Ön szerint ki lesz a Gyurcsány-párt csepeli jelöltje?

Csepel.info

2014-ben nem indít a kerületünkben az MSZP országgyűlési jelöltet, ami példátlan eset a baloldali fellegvárként számon tartott Csepelen és Soroksáron. Az MSZP a liberális SZDSZ szerepét átvevő Együtt-PM jelöltjét, Szabó Szabolcsot támogatja, aki viszont nem kevés baloldali bírálója szerint a helyi közéletben még két gyufaszálat nem tett keresztbe. Miután Borka-Szász Tamás, a gyurcsányista Demokratikus Koalíció (DK) helyi vezetője bejelentette, hogy pártja önállóan állít jelöltet, elvileg adott a lehetősége annak, hogy egy ismertebb baloldali politikussal komoly eredményt – akár győzelmet – tudjanak elérni. De ehhez jó jelölt kell.

Csepel-Soroksárt jelenleg valamennyi választási szakértő baloldali befutós választási körzetnek tartja a parlamenti választásokon (ezzel számolt Szigetvári Viktor is). Ön szerint ki lehet, ki lenne a DK legjobb csepeli parlamenti jelöltje ahhoz, hogy komoly esélyei legyenek a győzelemre?

A Csepel.info hírblog jobb oldalán máris szavazhat, a mi általunk tippelt jelölt-jelölteket pedig az alábbiakban ismertetjük.

Vadai Ágnes és Borka-Szász Tamás

1. Legyen a jelölt Vadai Ágnes, aki Gyurcsányhoz hasonlóan szenvedélyes, harsány és radikális? A DK legismertebb politikus-asszonya máris többször eljött Csepelre fasisztázni, ami jó indítás a párt fasisztázós-nácizós-rettegős választási kampányához. Ágnes asszony ugyan nem csepeli, de lapunk információi szerint már az első balliberális egyeztetések során komolyan szóba került, hogy ő legyen az MSZP-Együtt-DK közös jelöltje. A magyarázatok szerint Németh Szilárdhoz jó ellenpont lenne a harcias amazon, aki nem engedi szóhoz jutni, és “földbe döngöli” a Fidesz rezsibiztosát. Németh esetleges védekezését Vadai támogatói szerint nőgyűlöletként és fasiszta tombolásként lehetne magyarázni.

2. Esetleg Borka-Szász Tamás, aki a DK csepeli szervezetének vezetője? Mellette szól, hogy Vadai Ágnessel ellentétben lakott már Csepelen, bár hamar Tárnokra költözött a prolinak tartott kerületből. Tapasztalt politikus: hosszabb ideig volt a csepeli MSZP frakcióvezetője, bár ez az időszak a mutyivilág megerősödésével esett egybe. A vezetése idején előbb a kettős gyilkosság majd Gulyás Gábor távozása miatt fogyatkozott meg a frakció, ami 2010 nyarára végül szép csendben fel is bomlott. A szétesés Borka-Szász Tamásra is nagy hatással volt:  választások után még olyat is nyilatkozott, mely szerint ő nem is ő. De nem csak kudarcok, komoly sikerek is kísérték a politikai pályafutását. Ő volt az egyetlen csepeli MSZP-s önkormányzati jelölt, akinek sikerült megnyernie a körzetét 2010-ben, és családi cégének is jelentős bevételt hozott, hogy mentora, Avarkeszi Dezső igazságügyi államtitkársága idején ők lettek az igazságszolgáltatás kedvenc közbeszerzési bonyolítói. Azt, hogy mennyi közpénzes megbízást sikerült úgy a családi cégbe csatornázni, hogy ezt még a balliberális HVG is megelégelte, soha nem árulta el: helyette a “trafikmutyi” elleni küzdelem élharcosa lett.

Horváth Gyula (jobboldalon) a DK aktivistájaként

3. Vagy Horváth Gyula lenne a legjobb jelölt, a korábbi MSZP-s alpolgármester? A politikust, aki hosszabb ideig fővárosi képviselő is volt egyben, botrányos körülmények között záratta ki Szenteczky János a pártból. Támogatói közül Balogh Ilonát a választások előtt suttyomban hátrébb sorolták a kompenzációs listán, majd amikor ez nem tetszett neki, szintén kizárták. Horváth bűne az volt, hogy merészelte magát Szenteczkyvel szemben a párton belül polgármester-jelöltnek javasolni. Árnyalja a képet, hogy Horváth alpolgármestersége idején újították fel elképesztő hiányosságokkal a rendelőintézetet és építettek olyan mentőállomást, ahová szintén egy tervezési hiba miatt azóta is csak az elavult, régi mentők tudnak beállni.  A Gyurcsány-párthoz jól illő világnézete van: úgy tudjuk, hogy Borbély Lénárd fideszes alpolgármestert például többször is románnak nevezte azért, mert merészelt a trianoni határokon kívül megszületni. (Az vélhetően nem zavarja, hogy ilyen alapon Arany János román költő, Bartók Béla román zeneszerző, sőt, Mátyás király román király volt: mind a hárman Romániához csatolt magyarlakta vidékeken születtek.)

Kál Károly az SZDSZ-es korszakában

4. Netalán Kál Károly, a DK titkos embere? Kál a pártállam titkosszolgálatánál kezdte politikai pályafutását, melyet MSZP-s önkormányzati képviselőként majd “civilként” folytatott. 2002 után az MSZP-nek meggyűlt a baja a csepeli SZDSZ-szel, ami egyre több helyi ügyben vált igazi ellenzéki párttá – például a Fidesszel és a Miéppel együtt tiltakoztak Észak-Csepel áron aluli eladása ellen. Hogy-hogy nem, éppen itt tűnt fel ismét Kál Károly: információink szerint a törpepártot a beléptetett embereivel elfoglalta, és 2006-tól így már ő és éppen aktuális embere képviselték az SZDSZ-t az önkormányzatban. Nem csak Palcsó Tamás zenéjét kedvelhette, akit 2008-ban az SZDSZ kampányarcaként is használt, de cégei igazi közpénz-mágnesnek bizonyultak. Önkormányzati megbízásai és a politikai lojalitása között azonban nem látott kapcsolatot, sőt harcos ellenzékinek vallotta magát. Amikor Borbély Lénárd és Ábel Attila fideszes képviselők utalni merészeltek arra, hogy a cégeibe csatornázott közpénzek hatással lehetnek a szavazatára, azonnal feljelentést tett ellenük. Információink szerint 2010-ig nem kevesebb, mint 230 millió forint értékben kötöttek cégeivel megbízási szerződéseket az MSZP-s önkormányzat idején. A szép időknek azonban az új, fideszes önkormányzat alatt vége lett, azóta az önkormányzat saját hatáskörben végzi el azokat a munkákat, melyeket korábban MSZP-s és SZDSZ-es cégek kaphattak. Kál Károly 2010 után Borka-Szász Tamással alapított közösen céget, ennek irodájába költözött be a DK csepeli szervezete. És bár nyilatkozatai szerint csak véletlenül van jelen a DK-s rendezvényeken, kevesen vannak, akik elhiszik, hogy – minimum ismét közpénz-mágnesként – nem jönne vissza a politikába.

Avarkeszi Dezső (jobbra) Dobák Istvánnal éppen gyurcsányos pólók árusítása közben

5. Avagy legyen a jelölt ismét Avarkeszi Dezső? A politikus többször volt MSZP-s parlamenti képviselő, sőt igazságügyi államtitkár is, Csepelen pedig elévülhetetlen érdemei  voltak a Munkásotthon kiszervezésében. Felesége szintén kivette a részét a pártmunkából, ő Deme Gábor helyetteseként kapott fizetést és lett volna a szeme és füle férjeurának a Csepel-sziget Általános és Szakközépző Iskolában. De nem lett, mert vaknak és süketnek bizonyult: a csepeli kettős gyilkosság perén legalábbis Avarkeszi Dezső Podolák Györgyhöz és a többi MSZP-s tanúhoz hasonlóan azt vallotta, hogy semmit sem tudott arról, hogy mi történt körülötte az iskolában. Avarkeszi kivette a részét a DK kiválásában és párttá szerveződésében, jelenleg a Gyurcsány-párt elnökségi tagja. Emiatt is lehetséges, hogy a régi arc, régi név mellett dönt majd a pártja, amikor képviselő-jelöltet választ.

Csepel.info

50 hozzászólás “Ön szerint ki lesz a Gyurcsány-párt csepeli jelöltje?” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Szerintem a kockásfülű nyúl lesz a jelöltjük.

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    Ha elvállalja…

  2. Bugi szerint:

    A Nagy Böszme miért nem lehet? A Munkáspárt is Csepelen indítja a főkomcsiját, Thürmer Gyulát.

  3. felix szerint:

    Ki bolondul bele a kíváncsiságba?
    Lehet találgatni.

  4. abcd szerint:

    A FIDESZ jelöltje ismert ( siker garantált ) a többire meg teszek !!!!

  5. Gordon szerint:

    Igazándiból arra kíváncsi lennék, hogy Szabó Szabolcsnak mi a véleménye a rezsicsökkentésről.

    Nos!?

  6. Zizi szerint:

    Borka úgysem fogja hagyni, hogy ne ő legyen a jelölt!

  7. felix szerint:

    Gordon!
    Arra lennék kíváncsi, hogy mia a véleményed A MUNKÁDRÓL.
    NOS,

  8. Gézu szerint:

    felix, arra lennék kiváncsi, hogy mi a véleményed a hülyébbnél hülyébb hozzászólásaidról.
    Nos?

  9. Csóró szerint:

    Borka húzzon Tárnokra, és ott akarjon okoskodni, a csepelieknek meg hagyjon végre békét!

  10. messzelátó szerint:

    Ne reménykedj Csóró, sajnos nem kell a tárnokiaknak az uBorka. Több eszük van annál! Különben már rég áttette volna a székhelyét. Marad, és élősködik a csepelieken. Bízik, hátha az elvtársai nyernek jövőre, és folytathatja a rablógazdálkodását…

  11. GiGi szerint:

    Nimááááááááán! A hajós Dobák (gyengeelméjű) úgy vigyorog, mint egy jóllakott óvodás.

  12. Vátesz szerint:

    http://csepel.info/?p=29069#comment-181036 “Együtt-PM közlemény: együtt győzni fognak Csepelen”
    Vátesz szerint:

    2013. szeptember 16., hétfő – 22:38

    Remélem Gyurcsány beleköp Bajnai és Szabó Szabolcs levesébe és saját maga indul Csepelen a DK jelöltjeként!!!

    http://csepel.info/?p=29106#comment-181481 “Saját jelöltet indít a Gyurcsány-párt Csepelen”
    Vátesz szerint:

    2013. szeptember 20., péntek – 22:10

    Gyurcsány fog indulni Csepelen a DK színeiben.

  13. igazságos mátyás szerint:

    biztos az az ocsmány dagadt zsírdisznó kurvája akit a 70 éves férje otthagyott egy 20 éves kedvéért nemrégiben.

  14. Bélabácsi szerint:

    Vátesz, aki mindig előre megmonggya a dolgot.

    A szellemi termékét közhirré teszi, nekünk meg az lenne a dolgunk, hogy értékeljük (kifizessük)!

  15. felix szerint:

    Gézu!
    Elvagyok velük és nélküled. 🙂

  16. Vátesz szerint:

    A fenti jelöltek nímandok Gyurcsányhoz képest, akinek a kezét a Munkásotthon előtt az öregasszonyok csókolgatták! A 2014-es szavazás most valaki-valami elleni szavazás lesz, s ha a nagymamák és nagypapák úgy látják jónak, akkor a baloldali családok nem a mitugrász Szabó Szabolcsra fognak szavazni!
    DIXI!

  17. Gézu szerint:

    Elvagy velük és magaddal.
    Amikor a sötétben egyedül játszol…

    Mondhatom jó társaság és jó foglalatoskodás!

  18. felix szerint:

    Gézu!
    Arra gondolsz amikor a sötétben játszok veled?

  19. Vátesz szerint:

    Bélabácsi, a Fidesz az Állami Autópálya Zrt. szóvivői, majd jelenben már kommunikációs igazgató állással fizette ki Loppert Dánielt, akinek a “hőstette” az volt, hogy egyszemélyes tüntetést tartott a Művészetek Völgyében Medgyessy ellen! Biztosíthatom, hogy egyszer mindenért fizetni kell, aztán majd lehet sírni a bukás után a saját zsugoriságuk miatt! Vajon miért nem zsugoriak Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester esetében?

  20. hitetlen szerint:

    A kis kiváncsi kacsa…

  21. Jeniszej szerint:

    IDÉZETEK
    A MASZATOLÁS ? PORLASZTÁS? ))) 😀 (((
    “Így robbant a svájcifrank-hitelek törlesztője, ennyit kaszáltak a bankok. ))) 😀 (((
    A teljes futamidő alatt rögzített vagy felvételkori árfolyamon számolják el a törlesztőt, a könnyítés ne csak a rászoruló családoknak járjon és a program költségeit a bankok fizessék – ez az álma azoknak, akik szavaztak a Pénzcentrum.hu devizahiteles mentőcsomagja kapcsán feltett kérdésekre.

    Senki se tudja, hogy milyen lesz a még csak formálódó devizahiteles mentőcsomag. Az egyes kinyilatkoztatásokat is felesleges is már követni, hiszen az ötletek elenyésző része kerülhet bele a valóságban is a mentőcsomagba. Inkább állítsuk össze mi a legjobbat, ki fizesse, ki kapja, mi legyen benne?

    A hazai bankok évi 60-70 milliárd forint többletbevételt tudtak elérni az egyoldalú kamatemelésekkel, illetve az árfolyamrés szélesítésével – áll az MNB devizahitelezésről szóló cikksorozatának második részében.
    A deviza alapú jelzáloghitel-szerződések egyfajta erőfölényt biztosítottak a bankoknak, amit a futamidő alatt kihasználva egyoldalúan tudták változtatni a kamatokat és a különböző díjakat.
    Ez növelte az adósok – árfolyamleértékelődés miatt amúgy is magas – törlesztőterheit, ami ráadásul egy részüknél fizetésképtelenséget okozott, és mindez hitelezési veszteség formájában visszaütött a bankok jövedelmezőségére is – fogalmaz a jegybank devizahitelezésről írott dolgozatának második része

    MNB: áldásból lett átok a devizahitel.

    A banki kapzsiság a devizahitel-törlesztőrészletek megugrásának maximum 20 százalékáért okolható a jegybank most kiadott tanulmánya szerint. A tanulmány ugyanakkor jelzi: rendkívül komoly gond, hogy a havi törlesztőrészletek most átlagosan 70 százalékkal drágábbak, mint felvételkor. ))) 😀 (((

    Kamat- és árfolyamveszteségek miatt összességében 67,7 százalékkal drágultak meg egy átlagos devizahiteles havi terhei – derült ki a Magyar Nemzeti Bank kiadványából. A Balog Ádám alelnök és Nagy Márton ügyvezető igazgató által jegyzett anyag elismeri: a válság előtt az adósoknak kifejezetten áldás volt a devizahitel a magas forintkamat-környezethez képes számottevően alacsony kamat (s így törlesztőrészlet) miatt, míg a devizahitel kockázatait a forint stabil árfolyama teljesen elfedte
    Az azóta eltelt időszakot vizsgálva az MNB szakemberei megállapították, hogy a gazdasági válságnak a forint árfolyamára gyakorolt hatása a nagyjából 70 százalékos drágulás nagyobb részéért, mintegy 50 százalékért felelős. A jegybanki tanulmány szerint az árfolyamveszteségek oka a svájci frank, mint menedékdevizának a válság során bekövetkezett nagymértékű felértékelődése volt. Ugyanakkor az anyag nem szól arról, hogy az árfolyam-eltérés ezen felül hazai makrogazdasági okokra is visszavezethető, hiszen míg például 2008 augusztusa és napjaink között a svájci frank a forinthoz (és a lengyel zlotyhoz) képest 62-67 százalékos drágulást mutat, addig például egy svájci frankért “csak” 35 százalékkal több cseh koronát kell adni most, mint 2008-ban.

    Az anyag szerint a törlesztőrészletek emelkedésében kisebb súllyal, a drágulás mintegy 20 százalékáért tehető felelőssé a kamatveszteség, amelyet az adósok a kamat – és díjemelések miatt voltak kénytelenek elszenvedni az elmúlt hónapok alatt. A bankok a tanulmány szerint növekvő hitelezési veszteségeiket és a fiskális terhek jelentős részét a (még) teljesítő ügyfelekre tudták hárítani, a svájci frank hitelek teljes hiteldíj-mutatója (THM) 6-7 százalékról 8-9 százalékra emelkedett olyan helyzetben, amikor a svájci frank forrásköltsége (CHF-LIBOR) nulla közelébe csökkent. Ha referencia-árazású termékek lettek volna a piacon, az MNB szerint ellenkező előjelű változás, kamatcsökkenés következett volna be a piacon. A hazai gyakorlatban az átterhelés erőfölényét a hitelszerződések biztosították a bankok számára – jelzi az anyag.

    A jegybank számításai szerint (amelyben 2007 közepén felvett, 7 milliós, 20 éves futamidejű hitellel 4 százalékos deviza- és 5,5 százalékos forint felárral felvett hitellel kalkulálnak) a devizaadósok törlesztőrészletei 2010. tavaszáig voltak alacsonyabbak, az elmúlt két évben már a devizaadósok fizetnek átlagosan 20 százalékkal magasabb törlesztőrészletet. Lapunk korábbi számításai szerint egy 2008 májusában egyik nagybankunknál 20 évre felvett ötmillió forintos és hasonló értékű deviza-lakáshitel esetében tavaly szeptemberben fordult elő először az, hogy a forintban fizetett törlesztőrészlet alacsonyabb volt, mint a devizaalapú hitel törlesztése – azóta ugyanakkor nyílik az olló és a forinthiteles terhe egyre inkább csökken. A 2012. szeptemberéig eltelt közel 4,5 évben a forinthiteles ügyfélnek összességében 25 százalékkal többet, 3,7 millió forintot kellett betörlesztenie a bankba, mint a devizahitelesnek, aki addig csak 2,9 milliót törlesztett. (Ilyen számítás a jegybanki adathoz nem volt.)

    A jegybanki anyag ugyanakkor azt is megmutatja, hogy “laboratóriumi körülmények” között igenis lett volna létjogosultsága a devizahitelnek: a példában szereplő hitel esetében ugyanis a svájci frankban nyilvántartott tőketartozás 19 százalékkal csökkent a mai napig, míg a forinthitelesek tőketartozása csak 11 százalékkal olvadt. Ugyanakkor az árfolyamváltozás itt is megteszi a magáét: a jegybanki adatsorban a fennálló tőketartozás forintban kifejezve jelenleg 30 százalékkal magasabb, mint a felvett 7 milliós hitel. (A Napi által idézett korábbi példában tavaly szeptemberben a forinthitelesnek az 5 milliós hitelből már “csak” 4,7 milliós tartozása volt, míg a devizahitelesnek 6,3 millió − igaz ugyan, hogy minden 10 forintos forinterősödés 300 ezer forinttal apasztja a tőketartozást.)”
    ):-)

  22. Jeniszej szerint:

    Érted má??
    Eccerű az egész. Jól átb…sztak! és kész.
    😉

  23. Bugi szerint:

    Én Borka-Szászra szavazok 😉 Olyan lusta mint a segg, nem Csepelen lakik, és az egész politikai élete a mutyiról szólt. Ráadásul minden nyilatkozata szórakoztató, mert mindig leégeti magát. Ideális jelöltje a gyurcsányizmusnak.

  24. yoda szerint:

    Teljesen mindegy ki lesz a DK jelöltje, esélye sincsen labdába rúgni Csepelen sem. A DK egyszemélyes párt, Gyurcsány pártja + az a néhány szakadár, aki vele távozott az MSZP-ből.
    Ahhoz meg, hogy Borka Szász újra udvari beszállító legyen, meg vannak a kapcsolatai már egy ellenzéki győzelem esetén is.

  25. Bugi szerint:

    Szerintetek mit mutat Borka a képen Vadmalacka Áginak? Szerintem annyi kevés lesz 😉

  26. szigetország szerint:

    Szerintem Borka azt mutatja a képen, hogy neki ekkora van, de ezt Vadai kételkedve fogadja, mert Borkából még ennyit sem néz ki. Vadai lesajnáló tekintettel néz Borkára: “Tomi, ez nekem kevés… Mi ez egy lófaszhoz képest?”

  27. Bugi szerint:

    Torka Száz Tomi:

    – Most szűk idők vannak, de képzeld, huszasokban ekkora köteg pénz volt minden egyes megbízás, amit Avarkeszi idején a kis családom kapott.

    Vadmalacka Ágika:

    – És ebből mennyit kellett lejattolnod a Dezsőnek?

    😉

  28. Bugi szerint:

    Torka Száz Tomi:

    – Red Bull néven fórumoztam a Csepelinfón, és ekkora virtuális farkam volt.

    Vadmalacka Ágika:

    – Tomi, a virtuális kevés lesz, főképp, ha azt is magad kapod be.

    😉

  29. Bugi szerint:

    Torka Száz Tomi:

    – Azt mondják, hogy a főnöknek ekkora.

    Vadmalacka Ágika:

    – ÁÁÁ, a főnök mindig jó píáros volt…

  30. Kál Károly szerint:

    Csepel.info impresszum

    Hírblog Csepelről, kendőzetlenül.

    A Csepel.info híroldalt egy kis baráti társaság szerkeszti, melynek célja az, hogy a Csepelről és a csepeliekről szóló közéleti, kulturális, közlekedési, politikai és sporthírek mindenki számára elérhetők, olvashatók legyenek.

    Internetes hírportálunk nyitott olvasóink felé: e-mailben is örömmel fogadunk helyi híreket, melyeket igyekszünk megjelentetni. Természetesen lehetőleg a fényképes, nem magánvéleményt tükröző hírekre vagyunk elsősorban kíváncsiak. Az utólagos szerkesztés, korrektúra jogát fenntartjuk.

    Magánvéleményt a hírek melletti megjegyzés rovatban lehet elmondani, de a sértegető hangnemű, durva megjegyzések esetében – amennyiben ilyet észlelünk – moderálunk. A rendszer az általunk ismert neonáci honlapokra mutató linkeket automatikusan moderálja.

    Címünk, melyen hírlevél-szolgáltatást is lehet kérni: csepel.info@gmail.com

    No comment.

  31. Bugi szerint:

    http://csepel.info/wp-content/uploads/kal-karoly.jpg

    K. Károly:

    – Te Gyula, mit nézel abban a lábosban? Az én gulyásom kondérban fő!

    H. Gyula:

    – Az életszínvonaladat Hosszú, ha a Fidesz fog kormányozni.

    😀

  32. felix szerint:

    Bugi, ha így folytatod akkor még egy poént is összehozhatsz. /végre/

  33. ... Grün szerint:

    “Sokan kétkedve fogadták a magyar kormánytól azokat az állításokat, melyek szerint Európa hazánkat követi. Nos, az alábbi képek egyértelműen bizonyítják, hogy Angela Merkel pártja az Orbán-kormánytól vette a mintát a sikeres választási kampányban.”
    .
    http://www.atv.hu/szines/20130923-plakat-fidesz-cdu

  34. Haspók szerint:

    NORMÁLIS ember NEM szavaz a Borkára!

    Az az ember nem más, mint egy csepelre vetődött szerencselovag.

    Élt valahol, aztán idejött, beásta magát a posztkommunisták közé, aztán hiába költözött ismét (vidékre), Tárnokra, ide jár észt osztani. Mi a fenének???

  35. felix szerint:

    Kedves Admin!
    Szerintem a zuglói események nagyon érdekelhetik a csepeli embereket, mert lehet országos vetülete is a problémának.
    Várom az ezzel kapcsolatos cikkeket.
    Természetesen mindig újra dátumozva.

  36. felix szerint:

    Hol vagytok tolvaj kiáltók?
    lehet, hogy ez tetszik nektek?
    Gordon csak nem kettős a mércéd?

  37. "?!" szerint:

    Figyeljetek idióta gyűlöletgenerátorok!

    Gratulálok a szerencsétlen bugris Bugi által képviselt béka segge alatti hitvány szellemi színvonalatokhoz, amelynek az eredményeként ehhez a harmadik napja első helyen tartott szánalmasan alacsony színvonalú gyűlöletkeltő bejegyzéshez 57 óra alatt mindössze csak 37 hozzászólást tudtatok összekaparni!
    A 37 hozzászólást is úgy hoztátok össze, hogy szegény szerencsétlen bértollnok bugris Bugi egyedül 7 db szánalmasan primitív hozzászólást produkált az aktivitás látszatának fenntartása céljából.

  38. Jóska szerint:

    ?! Te beszélsz a gyűlöletkeltésről??? Nem volt még életedben normális hozzászólásod!

    Minden alklaommal, amikor idejössz, csak fröcsögsz, mindenkit lehordasz a sárga földig, és azt gondolod, Te vagy a Jani. Pedig csak Lajos vagy. Jó lenne, ha egy kicsit magadba szállnál, és, ha leírsz valamit, számolj el tízig, hogy biztos el kell -e küldened az irományod!

  39. Petyus szerint:

    Javaslom Borkának, hogy menjen haza, és vigye magával titkárnőnek ?!-t. Csepelt meg hagyják végre békén. Jó páros lesznek!

  40. "?!" szerint:

    Hú, de jól informált vagy, Te nagypofával inkognitóban fröcsögő “Jóska” fedőnevű valaki!
    Még azt is tudod, hogy én nem Jani vagyok, hanem Lajos.

    Vajon azt viszont tudjátok-e (a veled párban fröcsögő “Petyus” fedőnevű okostojás cimboráddal együtt) Te balfácán, hogy Borka-Szász Tamáson kívül még két olyan csepeli önkormányzati képviselő van aki nem Csepelen lakik, és további három fideszes csepeli önkormányzati képviselő nem abban a választókörzetben lakik, amely választókörzetnek az egyéni képviselője?
    Ezek az anomáliák vajon miért nem szúrják azt a nagyon érzékeny szemeteket?
    Mi a különbség szerintetek, a nem Csepelen lakó, vagy nem a saját választókörzetében lakó fideszes képviselők és Borka-Szász Tamás között?
    Mennyivel tettek többet ezek a fideszes képviselők Csepelért és a választókörzetükért, mint a saját választókörzetében egyéni képviselőként a fideszes jelölttel szemben jelentős szavazattöbbséggel megválasztott Borka-Szász Tamás tett Csepelért és a saját választókörzetéért?

    Meséljetek szerencsétlen narancsmérgezés miatt elvakult balfácánok, “Jóska” és “Petyus”!

  41. Kál Károly szerint:

    Kellemes időtöltést!

  42. fghfjhgkjhk szerint:

    Ez a választásokig ittmaradó poszt? 😉

  43. felix szerint:

    Megnyugtat, hogy a jobbereknek elakadt a “hangjuk” a felháborodástól, mert rádöbbentek arra, hogy a politikusaik is lopnak.
    Gyerekek mi mondtuk, csak ti nem hittetek nekünk.

  44. ... Grün szerint:

    felix!
    Sőt igazat mondanak! 😛 😛
    .
    “A forradalmi logikáról ennyit:
    Premissza 1: Minden ember szokott hazudni.
    Premissza 2: Orbán Viktor ember.
    http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130925_Forradalmi_logika#rss

  45. felix szerint:

    Úgy tűnik, hogy a kormány tagjai, már egy pillanatra sem mernek megállni az utakon.
    Inkább belehajtanak a gyalogosokba és a ralisokba.

  46. felix szerint:

    …Grün!
    🙂 🙂

  47. ... Grün szerint:

    Vizsgálat azért lesz!
    “Megkerestük a TEK-et, amely közölte, valóban az ő konvojuk haladt el ott és akkor, “de sem a konvoj, sem annak egyetlen tagja sem hajtott gyalogosok közé, így nem veszélyeztette senki testi épségét”.
    .
    Minek a vizsgálat, ha már előre kijelentik, hogy semmi nem történt?! 😛 😛

  48. felix szerint:

    Azért, mert néha nem árt vizsgáztatni a vizsgálókat. 🙂

Itt lehet hozzászólni !