Saját jelöltet indít a Gyurcsány-párt Csepelen

Közleményben cáfolta a DK az Együtt-PM közleményét

Csepel.info

Borka-Szász Tamás, mögötte Avarkeszi Dezső, a DK elnökségi tagja, egyben mentora, akinek az államtitkársága alatt lett Borka-Szász családi cége az igazságszolgáltatás udvari bonyolítója

Közleményben cáfolta a Gyurcsány-párti Demokratikus Koalíció (DK) csepeli szervezete, hogy Szabó Szabolcs, a bajnaista Együtt-PM csepeli jelöltje – akinek javára a Mesterházy-féle MSZP visszaléptette a jelöltjét Csepelen – a baloldal közös jelöltje lenne – értesült a Csepel.info. Bajnai pártjának csepeli szervezete korábban egy olyan közleményt jelentetett meg, amelyben azt állították, hogy Szabó Szabolcsot, a párt csepeli jelöltjét nem csak az MSZP, hanem az összes baloldali párt is támogatja.

“Az Együtt-PM bejelentése, miszerint a jövő évi országgyűlési választáson Szabó Szabolcs lenne a demokratikus ellenzék közös képviselő-jelöltje a csepel-soroksári választókörzetben, inkább a jelölt és a jelölő szervezet politikai vágyait tükrözi, mintsem a valóságot” – írta a Facebook-on megjelentetett közleményében Borka-Szász Tamás, a DK csepeli elnöke. A politikus kifejtette, hogy az ő politikai céljuk is az, hogy a balliberális pártoknak közös jelöltjük legyen, de egyben hangsúlyozta, hogy a DK Csepelen saját jelöltet állít. Az alábbiakban ezt a közleményt olvashatják.

KÖZLEMÉNY

Az Együtt-PM bejelentése, miszerint a jövő évi országgyűlési választáson Szabó Szabolcs lenne a demokratikus ellenzék közös képviselő-jelöltje a csepel-soroksári választókörzetben, inkább a jelölt és a jelölő szervezet politikai vágyait tükrözi, mintsem a valóságot.

Ezzel kapcsolatban a következőkről szeretnénk tájékoztatni a helyi közvéleményt:
1. A Demokratikus Koalíció (DK) eddig és ezután is demokratikus ellenzéki pártnak tekinti magát.
2. Jelen állás szerint a DK Csepel-Soroksáron önálló egyéni jelöltet kíván indítani az országgyűlési választáson, baloldali alternatívát kínálva a választóknak.
3. A Demokratikus Koalíció továbbra sem adja fel politikai célját, miszerint a jövő tavaszi választáson a teljes demokratikus ellenzék valódi közös jelöltje legyen a Fidesz kihívója Csepel-Soroksáron.

Borka-Szász Tamás
elnök
Demokratikus Koalíció
Csepel-Soroksári Szervezete

17 hozzászólás “Saját jelöltet indít a Gyurcsány-párt Csepelen” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    “Borka-Szász Tamás, mögötte Avarkeszi Dezső, a DK elnökségi tagja, egyben mentora, akinek az államtitkársága alatt lett Borka-Szász családi cége az igazságszolgáltatás udvari bonyolítója”

    A mondat utolsó szavát elsőre úgy olvastam, hogy “bolondja”…

  2. Varga Gábor vilmos szerint:

    Azt az időszakot éljük meg, amikor háttérben a taktikai elemek nyerik el a prioritást. A Csepeli baloldal is úgy készül , mint ahogyan az idős politikát megjárt óvatos “öreg harcsák”készülnének.
    Most nem azokat a neveket viszik be a nyilvánosság elé,-akiket később ténylegesen a hatalomba emelnének-,hanem többféle irányban elfogadhatónak “öltöztetett”fregoliként is alkalmazható vállalkozókat. A politikai boszorkánykonyha már kijelölte s folyamatosan készíti fel azon jelöltjeit, akiket egy adott időben , be tud helyettesíteni a háttértárgyalások eredményeként kijelölt és beavatott másik személlyel. valószínű hogy a
    baloldali ÖSSZEFOGÁS igazi jelöltje is megvan már, de a sokesélyes megelőző időszakban a személy neva MOST MÉG NEM PUBLIKUS!

  3. Ede szerint:

    Persze, hogy külön jelöltet indítanak. Mert Borka nem hagyja magát. Nehogy már a “Noném” Szabó Szabolcsnak kelljen dolgoznia! Ha nem Ő a jelölt, akkor inkább külön indulnak…

    Borkának hatalmas az egója, és meg van győződve saját nagyságáról. Pedig, ha tudná a valóságot, világgá futna…

  4. Észnél kéne lenni! szerint:

    Szabó Szabolcs személye sértő, ha közös jelöltről van szó. Azért sértő, mert most bukkant fel, eddig nem csinált semmit. Olyan jelölt kell, akit mindegyik párt ismer, letett az asztalra valamit, és nem sajátítja ki a pártjának a jelöltséget. Ilyen lehetne Tóth Mihály például, de biztosan vannak még hozzá hasonlók.

    Kevés az idő!

  5. G. szerint:

    A mutyis Misi nagyon fasza lenne, de kellene golyóálló mellény id a kampánycsapatra a baráti tűz ellen.

  6. Igaza van a DK-nak! szerint:

    Az a helyzet, hogy közös jelöltet csak közösen lehet állítani. Olyan nincs MSZP-Együtt, hogy leosztjátok a lapokat, aztán kijelentitek, hogy a leosztás után kinevezett pali mostantól mindenki közös jelöltje. Mégis hogyan képzeltétek? Gyurcsányt is az MSZP köpte először arcon, egy fehér asztalnál, csak utána jöttek a szélsőségesek. Mégis miért adja fel mindenki az elveit, ha azok verik át, akiknek a közös indulást meg kellene szervezni?

    Az MSZP a legerősebb párt, az MSZP-nek a kötelessége lett volna az ellenzéki kerekasztalt és a közös-jelölt állító bizottságot létrehoznia! Óriási sajtóvisszhangot lehetett volna kelteni, ahogy minden demokratikus párt leül EGY ASZTALHOZ, és megegyeznek a közös jelöltekben, közös listában, közös miniszterelnök-jelöltben. Mert ez biztos garancia lett volna a kormányváltáshoz!

    Hozzáteszem, hogy amíg odafent marakodtak, CSEPEL IS PÉLDÁVAL JÁRHATOTT VOLNA ELÖL. Csepelen is meg lehetett volna ezt tenni, ja, csak hát Szenteczkyvel persze, hát azzal rohadt nehéz. Kellene pár ember, aki nem csak az orráig meg a saját kis érdekköréig lát, és nem homályosítja el az agyát a paranoia.

  7. Bugi szerint:

    Borka közleményei mindig viccesek, hiszen mindig sikerül nevetségessé tennie magát. Azt írja, hogy azért nem támogatja a közös jelöltet, mert közös jelöltet akar? Miért nem azt írja, hogy akkor támogatja a közös jelöltet, ha ő vagy a mentora, Avarkeszi esetleg a nácizó Vadmalac Ági a közös jelölt? 😀

  8. Váci út felel nekünk szerint:

    Kedves elvtársak!

    Akinek baloldalon dobog a szíve, aki demokrata, az az MSZP és az Együtt jelöltjét támogatja. Most félre kell tenni a sértődéseket, egyéni ambíciókat! Csepelen mi szocialisták az Együtt-2014-et támogatjuk, a Váci úton az MSZP jelöltje felel neki. Együtt győzni fogunk! Utána meg mindenki lehet újra DK-s, szocdem vagy LMP-s, senki sem tiltja. De aki különcködik, az Orbán rezsimjét támogatja, az nem demokrata, hanem Orbán-pribék!

    Nem kell beszarni elvtársak, össze kell fogni!

  9. Bugi szerint:

    Akármekkora aljadék is Gyurcsány, ebben a vitában kivételesen neki lenne igaza – viszont a kiszorítása a politikából minden tisztességes ember érdeke. Ezt így, egy az egyben kellett volna neki megmondani már az elején, nem pedig sumákolni. Mesterházy sumákolt. Kár.

  10. dezsibe szerint:

    Gábornak van igaza, bárki bármit gágározik.A Vörös Csepel lassan összezár. Sok-sok
    volt munkásőr, szakszervezeti mócsing, pártbuzgár intézkedik, agitál. Mint a “régi szép
    időkben”Még Kádárt is kikaparnák, – de legalább a feje lenne meg-sírják vissza a múltat.
    Lesz még itt nagy elvtársi összeborulás, brezsnyevi nyálas puszi,de még csak a terep
    felmérésénél tartanak. Elvtársak! Majd dönt a KÖZPONT. Nektek KUSSSS!

  11. robi szerint:

    dezsike!
    A te véleményedre is legfeljebb a kutyád kíváncsi.

    Felfelé neked is kuss van.
    Ha vitázol, elkergetnek az akol melegéből.

  12. nagyapó szerint:

    Azért kibújik a szög a zsákból! Váci út felel nekünk et. jól megvilágítja: “Együtt győzni fogunk! Utána meg mindenki lehet újra DK-s, szocdem vagy LMP-s, senki sem tiltja.” Világos. Csak a hatalom kell. Az, hogy az országgal mi lesz másodlagos, fő, hogy nyerjünk, azután majd osztozkodunk.
    Ez a maffiabaloldal programja!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. Bugi szerint:

    Ezek a csepeli elvtársak egymást is gyűlölik ám rendesen. De tény, hogy akik évi kétmilliárdot lefejtek a csepeliek pénzéből, azok képesek összeállni akkor is, ha gyilkosság is volt az elvtársi bandában. Nagy lóvé nagy összefogást csihol ott, ahol elvtelen emberek vannak.

  14. "?!" szerint:

    Most az egyszer igazat írtál bugris “Bugi” a 09:30-kor megjelent hozzászólásod alább idézett utolsó mondatában.

    “Nagy lóvé nagy összefogást csihol ott, ahol elvtelen emberek vannak.”

    Ezért van a három és fél éve látható példátlanul “nagy összefogás” a narancsos táborban, vagy a Te kifejezésednek megfelelően: a (narancsos) “elvtársi bandában”.

  15. Vátesz szerint:

    Gyurcsány fog indulni Csepelen a DK színeiben.

  16. Esznél kell lenni(09.18, 08:30)! Úgy van!Tóth Mihály is ilyen lehetne, és ugyan már, miért ne lehetne ilyen Németh Szilárd is? A Ti követelményrendszereteknek, úgy tűnik, egyaránt megfelel mind a kettő!( ne vegyétek ezt tőlem úgy hogy gúnyolódom) A baloldal közös jelöltje valóban Szabó Szabolcs! A DK ugyanis gazdaságpolitikáját tekintve liberális(lásd Gyurcsány abszolút piac centrikus hitvallásait az ATV-ben), Németh Szilárd pedig a nemzetinek nevezett polgári osztály (burzsuázia) hívatott képviselője, elsősorban! A baloldal nem bukott bal, ahogy ellenfeleink hirdetik, hanem egy megújulni képes politikai erő, amelyik éppen 2010-es veresége okainak felszámolásán fáradozik! (Rnnek eredménye a DK kiválása is az MSzP-ből, mert egyszerűen képtelenek felfogni, hogy hibáztak). Váci út felel neki! Elfelejtetted hozzátenni: persze aki nagy marhaságot csinált, annak kisebb az esélye mint annak aki ismeretlen, így aztán nagyapó agitálhat a baloldal ellen! Vátesz: remélem, csak egy magyar miniszterelnök ellen kell szavaznunk 2014-ben, nem kettő ellen, itt Csepelen!

  17. Van egy ötletem! Kedves hozzászólók! Jövő szombaton ,okt. 19-én is megismerheti bárki Szabó Szabolcsot, a a Baloldali Összefogás jelöltjét! A rendelő mögötti, azaz a piac előtti téren leszünk, mi Együtt 2014 PM szimpatizánsok,reggel 8-11 között, Szabó Szabolcs vezetésével! Várjuk kedves kérdéseiket!

Itt lehet hozzászólni !