Már csak egy nap: így kampányoltak a pártok Csepelen

Csepel.info

2016_okt1_05

Sorsdöntő népszavazás lesz Magyarország jövőjéről: Németh Szilárd országgyűlési képviselő és Borbély Lénárd polgármester is a részvételért és a nem szavazatért kampányoltak

Zajlott a politikai élet szombaton a Csepeli Piac körül. Az MSZP és az állítólag népszavazás-párti Jobbik sehol nem volt, de a Soros György körül zsongó törpepártok közül még a Bokros Lajos-féle MOMA is megjelent – derül ki Ábel Attila Facebook-ra kitett körképéből.

A muszlim illegális bevándorlók Magyarországra való kényszer-betelepítését támogató Együtt a Jobbik helyén kampányolt. Szabó Szabolcs, aki a kényszer-betelepítésen kívül még 15 ezer illegális határátlépőnek adna nálunk otthont, személyesen is megjelent.

2016_okt1_02

Az Együtt a kényszer-betelepítésen felül még 15 ezer illegális bevándorlót hozna

Szabóék vasárnap azzal kampányolnak, hogy ételt osztanak a választáson való távolmaradásért. Ez lehet Magyarországon az első nyíltan vállalt szavazatvásárlásos visszaélés – amennyiben meg nem akadályozzák. Úgy tudjuk, hogy a Fidesz kifogást nyújtott be a “választási etetés” miatt.

A Fidesz-KDNP több standdal is jelen volt a piac körül. Az önkénteseken és az önkormányzati képviselőkön kívül ott volt Borbély Lénárd polgármester, az alpolgármesterek és Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz elnöke is.

2016_okt1_03

“A DK-sokat is próbáltam a körkép kedvéért lefotózni, de ott hisztérikus reakciót váltottam ki ezzel”

A DK csak néhány “talpast” küldött a kommunikációs frontvonalra. Magyarország leglustább politikusait is ez a párt tudhatja itt Csepelen magáénak. Így már nem csoda, hogy hivatásos politikusuk most sem tette ki az arcát a migránsbetelepítés melletti kampányba.

2016_okt1_01

Bokros Lajos törpepártja is megjelent…

2016_okt1_04

…nem nagy sikerrel

Meglepetésre a Bokros Lajos-féle MOMA is megjelent. Aktivistáik lelkesen szórtak valamilyen felhívást, ez azonban a többség számára ismeretlen maradt. Az egyik fotó szerint ugyanis a szórólapok azonnal mentek a kukába – Soros György nagy szomorúságára – derül ki Ábel Attila Facebook-oldaláról.

Csepel.info

10 hozzászólás “Már csak egy nap: így kampányoltak a pártok Csepelen” bejegyzésre

  1. Jobban szerint:

    SZÉKELY LELKÉSZ: AKIK MOST A MIGRÁNSOKAT BEFOGADNÁK, UGYANAZOK, AKIK 2004-BEN MEGTAGADTÁK A KÜLHONI MAGYAROKAT
    kelemenatyaNe csak az álpróféták hangját figyeljék, hanem azokét is, akik nem pénzért vagy egyéni érdekből formálják a közvéleményt – hívta fel a figyelmet Kelemen Levente lelkész.
    http://magyaridok.hu/belfold/nepszavazas/nemmel-szavaznak-1028779/

  2. Jobban szerint:

    2004. balliberális pártok: “Ne fizessünk rá a kettős állampolgárságra. Ne fizessünk, havi 20.000 forintot családunk pénzéből! Ne fizessünk mások helyett adót, nyugdíjat. Ne fizessünk állásunkkal az olcsó határon túli munkavállalók miatt.”
    http://www.origo.hu/itthon/20160926-nepszavazas-kettos-allampolgarsag-vizitdij-gyurcsany-fidesz.html
    2016. ugyanazok: idegenek illegális migrációját is támogatják.

  3. Nagyapó szerint:

    A báloldali pártok nem hazában gondolkodnak! Jelszavuk még mindig “Világ proletárjai egyesüljetek!”
    Remélem, hogy a polgári kormány, amennyiben érvénytelen a kvótareferendum, a migránsok betelepítésénél figyelembe veszi népszavazás választókerületenkénti eredményét.
    Aki migránst kíván, kapja meg!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Jobban szerint:

    Nagyapó, úgy legyen, egyetértek, gondolom a többi nemmel szavazó is….
    Aki migránst kíván, kapja meg!

  5. Nagyapó szerint:

    Itt a “Szocialista Internacionálé” ukáza eetásaiknak! “Orbán nem hagy fel a migránsok inváziójáról szóló hazugság terjesztésével (…) Nincs invázió, és szégyen, hogy a magyar kormány pusztán belpolitikai propagandacélokból akadályozza az Európai Bizottság által felállított áttelepítési rendszert”
    Ha nincs invázió, akkor kiket kell áttelepíteni? Most akkor van kötelező kvóta, vagy nincs??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  6. Jobban szerint:

    Nógrádi György úgy véli, a kialakult helyzetben kulcsfontosságú az is, hogy a jog szerint kinek jár politikai menedékjog. “Ha itt ülne egy jogász, engem megölne” – szögezte le elöljáróban, majd így folytatta: mindenki politikai üldözöttségre hivatkozott, lett légyen szíriai, szomáliai, afgán vagy pakisztáni.

    “Számomra a legmegdöbbentőbb az volt, amikor bejelentették a marokkóiak, hogy ők homoszexuálisok és ezért üldözik őket. Az erre hivatkozó marokkóiak két százaléka kapott politikai menedékjogot” – fűzte hozzá.

    http://www.hirado.hu/2016/10/01/nogradi-egy-jogasz-engem-megolne/

  7. Jobban szerint:

    Eva Maria Barki levele a Kossuth tériekhez
    2016. szeptember 28.

    A Bécsben élő dr. Eva Maria Barki jogász levelet fogalmazott meg a tíz évvel ezelőtt a Kossuth téren történt események kapcsán. Levelében a közelgő népszavazásról is kifejtette véleményét.

    KOSSUTH TÉR 2016. Szeptember 17.

    Tisztelt Kossuth Tériek, Kedves Magyar Barátaim !

    Nagy szeretettel köszöntöm Önöket Bécsből és kívánok méltó megemlékezést a tíz évvel ezelőtti a társadalom öntudatának felébredéséhez vezető, fontos és a politikának is impulzust adó tüntetés sorozatára.

    Én tíz évvel ezelőtt nagyon fontosnak tartottam az akkori, az emberi jogokat, a demokrácia alapelveit és az erkölcsöt nagyon súlyosan megsértő kormány ellen fellépni és nemcsak három alkalommal mondtam beszédet itt a Kossuth téren, hanem Bécsben is tüntetést szerveztem és információs rendezvényeket tartottam.

    A kormány visszalépését nem sikerült elérni, de a kormányváltás 2010- ben ilyen mértékben nem sikerült volna a Kossuth Tér nélkül. A mostani kormánypárt ezeknek a tüntetéseknek a gyümölcsét élvezi, annak ellenére, hogy távol maradtak a tüntetésektől és nem támogatták a követeléseinket.

    Kedves barátaim ! Tudom és értem, hogy ez fáj Önöknek. De köszönetet soha sem szabad elvárni, a hála nem politikai kategória. Boldognak kell lennünk, hogy sikerült megszabadulni egy olyan kormánytól, amely gazdaságilag és politikailag katasztrófába vezetett volna bennünket. Gondoljunk csak arra, hogy 2010- ben Magyarország gazdaságilag ugyanolyan helyzetben volt mint Görögország. Gondoljunk csak arra, hogy ma nemcsak néhány ezer migráns lenne az országban, hanem nyitott kapu lenne minden bevándorló előtt. Hogy ez a katasztrófa nem történt meg, ezt a Kossuth téri tüntetéseknek is meg lehet köszönni és ezt a mai kormánynak is megfelelően tolmácsolnia kellene. Mert a ,,fülkeforradalom“ nem a fülkékben kezdődött, hanem itt a Kossuth téren. Kossuth tér nélkül a fülkeforradalom ilyen mértékben nem sikerült volna.

    Kedves barátaim ! Ma azért szólok ismét Önökhöz – és nagyon sajnálom hogy nem tudok személyesen itt lenni – mert ismét aggódok. És nem csak aggódok, hanem félek. Félek, mert nemcsak sorsdöntő időket élünk, hanem – amire nem csak én mutattam rá határozottan az utóbbi időben – háború van. Háború az európai népek és nemzetek ellen. Háború van azok ellen a népek ellen, amelyek meg akarják őrizni a nemzetiségüket és identitásukat, amelyek tiszteletben tartják a kultúrájukat, amelyek komolyan vesznek minden vallást és nem engedik meg hogy ismét az ateizmus uralkodjon, amelyek tiszteletben tartják a gyökereiket és a múltjukat, és főleg: amelyek számára a szabadság a legnagyobb érték és nem a biztonság. Ezek a valódi európai értékek, amelyeket nyugaton már sikerült eltüntetni és most Közép-Európa kerül sorra. Elsősorban Magyarország, mint Közép-Európa legdinamikusabban fejlődő országa.

    A magyarság ezekkel az értékekkel élni akar. A magyar kormány ezeket az értékeket képviseli és az adott lehetőségek keretei között védi Magyarország szuverenitását. Emiatt a globalizáció legnagyobb ellenségévé vált, amelynek célja az unipoláris világuralom.

    Kedves barátaim ! A mai helyzet sokkal veszélyesebb és ez ellen a fellépés sokkal nehezebb mint 10 évvel ezelőtt a belügyi válságban volt, de annál is sokkal nehezebb, mint a 27 évvel ezelőtti szovjet kommunizmus elleni harc volt. Akkor a Nyugat bár nem segített, de legalább nem támadott bennünket. Most nyugatról nagyobb veszélyek fenyegetnek bennünket, mint a volt Szovjetunióból

    A nemzetállamokat mint a globalizáció legnagyobb akadályát meg akarják semmisíteni. A migráns áradat, amelynek csak a kezdetén vagyunk, csak egy fegyver a sok közül ebben a háborúban. Az EU Bizottság alelnöke nem régen mondta, hogy az emberiség jövője nem különböző nemzeteken és kultúrákon fog alapulni, hanem a jövő egy összekevert kultúra és a tömegbevándorlás ennek a célnak szolgál.

    De nem csak az Európai Unió támadja és vádolja Magyarországot szélsőséges nacionalizmus miatt. Augusztus végén a német az európai ügyekért felelös államtitkár Michael Roth az Alpbachi konferencián, amelyen az európai elitpolitikusok egy új felvilágosodást és a nemzetközi elitek megerősítését követelték azt mondta, hogy a nacionalizmus politikai őrület és szolidaritás nélkül Európa el fog pusztulni.

    Kedves barátaim ! Ezt azért említem, mert néha az az érzésem, hogy csak a belső bajokat látják és nem veszik észre a sokkal veszélyesebb külső támadásokat, amelyek a magyar nemzet és a magyar nép egzisztenciáját fenyegetik. Ma egy sokkal nagyobb kihívás előtt állunk mint valaha. Ez a kihívás egymaximális összefogást igényel. Csak egy erős és stabil kormány tud ellenállni ennek az egyre erősebb támadásnak. Ezért szükséges összetartani és a magyar kormány mellé állni, amelynek nagyon nehéz feladata van, ebben a nagy európai viharban a magyar érdekeket megvédeni.

    Ha nehéz is, vissza kell szorítanunk a belső kritikákat és bajokat. Háború van. Méghozzá a legraffináltabb háború a történelemben. Hadüzenet nélkül, a tolerancia és szolidaritás nevében akarnak meghódítani egy országot. Ezt a háborút meg kell nyernünk és utána lehet a belső csatákat megvívni. Mert hiába nyerünk meg egy belső csatát ha már nem lesz Magyarország.

    Kedves Barátaim ! Én azért is aggódok, mert a modern háború eszközeihez tartozik, hogy jogos és tisztességes tüntetéseket hamis zászló alatti műveletekre felhasználjanak és így kiprovokáljanak egy destabilizációt , majd a káoszt kihasználva egy megfelelően globalistabarát kormányt beiktassanak. Tudom, hogy vannak, akik ugrásra készen várnak az ilyen lehetőségekre, hogy geopolitikai céljaikhoz közelebb tudjanak kerülni.

    Ezek profik, akik egy kidolgozott stratégiát alkalmaznak és több országban már kormányváltozást hajtottak végre.

    Kedves barátaim, vigyázni kell, nem szabad a tűzzel játszani és nem szabad alkalmat adni provokatív műveletek kivitelezésére. Óvatosnak kell lennünk,a tüntetéseket el kellene kerülni. Nekünk nem kell egy magyar Majdán, nekünk nem kell a macedóniai példa sem, amely a legutóbbi brutális európai kormányváltási kísérlet kívülről.

    A jelenlegi feladat sürgősebb és nehezebb mint 10 évvel ezelőtt: Koncentrálni kell a jövőre, összetartani és együttműködni mindenkivel aki a magyar nemzethez tartozik. A népszavazással meg kell mutatnunk a nép akaratát Brüsszelnek, hogy ne a népek ellen hozzanak határozatokat. Brüsszel fél a népektől, fél a népszavazásoktól, mert eddig mindegyik ellene szólt. Ezért meg kell mutatnunk, hogy mi vagyunk a nép !

    Teljes erővel Magyarország szuverenitásáért és a magyar nép önrendelkezéséért kell küzdenünk. A magyar nemzet megmaradása a közös cél kell hogy legyen.

    Isten áldd meg a magyart !

    Eva Maria Barki
    Bécs, 2016. szeptember 17.

    http://www.nemzetiforum.hu/index.php?id=eva-maria-barki-levele-a-kossuth-teriekhez

  8. robi szerint:

    Ha a helyében lennék, jobban aggódnék Ausztriáért.
    Aki járt már ott, tudja miről beszélek.

    Arra nem tért ki, hogy az általa javasolt szuverenitás az EU keretein belül megvalósítható-e?

  9. robi szerint:

    Nagyapó22:18-as hsz-ében elárulja, hogy semmit nem ért az elmúlt hónapokban történtekből.
    Az invázió nem azonos az EU–ban vállalt kötelezőkvótával.

    Kérdésem: ha nem lenne bevállalt kötelező kvóta, mi szükség lenne a szavazólapon leírtakról népszavazni?
    Akkor tán nem arról szólna a népszavazás, hogy aláírják-e vezetőink az eléjük tett kvótaszerződést??

    Persze nem akarom elvenni a kedvét semmitől, remélem nem bánta meg hogy a szombatot az utcán töltötte.

  10. Jobban szerint:

    A KERESZTÉNYEKET LELÖVIK, UGYE?
    KOZBENJARO.BLOG.HU, HETEK.HU, OPENDOORS.ORG, MANDINER.HU, PROCHRISTIE.HU, EVANGELIKUS.HU, MNO.HU, APOSTOLI.HU, MAGYARKURIR.HU

    Kevesen tudják, sajnos, de a világ legüldözöttebb vallása a keresztény. Bármennyire is több mint egymilliárd ember vallja magát Krisztus követőjének, mégis hívei szenvedik el a legtöbb vallásellenes támadást, és nem csak fizikailag, hanem lelki, szellemi szinten is.
    Egyes kimutatások szerint
    a Földön 4 (!) percenként szenved mártíromságot egy embertársunk pusztán csak azért, mert keresztény.
    Ennek érzékeltetéséhez nem kell messzire mennünk, sokan látták azt a Youtube-on (is) terjedő videót, amelyen az látható, amint az Iszlám Állam terroristái tengerpartra vezetnek keresztény férfiakat (többen a haláluk előtti pillanatban is hangosan Krisztushoz imádkoztak) és kivégzik őket.
    Az eset azért is érdekes, mert az Iszlám Államnak (ISIS) nevezett terrorszervezet a Közel-Keleten szerzett magának területeket – azon a helyen, ahol a kereszténység őshonos. Mind Szíriában, mind Irakban többszázezres, sőt milliós keresztény közösségek éltek a fundamentalista dzsihadisták térnyeréséig.
    A KERESZTÉNYSÉG ŐSHAZÁJÁBAN A LEGNAGYOBB AZ ÜLDÖZTETÉS
    Krisztus első követői is „keleti keresztények” voltak. Imaházaik közel kétezer évvel ezelőtt épültek – amikor Európa még a pogány vallások földrésze volt.
    A keresztények jelenléte a Közel-Keleten hatszáz évvel előzi meg az iszlám megjelenését….
    „A keresztények nem a muszlimok után jöttek ide” – szögezi le Victor Assouad, közel-keleti jezsuita elöljáró is. „Ők az iszlám előtti időből származnak. Ők az őslakosok, akik eleinte baráti módon üdvözölték a muszlimokat.” Amikor azonban az iszlám meghódította a térséget és már a kalifák írták a törvényeket, a keresztényeket másodrendű polgárokká, alattvalókká tették.
    Ma a dzsihadisták egyértelműen fogalmaznak a Krisztus-hívőkkel kapcsolatban: „Vagy térjenek át az iszlámra, vagy menjenek el, vagy meg kell őket semmisíteni.”….
    A KEGYETLENSÉG NEM ISMER HATÁROKAT
    Szeretnénk a teljesség igénye nélkül – pár kiragadott példával – bemutatni, hogy a világban milyen inzultusok érik a keresztény hívőket. Észak-Koreában a Biblia birtoklásáért nyilvános akasztás jár. Irakban 2003-ig 1,2-1,5 millió keresztény élt, azóta számuk kevesebb mint 400 ezerre csökkent, részint azért, mert kiirtották őket. Pakisztánban az egyik legnagyobb arányú a testi brutalitás, megalázás, testi sértés. Az országban halálbüntetés jár az Allah-káromlásért vagy a másfajta hit propagálásáért. A Föld több mint 70 államában jár büntetés azért, ha valaki gyakorolja keresztény hitét. A Közel-Keleti keresztények segélykiáltása nem éri el a nyugati kormányzatok ingerküszöbét.
    Az Open Doors elnevezésű nemzetközi keresztény szervezet legutóbbi jelentése szerint 2014-ben több mint 10 000 embert végeztek ki, gyújtották föl a házát, illetve ért bombatámadás hitének gyakorlása közben. A felmérés szerint évente 120-130 millió keresztény van kitéve üldöztetésnek hite miatt.
    NYUGAT – (EL)HALLGAT A FELSZÍN, HÁBOROG A MÉLY
    Az kétségtelen, hogy az úgynevezett „nyugati” politikai és médiaelit nem nagyon törődik a keresztények üldöztetésével, illetve elhallgatja az ellenük történő támadásokat, az olyan kirívó esetektől eltekintve, amit már nem lehet figyelmen kívül hagyni (lásd: francia katolikus pap meggyilkolása mise közben). De a nyugati sajtóban az is mindennapi eseménynek számít, hogy keresztény embereket, értelmiségieket és gondolkodókat aláznak meg – többek között – az abortuszról, az általuk fontosnak és értékesnek tartott klasszikus család-modellről valott nézeteik, Krisztus-hitük és hitvallásuk miatt.
    Pontosan leírják a Nyugat keresztényüldözésekhez való hozzáállását Eveque Biman, az egyiptomi Deir el-Malak Michael apátság vezetőjének szavai:
    „A keresztényeket támadások érik, és fel is gyújtanak templomokat. Mégis itt vagyunk!
    Szeretnék üzenni valamit az európai, a nyugati embereknek. Egykoron csodálattal töltött el a demokratikus értékekről és az emberi jogok tiszteletéről vallott nézeteitek. Éppen ezért döbbentem meg annyira, amikor láttam, miként reagáltatok a Nigériában elkövetett szörnyű gaztettekre. Egész falvakat égettek fel ott – az ott élő emberekkel együtt – és ti nem tettettek semmit.
    Aztán Irakban is – egész falvakat perzseltek fel – jazidi és keresztény embereket öltek meg. A mártírjainknak elvágták a torkát, Etiópiában és Líbiában.
    Megint csak semmi. Semmi érdemi reakció.
    Amikor a párizsi újságnál történt incidens, akkor viszont több millió európai, köztük állami vezetők egyszer csak elítélik a bűncselekményeket és szörnyülködnek…
    Ma a Nyugat nem igazán viselkedik keresztényi módon. Ha mecsetet vagy zsinagógát támadnak meg, arról a magyar sajtó is beszámol, de ha templomot vagy Mária-szobrot öntenek le, arról a francia helyi és egyházi lapok írnak, de utána nincs közfelháborodás,
    nem követik az eseményeket, hogy a tetteseket végül elfogták-e.” – nyilatkozta az mno.hu-nak a nyugati elit hozzáállásával kapcsolatban Fakhouri Youssef, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség projektvezetője….
    http://magyaridok.hu/kulfold/keresztenyeket-lelovik-ugye-979972/

Itt lehet hozzászólni !