célja belátható és kiszámítható időn belül eljutni A-ból B-be. Ez nem fog úgy teljesülni, ahogy leírták. Leírni könnyű, de nem ártana bizonyos utasforgalmi adatokkal tisztába kerülni sem, mert közlekedést nem lehet fejjel a falnak, hűbelebalázs módjára fejleszteni. Eleve több évtizedre előre gondolkodva kellene, tehát a Kálvin térig/Astoriáig föld alatt elvinni a HÉV-et, amivel az életben nem versenyezhet a villamos, pláne ha új járművek is lesznek végre.

  14. jocosaurus szerint:

    És a HÉV hosszabbítása teljes összhangban lenne a hosszú távú tervvel, tehát egy észak-déli metróvonal/gerincvonal megépítésével, mert arra bazi nagy szükség lenne. A 4-6-os vonaláról sok mindent lehet mondani, de hogy a lehető legjobb, leggyorsabb és legkényelmesebb megoldás, azt nem. A megléte és fontossága afféle szükséges rossz. Isten óvjon tőle, hogy abba csatlakozzon a csepeli HÉV, bőven elég azzal már 2 megállót is menni, 5 (a 2-es metróhoz) már kezdi megfeküdni az ember gyomrát.

  15. fghfjhgkjhk szerint:

    Mocskos lusta vagyok góglizgatni, de mikor a Fidesz volt ellenzékben, ugyanez ment, de Parlamenti szinten.
    Miről beszélgetnénk?

  16. Jobban szerint:

    Dr. Szabó Szabolcs fényképe, személyi kultuszt idéző módon, van kifüggesztve Csepelen. Miért is kell egy képviselőnek ilyen módon, folyamatosan “hirdetnie”, igazolnia, fényképpel mutogatnia magát? Ha olyan sokat tett volna a kerület polgáraiért, lehet, hogy nem lenne szükség a kirakott fényképére, mert a jótetteiről már ismernék őt, jelen lenne a kerület életében, közvetlenül ismernék őt az emberek. Instant ismertség??!!

  17. Pákozdi József szerint:

    Ábel Attila megint hazudik!
    Attila, írd meg, hogy mikor maradtam távol a bizottsági vagy testületi ülésről. Nem fogsz tudni egyetlen egy alkalmat se irni. Én a hat év alatt, 1 alkalommal hiànyoztam a testületi ülésről. Bizottsági ülésről nem hiányoztak, nem úgy mint a Fideszes tagok!

  18. Ábel Attila szerint:

    Józsi: előbb olvass, számolj. Hiányzások: 2015.11.27, 2015.12.12. Ez kettő hiányzás, ami 6,6%, kerekítve 7%. Itt mindenkinél kerekített százalék volt.

    Úgyhogy légy oly kedves ne dobálózz semmilyen jelzővel.

  19. Ábel Attila szerint:

    Ha fele ennyit lógnál és gyűlölködnél, már majdnem fideszes lennél.

  20. fghfjhgkjhk szerint:

    “Dr. Szabó Szabolcs fényképe, személyi kultuszt idéző módon, van kifüggesztve Csepelen.”

    A Fideszes képviselőké meg minden lépcsőházban! 🙂

  21. Pàkozdi József szerint:

    Mi volt ezeken a napokon?

    Józsi: előbb olvass, számolj. Hiányzások: 2015.11.27, 2015.12.12. Ez kettő hiányzás.

  22. Pàkozdi József szerint:

    A rendkivüli kt. igazolt volt, a közmeghallgatáson ott voltam csal nem írtam alá a jelenlétit.

  23. Pákozdi József szerint:

    Soha nem lennék fideszes, mert gyűlölöm a hazug és jellegtelen embereket!

  24. Ábel Attila szerint:

    Akkor elcseszted. A fideszes tévedők is benne vannak a pakliban. Ezzel is a legkevesebbet hiányzók között voltál, ahogy a cikkben benne van -, de a frakcióm tagjai nálad kevesebbet hiányoztak. A többség – én is – egyszer sem hiányoztunk.

  25. Ábel Attila szerint:

    A munka nem jellemtelenség.

  26. robi szerint:

    ” Jobban szerint:
    2016. augusztus 25., csütörtök – 22:36

    Dr. Szabó Szabolcs fényképe, személyi kultuszt idéző módon, van kifüggesztve Csepelen. ”

    Úgynevezett “Jobban”!
    Beteg vagy! Hívd fel az orvosod, kérdezd meg visszajött-e a szabadságáról.
    Ha rajtad múlna, te mondanád meg, kinek a fényképe lóghat Csepelen.

    Demokrácia, Csepelre felhozott suttyógyerek módra.

  27. Jobban szerint:

    Sajnos a képviselő úr fényképének a kifüggesztésével a feladatát még nem látta el megfelelően. Valóban személyi kultuszt idéz a fényképének a kifüggesztése, ha nem írom meg akkor is.
    A személyeskedés jó “fegyvernek” tűnik, de a lényeget nem oldja meg. Kilóg a lóláb.

  28. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Nálatok nem csak a lóláb, hanem már a szerszám is kilóg! 😛

  29. Jobban szerint:

    Engem, mint csepeli lakost nem zavar, hogy a baloldali képviselő fényképe kifüggesztésével látja el képviselői feladatát, mert a Fideszes vezetés biztosítja a kerület fejlesztését, épülését, gyarapodását.
    Nem így volt ez 2010-ig több cikluson keresztül/4X4=16 éven keresztül.
    Csak felmerül, hogy ez fénykép kifüggesztés a személyi kultuszt idézi. Ha ez a cél, akkor sikerült is megvalósítani.

  30. robi szerint:

    Jobban!
    Megint hazudsz.

    Ha téged, mint Csepelre felhozott ugri-bugri figurát nem zavarna a fényképe, akkor észre sem vennéd, nem mocskolódnál.

  31. Nagyapó szerint:

    Latyi egyszer (csak egyszer) egy Rákosi képpel botladozott a színpadon, “hová akasszam” kísérőszöveggel.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  32. Nagyapó szerint:

    jocosaurus! Néhány adat, hogy gondolkodjon is, ne csak érzésekre alapozzon!
    H7 HÉV: 50 000/ utas/nap: 4-6 vill. 120 000/ utas/nap: MFAV 78.000 utas/nap

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  33. Jobban szerint:

    robi, ez egy IV-es BTM-es (beilleszkedési, tanulási magatartási nehézséggel küzdő gyermek), osztályos szint, mármint amilyen hangnemben, tartalommal Ön ír, nem kellene a nyugalmát ilyen mértékben elveszítenie, még ha pártkatona, akkor sem. Csak a szabad véleménynyilvánítással élek. Hiába fárassza magát, jogunk van a saját véleményünkhöz.

  34. Tóth kati szerint:

    Szabo Szabolcs egy liberális kis buzi.Ennyi.

  35. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Ezen az alapon nekem is meg lehet a véleményem a Szabó Szabolcsról véleményt nyilvánító szellemi fogyatékos faszszopó sarki kurváról?!
    Csak úgy a véleményszabadság jogán! 😛 😀

  36. Jobban szerint:

    Miért ragaszkodik Szabó Szabolcs, hogy a képe non-stop ki legyen függesztve az utcán…ez vagy személyi kultuszt idéz (Sztálin,….), vagy nárcizmusból fakad, netán pótcselekvés, reklám?

  37. robi szerint:

    Jobban úr őfőméltósága!

    Rendesen rácuppant a fotóra. Elgondolkodtató.

  38. Jobban szerint:

    Jó lenne elgondolkodni azon, hogy nem-e kontraproduktív 2016-ban egy kerületi politikusnak ilyen (anti)reklám, hiszen balliberális pártról van szó, ha komolyan vennék ennek jelentését, nem a személyi kultuszt, nárcizmust, pótcselekvést kellene erősíteni…. Nem gondolkodtak még el ezen?

  39. fghfjhgkjhk szerint:

    Ez a Tóth kati egy igazi lumpenproli.
    Milyen lehet a palija, akinek egy ilyen nő kell??? 😀

  40. Jobban szerint:

    A kulturált vita nem személyeskedésről szól
    “…gyakran személyeskedésbe fullad a disputa…Pedig a kulturált vita hozzásegít, hogy aktívabb állampolgárok lehessünk, tegyünk magunkért és másokért, mutatott rá Mikó Gábor disputatréner…”
    http://www.delmagyar.hu/vilagvevo/a_kulturalt_vita_nem_szemelyeskedesrol_szol/2312640/

  41. robi szerint:

    Humoros a Jobban nevű “szabad vélemény nyilvánító”szájából a kulturált vita kifejezés.
    – le kéne szokni a mocskolódásról ( bár akit ezért tartanak, annak nincs könnyű dolga)
    – sértegetés helyett fel kéne nőni a vitaképesekhez.

  42. fghfjhgkjhk szerint:

    Jobban!
    Ne nekem pöcögtesse, hanem keresse meg a megnevezett aranyköpését és ha azt helyén valónak találja, akkor több mondadóm nincs.

  43. Jobban szerint:

    Szimpla kérdésem, hogy nem idéz-e személyi kultuszt, nárcizmust, nem-e pótcselekvés Szabó Szabolcs fényképének az utcán való kifüggesztése? Érdemi választ még nem kaptam.

  44. fghfjhgkjhk szerint:

    Jobban!
    Nem tudom, hogy Ön hol látta Sz. Sz. képeit?
    Igaz én vezetés közben nem nézek képeket, nem olvasok plakátokat! 🙂
    Az meg Ön szerint is rendben van, hogy minden lépcsőházban ott pislog a polgi és az adott képviselő képe? Szerintem az sincs rendben, ha már fényképeken lovagol.

  45. Jobban szerint:

    Dr. Szabó Szabolcs képviselő nagy méretű portréja, képe a II. Rákóczi Ferenc úton van a pártja irodája falán kitéve. Egyetlen más országgyűlési képviselő képe sincs kampány időszakon kívül, hónapokon keresztül az utcán kifüggesztve. Személyi kultusz, nárcizmus, pótcselekvés?

  46. Tóth kati szerint:

    Szabo szabolcs egy liberális kis buzi.

  47. Cs.pepe szerint:

    Tóth Kati egy kivénhed, kiéhezett, vén picsa. Már ha ő gyalázhat mást, gondolom őt is lehet :). Mekkora gyűlölködő oldal ez a csepel.info és a fideszes bértollnokai, közben admin azon fröcsög, hogy a nem fideszesek gyűlölködnek, akkor ez mi, “kedves” admin? Keresztényi szeretet? Vagy nektek lehet? Kettős mérce, stb. Komolytalan vicc társaság vagytok, csak az baj, hogy ti képviselitek Csepelt, szégyen :(. Ahogy értelmi fogyatékos kinézetű Bercsik mondta szégyen, hogy Szabó képviseli Csepelt, szerintem az fideszes képviselő testület a szégyen….. meg az hogy szerintetek ez normális, hogy egy Tóth kati álnéven fórumozó képviselőtők lebuzizhatja a demokratikusan megválasztott képviselőt, vagy hogy Nagyapó képviselő szabadon zsidózhat, stb.. nektek lehet, ez nem gyűlölködés, csak az a gyűlölködés ami Ábel szerint az… a fő gyűlöletkeltő szerint….

  48. Cs.pepe szerint:

    Természetesen nem tudom ki Tóth Kati és nem is érdekel, így ez nem egy vélemény volt róla, csak kifigurázása az itteni gyűlölködő hozzászólóknak, szégyeljétek magatokat és remélem ez életetek legnagyobb boldogsága, hogy ezt művelitek, mivel másra alkalmatlanok vagytok…. 🙁 szomorú vagyok, hogy idáig jutott ez az ország és ez csak ennek sötét politikai vezetésnek köszönhető, akik a gyűlöletet ráuszították erre a népre és ez élteti őket, meg a híveiket 🙁

  49. admin szerint:

    Tisztelt Cs.pepe!

    A balliberális sajtó és politikusok ünnepelték, hogy bármelyik politikust le lehet buzizni. A bármelyikbe viszont ők is beletartoznak. Amennyiben viszont nem ismeri “Tóth kati”-t, Önre nézve szégyen, hogy prostituáltnak nevezi. Már ha az Ön neve valóban “Cs.pepe”, hiszen “Tóth kati”-t éppen azzal vádolja, hogy álnéven ír. Az viszont örvendetes, hogy Ön legalább nem gyűlölködik és nem álnéven ír – saját maga szerint.

    A durvább hozzászólásokat egyébként most is töröltük. És még egyszer: a bíróság döntött arról, hogy Szabó Szabolcsot buzinak lehet nevezni.

  50. Jobban szerint:

    Cs.pepe, milyen politikai vezetésnek köszönhető az a szellemi közeg amely 2002-től 2010-ig regnált? Amikor a balliberális politikusoknak voltak sértő, kirekesztő, …. megjegyzései Fideszes politikustársaikra? Vagy mikor a Sajtóklub munkatársait érte halálos fenyegetés, helyezték kilátásba “levadászásukat”, a szabad véleménynyilvánításukat megtorlandó?

  51. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Igen annak a politikai rendszernek (Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai) köszönhető a gyűlöletpolitika kidolgozása és mesteri szintre emelése!
    Még mindig a fülembe cseng amikor büntetlenül rángatózó idegbajos Nérónak lehetett Orbán Viktort nevezni!
    Majd csak később, a futyesz alatt foglalták márványba a többször átfaragott, a néppel soha nem egyeztetett és el nem fogadtatott Gányolmányba a véleménynyilvánítás korra nemre, vallási és politikai hovatartozástól független, mindenkit megillető jogát!
    A halálos fenyegetést pedig ne keverd össze a véleménynyilvánítással!
    Ha valakinek az a véleménye Orbánról, hogy régen megérett a kötélre az még csak vélemény, de ha az akasztására biztat az már fenyegetés!
    Bonyolult nyelv a magyar, könnyen keverhető a Szarnyalás a szárnyalással! 😀 😛

  52. Jobban szerint:

    Grün, köszönöm, legalább van 1 kommentelő, aki beismeri “(Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai) a gyűlöletpolitika kidolgozása és mesteri szintre emelése!”-t, ezért is kiemelt hozzászólója Ön ennek az oldalnak, méltó “másként gondolkodó”, (azaz más beállítottságú).
    Azért “nem semmi”, hogy akik az országot anno vezették, hogy süllyedhettek ilyen mélyre, és ez még csak a felszíni problémák egyike volt. Nem csoda, hogy a szakadék szélére “kormányozták” az országot.
    Arról most ne is ejtsünk szót, hogy a balliberális vezetés “mit egyeztetett” a néppel, “A mocsár lecsapolásáról nem a békákat szokták megkérdezni.”, stb.
    A magyar nyelv rejtelmeit nyugodtan vizsgálgassa, ez nagyon szép és nagyon jól teszi, viszont az alábbi arcpirító, gyűlölködő, mélyen elgondolkodtató sorok különösebb boncolgatás nélkül is magukért beszélnek.
    “Tasnádi célja a szélsőjobboldaliak levadászása… “”Egyenként le fogom vadászni a szélső-jobboldaliakat. Családom már nincs, időm viszont van, és harcolni fogok a demokráciáért, a szabadságért és a békéért. El fogom tüntetni Lovast és Bayert”.
    http://www.ma.hu/tart/rcikk/a/0/12735/1
    A demokrácia, esélyegyenlőség, polkorrekt kurzus “jegyében”.

  53. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Ha a hsz.-mből ez jött le Neked akkor további polémiának közöttünk helye nincs!
    Nem szeretek kiállni szellemi párbajra egy fegyvertelennel! 😛 😀

  54. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Ha a hsz.-mből ez jött le Neked akkor további polémiának közöttünk helye nincs!
    Nem szeretek kiállni szellemi párbajra egy fegyvertelennel! 😛 😀

  55. Grün Izidor szerint:

    Miért duplázott ez a szar?! 😀

  56. Jobban szerint:

    Grün, nem bonyolítanám, szögezzük le, nem Ön miatt kommentelek, eddig és ezután sem, ne bízza el magát. Viszont ahogy anno olvashattuk SOS kommentjében Önnel kapcsolatban, egy Grün, Anselm Grün gondolatát idézném most is: „Bizony, ő is csak ember. Ő is csak sérült gyermek…Kicsivé kellett téged tennie, meg kellett aláznia, hogy hihessen a saját nagyságában, mert nem talált más kiutat. Akinek kisebbségi érzése van, annak a másikat még annál is kisebbé kell tennie, mint amekkorának önmagát érzi.”
    A balliberális viszonyulás “vadhajtásairól” szerzett tapasztalatainkat viszont ne felejtsük el, mielőtt még meggyőznék magukat arról, hogy hibátlanok.

  57. […] Horváth a harmadik a lustasági rangsorban: a testületi ülések közel felén hiányzott. Megelőzi őt frakciótársa, Borka-Szász Tamás, aki kétharmadot ért el a hiányzásokban, és Szenteczky János MSZP-s politikus is, aki az ülések több mint felén maradt távol. A legtöbbet hiányzók negyedik és ötödik helyén ismét MSZP-s politikusok állnak: Takács Krisztián és Takács Mónika. A legszorgalmasabbak a Fidesz-KDNP, a Jobbik, a PM és az LMP képviselői – vagyis az MSZP-n és DK-n kívül mindenki más. […]

  58. […] DK csak néhány “talpast” küldött a kommunikációs frontvonalra. Magyarország leglustább politikusait is ez a párt tudhatja itt Csepelen magáénak. Így már nem csoda, hogy hivatásos politikusuk most sem tette ki az arcát a […]

  59. […] a munkakerülési csúcsot a DK-s Borka-Szász Tamás érte el. Ő a testületi ülések több mint kétharmadáról maradt távol.  A második leglustább az […]

  60. […] minden bizonnyal Magyarország leglustább politikusa is egyben. Önkormányzati képviselőként munkája több mint kétharmadát lógta el eddig – csak a fizetés felvételét nem mulasztotta el még soha. A politikus azonban az amerikai […]

  61. […] De a csepeli Szenteczky János közülük is kiemelkedik. Szenteczky helyére jelenleg Borka-Szász Tamás, Élő Norbert és Horváth Gyula DK-s politikusok ácsingóznak a leginkább, bár elképzelhető, […]

  62. […] ítélete Facebook-oldalán. Horváth egyébként Csepel leggazdagabb politikusa, miközben nem a munkaszeretetéről híres.  Arról pedig soha nem kaptunk hírt, hogy akár a 19 milliós önjutalmazásából csak egyszer […]

  63. […] ülésekről magyarázat nélkül. Bár ezt a politikusok törvényesen megtehetik – és a csepeli baloldal ebben kimagasló eredményeket ér el – Horváth odáig fejlesztette a munkakerülést, hogy már azt sem jelentette be előre, hogy […]

  64. […] ki testületi és bizottsági üléseket, de be kell jelenteniük a hiányzás okát. Ebben a csepeli baloldal kimagasló eredményeket ért el. Horváth azonban odáig fejlesztette a munkakerülést, hogy már azt sem jelentette be előre, […]

Itt lehet hozzászólni !