Kezdődik a per: MSZP-s lapok mosdatják Demét

Csepel.info

Kedden kezdődik Deme Gábor és Kun Tamás, a csepeli kettős gyilkosság vádlottjainak pere. Bár a vádirat egyértelműen megnevezi Deme Gábort, és előre kitervelten, aljas indokból és célból, több emberen elkövetett emberölés bűntettével, bűnsegédként vádolja, hétfőn az MSZP-közeli Népszabadságban, kedden reggel pedig a szintén pártközeli Népszavában jelent meg olyan cikk, melyben kétségbe vonják az MSZP-s Deme Gábor bűnösségét.

A Népszava cikkét itt olvashatják. Az Index összefoglaló írása itt olvasható. Akik az MSZP-s politikusokat – nyilván véletlenül – érintő  nyomozási hibákra és a máig feltáratlan részletekre kíváncsiak, azoknak ajánljuk a Csepel.info tényfeltáró cikksorozatát:

A csepeli kettős gyilkosság – I. A „Pártiskola”

A csepeli kettős gyilkosság – II. Sikkasztás és „fekete doboz”

A csepeli kettős gyilkosság – III. Az iskolai betörés és a gyilkosság

A csepeli kettős gyilkosság – IV. A párt összezár

További cikkek a témában:

Családi ügyekről tárgyaltak – állítják a kettős gyilkosság előtti egyeztetésekről

Podolák és Avarkeszi távozását követeli a csepeli Fidesz

Kettős gyilkosság: a rendőrség nem hallgatta ki a legfontosabb tanút!

Deme a gyilkosság után is bőszen hívogatta MSZP-s párttársait

A terror iskolája

4 hozzászólás “Kezdődik a per: MSZP-s lapok mosdatják Demét” bejegyzésre

  1. zsonyo szerint:

    Az erdőben a medve részegen tántorog hazafelé. Látja ezt a nyúl és mivel régi sérelme van a medvével szemben, a magatehetetlen nagy állatot agyba főbe veri.
    Másnap a medve panaszára az oroszlán, az erdők királya, összehívja az erdei tanácsot. Minden állat ott van. A vizsgálatot vezető oroszlán megkérdi a medvét, hogy ki verte meg. A medve azt válaszolta nem emlékszik, csak azt tudja, hogy az illetőnek két hosszú valami volt a fején. Erre a nyúl odaszól a mellette ülőnek “Csiga! Szarban vagy!”
    Ebben a szomorú csepeli gyilkossági ügyben is fellelhető az oroszlán, a medve, a nyúl, de a csigából van a legtöbb!

  2. Jeniszej szerint:

    )))) 😀 ((((

    “A Blikk információi szerint Deme bőszen telefonálgatott a gyilkosság utáni percekben. A rendőrség egyelőre nem árulta el, kiket hívott fel, de úgy tudjuk, néhány párttársa is a híváslistán van. Egészen addig „intézkedett”, míg az iskola kapujában Császár kérdőre nem vonta. Az egyik helyszínt biztosító járőr szerint a rendőrkapitány nyomdafestéket nem tűrő szavakkal ordítozott Demével.”

    „Mi a k…a anyátokat csináltatok itt? Mi történt Taki bácsival?” – szegezte neki a kérdést, majd utasította a nyomozókat, hogy soron kívül hallgassák ki a férfit. Ez már csak azért is érdekes, mert ekkor még a nyomozók nem találták meg az egyik áldozat, Papp László zsebében a dráma perceit rögzítő diktafont. Kérdés, honnan sejtette Császár, hogy Deme keze benne van a dologban. A volt kapitány elérhetetlen volt, így nem tudott választ adni.”

  3. Manitu szerint:

    “Kérdés, honnan sejtette Császár, hogy Deme keze benne van a dologban.”

    Talán, mert éppen Kun Tamástól érkezett, akit a kórházban látogatott meg, és akivel kettesben beszélgetett.

  4. Narancsvírus szerint:

    Fidesz -MSZP csörte, csak közben tönkre megy Magyarország! 2011.05.03.
    Videó
    http://www.fcdac1904.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=530&p=170759#p170759

Itt lehet hozzászólni !