Szikével vágták végig a fejét a migránsok Szabadkán

Pesti Srácok

Szikével vágták végig a fejét a migránsok Szabadkán

Szikével vágták meg egy 16 éves fiú fejét és fülét a hét végén a város központjában – írja a Magyar Szó szerb sajtóértesüléskre hivatkozva. A fiatal sértett segíteni akart szállást keresni annak a három migránsnak, akik közül az egyik eddig tisztázatlan indokból rátámadt.

A megtámadott fiatal fiúk egyik barátnőjének elmondása szerint a középiskolások a Raichle Ferenc-parkban beszélgettek este, amikor három migráns odament hozzájuk, és arról érdeklődtek, hol kaphatnának szállást. A társaság egyik tagja – mivel a migránsok nem értették – úgy döntött, elkíséri őket a közeli Patria Szállóhoz. A lány ott maradt a parkban, de elmondása szerint néhány pillanattal később az egyik fiú, véres fejjel tért vissza.

A fiú úgy számolt be az esetről, hogy csak a cipőfűzőjét bekötni hajolt le, amikor az egyik migráns elővett egy szikét és megvágta a fejét egészen a füléig. Aztán elmenekültek. A testvére elrohant vízért és megpróbálták elállítani a vérzést, de végül ki kellett hívni a mentőket.

A szabadkai rendőrség megerősítette a hírt, miszerint történt egy összetűzés, amely során három migráns megtámadott két kiskorút, amelynek következtében egyikük megsérült. A rendőrség azonnal a helyszínre érkezett és értesítette a helyi ügyészséget. A támadókat még nem azonosították, de folyik a nyomozás, hogy fényt derítsenek erre a bűntényre.

Teljes cikk itt olvasható.

Forrás: Pesti Srácok

3 hozzászólás “Szikével vágták végig a fejét a migránsok Szabadkán” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Likvidáljuk már őket a befogadásukat támogatókkal együtt !

    Illegális határsértés esetén !

    1. Figyelmeztetés : – „A törvény nevében fegyvert használok!” !
    2. Riasztólövés – kb.függőleges irányba!
    3. Célratartás- tüz !

  2. kerdezo szerint:

    bagoly,

    Támogatom a javaslatodat!

  3. bubu szerint:

    Ez színtiszta terrorcselekmény! Agyonlőni!!

Itt lehet hozzászólni !