Nem támadják meg Magyarországot – sír a DK elnökségi tagja

Facebook, Csepel.info

Ilyen picike intervenció se lesz?

Hiába várják a szimpatizánsok, hogy Magyarország demokratikusan megválasztott kormányát külföldről, Brüsszelből vagy Washingtonból döntsék meg – üzeni Facebook oldalán Borka-Szász Tamás, a DK elnökségének tagja. A politikus szerint ezért kénytelenek lesznek más eszközt találni a hatalom megszerzésére.

Borka-Szász Tamás minden bizonnyal Magyarország leglustább politikusa is egyben. Önkormányzati képviselőként munkája több mint kétharmadát lógta el eddig – csak a fizetés felvételét nem mulasztotta el még soha. A politikus azonban az amerikai választás miatt most próbálja rászoktatni magát a gondolathoz, hogy dolgozni is kellene: mások nem fogják nekik megszerezni a hatalmat. Szó szerint ezt írta ki Facebook-oldalára

“Minden olyan ellenzékinek, aki eddig is Washingtonból vagy Brüsszelből várta a megváltást…. Nem, drága barátaim, senki nem fogja helyettünk rendbe rakni dolgainkat. Orbánt vagy mi váltjuk le, vagy senki…”

Az új balliberális egység segíthet

A DK-nak ugyanakkor olyan váratlan szövetségese lett, amely nem Brüsszelből és nem is Washingtonból érkezett. Kedden az illegális migránsok tömegeit letelepíteni kívánó balliberális pártok mellé állt a Jobbik, szerdán pedig már a Klub Rádió hallgatóinak 76%-a is kívánatosnak tartotta, hogy a hatalom megszerzéséhez a Jobbikkal kössenek szövetséget.

Érdekesség, hogy a DK elnöksége korábban kiadott egy olyan közleményt is, mely szerint valamennyien bevándorlók. Borka-Szász Tamás e szerint szláv származású, így biztosan jól szót fog érteni a szlovák származású Vona Gáborral.

Csepel.info

6 hozzászólás “Nem támadják meg Magyarországot – sír a DK elnökségi tagja” bejegyzésre

  1. Lovas szerint:

    56-ban Moszkva seregeinek integetett volna, és tapsolt volna az akasztásokkor?

  2. Tóth kati szerint:

    Mocskos hazaáruló!Jelentse már fel valaki ezeket hazaárulásért!Annak idején a szovjetektől várták a “megváltást”.Sajnos meg is kapták,most viszont pofára estek.Szokjanak már hozzá,ez így fog menni,míg ezek a mocskos ,hazaáruló liberál komcsik végleg el nem tűnnek Magyarországról.Sehhonai bitang emberek.

  3. Tóth kati szerint:

    Felháborító,hogy ezek az országot is lángba borítanák,csakhogy hatalmat szerezzenek maguknak.Ezeknek semmi nem drága a hatalom megszerzéséhez.Alja népség.A szemétdombon fogtok felfordulni.

  4. Tsepeli szerint:

    Kérem ezt a dagadt disznót ne mutogassák mert már többször elhánytam magam tőle.

  5. […] DK-s Borka-Szász Tamás kesergett azon, hogy Trump megválasztása után marad a demokrácia, és nem lesz amerikai beavatkozás Gyurcsányék hatalomra segítésében. A közvélemény-kutatások szerint  demokratikus úton hatalomra kerülni most biztosan nem […]

  6. […] biztos. (Élő Norbert lecserélésében érdekelt a Tárnokon lakó, de Csepelen politizáló Borka-Szász Tamás is.) A Magyar Idők csütörtöki értesülései szerint akár Szenteczky János is elindulhat végre […]

Itt lehet hozzászólni !