Legalja

Ábel Attila, Facebook

legalja

Szenteczky János és bandája most lesifotósokkal próbál rólunk lejárató képeket készíteni. Ezt onnan tudom, hogy ma éppen ezzel vádolt meg bennünket. Tapasztalatom szerint Szenteczkynek nincs túl nagy fantáziája: amikor megvádol, mindig magából indul ki.

Sikkasztás, gyilkosság, magánokirat-hamisítás, hűtlen kezelés, pedofília: ezeket a bűncselekményeket már jogerősen megállapították a csepeli szocialisták valamint képviselőik egy-egy tagjáról. De sikkasztással, rágalmazással és hűtlen kezeléssel gyanúsítják a jelenlegi MSZP-s képviselők egy-egy tagját is, köztük Szenteczky Jánost. Nagy karriert lehet ezzel az MSZP-ben befutni: Szenteczky már a fővárosi pártszervezet alelnökeként szórja maga köré újabb rágalmait.

És még meg sem kezdődött az igazi kampány: az MSZP-DK-Együtt-PM még meg sem pecsételték csepeli szövetségüket. Azt, hogy mire fognak szerződni, mind tudjuk: ők is, mi is. Nincs titok. Csepelből és az így megszerzett kerületekből pártpénztárat és a kormány elleni lövészárkokat szeretnének csinálni a következő öt évben. Ezzel megakasztanák és eltüntetnék mindazt a fejlődést és lehetőséget, amelyet az elmúlt négy évben elvégeztünk vagy elindítottunk. Én egy dolgot tudok. Amint megszületik ez az egyezség, a csepeli DK és az Együtt-PM politikusai Szenteczky János bandájának tagjai lesznek.

A politikában természetes, hogy nagy erők nagy konfliktusokkal feszülnek egymásnak. Jól látható, hogy ez mindig így volt, mindenhol így van, de minden demokratikus országban vannak határok. (Például nem lőjük ki a másik szemét, ha nem ért velünk egyet – vagy nem mutyira használják az önkormányzat lakásállományát.) Ha viszont valakik átlépnek az erkölcs és a törvény határán, az a legalja. Szenteczky a legalján, ott várja szövetségeseit. Meg fognak érkezni, le fognak süllyedni oda? Meglátjuk.

Forrás: Ábel Attila, Facebook

97 hozzászólás “Legalja” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    Ábel Attila!
    Itt a követendő módszer lesifotósok ellen Orbán apuka módra!

    Havasi Bertalan eljárását is ki lehet próbálni!
    Majd jönnek a zügyvédek, oszt’jónapot! 😛 😀
    .
    “Megszüntették a nyomozást a volt miniszterelnök édesapja ellen tavasszal tett feljelentés ügyében. A Magyar Hírlap fotóriportere azért jelentette fel Orbán Győzőt, mert földhöz vágta a riporter több mint egymilliós kameráját.”
    .
    http://www.origo.hu/itthon/20021025megszuntettek1.html

  2. Cs.pepe szerint:

    Hát ha valami a legalja, az a csepel.info……

  3. GONDOLKODÓ! szerint:

    Tévedsz!
    Nem a Csepel.info, ha nem a véleményeiket kifejtő személyek “minősítik” valóban igen mélyrehatóan saját magukat. Lásd, elsősorban a gruppenek tagjait. Ők a nagyokosok, akik a mély szántást végzik, de arra már aligha van képességük, nem tudják, hogy nem acélmagot kell vetni. Ők a bengázerek.

  4. Cs.pepe szerint:

    Hát érdekes egy gondolkodás módod van Gondolkodó, ha szerinted a csepel.info egy tisztességes honlap, annak szerzői tisztességes emberek, akkor az értékrendeddel nagy baj van. Tudod, az hogy a bal oldali politikusok között vannak rosszak, az nem menti a jobboldali bűneiket, pedig abból is rengeteg van, de ha szerinted az bocsánatos, azzal nem kell foglalkozni, akkor te se vagy jobb…… ez téged minősít…..

  5. kispajtás szerint:

    GONDOLKODÓ!

    Pfff… neked már megint elsült az agyad!
    Téged olvasni olyan, mint egy erotikus élmény a tömött villamoson. 😀

  6. admin szerint:

    Kedves bírálók! Ha nem tetszik a Csepel.info, ne olvassátok. Mégis ti forogtok itt egész nap mindenféle álneveken. Talán kényszerít benneteket valaki – vagy mégiscsak ez Csepelen a legdemokratikusabb hírblog? Gyanítjuk utóbbi.

  7. kirárlyerdei szerint:

    Na,erről van szó T.admin!
    Minden nap fröcsög a “grün,felix és tsai” komcsi bandája itt.
    Ideje elhajtani őket a vörös p…,na,igen,oda. 🙂
    Meg lehet őket invitálni szombatra a Szt.István út-Tiborc utca sarkán lévő
    “Cigány hollókoszt museum ” avatására.Naigen,az egész országban csak
    itt volt hely rá. 🙂

  8. Balos szerint:

    Kinyílott Szenteczky fenekéből a tubarózsa: kispajtás és Cs.pepe 😀

    Szerintem egyébként napok óta be van rúgva valahol a Jani. Ennyire vad még nem nagyon volt. Az is lehet, hogy nem úgy folynak a tárgyalások, mint ahogy számította, és az Együtt-PM még mindig kardoskodik amellett, hogy egy ilyen emberrel nem indulnak közösen. Bárhogy is van, nagyon ideges 😀 😀

    Továbbra is szilárd meggyőződősem, hogy a csepeli MSZP-t fel kell oszlatni és újra kell alapítani. Egyszerűen nincs más megoldás, ez a fickó teljesen elferdítette az egészet. Láthatóan még a Tóth, a Dobák meg a Gergely sem tudnak kilépni mögüle. Elszomortó. 🙁

  9. Cs.pepe szerint:

    Írtam egy hosszú hozzászólást, ami eltűnt, ennyit a demokráciáról……

  10. Cs.pepe szerint:

    Balos neked is írtam, de eltűnt, a lényege az volt, ne sértegess, vagy ha igen a szembe mond, kérlek!

  11. kispajtás szerint:

    Balos:
    Hülye vagy… ennyi!

    királyerdei-nek meg üzenem, hogy aki nem tiszteli mások véleményét, az a végén úgyis magára marad. Sokadszor írom le, hogy jobbra tettem az x-emet, de ti üldözitek az összes jószándékú embert. Ti tudjátok… Az a rohadt, mocskos politika és abból való előnyszerzés érdekel benneteket. Én maradok a választott oldalamon, de egyre inkább szégyellem, hogy ilyen gátlástalan barmok vannak a közelemben, mint te is. Csak remélni tudom, hogy rövidtávon elkoptok ebből a táborból.

  12. admin szerint:

    Cs.pepe: nem írtál egy hosszú hozzászólást, mert az automatikus moderáció is visszakereshető. Itt is hazudozhatsz, csak könnyebben lebuksz – na ennyit a demokráciáról.

  13. gyalog szerint:

    “Lesifotós” az, akinek vezetékneve, Csepel., keresztneve, info. Ők azok, akik több mint tíz éve nem vállalják nevükkel ezt a blogot.

  14. felix szerint:

    Cs.pepe.
    Gondolkodónak nincs gondolkodási módja.
    Vagy idéz és többnyire nem odaillő módon, vagy értelmetlenül zagyvál.

  15. felix szerint:

    Admin. Te is mindenféle álnéven írogatsz.
    Csak szólok, engem különösebben nem érdekel.

  16. admin szerint:

    Felix: a szerkesztőség több tagból áll. Mindenkinek joga van nem csak Adminként megszólalni, hanem a saját nicknevén is. Ilyen értelemben igazad is lehetne, de ésszerűen nézve már nincs igazad. Amúgy ritkán fórumozunk. Ha megnézed, az MSZP-s társaiddal uraljátok a fórumot, nektek van itt a legtöbb időtök.

  17. felix szerint:

    Admin.
    Amennyiben nem tévedek akkor Te pontosan tudod, hogy ki ír mindenféle álnéven és ki egy azaz egy nicknéven.
    Ami a ráérést illeti.
    Az nem baj, kivéve ha az munkaidőben rendszeres.

  18. gyalog szerint:

    Tényleg: itt ki az, aki fizetésért civil?
    Hm? 🙂

  19. Zordon szerint:

    De hiszen éppen az Ábel Attila szokott lesifotóskodni. A csepel.infón megjelenő fényképek nagy részét ő szolgáltatja. Hobbija a fotózás, szinte mindig fényképezőgéppel a nyakában lehet látni. Nagyon büszke magára, nagy fotósnak képzeli magát, állandóan kattintgat.

  20. Zordon szerint:

    Amúgy tényleg marha nagy demokrácia van itt, csak hát ez amolyan Orbán Viktor-féle illiberális demokrácia. Ha valaki a Fidesz számára kényelmetlen dolgokat kezd el mondogatni, akkor az admin IP-cím alapján kitiltja.

  21. Zordon szerint:

    Balosra ne figyeljetek, ő az Ábel Attila egyik zoknibábja.

  22. szigetország szerint:

    Én már javasoltam felixnek és mondom más levitézlett kommunistának is: ha nem tetszik a csepelinfo, le lehet morzsolódni.
    De mivel itt nyüzsögtök naphosszat, ez azt támasztja alá, hogy Csepel legdemokratikusabb fórumának tartjátok a csepelinfot.

  23. szigetország szerint:

    gyalog és társai is rendszeresen visszatérnek ide, mert csak itt sírhatják el bánatukat.

    Az MSZP, DK stb. nem nyújt számotokra elég demokratikus fórumot?

  24. szigetország szerint:

    Ez a zordon nevű agyrém is itt prüszköl újabban, mert az mszp nem ad neki fórumot… Hja, kérem, tessék létrehozni egy normális baloldalt.

  25. Gordon szerint:

    Sok a duma etánsak.
    Arról beszéljetek, hogy hová tettétek a rengeteg lóvét:

    http://csepel.info/wp-content/uploads/Jutalmazások-prémiumok-2002-2013-között-csepeli-politikusok.jpg

  26. felix szerint:

    Szegény visszamorzsolódott.
    Jól érzem itt magam, tehát ha valaki lemorzsolódik……..

  27. Vendetta szerint:

    Én csak röhögni járok erre az oldalra, amióta a tavaszi választások alkalmával moderálva illetve blokkolva lett az IP címem…
    Sajnos nem tetszett nagyon mélyen tisztelt admin úrnak az amikor linkelgettem az Indexes cikkeket mikét tört be a politika az óvodákba és a FideSS reklám, promóciós kakaós csigákkal illetve lufikkal szedték a szavazatokat….
    Siralmas amikor itt egyes vérbeli, habzó szájú FideSS pártiak a 2 milliárdos lopásról beszélnek amikor a FideSS 3000 milliárdot lopott el.
    És a legnagyobb poén amikor próbálják magyarázni hogy: De az nem is úgy volt…
    Mutassanak fel egyetlen egy olyan magyar állampolgárt aki megkapta a jóváírást amit a Fidesz MEGÍGÉRT. Ja hogy nincs olyan én kérek elnézést. Ehez képest az a 2 milliárd amiről itt fröcsögnek az aprópénz.
    Az államadósságról ne is beszéljünk, az elmúlt 4 év alatt nem igazán sikerült csökkenteni, inkább még jobban feljebb tornázták. Brávó büszkék lehettek magatokra.

  28. Mr. Gabee szerint:

    Drága Félix:
    Én is szerkesztő vagyok, mégse admiként írok (soha). Elég sokszor olvasható így vagy úgy a nevem. De ha egy példát szeretnél látni: http://csepel.info/?s=Mr.+gabee (ez még nem a teljes cikkáradataim, de példának megteszi…..)

    Ami a másik felét illeti megerősítem az admin-t: Vagyunk egy páran….

    Végezetül csak annyit, hogy nem bújok én sehova. Ha írsz nekem, válaszolok, ami a másik részét illeti, ha nagyon olvasol a soraim (eddigi írásaim) között, könnyen és egyszerűen ki tudod találni hogy hol találsz meg engem;) Pár embernek sikerült már (leszólítottak az utcán hogy üdv. Mr. Gabee)

  29. Mr. Gabee szerint:

    Kedves Zordon:

    Ezt a felvetést, miszerint “Ábel Attila” készíti a képeket sajnos vissza kell utasítanom a magam nevében. Szerintem én sokkal de sokkal több képet posztolok ki az oldalra mint a bárki más.

    Ha van egy pici időd akkor ajánlom figyelmedbe az alábbi linket:
    http://csepel.info/?s=Mr.+Gabee

    És ezt előbb is elmondtam ez még nem a teljes cikkáradat, amiben “nyakig” benne voltam.

  30. Mr. Gabee szerint:

    És nekem is hasonló a véleményem az alábbi linkkel

    Ha nem tetszik az Csepel info…
    http://youtu.be/-tEXu8roJEQ?t=38s

  31. felix szerint:

    Kedves Mr.Gabee.
    Nem tettem senkinek sem szemrehányást, csupán reagáltam az alábbiakra.

    “Kedves bírálók! Ha nem tetszik a Csepel.info, ne olvassátok. Mégis ti forogtok itt egész nap mindenféle álneveken.”

    Mivel itt szinte mindenki álnéven ír-tisztelet a kivételnek- ezért nem értem értettem a mindenfélét mint jelzőt.
    Ezért gondoltam azt, hogy valaki vagy valakik több nevet is használnak itt.
    Erre fel, írtam azt amit, de jeleztem, hogy engem ez nem érdekel, bár nem tartom jó dolognak.

  32. Vendetta szerint:

    Nekem is hasonló a véleményem az alábbi linkekkel

    http://index.hu/belfold/2014/07/29/ez_orban_uj_allamidealja/

    http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Illiber%25C3%25A1lis_demokr%25C3%25A1cia

    Illiberális demokrácia

    Az illiberális demokrácia, vagyis áldemokrácia, részdemokrácia, üres demokrácia vagy hibrid rezsim egy kormányzórendszer, melyben bár választások vannak, a polgárok nem ismerhetik meg a kormányzati tevékenység jó részét a polgári szabadságjogok nagyfokú korlátozása miatt. Az illiberalizmus, a fékek és ellensúlyok rendszerének hiánya, a civil társadalmi kontroll gyengesége. Ezért az illiberális demokrácia kialakulása a ‘nyílt társadalommal’ ellentétes rendszert valósítja meg.

    Az illiberális demokrácia fogalmát Fareed Rafiq Zakaria indiai származású USA-beli szerző írta le 1997-ben. Szerinte az életviszonyok és az egyéni szabadságjogok szempontjából sokszor előnyösebb egy féldemokratikus-félautoriter, de önkorlátozásra törekvő jogállam, mint egy többségi felhatalmazásra hivatkozó, hatalmát korlátlannak tételező politikai autokrácia. A nyugati demokráciákat követő társadalomfejlődéshez ezért nem annyira többpárti választásokra van szükség, mint inkább jogállamra és a szabadságjogok tiszteletére, aminek kialakulása és megszilárdulása természetesen fokozatos folyamat.

  33. Trix szerint:

    Én már soha nemfogok az MSZP-re és klónjaira szavazni. De! Amit a Fidesz művelt az utóbbi hónapokban-években, amiatt rájuk sem. Visszataszító a sok sarkítás, csúsztatás sőt gyűlöletkeltés amit folyamatosan sugároznak. Lebecsülik az átlag magyar nép intelligenciáját, azt hiszik ha primitív népbe sulykolják a sok mocskot az MSZP-ről a sok kis buta emberke jobb híján őket pártolja majd. Sajnos meglehet igazuk van. De ezzel a mocskolódással nem kevés szavazót veszítenek, a többi negatívumról nem is beszélve amit produkáltak.
    Sok okom lett volna őket pártolni, de a leírtak miatt végleg elfordultam tőlük. Ha csak szépen tették volna a dolgukat, magamtól is megbecsültem volna őket (lett volna miért) de így nincs miért. Szűkebb környezetem és az ő szűkebb környezetük is ugyanígy gondolja: elég a bomlasztásból, az MSZP folyamatos besározásán kívül más módszerek is léteznek a felülkerekedésre. Igaz, ezeket a cikkeket nem az értelmesebb embereknek szánják, miről is beszélek.

  34. Zordony szerint:

    Na látom dúl a demokrácia, megszoktuk már a fidesztől.

  35. ebihal szerint:

    Ez a cikk igencsak közelít a legaljához, és nem a Szemteczky miatt!

  36. GONDOLKODÓ! szerint:

    Mondd, te miért nem a gázai övezet környékén zagyválsz, idióta.

  37. grün szerint:

    Nem értem miért egymást simfelitek!
    Ezt a témát egyetlen cél vezérli:
    Egy semmi dolgon összeugraszt benneteket, egy magát valakinek beállító senki!
    Ti meg benyaljátok és marjátok egymást! Ne ereszkedjetek le a szintjére! 😛 😀

  38. kerdezo szerint:

    Trix, szívemből szóltál, köszönöm!

  39. admin szerint:

    Trix soha nem volt Fidesz szavazó, csak megváltoztatta a nick nevét.

    Arra kérjük a fórumozóinkat, hogy fejezzék be ezt a névváltogatós játékot. Az MSZP-s képviselők is felvállalhatják a nevüket itt a fórumon. Nem kell azt a komolytalan játékot űzni, hogy más-más neveken gyalázkodnak, aztán meg kiábrándult fideszesként írnak!

  40. kerdezo szerint:

    Admin: akkor az oldal, vagy a fidesz vezet nyilvantartast a szavazokrol?

  41. Cshe Cs. szerint:

    Szenteczyvel nem kell foglalkozni. Bukott ember.

    Megbukott a politikában, és megbukott a személyes életében is.

    Ráadásul egyre komolyabb alkohol problémája van.

    Ne foglalkozzatok vele. Majd a biróság kezelni fogja.

  42. admin szerint:

    Elég ránézni az IP-címekre. Amikor ennyi névváltó megjelenik, az azt jelenti, hogy a Párt kiadta az ukázt.

  43. kerdezo szerint:

    Még egy kérdés, admin!
    A csepel.info dns szolgáltatója a varmegye.com. A varmegye.com tulajdonosa a Vármegye Média Kft. A kft a fidesz egyik “média szolgáltatója”.
    Nem lenne tehát ideje annak, hogy felfedjék magukat?
    Mert számomra kezd agit-prop jelleget ölteni az oldal, és mint szavazót, nem biztos, hogy jó irányba terel, hiszen a fagyi visszanyalhat. Nah jó, Mszp és klónjai nem alternatíva

  44. Balos szerint:

    Csecs: elárulok neked egy titkot: még egy antialkoholista képviselőt sem láttam, pártállástól függetlenül. Legalábbis Csepelen. Máshol már hallottam, csak nem találkoztam velük. Szenteczkyvel nem azért van gond, mert nem antialkoholista, hanem mert nem antibűnöző.

  45. felix szerint:

    Gondolkodó??????????
    Neked már ebihal is idióta?

  46. Vendetta szerint:

    Engem sajnos az oldal kényszerített név és IP cím változtatásra…
    Sajnos egyeseknek nem tetszenek az Indexes cikkek amik kényelmetlen témákat érintettek…

  47. admin szerint:

    Vendetta: amennyiben túlmész minden erkölcsi határon és lemész kutyába, most is ki fogunk tiltani. Kérdező: látod, nem igaz, hogy amerikai szerveren megy a Csepel.info, ezt is csak hazudtátok. És ha már szerver meg cég: a csepeli önkormányzat honlapját ugyanaz üzemeltette 2010-ig, aki az MSZP honlapját is. Szerinted ez véletlen, vagy a mutyi része volt? Szerinted fizetett az MSZP érte? Ha már kérdeztél.

    Ma már nem kívánunk részt venni ebben az egyébként teljesen értelmetlen vagdalózásban. Bocsi.

  48. kerdezo szerint:

    Admin: minek köszönhetem, hogy azt írtad, hogy “ezt is csak hazudtátok”?
    Látod, ezért lett a csepel info demoralizáló, ahogy és amire reagáltok. Elismerem, ez évben történt velem meg először, hogy nem a Fideszre szavaztam. És a családunkban nem én voltam ezzel így.
    Válaszod pedig sajnálatos része, hogy nem tudsz/tudtok egy-egy kérdésre anélkül válaszolni, hogy az ellenfeleteket (ha egyáltalán tekinthető az Mszp a Fidesz ellenfelének) ne ócsárolnátok.
    Versenyszférában az, aki a konkurenciát ócsárolja, hamar oldalvonalra kerül.
    Hogy miért fizetett az Mszp vagy sem, és hogy a korábbi vezetés mit hogyan lopott, annak felgöngyölítésére, és elsőfokú ítéletek meghozatalára illett volna az elmúlt négy évnek elegendőnek lennie.
    E helyett ugyanolyan bukás lett a szememben, mint amikor az Mszp a Keller(?)-t megtette “elszámoltatónak”. Emlékszik rá remélem mindenki. Véres szájjal marcangolta/ócsárolta a Fideszt, és nem történt semmi, cserébe nevetségessé tette magát. Most ugyan ez történik, itt a csepel infon.

  49. Zordony szerint:

    kerdezo, egy újszülöttnek minden vicc új: a csepel.infót Ábel Attila, a csepeli Fidesz propagandafelelőse üzemelteti.

  50. grün szerint:

    Zordony!
    Meg is láccik rajta! 😛 😀

  51. Trix szerint:

    Admin!
    Rágalom, pontosan tudom, hogy idén MÉG a Fideszre szavaztam. (Többet nem teszem.)
    Mindenesetre elgondolkodtató, honnan ilyen naprakész(?) az egyes fórumozók politikai irányultságáról? Ott volt talán az urnánál amikor szavaztam? 🙂 Vagy minden egyes fórumozót lenyomoztatnak?

  52. Zordony szerint:

    Érdekes dolgokra költ amúgy az önkormányzat.
    http://dokumentumtar.csepel.hu/letoltes.php?d_id=7133

    “Violet Piano Kft. célja egy olyan könyv kiadása, amely bemutatja hazánk polgármestereit történetekkel, receptekkel és fotókkal. A kiadvány címe “Így főznek a polgármesterek”, melyben Németh Szilárd mint Csepel polgármestere szerepel, mellyel népszerűsíti a kerületet, így az Önkormányzat érdekelt abban, hogy a kiadvány létrejöjjön.”

    Ezért bruttó 223 650 Ft-ot fizet az önkormányzat a cégnek, hogy jelenjen meg ez a könyv, amiből 50 példányt meg is kapnak.

    Mivel Németh Szilárd már nyilatkozott, hogy a csülkös velős pacal a kedvenc étele, gondolom, ennek a receptjével ajándékoz majd meg minket.

  53. ebihal szerint:

    felix!
    El kell menni mellette!

  54. Bugi szerint:

    Szenteczky eleresztette a gyeplőjét a csahosainak. Ha jól hallom már több pénzt beígért nekik, mint Csepel kétévnyi költségvetése.

    Nem fog menni fiúk, Szenteczky bukni fog.

  55. Vendetta szerint:

    Látod kedves admin ez a baj veled, nem tudsz másképp vissza vágni az igazságokra ezért egyből fenyegetőzől és fitogtatod az erődet, mert Te megtehetsz ilyet, de az hogy megmagyarázd a dolgokat az nem megy.
    Az pedig hab a tortán hogy látatlanban sértegetsz mint egy óvodás, ha kicsi a fa*zod ne így hozd a világ tudtára 😀 Vegyél inkább egy Porsche-t 😀

  56. grün szerint:

    Vendetta!
    “Adj egy egyénnek hatalmat egy másik felett és rögtön megmutatkoznak a jellembeli hiányosságai!” 😛 😀

  57. Vendetta szerint:

    Tudod grün ez a baj hogy ha vissza olvasod a hozzászólásaimat (kivéve az utolsó) látszik hogy se trágár se erkölcsi határokat nem surolnak a hozzászólásaim.
    Egyedül az Indexes cikkeket linkelgetem amiket a csepel.info nem mer ide belinkelni….
    Tessék a mai gyöngyszem:

    http://m.portfolio.hu/gazdasag/kulfoldi_cimlapra_kerult_orban_a_kijelentese_miatt.202077.html

  58. grün szerint:

    vendetta!
    Meg kell értened Őt! Vályogot vetni vagy egy munkapad mellett rohadni azért mégis nehezebb módja a jövedelemszerzésnek!
    Ezzel azt akarom mondani, hogy Neki is vannak elöljárói, akik bizonyos lojalitást elvárnak mint a zelöljárótól az Ő elöljárói!
    Van az pénz amiért ezt meg lehet követelni! 😛 😀

  59. GONDOLKODÓ! szerint:

    féleszű sem 21:10-kor “vagy értelmetlenül zagyvál.”

    GONDOLKODÓ: 7:16-kor “Mondd, te miért nem a gázai övezet környékén zagyválsz, idióta.”

    felix szerint:
    2014. augusztus 01., péntek – 09:49
    “Gondolkodó??????????
    Neked már ebihal is idióta?”

    miután én általad nevezettel hónapok óta nem voltam és vagyok levelező kapcsolatban sem, AKKOR HÁT MONDD, te félésszel sem rendelkező gyűlölködő patkány, hogy ki is az IDIÓTA??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! MINDENKI OLVASHATJA, TUDJA, hogy te vagy az aki kontroll nélküli elmeállapottal és paranoiditással elborult aggyal, lélekkel (ami nincs) rendelkezel. (heródes nem változik, ezért is folyik a gázai övezetben a harc. Minderre besegíthet az angliai turnén könnyen kaszált bevétel is? Andrássy úti?, eltorzult lélekkel út? Szép kis sütem

  60. GONDOLKODÓ! szerint:

    ,eltorzult lélekkel, az Andrássy út előre lépes számodra még 65 évesen! Nagy remények szép kis jövő az utódaid számára. Tudod, a személyes példamutatásodnak értelmi szentednek a kiteljesedése, számodra a nagy lehetőségek varázsa!
    Ők tudnak róla, hogy hova szoktál járni? Látták már fényképeidet rólad?

  61. bolemann szerint:

    Pedofília???
    Ez nekem új. Ki követte el?

  62. Bugi szerint:

    A legkedvesebb fodrász-képviselőtök majd “civil” Csepelért díjasotok. Téged nem nyírt Figaro elvtárs?

  63. felix szerint:

    Gondolkodó!
    Nem ártana, ha a hozzászólásaidat átfogalmaztatnád az elmeorvosoddal.
    Egyébként veled ellentétben Ők láttak fényképet rólam. És büszkék arra, hogy kiállok a kisebbségek jogai mellett.
    Inkább maradj az idézeteknél, mert azokat legalább az olvasók megértik, annak ellenére, hogy neked esélyed sincs rá.

  64. bolemann szerint:

    “…pedofília: ezeket a bűncselekményeket már jogerősen megállapították a csepeli szocialisták valamint képviselőik egy-egy tagjáról”

    Ez most egy vaskos hazugság, vagy tényleg igaz?
    Lehet erről valami infót kapni?

  65. Zordony szerint:

    Bugi, akire te célzol, az nem volt képviselő.
    Azt nem tudom, hogy MSZP-tag volt-e.

  66. GONDOLKODÓ! szerint:

    GONDOLKODÓ! szerint:
    2014. augusztus 01., péntek – 17:42

    féleszű sem írta: 21:10-kor “vagy értelmetlenül zagyvál.”

    GONDOLKODÓ: 7:16-kor “Mondd, te miért nem a gázai övezet környékén zagyválsz, idióta.”

    felix szerint:
    2014. augusztus 01., péntek – 09:49
    “Gondolkodó??????????
    Neked már ebihal is idióta?”

    Miután az általad nevezettel hónapok óta nem voltam és nem vagyok levelező kapcsolatban sem, AKKOR HÁT MONDD, te félésszel sem rendelkező gyűlölködő ki is az IDIÓTA??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! MINDENKI OLVASHATJA, TUDJA, hogy te vagy az aki kontroll nélküli elmeállapottal, elborult aggyal és paranoiditással, nem létező lélekkel
    kavarogsz mindenhol, mindenfele. (heródes nem változik), ezért is folyik a gázai övezetben a harc. Remélem most már némi segítséggel megérted, hogy te írtad, amit tőled idéztem. miközben hazudozol össze vissza, és másokkal akarsz összeugrasztani. Ez is egyik erényed.
    Minderre besegíthet az angliai turnén könnyen kaszált bevétel is? Andrássy úti?, eltorzult lélekkel? Szép kis sütemény vagy……….

    GONDOLKODÓ! szerint:
    2014. augusztus 01., péntek – 17:53
    ,eltorzult lélekkel, az Andrássy út, előre lépes számodra még 65 évesen is! Nagy remények számodra, szép kis jövő az utódaid számára. Tudod, a személyes példamutatásodnak, értelmi szintednek a kiteljesedése, számodra a nagy lehetőségek varázsa!
    Ők tudnak róla, hogy hova szoktál járni? Látták már fényképeidet rólad?
    Ezek után talán megérted magad is, hogy csak a nagy büdös kakit kevered, mint a ventilátor a levegőt. Ékes bizonyítéka elmeállapotodnak, az általad leírtak, mert már azt sem tudod még egy Csepelenkinek mikor mit írtál, írsz. Egy ekkora “magát nagyokosnak tartó” nincsen még egy Csepelen, aki nap mint nap ég, többször is,
    mint annak idején a Reichstag épülete.

  67. GONDOLKODÓ! szerint:

    azt sem tudod mikor mit írtál, írsz.

  68. felix szerint:

    Gondolkodó.
    Te elmebeteg.
    Értelmezd már ezt a mondatodat.
    “Ékes bizonyítéka elmeállapotodnak, az általad leírtak, mert már azt sem tudod még egy Csepelenkinek mikor mit írtál, írsz.”
    Ki az a még egy Csepeli / csepeli/ ?
    A Heimer bácsi már benned van.
    Szaladj az orvoshoz, addig amig még tudod, hogy hová indulsz.

  69. felix szerint:

    Bocsi. Még egy Csepelenkinek. Hol van a még egy Csepel.

  70. 23 szerint:

    Gondolkodó-
    Te kis idióta.
    Tudod én nem beszélek a levegőbe, ezért mindig bemásolom neked a hülyeségedet.

    ebihal szerint:
    2014. augusztus 01., péntek – 06:45
    Ez a cikk igencsak közelít a legaljához, és nem a Szemteczky miatt!

    GONDOLKODÓ! szerint:
    2014. augusztus 01., péntek – 07:16
    Mondd, te miért nem a gázai övezet környékén zagyválsz, idióta.

    Ugye ha ebihal után közvetlenül és megszólítás nélkül írsz akkor az a logika szerint neki szól.
    Tudod nálad nem az a baj, hogy hülyeségeket csinálsz meg írsz. A baj az, hogy már akkor sem veszed észre, ha újra találkozol a hülyeségeddel. Na ez a kóros és ezért javaslom neked folyamatosan az elmeorvosi vizsgálatot.

  71. Mr. Gabee szerint:

    Amondó vagyok, hogy fejezze be mindenki a kommentelést. Sose fogunk egy nevezőre jutni! Még akkor sem ha gyökteleníted a dolgokat, vagy megoldóképlettel próbálod meg kiszámítani.

    Aki ahhoz folyamodik, hogy egy gépről, egy hálózatról próbál bármilyen ellentétes dolgokat állítani, azzal szórakozni (komolyan mondom hogy szórakozik), hogy meddig bírja a kommenteket számolni a cikk alatti szöveg a főoldalon, annak elmondom, hogy nagyon gusztustalan dolgot tesz.

    Húgomnak volt kb 10-15 éve egy mondása, ami most lehet igaz “Olcsó játék hülye gyerekeknek”

    Engem nem zavar ki van a titokzatos nevek mögött, de egy picit gerinctelennek tartom, hogy nem meri vállalni a nevét, arcát, stb.

    Most természetesen lehet mondani, hogy én sem vállalom! Ez sajnos ne így van. Aki egy kicsit is olvas a soraim, cikkeim, “képeim” között, ráadásul benne van Csepel mindennapjaiban igenis rá tud jönni, hogy ki is vagyok valójában. (Hozzáteszem sokan rájöttek és így is ismernek többek között).

    Ami viszont a pártok közötti viszályokat illeti: nem tartom megfelelő ötletnek egymás sározását, mert ebből jó nem származik egy félnek sem. A választók a sárdobálástól hányingert kapnak, és egyikre sem szavaznak. (talán ez is közrejátszott abban, hogy egy párt az elmult választásokon megelőzte képletesen a másikat….) Nem tudom…..

    Mindenkinek van pozitív és negatív intézkedései. Ez abból jön, hogy ellentétes gondolkodás, ellentétes nézet. Személyesen ismerem az összes feltehetőleg induló polgármester jelöltet. Mindenkivel jó a viszonyom! Bármennyire is külsős szerkesztő vagyok az oldalon. Nem bántom őket, ők sem engem.

  72. felix szerint:

    Ezt most kihagyom, de komolyan mondom, hogy megáll az eszem.

  73. felix szerint:

    Bocsánat most látom, hogy a hozzászólásom véletlenül 23 név alatt jelent meg.
    Ebben az esetben 23= félix.

  74. Mr. Gabee szerint:

    Melyik 23 a durván 70-ből?

  75. Mr. Gabee szerint:

    Szép hétvégét mindenkinek.

  76. GONDOLKODÓ! szerint:

    Bemásolom már sokadszorra, te idióta, olvasd, nem te használtad az “zagyvál” szó kifejezést? (csütörtökön 21:10-kor!) Ellenőrizd vissza! Képtelen vagy te idiót.

    Erre reagáltam, képzettársítás nálad onye, mert nem tudod magadat követni, agyilag
    “GONDOLKODÓ! szerint:
    2014. augusztus 01., péntek – 07:16
    Mondd, te miért nem a gázai övezet környékén zagyválsz, idióta.”

    Leírtam neked homokozói szintre játszadozzál még vele, az megy neked, te buzi. (Andrássy úton megszerzett tapasztalataidat, személyes ismeretségeidet el ne feledd, ápolni, hasznosítani.)
    Az általad nevezett nem használt még csak hasonló kifejezést sem!
    Mondd az őseidet, leszármazottaidat is így szoktad meghazudtolni, akár letagadni ?
    Úgy hazudsz az utolsó szó jogán is, mint a vízfolyás. Ezért is utálnak oly sokan téged már a Kórus utcában is, megismertek! Ugye sokadszorra bizonyítod, te vagy az abszolút idióta.
    Tudod mit? Annyira féreg vagy, hogy téged, -mint sátánt,- messzire el kell kerülni, Heródes leszármazottját.

  77. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. Mr Gabee 14:35-ös
    Nagyon jó a kérdés, de ezzel én már régen nem törődöm. Mondom, hogy nem tudja magát agyilag kontroll alatt tartania. Ékes bizonyítéka a szombat 12:44-es írása is.
    Ugye ismert a hazug embert hamarabb utol érik mint a sánta kutyát. LEBUKOTT FENTEBB, LENTEBB, SŐT FOLYAMATOSAN, aki folyamatosan zsetonért hazudozik itt is.

  78. felix szerint:

    Te antigondolkodó!
    Tudod ezeket az oldalakat nem csak te meg én, használjuk, azaz mások joggal hihették azt, hogy ebihalnak válaszolt. Gyakorlatilag azt is tetted. Én meg ugye nem sietek a segítségedre, mert eddig is hiábavaló erőlködés volt. Rajtad már az orvostudomány sem képes segíteni.
    Emennyiben a gyűlölet annyira elveszi az eszedet, hogy már a megszólítást is mellőzöd, akkor előfordul, hogy nem annak válaszolsz akire a csökött agyaddal gondolsz.
    Tutira vettem, hogy nem fogod megérteni, de még bíztam a fejlődésedben.
    Ja és nézz utána a képzettársítás jelentésének.
    Ha nem idézel, akkor mindent összekeversz. Azt már meg sem említem, hogy az “utolsó szó jogán” kifejezést is hülyén nem odaillően használod. A Heimer bácsi már beköltözött hozzád.
    Azt meg már írtam neked, hogy soha sem lettél volna apa, ha én valóban buzi lennék. Ne verd ki otthon a balhét, mert ez vicc volt. Csak hogy értsd.

  79. felix szerint:

    Amennyiben…

  80. felix szerint:

    Most jut eszembe.
    Gondolkodó!
    Ezt az “utolsó szó jogán”, is loptad valakitől és kritika nélkül ezért rosszul használod.
    De még ez is jobb mint amit magadtól zagyválsz.

  81. fghfjhgkjhk szerint:

    Kár azért a Canon gépért. Igaz az objektív cserélhet. 🙂

  82. GONDOLKODÓ! szerint:

    Íme felix lehetséges felhasználó nevei 1-70-ig?, amelyekkel nap mint nap becsaphatja az itt kommentelőket.
    Cs.pepe szerint:=felix?
    kispajtás szerint:=felix?
    gyalog szerint: =felix?
    Zordon szerint: = felix?
    Trix szerint: = felix?
    Zordony szerint: =felx?
    Vendetta szerint: =felix?
    bolemann szerint:= felix?
    23 szerint=felix?
    fghfjhgkjhk szerint=felix?
    s talán még ebihal szerint is?=felix
    Nyilván még van több neve is bőven, hiszen több helyre is “bedolgozhat,” s így akár fizetett bérkommentelőként tehet szert különböző bevételekre.
    Gátlás nélkül hazudhat különböző nevei alatt, ha a szükség úgy hozza, még magával is levelezik, melynek célja lehet a provokálás, kompromittálás. Nem véletlen, hogy élete során annyi szervezetnek volt tagja, sőt frissiben betagozódott a fletó féle DK-ba is. Így módja nyílik bérkommentelőként, jólétet teremtenie magának 0-24 órán keresztül. Miközben havi 2500-3000km költséget számolhat el magának. Akkor ki vezet? Állítása szerint ő vezet.
    A tévedés jogát fenntartva, tettem közzé a fenti részleges listát. Azért, hogy óva inthessem kommentelő társaimat.
    Ugye ismerik, s ne felejtsék, “A szó veszélyes fegyver, van aki fegyvertelen”……..

  83. GONDOLKODÓ! szerint:

    EGY JÓ KIS NAV KONTROLL RENDEZHETNÉ SORAIT, hiszen ő magát nem képes kontrollálni.

  84. felix szerint:

    Nálad agykontroll kéne, de az sem tudna rendezni.
    Elborultál és már magadat is leleplezed.
    A NAV nálam félóra alatt végezne, mert az éves bevételem nem éri el az 5 millió forintot.
    Mond te Isten barma, hogy lehet ebből havi 30 000 km.t elszámolni.
    Meg fogsz őrülni.
    Bocs. Már nem.

  85. GONDOLKODÓ! szerint:

    Na ismét ki a nagy barom?
    “Miközben havi 2500-3000km költséget számolhat el magának. Akkor ki vezet? Állítása szerint ő vezet.”

    “Mond te Isten barma, hogy lehet ebből havi 30 000 km.t elszámolni.”

  86. GONDOLKODÓ! szerint:

    összehasonlítás ellenőrzés kedvééert 12:54-es kedd, (2500-3000km- és a 8:48-as péntek félix által írt 30.000km!!!???
    http://csepel.info/?p=35846#comment-207836

  87. GONDOLKODÓ! szerint:

    Ismét égsz mint a Reichstag egykoron.

  88. felix szerint:

    Ja hogy elírtam. Köszi a figyelmeztetést
    Valóban 3000 ezer, de mint mondtam nem lényeges, mert csak 500.-at számolok el.
    Mondom, hogy ebbe már belebolondultál.
    Figyelj te Isten barma.
    A 23.-nál vedd ki a kérdőjelet, már csak a történelmi hűség kedvért.
    Még egy kérés a felsorolásodat ismételd meg valamelyik újabb cikknél, mert így kevesen veszik észre, hogy elment az eszed.
    Kérd el vezéredtől az orvosa számát, szükséged lenne rá.

  89. grün szerint:

    felix!
    Ez a csávó szerelmes beléd?!
    Nem kellene megfarolnod neki?! .P 😛

  90. felix szerint:

    grün!
    Nem hiszem, hogy kitudnám csalni a gazdája seggéből.

  91. felix szerint:

    Gondolkodó és etikus és elméd egyéb hasadásai!
    Ismételd meg a felsorolásodat, mert nekem a rendszer nem engedi meg-
    Előre is köszönöm.

  92. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Mondom, hogy ebbe már belebolondultál. 08:48-as!!!
    Figyelj te Isten barma.”
    Önkritikádra találtál, felismerted önmagad. Az egy neműek szerelme, kikre jellemző?
    Van aki ismerheti a törit?

  93. felix szerint:

    Gondolkodó vagy etikus.
    Megtudnád ezt ismételni, érthetően, vagy maradsz továbbra is zagyva?
    Az egyikőtök mondani szeretne valamit a másik meg kérdez,.
    Beszéljed meg egymással, hogy mi legyen, aztán valamelyikőtök írja le.
    OK?

Itt lehet hozzászólni !