Nekik énekelt, a Fideszre fogják – Palcsó ellen tüntetett a DK

Csepel.info

Kál Károly ekkor még az általa vezetett SZDSZ-t próbálta eladni Palcsó arcával


Kál Károly (csíkos pólóban középen) a csepeli DK-sok körében, napjainkban: volt arca hozzá, hogy most Palcsó ellen tüntessen

A DK-sok hétfői akciója az Index felvételén: a politikusokat felháborította, hogy egy korábbi engedély nélküli tüntetésért csak beidézték Varju Lászlót ahelyett, hogy kilőtték volna a szemét, mint ahogy Gyurcsány Ferenc idejében tették egyesekkel

Palcsó Tamás ellen szervezett sajtótájékoztatós tüntetést a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció csepeli szervezete – értesült a Csepel.info. A helyzet komikuma, hogy a csepeli DK egyik támogatója, Kál Károly egyaránt a szervezője volt az énekes SZDSZ-es fellépésnek és most a tüntetésnek is. Palcsó Tamás ugyanis 2008-ban még az SZDSZ csepeli kampányarca volt.

Mint arról korábban hírt adtunk, Palcsó Tamás volt a sztárvendég azon a csepeli SZDSZ-es rendezvényen, amely a párt 2009-es választási kampányát nyitotta. A fiatal és kiemelkedően tehetséges énekest a liberálisok egész oldalas hirdetésben, SZDSZ-es logóval díszítve használták kampányarcként. Bár Palcsót a csepeli MSZP-s önkormányzat is rendszeresen szerepeltette, és MSZP-s politikusok mutatkoztak vele, trafiknyitása óta a balliberális politika célkeresztjébe került. Azóta “fideszes mutyistaként” igyekeznek bemutatni azt, aki évekig nekik énekelt, és akivel igyekeztek minél többször együtt megjelenni. Most is így történt: a Palcsó-ellenes tüntetés egyik szervezője nem más volt, mint Kál Károly ex-SZDSZ elnök, aki korábban Palcsó Tamás arcával próbálta eladhatóbbá tenni pártját. A trafikvádakkal kapcsolatban egyébként Németh Szilárd csepeli polgármester egy meghamisított fénykép miatt nyilatkozott; szerinte ha valóban lett volna trafikmutyi Csepelen, Palcsó maximum cigarettát vehetne egy fideszes trafikban.

Kál Károly is volt kampányarc, feltűnést is keltett vele

Kál Károly neve más okokból is ismerős lehet a csepeli politika iránt érdeklődők között. Még SZDSZ-es politikusként sikerült nem kis feltűnést keltenie azzal, hogy a rendszerváltás előtt az állampárt titkosszolgálatának dolgozott, de olyan cégek is hozzá kapcsolódtak, amelyek a 2010 előtti MSZP-s önkormányzattól több mint 200 millió forint értékben kaptak különböző megbízásokat.  Az ő egyik cége őrizte többek között a csepeli galvániszapot, miután az elszállítása ellen szavazott, valamint felügyelt egy játszóteret, ami szőrén-szálán tűnt el. A Gyurcsány-párt és az SZDSZ előtt az MSZP kötelékében politizált.

A kampányarc és a pártújság teljes terjedelemben

Ha lett volna mutyi, nem lenne trafikja?

Palcsó Tamás a 2004-es Megasztárban tűnt fel, és lett az egyik pillanatról a másikra az ország egyik kedvence. A csepeli Kossuth Lajos Kéttannyelvű Fővárosi Gyakorló Műszaki és Szakiskolában tanult repülőgép-műszerésznek, így nem csoda, hogy az akkor MSZP-s vezetésű csepeli önkormányzat is igyekezett hasznot húzni a sikeréből. Számos alkalommal szerepelt önkormányzati rendezvényeken, ahol a kerület MSZP-s vezetői is megjelentek mellette, a kerületi újságban pedig Bozóki Andrással, a Gyurcsány kormány miniszterével közösen szerepelt a fényképeken.

Ahol Palcsó megjelent, ott Bozóki hangja szólt

Bár erről a Megasztár után előadóként élő énekes tudomásunk szerint nem nyilatkozott, lapunk úgy tudja, hogy Palcsó Tamást soha nem érdekelte a politika. Nyilván ezért nem utasította vissza, ha pártrendezvényekre hívták, ahol ugyanúgy fellépési díjért énekelt, mint máshol. Az MSZP mellett így az SZDSZ, sőt egy alkalommal még a Fidesz március 15-i fővárosi rendezvényén is fellépett.

A 2010-től immáron fideszes vezetésű önkormányzat élt tovább a lehetőséggel, hogy a Csepelhez ezer szállal kötődő énekest szerepeltesse. Ezért – Tabáni István, Rost Andrea és más kerületi hírességek mellett – Palcsó Tamás ugyanolyan gyakran léphetett fel az önkormányzat rendezvényein, mint előtte. A kerület egy molinó kifüggesztésével akkor is támogatta, amikor 2013-ban “A Dal” című televíziós dalverseny első elődöntőjén az “Ezt látnod kell” című dalával szerepelt. A segítségért cserében Palcsó 100 éves, szépkorú csepeliek felköszöntésében segített.

A 100 éves Irénke néni köszöntése…

…és amit az eddig két bűncselekmény elkövetésével megvádoltügyvédeit közpénzből fizető csepeli MSZP-frakcióvezető farigcsált belőle

Ekkor készült róla, az akkor 100 éves, azóta elhunyt Irénke néniről és a kerület vezetőiről az a fotó is, melyet később a csepeli MSZP-sek átszabva, meghamisítva a fideszes trafikmutyi abszolút bizonyítékaként, igazi corpus delictiként mutattak fel. Németh Szilárd csepeli polgármester ebből az egyetlen alkalomból nyilatkozott a balliberális pártok vádjára, elítélve az idős asszony emlékén átgázoló politikai húzást.

– Semmi közünk az énekes pályázat útján elnyert trafikjaihoz. Annyit azért meg kell jegyeznem – ha már ez szóba került –, hogy ha a „trafikmutyi-vád” valóban igaz lenne, most nem lenne olyan trafikos Csepelen, aki nem fideszes. Talán úgy ismernek az olvasók, hogy a véleményemet nem viszem át tűzön-vízen keresztül? Hiszen a balliberális ellenzék pont ezzel vádol! Higgyék el: ha lett volna ilyen „háttéralku”, akkor a 31 csepeli trafik mindegyike fideszes képviselőé vagy családtagjaiké lenne. Palcsó Tamás pedig maximum cigit vehetne valamelyik „fideszes trafikosnál” – nyilatkozta akkor a csepeli polgármester.

Csepel.info

59 hozzászólás “Nekik énekelt, a Fideszre fogják – Palcsó ellen tüntetett a DK” bejegyzésre

  1. admin szerint:

    Most vettük észre, hogy a második képen ott van Dobák István is, aki az MSZP-ben politizál. Legalábbis a legutóbbi információink szerint.

  2. Aladár szerint:

    “Mint arról korábban hírt adtunk, Palcsó Tamás volt a sztárvendég azon a csepeli SZDSZ-es rendezvényen, amely a párt 2009-es választási kampányát nyitotta.”

    Igen, és már akkor is hazudtatok, meg most is hazudtok.
    Ejnye, admin! Azt hiszed, hogy ha a hazugságot megismétled, akkor igazság lesz belőle?

  3. Aladár szerint:

    “Palcsó ellen tüntetett a DK” – ez egyébként akkora kacsa, hogy éppencsak nem hápog.

  4. admin szerint:

    Mi az amit már megint nem értesz, kedves Aladár? 2009-ben volt az EP-választás.

  5. Aladár szerint:

    admin! Igen, 2009 júniusában. Egyedül te lehetsz akkora barom, hogy azt gondolod, hogy arra már 2008 szeptemberében megnyitották a kampányt.

  6. Aladár szerint:

    Illetve persze ekkora barom még te se vagy, csak simán hazudsz. Ahogy azt már tőled megszoktuk.

  7. admin szerint:

    Most is kampány van, és ez sem hazugság.

  8. Aladár szerint:

    Tájékoztatlak, admin, hogy az szdsz kampánynyitója 2009. május elején volt.
    Amiről a cikk ír, az nem volt kampánynyitó, hanem családi nap.
    Tehát a cikkben sajnos hazudsz.
    No persze ez nem újdonság, a legtöbb cikkben hazudozol. Te már csak egy ilyen ember vagy, Attila.

  9. admin szerint:

    Tájékoztatunk Aladár, hogy a hivatalos kampánynyitók most is csak jövőre lesznek, még sem mindenki akkora Aladár, hogy azt higgye, hogy most nincs kampány.

  10. Aladár szerint:

    Admin, ezt a hazugságodat már hiába magyarázod. A cikkben kampánynyitó rendezvényről írsz. A kampánynyitó rendezvény a hivatalos kampányt szokta megnyitni. 2008 szeptemberében természetesen nem indult hivatalos kampány, így nem lehetett kampánynyitó rendezvény sem.

    Hazudtál, ez van. Mosakodhatsz, magyarázkodhatsz, csűrheted-csavarhatod, a tény tény marad: hazudtál, és továbbra is hazudsz, hazudsz, hazudsz! S miért hazudsz? Mert egy mocskos szemétláda vagy.

  11. admin szerint:

    Milyen hazugságot? Az SZDSZ kampánykiadványa nem készült volna el, ha nem lett volna 2009-ben az EP-választás. Ennek a kampánynak volt a nyitánya a Palcsó-rendezvény. Attól, hogy a választási kampány hivatalosan később van, a valódi kampány – csakúgy mint most – már az előző évben megkezdődik. Gondolj csak arra, hogy az elmúlt hetek legtöbbet emlegetett hírei a jelöltállításokkal kapcsolatosak. Nagyon is jól fogalmaztunk.

  12. Aladár szerint:

    Egyre mélyebbre süllyedsz a hazugságod mocsarába, admin. Már benne csücsülsz a fejed búbjáig.

    Javaslom, változtasd meg az oldal címét: csepel-hazugsagok.info.

  13. Aladár szerint:

    Alcím: Csepeli hazugságblog.

  14. Gordon szerint:

    Nem is a börtön, hanem a munka lenne a legnagyobb büntetés az etánsaknak… el kell küldeni őket dó’gozni.

  15. ebihal szerint:

    Nana, Gordon!
    A munka szót a szádra ne vedd, mert még megfertőz!

  16. ebihal szerint:

    A múltkor már kibeszéltük, hogy az újságban egy szó sincs a kampányról, ezek után
    az állítani, hogy ez kampánynyitó volt röhej!

  17. Kál Károly szerint:

    Kedves Admin!
    1. A 2008. szeptember 20.-i SZDSZ rendezvény családi nap volt, és az SZDSZ 20. születésnapja alkalmából szerveztük, ha úgy tetszik szerveztem. Nem Palcsó volt a kampány arc, ha figyelmesebben szemlélted volna a plakátot és az újságot, akkor levághattad volna, hogy a Szigetszínház volt a meghívott fél, a Hair című darabot adták elő és abban Palcsó mint a színház művésze szerepelt. Tehát az SZDSZ reklámozta ingyen Palcsó Tomit mint csepeli ifjú művészt.
    2. A rendezvényre minden csepeli párt vezetője a Fideszé és a KDNP-é is kapott meghívót, ezen kívül minden akkori önkormányzati képviselő. A meghívó nem kampányra hanem születésnapi rendezvényre szólt. Erről Ábel Attila barátomat is megkérdezhetted volna. Talán nem felejtette el.
    3. Ha a benned feszülő indulattól nem homályosulna el a tekinteted akkor ezt észre vehetted volna, és azt is hogy a szerinted úgynevezett kampány újság, nem kampány újság, hanem az SZDSZ 2008. évi negyedéves újságjának az őszi száma volt.
    4. Amit betettél plakát képet rólam azon is jól látható, hogy EP választás 2009. június 7-én volt.

    Kedves Bercsik Karcsi Képviselő Úr!
    Nem tudom, hogy keletkezett számodra az az összefüggés, hogy a Cadillac teraszán történő ücsörgésem egyenlő a DK-s tüntetés szervezésével.
    Mentségedre legyen mondva nagyon siettél, mert a köszönésemre csak annyit reagáltál, hogy be van zárva. Kérdésemre, hogy mi? már nem is válaszoltál, és nem is köszöntél. Csak besiettél a Fidesz irodába.
    A lényeg. Egy kedves hölgy, egy hamutartó egy üdítő és egy tea társaságában időztem a Cadillac étterem ékszerbolt melletti teraszán.

    Felesleges külön képaláírásban közölni ( csíkos póló Kál Károly ), mert nagyon sokan ismernek. Ellentétben másokkal.

    Egyébként köszi az ingyen reklámot. Szerintem tök jók még most is 5 év után is a képek. Kellemes emlékeket idéz fel bennem. Remélem másokban is.

  18. Tóth Mária szerint:

    Aladár, nyugdíjba mentél v. kirúgtak, hogy egész nap csak fröcsögsz?

  19. admin szerint:

    Kedves Kál Károly!

    Tudomásunk szerint Palcsó az MSZP-s és SZDSZ-es fellépések mellett egyetlen alkalommal, szintén egy kampánynyitón énekelt egy – nem csepeli – fideszes rendezvényen. Ha ez azt jelenti, hogy fideszes, akkor bizony SZDSZ-es és MSZP-s is, és mivel Ön jelenleg a DK csepeli segítője – lásd irodanyitás elősegítése – akár DK-s is. Egyáltalán nem érezzük úgy, hogy bármiben rosszat írtunk volna. Azt persze mindezek után rendkívül nehéz lenne elhinni, hogy a Cadillac teraszán történő ücsörgése éppen akkor valami vak véletlen műve lett volna. Ugye 😉

    És ha az SZDSZ-es rendezvényen való Palcsó-fellépés csak Palcsó segítése volt, akkor lehet, hogy valóban Önök segítettek Palcsónak a dohányüzletbe való belépésében is? Mert ha másokról ezt feltételezik, akkor magukra is igaz. (Sőt: vélhetően magukból indultak ki.) És természetesen nem csak az SZDSZ-es kampánynapra – vagy ha úgy tetszik családi napra – mehetett el bárki, hanem a többi párt hasonló kampánynyitójára is.

    Mindezek után nyilván senki nem fogja elhinni, hogy Palcsó Tamás nem fideszes, SZDSZ-es, MSZP-s és DK-s egyszerre, hanem egy énekes, aki éppen úgy énekelt fellépésről fellépésre, ahogy mások, és oda ment, ahol ezt megfizették. Nyilván ez a legkevésbé hihető mindazok után, amennyi fekáliát rádobáltak pusztán azért, mert nem az egész életét képzelte el énekléssel, hanem váltani akart. De ezt csak mellesleg, nehogy már az össznépi fekáliadobálásban az a vád érjen bennünket, hogy védeni akarjuk a bűnbakot.

  20. Kál Károly szerint:

    Kedves Admin!
    Idézzen tőlem egyetlen mondatot Palcsó trafik ügyéről. Nem rosszat írt hanem tévedett. A helyzet és a tények megítélésében. A tények mást mutatnak, csak az Ön éleslátását valami ( nem ismerem Önt, de lehet, hogy igen ) előttem ismeretlen ok, gond megakadályozza.
    A fekália dobálással tán nem engem kéne megszólítani. Nem én írogatok a Csepel.infon Önökről, hanem Önök rólam. Elég rég nem jártam erre. Lehet hogy gyakrabban kéne.

    Nekem meg nagyon nehéz elhinni, hogy ennek az írásnak a megjelenését pusztán a jóindulat motiválta.
    Most már csak egy kérdés. Szabad-e az Ön vagy Önök előzetes engedélye nélkül, bárhol a kerületben megjelennem, kávézni, sörözni, nehogy egy hirtelen felindulásból elkövetett tüntetés szervezőjeként szerepeljek az oldalukon.
    Szíves válaszát kíváncsian várom.

  21. fghfjhgkjhk szerint:

    Gordon megint itt lázít, fröcsög? 🙂
    Te is bukott ember lettél? 😀

  22. fghfjhgkjhk szerint:

    Ezt a Palcsómosdatást… 🙂
    Miért csak most került elő a történet?

  23. Bugi szerint:

    Hosszú! Aki több mint 200 milliót kaszált az önkormányzattól, az ne nyavalyogjon. Igaz ez Borka-Szász Tamásra is, aki Avarkeszi árnyékában tette ezt, most meg odaállt köpködni.

  24. Borka-Szász Tamás szerint:

    Na de kedves Erika! Ilyen csúnya dolgokat írni rólam…

  25. Borka-Szász Tamás szerint:

    Ja, és kedves Admin: 90 óta ez demokrácia, nem pedig a posztkommunizmus (bár néha megingok), és nincs ilyen fogalom, hogy “engedély nélküli tüntetés”…

  26. Kál Károly szerint:

    Bugi!
    Nem tudom hol szocializálódott.
    1.A baromság helyreigazítása az nem nyavalygás.
    2. Önnek leánykori neve Erika? Jól olvastam?
    Kedves Admin!!! Várom a választ!!!!

  27. Kál Károly szerint:

    Ja.
    Bugi, vagy Erika! Ki vagy mi hosszú?

  28. Kál Károly szerint:

    Admin! Várom a választ!!!

  29. nagyapó szerint:

    Eetásak! A trafiklufi régen kipukkadt. Akik nyertek, befektettek, működnek. 5000 családot sérteget a maffiabaloldal.
    Apropó, melyik trafik Palcsóé Csepelen? Ki vezet ilyen statisztikát? Az MSZP, vagy a DK?
    Így próbálnak kampányolni? Amit persze tagadnak, mint 2008-ban, így most is csak véleményt nyilvánítanak, mint Gyurcsány(i) a Szabadság hídon.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  30. baloldali szerint:

    Kérem, legyen türelemmel, Károly! Mint tudjuk, “A Csepel.info híroldalt egy kis baráti társaság szerkeszti”, így nem biztos, hogy a cikkíró azonos Adminnal. Érthető, hogy Admin nem szeretne butaságot írni, ilyen későn pedig már nem illik zavarnia a szerkesztőt… 😉

  31. Gordon szerint:

    Kál Károly szerint:
    2013. szeptember 16., hétfő – 17:40

    “1. A 2008. szeptember 20.-i SZDSZ rendezvény családi nap volt, és az SZDSZ 20. születésnapja alkalmából szerveztük, ha úgy tetszik szerveztem.”

    26. szülinap már nem lesz /Gordon kuncog/

  32. Gordon szerint:

    Borka-Szász Tamás szerint:
    2013. szeptember 16., hétfő – 20:46

    “Ja, és kedves Admin: 90 óta ez demokrácia, nem pedig a posztkommunizmus (bár néha megingok), és nincs ilyen fogalom, hogy >engedély nélküli tüntetés<…"

    Akkor mire hivatkozott az embereket 2006-ban véresre verető szoclib banda!???

  33. fghfjhgkjhk szerint:

    Érettségi-guru, ha most égne a város, akkor mit lépnétek? 😉 Barom…

  34. Gordon szerint:

    2006. október 23. délutánján nem “égett a város” és mégis véresre verték a Fidesz ünnepi megemlékezésére kilátogató tízezreket.

  35. fghfjhgkjhk szerint:

    Köszönd annak, aki magára hagyta a tömeget és közéjük lökte a Jobbikot. Utóbbiak is a haverjaid lettek? 😉

  36. Vátesz szerint:

    Nem csodálom, ha az átlagembernek hányingere van a politikusoktól. Vastagon számláznak, s még nekik áll feljebb!

  37. felix szerint:

    Gordon! Csak nem te vagy az életmenetes érettségi bajnok?

  38. jojo szerint:

    Bukott komcsik agresszív játszadozása: Vadai, Varjú, Borka-Szász, Kál, Horváth és a sok szerencsétlen.

    Vadai lesz a DK csepeli jelöltje?

  39. Birka szerint:

    Jót röhögtem Borkaszász sajtótájékoztatóján. Úgy tudja, hogy bezárta trafik, mert nem szokta nyitav látni… Nem is csepelen lakik, itt kezdődik a probléma. Vidékről nehéz megítélni, hogy Csepelen mi történik.

  40. Bugi szerint:

    Borka egy dolgot nagyon tud: nevetségessé tenni önmagát. Ebben profi a fickó, no meg a mutyiban.

  41. Ferenc szerint:

    Kál Károly úgy forgolódik, mint háztetőn a szélkakas. És még nyikorog is hozzá! Nem kell magyarázkodni, a helyezkedése többet mond, mint a szavak.

    Először MSZP-s, aztán SZDSZ-es képviselő, most meg a DK szekerét tolja.

    Hát hiába no, vissza a gyökerekhez…

  42. Aladár szerint:

    Ferenc! Tanulj meg olvasni! Fentebb írta Kál úr, hogy semmi köze a DK tüntetéséhez.

  43. Ferenc szerint:

    Na persze. Én meg azt mondom, hogy macska vagyok. És ettől úgy is van????

    Mondani bármit lehet! Kál urat nemegyszer láttam a DK-sok körül, nyáron a piacon is többször.
    Kutyából nem lesz szalonna!

  44. Kál Károly szerint:

    Ferenc!
    Akkor azt is láthatta, hogy a Fideszes aláírás gyűjtőkkel is beszélgettem. Ugyanott.
    Öntől is kell engedély, hogy kivel állhatok szóba.
    Egyébként tényleg macska, Ön írta.

  45. Ferenc szerint:

    Ha azt hiszi, hogy jó a humora, téved.

    Ez sem igaz? Először MSZP-s, aztán SZDSZ-es képviselő…

    Hiába próbál jófiúnak látszani, régen elvesztette a hitelességét. Kár magyarázkodnia. És ez nem csupán az én véleményem, higyje el!

    Kiváncsi leszek, hol bukkan fel jövőre? Ha még lesz hozzá bátorsága.

  46. ppp szerint:

    Kál Károly 2006 és 2010 között több mint 200 millió forint közpénzt kapott a csepeli MSZP vezette önkormányzattól. A pénz Kál cégéhez érkezett, többek szerint vitatható teljesítés mellett. Kál ebben az időszakban SZDSZ-es képviselő volt.

    Kál 2010 után közös céget alapított a 2010-ig MSZP-s frakcióvezetővel, Borka-Szász Tamással.

    Mindenki eldöntheti, mit is gondoljon.

  47. ppp szerint:

    Kál jelenleg a Demokratikus Koalícióban próbál politizálni. Ez már csak azért is pikáns, mert 2009-ben, amikor az SZDSZ plakátarca volt, kiderült, hogy a múltban a III-as főosztálynak dolgozott. Ezek után az akkori pártja levetette az összes olyan plakátot, amin szerepelt.

    Az állambiztonsági múlttal rendelkező politikus jelenleg Demokratának hívja magát.

    Sírjunk, vagy nevessünk?

  48. Kál Károly szerint:

    Ferenc ha gondolja holnap szívesen találkozom Önnel, mondjuk a Cadillac teraszán. Ha van bátorsága. Nem kell jövőig várni.

    3p.
    Nem 2006-tól hanem 1998.-tól.
    Nem kellett kiderülnie, mert 2006 nyarán én magam nyilatkoztam erről az akkori Csepel Újságnak.
    Egyébként mit jelent a 3 p ebben az esetben?

    Admin. Várom a Választ a kérdésemre.

  49. Ferenc szerint:

    Tisztelt Kál “úr”!

    Én nem kívánok Önnel találkozni sem holnap, sem a jövőben. És természetesen nem azért, mert “nincs bátorságom”. Egyszerűen azért nem, mert Önt (sokadmagammal) hiteltelen embernek tartom, akivel nincs miről beszélnem.

    Ráadásul, ha igaz, hogy képviselői ideje alatt olyan szerződésben állt az önkormányzattal, ami busásan növelte a vagyonát, akkor szégyellje magát!

    Ez egy fórum, ahol leírhatja mindenki bátran a véleményét. Én is ezt tettem, jelen esetben a véleményem Önnel kapcsolatos volt. Ennyi és nem több.

    Részemről ezt le is zárnám.

  50. Kál Károly szerint:

    Tisztelt Ferenc “Úr!
    Egyetértek. Tényleg mindenki elmondhatja a véleményét itt. Remélem még sokáig.
    Kettőnk között az a különbség, hogy én a saját nevem és véleményem vállalva teszek fel ide egy-egy posztot. Ön viszont az ismeretlenség homályában, egy nicknév mögé bújva, próbál hitelességről, bátorságról oktatni.
    Jobban is teszi, ha lezárja.

    Admin! Várom a választ a kérdésemre!

  51. VENCEREMOS szerint:

    Csak egy ici-pici megjegyzés a Vadai-Varjú video kapcsán:

    00:43-nál és 00:59-nél látható egy férfi piros széldzsekiben.

    N. Ferenc hajdan volt munkásőr, polgárivédelmis, aki időközben lecsúszott, alkoholistává vált.

    Mesélik kedvenc időtöltése hogy katonai ruhában és fehér köpenyben járkált részegen a piacon és kötekedett az árusokkal.

    Mára hajléktalan, kukázó emberként tengeti életét.

    Ő csak egy az aktivisták közül!
    🙂

  52. admin szerint:

    Tisztelt Kál Károly!

    Egy korábbi cikkünkben is írtunk arról, hogy Ön Borka-Szász Tamással közösen hozott létre egy céget, melynek irodájával persze egy füst alatt oldották meg a DK iroda-problémáját is. Minden DK-rendezvényen ott van, tehát nem csak az irodanyitáshoz járult hozzá egy fél céggel – nyilván tök véletlenül -, hanem – beleértve a mostani tiltakozást is – mindenhol ott van, ahol a DK – persze tök véletlenül .

    (Mi meg UFO-k vagyunk, teljesen olyan komolyan, mint ahogy Ön mindig csak tök véletlenül szerez irodát a DK-nak, meg van ott minden rendezvényükön.)

    Úgy tudjuk, hogy egyébként 230 millió forint értékben sikerült megbízásokat szereznie a cégeinek az MSZP-s önkormányzat idején – nyilván tök véletlenül. Arról nem tudunk, hogy Borka-Szász Tamás családi cége hány száz millió forintos megbízást szerzett Avarkeszi Dezső államtitkársága alatt – persze tök véletlenül -, mert Borka-Szász Tamás ezt nem árulja el, dacára annak, hogy ez nyilvános adat (nyilván tök véletlenül). Ekkora demokrata ez a Borka-Szász.

  53. Aladár szerint:

    Azért az mindent elmond, hogy Palcsó trafikja a Fidesz-irodától 5 méterre nyílt meg 😀

  54. admin szerint:

    És mit mond el? Hogy a fideszesek nem dohányoznak? Mert be is zárta a trafikot. 😉

  55. Aladár szerint:

    na hát ez az, látod, admin, ezt elbasztátok! Több cigit kellett volna vennetek Palcsótól!
    Hát arra alapozta a szerencsétlen az üzleti tervét, hogy majd az összes fideszes tőle veszi a szívnivalót!

  56. admin szerint:

    Mi ugyan nem. De szerintünk vegyenek cigit a volt SZDSZ-esek, jelenleg DK-sok. Elvégre Palcsó nekik énekelt, és ők cigiznek is, Kál Károllyal az élen.

  57. Kál Károly szerint:

    Admin!
    Ha nem tök véletlenül, vagy ufo-ként vagytok ott ahol én, akkor megfigyeltek? Erre is válaszolj!
    Most már két kérdésre, de ha lehet, akkor egyenest választ kérek.

Itt lehet hozzászólni !