Megjelent a Csepeli Hírmondó januári első száma

Csepel.hu

Megjelent a Csepeli Hírmondó januári első száma

Az elmúlt években sokat nőtt Csepel megbecsülése, amit jól mutat a fővárosi beruházások sokasága. Uszoda nyílik, csatorna épül, parkok újulnak meg. „A legfontosabb az, hogy jobb legyen Csepelen élni”- mondja Ábel Attila alpolgármester a vele készült interjúban, amiben az elmúlt hónapokban hangoztatott vádakra is válaszol.

„Amióta az 52-es helyett a 148-as számú busz jár Királyerdőben, egyszerűen szörnyű lett a közlekedés. Gyakran előfordul, hogy kimaradnak járatok, ilyenkor a következő buszra már föl sem lehet szállni” – áll egy panaszos levélben, mely azok egyike, amit a BKK-hoz is eljuttattak az önkormányzat munkatársai. Bosszankodó utasok, járatkimaradások a Királyerdőben. Németh Szilárd polgármester nyílt levele az ügyben Vitézy Dávid vezérigazgatóhoz. Részletek cikkünkben.

Új körzeti megbízotti irodák nyílnak Csepelen és a közterület-felügyelők létszáma is nagyobb lesz. További információk írásunkban.

Elindult Csepelen a 24 órás központi ügyelet. Mit jelent ez a gyakorlatban? Miért van szükség hétköznap ügyeletre, ha a háziorvosi rendszer jól működik? Fontos információk cikkünkben.

Kerületi hírek, információk, sport, kultúra, civil élet, programok, rejtvények. Keresse lapunkat kéthetente a postaládájában.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !