Fejetlenség a csepeli MSZP-ben

“Azt se tudjuk, hogy van-e még frakciónk”

Csepel.info

Azok a régi szép idők: Borka-Szász Tamás frakcióvezető (középen) és Deme Gábor alpolgármester-várományos (balra)

Lemondott Borka-Szász Tamás, a csepeli MSZP frakcióvezetője – értesült a Csepel.info. Az MSZP-s politikus már nem tudta kézben tartani egyre inkább széteső frakcióját, melyet az elmúlt években a kettős gyilkosság mellett letartóztatás, kilépés és több botrány is megtépázott. “Az egy dolog, hogy nem tudjuk ki a frakcióvezető, de lassan azt se tudjuk, hogy van-e még frakciónk” – kommentálta a csepeli MSZP-ben eluralkodott állapotokat informátorunk.

Teljessé vált a fejetlenség a csepeli MSZP-ben azóta, hogy a helyi szervezet tisztújításán a leköszönő Tóth Mihály pártelnök helyére Szenteczky Jánost, a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatóját, a párt kerületi polgármester-jelöltjét választották. Az önkormányzat legutóbbi testületi ülésén az MSZP frakció már több esetben is szétszavazott, az egyik, saját pártjának képviselői által is leszavazott napirend újbóli felvételével és újbóli leszavazásával pedig egyenesen nevetségessé tette  magát Borka-Szász Tamás frakcióvezető.

– Még nem tudni, hogy ki lesz Borka-Szász Tamás utódja, én Dobák Istvánra tippelek. Nála tartom a legvalószínűbbnek, hogy még nem lépett ki a pártból meg a frakcióból, ő ugyanis azon kevesek egyike, aki a tisztújításon nem hátra, hanem előrébb lépett. A csapat többi tagjánál már majdnem mindenkinél tudnék mondani egy-két okot, hogy milyen konfliktusok miatt maradhatnak ki az újból felálló MSZP frakcióból. Abban ugyanis biztos vagyok, hogy lesz frakció, de a tagok számát és személyét most inkább nem jósolgatnám. Ezt most nehezebbnek érezném, mint a várható VB-nyertest megtippelni – utalt a pártjában eluralkodott helyzetre lapunk MSZP-s informátora.

– Az, hogy Tóth Mihályt az utódja még a tisztújításon csúnyán megalázta, és a volt pártelnököt küldöttnek sem választották meg, elég egyértelmű üzenet. De bármibe lefogadom, hogy novemberben a Misi előtt fog térden csúszni a régi gárda, hogy jöjjön vissza pártelnöknek. Abban az esetben ugyanis, ha bukik az MSZP és a Szenteczky által felállított új csapat, lesz egy kis leszámolás. Szenteczky ugyanis valójában nem fiatalítást hajtott végre, hanem hűbéreseket hozott, akik közül sokan tőle, mint munkáltatótól kapják a fizetést. Ha pedig bukik az MSZP, nyilván nem maradhat a fél pártszervezet a Csevak Zrt-ben, és ezzel elfogy Szenteczky támogatótábora – emelte ki forrásunk.

Féktelenül

A csepeli MSZP frakció sorozatosan rossz éveket tudhat a háta mögött. A legtragikusabb veszteség kétségtelenül 2009. január 7-én érte a frakciót, amikor Takács József frakcióvezető helyettes áldozatává vált annak a szörnyű kettős emberölésnek, amely miatt a frakció egy másik tagja, Deme Gábor jelenleg is előzetes letartóztatásban ül.

Deme Gábor bizottsági tagként ült az MSZP frakcióban: most előzetesben ül

Gulyás Gábor a botrányai miatt távozott a csepeli frakcióból, és az elmúlt egy évben már sem a bizottsági sem a testületi ülések többségén nem vett részt. Polyákné Hajas Ilona vélhetően Szenteczky János politikája miatt lépett ki az MSZP frakcióból a közelmúltban, míg Bátky Endre az elmúlt hetekben lépett ki ugyanezen okok miatt a párt helyi szervezetéből. Lapunk úgy tudja, hogy a csepeli MSZP éppen amiatt nem merte még bejelenteni a változásokat, mert a pártvezetés ebben a pillanatban maga sem tudja, hogy kik maradnak a frakcióban.

Gulyás Gábor a botrányai miatt távozott

Borka-Szász Tamás leköszönő frakcióvezetőnek és “udvari bonyolítónak” ugyanakkor  más ügyek miatt is fájhat a feje, mivel a Rác Fürdő túlontúl drágára sikeredett felújításával kapcsolatban információink szerint hamarosan rendőrségi eljárás is indulhat.

Csepel.info

Borka-Szász Tamás közleménye

2010. június 10-től – a csepeli MSZP tisztújító taggyűlésének döntése alapján – megválasztott delegáltként az MSZP Országos Választmányában (OV) képviselhetem a csepeli pártszervezetet.

A csepeli MSZP hatályos Szervezeti és Működési Szabályzata (SZMSZ) alapján az OV delegált és az önkormányzati képviselőcsoport vezetője egyazon személy nem lehet. Az SZMSZ ezen előírása alapján az összeférhetetlenséget nekem kötelességem volt megszüntetni, így június 16-i hatállyal lemondtam a frakcióvezetői tisztségemről. Döntésemről természetesen tájékoztattam mind a frakciónk tagjait, mind az MSZP elnökségét.

Lemondásnak ez volt az egyetlen (adminisztratív) indoka, ebben más körülmények nem befolyásoltak.

Minden további lépésről természetesen – „informátoruk” szánalmas hablatyolása ellenére – a még mindig létező MSZP frakció joga dönteni.

Végezetül egy bombasztikus bejelentés: tudják-e, hogy nekem személyesen mi közöm a Rác Fürdő felújításához? Elárulom, hogy az égvilágon semmi.

Ha kijelentéseik előtt informálódnának egy ügyben, akkor Önök is erre a következtetésre jutottak volna. De akkor be kellett volna tartaniuk az újságírás legalapvetőbb etikai normáit, amit sajnos nem szokásuk…

99 hozzászólás “Fejetlenség a csepeli MSZP-ben” bejegyzésre

  1. toto szerint:

    De jó ezeket olvasni, a csepeli MSZP saját magát szalámizza le, a teljesen hiteltelen emberek feje a porba hullik. A nagy bukás még hátravan!!!

  2. csepeli szerint:

    Kicsit uncsi már az állandó Demézés, Gulyásozás, főleg, hogy mindig újra berakjátok a már ezerszer berakott képeket. A Fidesz belügyeiről mikor közöltök hasonló beszámolót? Sose írtok a Fidesz-frakció viselt dolgairól, pedig ahhoz nem is kéne beépített informátor, első kézből értesülhetnénk az eseményekről.

  3. Manitu szerint:

    Én nem unom: vannak dolgok, amiket nem lehet elégszer elmondani.

    Milyen fideszes botrányokra utalsz? Mondj már akár csak egyet is! Amiket a választási kampányban hazudoztatok olyan gyengék, és annyiszor megcáfolták már, hogy valóban uncsik.

  4. BaráTOM szerint:

    Azért van ez Kedves Csepeli, mert ők inkább nyíltan, és egységesen bírálják a kormányukat, a saját oldalukon. Az pedig mindent elárul a helyi Fidesz viselt dolgairól.
    Ezen az oldalon sose várj a Fideszről kritikát, mert ez az oldal Fideszes. Sebaj, majd mi felhívjuk a figyelmet arra, amit takargatni akarnak (mert kenterbe verik az MSZP-t bőven!) hogy tényleg kiegyensúlyozott legyen ez az oldal.

  5. Manitu szerint:

    BaráTOM, te mint pártbennfentes mit tippelsz, kik lesznek a frakciótok tagjai? Kíváncsi vagyok. Vagy megint várjuk meg, míg valaki kiviszi az infót a Csepel.infónak? 🙂

    “Ezen az oldalon sose várj a Fideszről kritikát, mert ez az oldal Fideszes.” – írod. Én viszont úgy látom, hogy ezen az oldalon több MSZP-s nyilatkozik mint a Csepel újságban. 🙂

  6. Tóth Mária szerint:

    BaráTOM: ne itt firkálj hülyeségeket, menj a saját honlapotokra, ott talán megértésre találsz!

  7. Jeniszej szerint:

    Nem tud szabadulni innen a sötét, tájékozatlan és hazudós csepeli – mondja a fater.

    :D) ))

  8. ... szerint:

    csepeli, van megoldás a problémára, küldj friss képeket az érintettekről az adminnak 🙂

  9. fater szerint:

    Jeniszej, fiam, te meg mit rosszalkodsz itt? Állj csak a sarokba, de rögtön!

  10. acélmagnólia szerint:

    Nem azért mondott le,amit a cégeiről írtak?

  11. Manitu szerint:

    Gondolod, hogy máris be kell vonulnia?

  12. " ?! " szerint:

    Lássuk az MSZP Csepeli Szervezetének a honlapját!

    – A Csepeli MSZP irodájának a helyét (a honlapon látható térképen) a Duna túlsó oldalán, a XI. és XXII. kerület határán, a Szerémi út környékére jelölik. (Nyilván arra számítanak, hogy így nem találják meg őket ha elkezdődik a felelősségre vonás.)

    – A „Magunkról” címszó alatt azzal a megtévesztő dumával kezdik a szöveget, hogy: „A Magyar Szocialista Párt, mint szociáldemokrata párt …”. (Úgy látszik, hogy ismét köpönyeget akarnak fordítani? Eddig már voltak kommunisták, szocialisták, most meg szociáldemokraták akarnak lenni.)

    – Az MSZP Csepeli szervezete valószínűleg kettészakadt, mert a honlap szerint a szervezetnek két elnöke van.
    Az egyik elnök Szenteczky János. A másik elnök Tóth Mihály.

    – A honlap szerint jelenleg is tagja a frakciónak Gulyás Gábor és Polyákné Hajas Ilona, annak ellenére, hogy mindkettő kilépett a frakcióból. (És Bátky Endre is tagként van nyilvántartva.)

    A „Vezetőink” címszó alatt felsorolt személyek az alábbiak szerint vannak bemutatva:

    – Szenteczky János azt állítja magáról, hogy önkormányzati képviselőként a Pénzügyi, Költségvetési Bizottság elnökeként szeretné a tudását kamatoztatni.
    (Úgy látszik, hogy esélytelennek tartja magát az őszi polgármesteri választáson és megelégszik egy bizottsági elnökséggel.)

    – Bemutató szövegként Tóth Mihályról 6 sor, Dobák Istvánról 9 sor, Balogh Ilonáról 15 sor, Borka-Szász Tamásról 8 sor, dr. Avarkeszi Dezsőről 16 sor, dr. Borsány Györgyről 19 sor, Gergely Istvánról 15 sor, Glavanov Miklósról 7 sor, dr. Kiss B. Mihályról 5 sor, Nagy Szilveszterről 3 sor, Orosz Ferencről 11 sor, Podolák Sándorról 8 sor szöveg olvasható.

    Bognár Istvánról, Elekes Máriáról, Sinnyai Kiss Dávidról, Wirsching Viktóriáról, Horváth Györgyről, Koncz Attiláról, Kovács Szilviáról, Kovács Zoltánnéról a nevükön és a beosztásukon felül egyetlen sort sem írtak.

    Podolák Györgyről 9 sor olvasható, de abban egyetlen szóval sem említik, hogy hány évig volt főállású MSZMP-s pártfunkcionárius, majd hogyan lett gyáriparos.

    A “Vezetőink” címszó alatti névsorban kétszer szerepel SzenteczkY János és Borka-Szász Tamás, mintha valami mszp-s családi dinasztia tagjairól lenne szó.

    Borka-Szász Tamás neve mellett egyik esetben sem szerepel a frakcióvezető megjelölés.

  13. " ?! " szerint:

    Nem kell aggódni a csepeli mszp-s frakcióért, mert A SZOCIALISTÁK TELJESÍTIK VÁLASZTÁSI ÍGÉRETEIKET, mint például azokat az ígéreteiket, amelyeket az alább idézett választási programban ígértek.

    “Az MSZP Csepeli Szervezetének programja a 2002-es önkormányzati választásokra.
    Tények bizonyítják, hogy A SZOCIALISTÁK TELJESÍTIK VÁLASZTÁSI ÍGÉRETEIKET.
    Kormány megálljt parancsolt a korrupciónak, a visszaéléseknek, a közpénzek elherdálásának és a hatalmi gőgnek.

    Az MSZP Csepeli Szervezetének legfontosabb célja, hogy a megkezdett kerületfejlesztést a következő években felgyorsítsa, ezért a következő célok megvalósításához kérjük a csepeli választók bizalmát és szavazatait:
    1. Határozott és eredményes intézkedéseket kezdeményezünk a kormánynál, Budapest vezetőinél és követeljük a gerincút megépítését.
    2. Az északi terület hasznosításából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu, és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    3. Nyomatékosan igényeljük a tömegközlekedés feltételeinek javítását. Megvizsgáljuk, hogy van-e mód újabb buszjárat saját erőből történő beindítására.
    4. Felgyorsítjuk a csatornázást és az útépítést a Királyerdőben.
    5. Csepel teljes csatornázottsága érdekében részt veszünk a régió szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási programjának megvalósításában.
    6. Húsz kilométer közcsatornát építünk.
    7. Huszonkét kilométer földutat látunk el szilárd burkolattal.
    8. Előkészítjük Háros közművesítését.
    9. Megkezdjük a teherforgalmi mentesítő út építését.
    10. Csepel közbiztonságának az erősítése érdekében a körzeti megbízotti rendeszert két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    11. Kezdeményezzük és szorgalmazzuk a Weis Manfréd kórház korszerűsítését, fejlesztését.
    12. Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki alakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    13. Felgyorsítjuk a kerületi iskolák rekonstrukcióját, az épületek korszerűsítését, a taneszközök cseréjét.
    Olyan Csepelt akarunk, ahol
    – tisztaság, és rend van, egészséges a környezet,
    – erős a közbiztonság,
    – gyors, kényelmes és biztonságos a közlekedés.
    2002. 08. 16. Tisztelettel: az MSZP Csepeli Szervezetének Elnöksége.”

  14. csepeli szerint:

    ?!, te egy szánalmas kis másolgató gép vagy.

  15. csepeli szerint:

    Orbán Viktor nyaralásáról kérnék cikket, és ezt a képet hozzá:
    http://m.blog.hu/w/w/image/kitsch.jpg

  16. " ?! " szerint:

    “csepeli”!
    Neked és a hozzád hasonló rövid eszűeknek másolgatok azért, hogy amit szívesen elfelejtenétek, azt mégse felejthessétek el.

  17. spam szerint:

    Ez a csepeli vagy a polgármesteri hivatalban vagy a Csevakban “dolgozhat” (lopja a napot jól fizetett állományban), mert nagyon ráér.
    Egyébként, ha ennyire ráér, legalább nem kell ráhajolnia! 🙂

  18. CsepeliNo1 szerint:

    ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN! ! ! ! ! LEMONDOTT! ! ! !

    Végre egy jó hír!

    Érdemes volt ma is felkelni! ! ! ! !

    :-)))))

  19. CsepeliNo1 szerint:

    Teljessé vált a fejetlenség a csepeli MSZP-ben azóta, hogy a helyi szervezet tisztújításán a leköszönő Tóth Mihály pártelnök helyére Szenteczky Jánost, a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatóját, a párt kerületi polgármester-jelöltjét választották.

    Ez teljesen igaz!

  20. CsepeliNo1 szerint:

    csapat többi tagjánál már majdnem mindenkinél tudnék mondani egy-két okot, hogy milyen konfliktusok miatt maradhatnak ki az újból felálló MSZP frakcióból.
    – Ez is igaz!

    De bármibe lefogadom, hogy novemberben a Misi előtt fog térden csúszni a régi gárda, hogy jöjjön vissza pártelnöknek.
    – Addigra már mindegy lesz a Csepeli Mszp-nek! Addigra Szenteczkyék elássák a Csepeli szervezetet.
    Szenteczky ugyanis valójában nem fiatalítást hajtott végre, hanem hűbéreseket hozott, akik közül sokan tőle, mint munkáltatótól kapják a fizetést.
    – Ha még csak a fizetést kapnák . . .

    JÓ AZ INFORMÁTOR! ! ! ! !

  21. Földhözragadva szerint:

    Felvették a Fideszbe?

  22. Földhözragadva szerint:

    Admin, Schmitt P. Keress egy jó képet…:)

  23. csepeli szerint:

    Emlékezzünk csak, öt éve Sólyom megválasztása előtt hogyan zajlott a köztársaságielnök-jelölt állítása. A Fidesz nagy csinnadrattával hónapokig tartó kampányt, “nemzeti konzultációt” rendezett, az “emberek jelöltjét” kereste, aláírást gyűjtött az utcán, mini népszavazást tartott, Sólyom mellett 245 ezer aláírást gyűjtöttek össze.

    Most meg? A választás előtt 4 nappal Orbán levélben közli az akaratát, hogy ki legyen a köztársasági elnök. A frakció pedig majd automatikusan megválasztja.

    Ez magáért beszél. De a bamba nép ezt is megeszi.

  24. spam szerint:

    csepeli! Dolgozz, ne a szart keverd abaromságaiddal! Helyedre!

  25. Hugi szerint:

    Csepeli, hányan maradtatok a frakcióban, és kinek várható még a kilépése? 😉

  26. csepeli szerint:

    Újabb fideszes hazugságbukta

    Szíjjártó egy éve a benzin árának jövedéki adóját akarta csökkenteni. Most, amikor rekordot dönt az ár, a kérdés az Orbán-kormány számára nincs napirenden.

  27. Nyugger szerint:

    Húúú, de izgi!! Vajon kit húz elő tarsolyából Orbán úr? Ő mondta valaha, az embereknek beleszólást kéne adni, hogy ki legyen a fő közjogi méltóság. Megváltoztak a körülmények. Bulgár tengerparton, vízibanánon ülve, hátradőlve, teljesen más a legfelsőbb dakota varászló meglebegtetése. Mire hazaérek, már el lesz rendezve. De a beiktatáson én is ott leszek!(Hogy tudja ki a főnök).

  28. Borka-Szász Tamás szerint:

    Tisztelt Szerkesztőség!
    Az “írásukban” közölt “hiteles, pontos és megbízható” információk miatt kénytelen voltam megküldeni közleményemet, amiben döbbenetes titkokról rántom le a leplet……

  29. admin szerint:

    Tisztelt Borka-Szász Úr!

    Azonnal kitesszük a szöveg alá.

  30. CsepeliNo1 szerint:

    Tisztelt Borka-Szász Tamás Úr!
    “Sajnos” el kell ismerni, ez a cikk eléggé hiteles, pontos és megbízható! Magának ez biztosan erős fejtörést okozott, hogy mit lépjen erre!
    De Borka-Szász Tamás úr!
    Ne a döbbenetes titkokról rántsa le a leplet, hanem a háttéralkukról, a mutyikról, és a szervezkedésekről.
    Meg arról, hogy maga szerint miért (vagy ki miatt) lép ki ennyi ember a csepeli MSZP-ből?!
    Köszönöm megtisztelő válaszát!

    És nagyon, de nagyon várjuk a közleményt, itt a honlapon. Biztosan nagyon érdekes lesz!
    😉

  31. CsepeliNo1 szerint:

    Nem az én hozzászólásom a Borka-Szász Tamás közleménye! ! ! ! !
    Még a végén rossz színben tüntetnek fel!

    Segítség!!!!!!

    :-)))))

  32. Manitu szerint:

    Borka-Szász elvtárs!

    Nem volt jobb ötlete az SZMSZ-nél? Ekkora baromságot!

  33. gránátos helyett szerint:

    Tisztelt volt Frakcióvezető úr!

    Ha én az alábbi beszámolót jól értékelem-akkor még lehetett egy kézben a két nagyon fontos feladat. Mind a két helyen újraszavazást kell kérni, ha elsőre nem sikerül elfogadtatni -oszt jó napot.

    “Taggyűlés
    Október 15-én alapszervezetünk taggyűlést tartott. Az ajánlók javaslatával szervezetünk négy új taggal bővült. Ezután megvitattuk Tóth Mihály elnök beszámolóját a legutóbbi taggyűlés óta végzett munkáról, meghallgattuk a kongresszusról szóló beszámolót. Ezt követően a képviselőcsoport két éves munkájáról Borka-Szász Tamás frakcióvezető tartott tájékoztatót, majd tájékoztatta a tagságot az Országos Választmány legutóbbi tanácskozásáról. Tóth Mihály elnök és Elekes Mária alelnök ismertette a következő időszak tervezett fontosabb programjait.”
    Amennyiben az SZMSZ azóta megváltozott,Ön eddig nem jogszerűen látta el a kettőt együtt.

  34. Gigi szerint:

    Én már a közleménnyel együtt olvastam. Nem is értem, hogy miért maradhatott “fölötte” az eredeti hangulatkeltő cikk – ugyanis okafogyottá vált.

    …illetve nagyon is értem. A szövegértési analfabétizmus országában sajnos az emberek lusták is olvasni; így külön örülni kell, ha valaki egyáltalán eljut a cáfolat-közleményig… 🙁

    “Gratula” ismét ezért a remek csúsztatásért! 🙁

  35. csepeli szerint:

    Na ennyit a csepel.info híres “informátoráról”.

  36. Gigi szerint:

    Sajnos attól ő még informátor marad. Valójában áruló, de mindegy is. Csak azt nem tudom, hogy mire számít: ősztől kap majd a Fidesz húsos fazekából? Szerinte nem fogják őt félresöpörni attól való félelmükben, hogy egyszer majd őket is elárulja?

  37. Földhözragadva szerint:

    Árnyékvetődés…szép munka…

  38. zed szerint:

    Remélem Tóth és Szenteczky urak olyan pert akasztanak a drágalátós szerkesztőség nyakába, hogy attól koldul! 😉

  39. admin szerint:

    Kedves Zed!

    Az informátorunk és a cikkünk melyik mondatát esetleg szavát látod megkérdőjelezve?

  40. admin szerint:

    Kérdésünk természetesen a frakcióvezető úrnak is szól.

  41. Felix szerint:

    Innen üzenem az MSZP.s informátornak, hogy kinyalhatja.
    A tiszújító taggyülésen bezzeg kussolt.
    Gyáva szar alak vagy kedves volt elvtársam.
    Kettő azaz két ember volt csak aki öszintén elmonta a véleményét.
    Te nem lehettél egyik sem, mert ahoz leglább jellem kel, még akkor is ha natán nem volt igazuk.

  42. admin szerint:

    A forrásunk nem volt jelen a tisztújító közgyűlésen, így nem is szólalhatott volna fel rajta. (Nem úgy, mint az a bizonyos két ember, akik nemcsak a véleményüket mondták el, de egyúttal ki is léptek az MSZP-ből.) Informátorunk már a két forduló közötti kampányrendezvényre se ment el. Sajnos annyira csalódott az MSZP-ben, hogy sajnálja rá az időt.

    Viszont az elvtársaival mindannyiunk örömére szerencsére tartja a kapcsolatot. 🙂

    Különben honnan tudnák a csepeliek, hogy mi történik az MSZP-ben? 😉

  43. Felix szerint:

    Ezek szerint akkor ez a dr. szaralak / ganéságból doktorált./csak ismer valakit aki hallotta valakitől?
    Kedves Zed itt tényleg lehetne kaszálni egy jó kis perrel.
    Most löték ki a korona tanut.

  44. ... szerint:

    ez aztán nagyon ütős közlemény lett 🙂

  45. Borka-Szász Tamás szerint:

    Kedves Manitu!
    Sajnálom hogy ekkora csalódást okoztam, miszerint lemondásom oka mindösszesen az a fránya SZMSZ volt…
    Amit leírtam, az tényszerűen igaz és ellenőrizhető.

  46. admin szerint:

    Ugyan Felix. Mivel az elvtársak természetesen az utolsó fordulatokig elmondanak mindent, ami a közgyűléseken és egyéb párteseményeken történik, tökéletesen valósághű minden, amit leírunk, leírtunk. És a biztonság kedvéért sztereóban megy a vétel, így ki lehet kerülni a szubjektívitásból eredő ferdüléseket.

    Így még az is lehet kedves Felix, hogy te magad vagy az igazi informátor

    😀

  47. Felix szerint:

    Kedves Tamás.
    Talán ha ide is kitennéd nem lenne rossz. Ha csak nem keresztezi egyéb az üggyel kapcsolatos terveidet.
    Ha nem akkor talán jobb lenne, zöngék nélkül olvashatnánk.

  48. Borka-Szász Tamás szerint:

    Kedves Félix!
    Ez most nekem szólt? Mert akkor nem értem…

  49. Manitu szerint:

    Borka-Szász elvtárs!

    Nagyon gyenge ez az SZMSZ-es érvelés. Miért teccik bennünket hülyének nézni? Gyurcsány óta még egy valamirevaló MSZP-s is észreveszi, ha átverik, nem hogy egy Fidesz-szavazó.

  50. Borka-Szász Tamás szerint:

    Kedves Manitu!
    Ön szerint “gyenge”, attól még igaz!
    Ön bizonyára szenzációt várt, erre meg itt van ez az uncsi, pimpf dolog az SZMSZ-szel.
    Eszem ágában sincs senkit hülyének nézni, ugyanis meggyőződésem, hogy a nyilvánosságot korrekten kell tájékoztatni egy ilyen lépésről.
    Senkitől nem fog tudni előszedni semmilyen más homályos, rejtelmes lemondási indokot, mert ilyen egyszerűen nem létezik.

    Ami a vicc, hogy a lemondásom okát az állítólagos “informátor” és értelemszerűen a portál fideszes szerkesztői is jól ismerhették, ugyanis mindenkit, akit tájékoztattam erről, nem csak a lemondás tényét hanem annak indokát is megismerhette.
    Ennek ellenére megszületik a szokásos “objektív, alaposan körbejárt, ellenőrzött” cikk ezen a portálon, amely megszellőzteti a lemondás tényét de elhallgatja annak valós indokát, helyette mindenféle politikai szempontú hülyeséget hord össze, amit persze a kellően elfogult olvasók kajálnak mint kacsa a nokedlit….

  51. BaráTOM szerint:

    Én megmondtam! Fokozódni fog a drámai feszültség! (Nagy Feró)
    -Lázár alkalmasnak tartja az MSZP jelöltjét.
    -Kiderül, hogy a Németh Szilárd által vezetett helyi Fidesz súlyos bírálatokkal illeti kormányát.
    -Kiderül, hogy egy fideszes politikus áll a 23 álnév mögött.
    -Admin egyre gyakrabban jelenik meg a hozzászólások között.

    Foszlik a hitelesség, kopik a presztizs.
    Reccs-ropp, dir-dúr. Rogyadozik a hatalmi struktúra.

    És ez még csak a kezdet!

  52. Manitu szerint:

    Borka elvtárs megint csúnyát füllentett.

    1. Egyáltalán nem tájékoztatta az MSZP a közvéleményt arról, hogy Bátky elvtárs kilépett az MSZP-ből, Borka elvtárs pedig lemondott a frakcióvezetőségről.
    2. Az SZMSZ-es duma komolytalan, hiszen kisebb dicsőségért nem mond le az ember a nagyobbról.
    3. Borka elvtárs egyetlen itt fórumozó elvtársa se tudott a lemondás SZMSZ-es verziójáról. Azaz Borka elvtárs a saját elvtársait se tájékoztatta arról, hogy erre fog hivatkozni.

    Füllenteni nem szép dolog, kedves Borka elvtárs.

  53. Miska72 szerint:

    VÖRÖS CSEPEL GAME OWER! 🙂 🙂 🙂 🙂

  54. Hugi szerint:

    Lefogadom, hogy nincs is az MSZP-nek SZMSZ-e. A kommunista kiátványban meg biztos, hogy nincs olyan passzus, amire Borka et. célzott.

  55. Felix szerint:

    Kedves Hugi.
    Mennyit teszel rá.
    Nos első körben rögtön megduplázom.
    Csak bátorság.
    Akár emelheted is.

  56. Felix szerint:

    Á!!!!
    Az admin az az adminisztrátór röviditese.
    Azok meg az emlitett Úrhoz képest értelmiségiek.

  57. Felix szerint:

    Kedves Tamás.
    Azért irtam neked mert jónak tartottam volna, ha hozzászólásként bemásoltad volna a nyilatkozatodat.
    Egy ilyen cikk után nem biztam abban, hogy korrektül kihozzák az itásodat.
    De tévedtem.
    Maradt még egy kis előgerinchur.

  58. CsepeliNo1 szerint:

    Borka-Szász Tamás ÉBRESZTŐ! ! ! ! !
    Maga másik pártban van, mint itt néhányan látjuk?????

    Akkor elemezzük
    Ez a Bevezető:
    Az MSZP-s politikus már nem tudta kézben tartani egyre inkább széteső frakcióját, melyet az elmúlt években a kettős gyilkosság mellett letartóztatás, kilépés és több botrány is megtépázott.
    – Ez nem igaz?????? DE! Akkor maga miről beszél?????
    Ugyanott ez az informátor véleménye:
    “Az egy dolog, hogy nem tudjuk ki a frakcióvezető, de lassan azt se tudjuk, hogy van-e még frakciónk”
    – Ez nem jogos vélemény? Hiszen eddig kilépett Bátky Endre, Polyákné Hajas Ilona. Ez is igaz. Maga ezt sem látja??????

    Teljessé vált a fejetlenség a csepeli MSZP-ben azóta, hogy a helyi szervezet tisztújításán a leköszönő Tóth Mihály pártelnök helyére Szenteczky Jánost, a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatóját, a párt kerületi polgármester-jelöltjét választották.
    – Ez sem igaz????? De! Hányan léptek már ki a pártból ezen indok miatt?????

    Az önkormányzat legutóbbi testületi ülésén az MSZP frakció már több esetben is szétszavazott, az egyik, saját pártjának képviselői által is leszavazott napirend újbóli felvételével és újbóli leszavazásával pedig egyenesen nevetségessé tette magát Borka-Szász Tamás frakcióvezető.
    – Ez nem igaz? DE! Akkor miről beszél maga??????

    – Még nem tudni, hogy ki lesz Borka-Szász Tamás utódja, én Dobák Istvánra tippelek. Nála tartom a legvalószínűbbnek, hogy még nem lépett ki a pártból meg a frakcióból, ő ugyanis azon kevesek egyike, aki a tisztújításon nem hátra, hanem előrébb lépett. A csapat többi tagjánál már majdnem mindenkinél tudnék mondani egy-két okot, hogy milyen konfliktusok miatt maradhatnak ki az újból felálló MSZP frakcióból.
    – Ez sem igaz?????? De! Tehát??????

    ÉS ITT A CSATTANÓ:
    – Az, hogy Tóth Mihályt az utódja még a tisztújításon csúnyán megalázta, és a volt pártelnököt küldöttnek sem választották meg, elég egyértelmű üzenet. De bármibe lefogadom, hogy novemberben a Misi előtt fog térden csúszni a régi gárda, hogy jöjjön vissza pártelnöknek. Abban az esetben ugyanis, ha bukik az MSZP és a Szenteczky által felállított új csapat, lesz egy kis leszámolás. Szenteczky ugyanis valójában nem fiatalítást hajtott végre, hanem hűbéreseket hozott, akik közül sokan tőle, mint munkáltatótól kapják a fizetést. Ha pedig bukik az MSZP, nyilván nem maradhat a fél pártszervezet a Csevak Zrt-ben, és ezzel elfogy Szenteczky támogatótábora – emelte ki forrásunk.

    – Ezzel a Csepeli Fidesz lenyomta a kést a Csepeli MSZP torkán. És megérdemeltük – megérdemeltétek! ! ! ! !

    Ahogy írta a közleményében: Lemondásnak ez volt az egyetlen (adminisztratív) indoka, ebben más körülmények nem befolyásoltak.
    De szerintem ez is bőven belejátszott:Az MSZP-s politikus már nem tudta kézben tartani egyre inkább széteső frakcióját, melyet az elmúlt években a kettős gyilkosság mellett letartóztatás, kilépés és több botrány is megtépázott. – Ez viszont tény.
    És ki tudja, hány ilyen, vagy hasonló ügy lesz még . . .

  59. BaráTOM szerint:

    Olyan ez, mint a laza szögesdrót! Aki beleakad, jobb, ha nem mozdúl, mindaddig, amíg segítség nem jön. Aki belegabalyodik, annak vége.
    Jó adminunk így járt:

    admin:
    2010. június 23., szerda 14:33-kor
    A forrásunk nem volt jelen a tisztújító közgyűlésen, így nem is szólalhatott volna fel rajta.

    admin:
    2010. június 23., szerda 15:04-kor
    Ugyan Felix. Mivel az elvtársak természetesen az utolsó fordulatokig elmondanak mindent, ami a közgyűléseken és egyéb párteseményeken történik, tökéletesen valósághű minden, amit leírunk, leírtunk

    Vagyis akkor az van, hogy a “forrás” nem volt jelen a közgyűlésen, de az “utolsó fordulatokig” elmondott mindent, ami a közgyűléseken történt.
    Ez a tökéletesen valósághűség?

    Baki baki hátán, csökkenő hitelesség (volt valamikor?) Vicces! De miért degradálják magukat? Egy nemlétező informátorról valótlant állítani is nagyon nehéz, és megint kilóg a lóláb! Megint ez a fránya logika!

  60. Nyugger szerint:

    Hugi!
    Minek ide SZMSZ a kótyomfitty, párfőnyi MSZP csepeli szervezetének, mikor a Fidesznek még most sincs programja e kis ország irányítására?

  61. Királyerdei szerint:

    6%-os párt (mszp) ne ugasson.Pofa be és a (tekintettel a sok lopásra,sikkasztásra,gyilkosságra) ezeket be kell tiltani.

  62. admin szerint:

    Kedves BaráTOM!

    Láthatóan nem érted, a logikai fejtegetésed ugyanis teljesen félrecsusszant.

    De sebaj: kb. nyolcvanan voltak jelen a csepeli MSZP tisztújításán (a pontos szám is megvan természetesen, de most nem keresnénk elő). Persze ez a létszám a kilépések, a hazamenők és a monstre ülést megunók miatt folyamatosan csökkent. Akik viszont ott voltak, az ülés után természetesen fogták a telefonjukat, és csak meséltek, meséltek a többi elvtársnak, akik nem voltak ott. No meg másnap is találkoztak ezzel-azzal, pl. a mi elvtársunkkal is.

    Na most, a mi informátor elvtársunk azon háromszáz elvtárs között van, akik nem voltak ott, de megbízható elvtárs lévén természetesen mindenről értesül, méghozzá a legapróbb részletekig. Mivel pedig több mint háromszáz ilyen szóba jöhető elvtárs van és az a nyolcvan elvtárs, akik ott voltak bizony nagyon sok más elvtárssal beszéltek a tisztújítás után, informátorunk garantáltan lenyomozhatatlan.

    Így már érted?

  63. geruncutas szerint:

    A gerincut tervezett nyomvonalan elek.Az mszp-s keruleti,fovarosi,es ugyebar a kormanyt is ezek adtak nyolc evig,tehat ezek minden negy evben a gerincut igeretevel kampanyolnak,most is.Sot most mar azt is hazudjak,hogy el kezdtek epiteni.Innen uzenem,hogy egy kapavagas sem tortent.Hazudnak ejjel es nappal,minden hullamhosszon.Genetikusan belejuk van kodolva.A tanuszoda is az utcankban van.Csepel osszes gyermeke itt tanult meg uszni az emult husz evben.Az mszp-s veztesnek nem tellett meg ra,hogy felujittassa gyerekeink tanuszodajat.Csak a sajat zseb tomese.Mibol van Podolak elvtarsnak,a nagy baloldalinak tobb milliardja?

  64. Felix szerint:

    Admin.
    Ha halgattál volna akkor sem maradtál volna bölcs.
    A létszám adataid hazugságok.
    A szaralakot meg nem lehet sokáig rejtegetni mert büzlik.
    Ezért aztán godolom, hogy Te is udorodsz tőle, annak ellenére, hogy hasznosnak gondolod.

  65. admin szerint:

    Felix. A létszámadatok nem hazugságok. Nem folytatjuk az egyébként is tökéletesen értelmetlen magyarázást.

    Azzal meg nézzetek a tükörbe, hogy az MSZP hazugságai miatt miért tört össze annyi korábbi párttag és támogató.

  66. BaráTOM szerint:

    Ezt is megértem, hogy Admin BaráTOM-nak szólított. 😀
    No hát mégis van azért némi gubanc a dolgban. A számokkal már nem vacakolnék, mert a Te “megbízható elvtársad” biztos jól mondta. Azt viszont igen kétlem, hogy a Te elvtársad az én (mi) elvtársunk lenne.
    Egyszerűen sem elvben, sem gyomorvastagságban nem egyezik ez a dolog. A baloldali ember inkább felköti magát, minthogy aljas besúgó legyen. Küzd, harcol, szervezkedik, ha kell bömböl, ha kell szitkozódik, mondja a magáét, és kiáll az igazáért. De a szívében balos soha nem venne el kenyeret a másik oldal asztaláról. Ha már a képszerűségnél tartunk, akkor inkább éhenhal, de nem lesz spicli a Fidesznél.
    Én még mindig nem hiszem el, hogy bárki is informál Titeket, amit sorolsz az ügyes, de nem titkos. Lehet, hogy csak én hiszek annyira a balban, hogy -magamból kiindúlva- nem hiszek az áruló létében.
    De tegyük fel, hogy mégis! Nincs a történelemben olyan áruló aki le ne lepleződött volna.
    De tegyük fel, hogy mégis! A Te gyomrod vastagsága is példás, hiszen a jobboldal ismertetője az erkölcs, a lovagiasság, a nemes eszme, amit büszkén hírdettek. Hogyan fér össze a Ti erkölcsötökkel, hogy egy frusztrált, alantas személy besúgására van szükségetek, ellenfeleitekkel szemben? Nincs hányinger?
    És mégegyszer: Tegyük fel, hogy mégis! Mi előnyötök származott eddig abból, hogy besúgótok van? Talán némi kellemetlenséget okozhattatok? És? Ha ennyit nyertetek, akkor olcsón adtátok a becsületeteket, vesztenivalótok sokkal több volt. Nem értékesebb az a siker, amit nem sumák, alantas eszközökkel értek el? Nem a tisztességes versenyhelyzetben aratott győzelem az édes, amihez a másik szívből gratulál? Vagy az eszköz mindegy, mert a hatalom szent? A homokra épített ház esete ez!
    Csak érdekesség képpen elmélkedem azon, hogy vajon mi lesz a sorsa a részetekről ennek a spiclinek? Zárul a kör, kimarad a hírek igazi forrásából, amit máshol megtudhat, az már számotokra nem lesz hír, hiszen azt bárki tudhatja. Elfogy a besúgni való információ, és elfogy a levegő is körülötte.
    Hát Kedves Admin, ez a helyzet! Ti jobban járnátok, ha mégsem lenne informátorotok, mert megmaradna a becsületetek. És az informátorotoknak is az lenne a jó, ha nem lett volna informátor, vagy ő maga nem lenne egyáltalán. Tudható, hogy az ő lelkiismeretéről nincs mit beszélni, hiszen elárulta elvtársait (sértődésből talán, vagy haszonért? oly mindegy), de a Ti lelkivilágotok még megmenthető lenne. Hát Ti tudjátok! “Az idő halad!”

  67. Manitu szerint:

    BaráTOM!

    “A baloldali ember inkább felköti magát, minthogy aljas besúgó legyen. Küzd, harcol, szervezkedik, ha kell bömböl, ha kell szitkozódik, mondja a magáét, és kiáll az igazáért. De a szívében balos soha nem venne el kenyeret a másik oldal asztaláról.”

    Noooormáááális? Gyurcsány sokak szerint nem pusztán valami besúgó volt, hanem hazaáruló. Saját népe ellen kampányolt, gyűlöletkampányt indított a jobboldali szavazók vagy az erdélyi emberek ellen, de volt, hogy épp a pincérek voltak a gonoszok.

    Még egy olyan aljas kormánya nem volt az országnak, mint a “baloldali” Gyurcsány kormány. Trükköztek, loptak, csaltak, hazudtak, tönkretették az országot. Ezek férgek, nem tisztességes emberek, és aki árt nekik, az csak és kizárólag rendes ember lehet.

  68. Felix szerint:

    Admin.
    Amit nem tudsz arról kár vitatkozni.
    Adhatod itt a jól értesültet, de attól még hazudozol.
    Mivel nincs szándékomban megmondani a pontos létszámot-amit onnam tudok hogy a tagnévsor egy héten át a ,,munka eszközöm” volt- érd be azzal, hogy megismétlem, HAZUDSZ.
    Tahát a szaralak nem éri meg a pénzét.

  69. admin szerint:

    Kedves Felix!

    Mivel szándékosan nem értitek meg amit írunk, teljesen felesleges veletek vitatkozni. Nem a taglétszámról volt szó, de ha úgy értitek, akkor persze rossz a szám, hiszen nem a taglétszámról beszéltünk. Takács József se az MSZP tagja volt, hanem az MSZP frakciónak. Az MSZP taglétszáma nem egyenlő az MSZP párttagságával felérő támogatóinak létszámával. Az MSZP taglétszáma maga is jelentősen csökkent az elmúlt években.

    De ha mindenáron hinni szeretnétek, hogy nincs informátor köztetek, és mi tudjuk rosszul, hogy mi történik, akkor jó, legyen. Higgyétek. És higgyétek, hogy tök véletlenül találunk ki mindent pont úgy, ahogy történt.

  70. " ?! " szerint:

    Kedves csepeli mszp-sek!

    Ha már itt handabandáztok, akkor meséljétek már el, hogy hogyan álltok a választási ígéreteitek teljesítésével!

    “Az MSZP Csepeli Szervezetének programja a 2002-es önkormányzati választásokra.
    Tények bizonyítják, hogy A SZOCIALISTÁK TELJESÍTIK VÁLASZTÁSI ÍGÉRETEIKET.
    Kormány megálljt parancsolt a korrupciónak, a visszaéléseknek, a közpénzek elherdálásának és a hatalmi gőgnek.

    Az MSZP Csepeli Szervezetének legfontosabb célja, hogy a megkezdett kerületfejlesztést a következő években felgyorsítsa, ezért a következő célok megvalósításához kérjük a csepeli választók bizalmát és szavazatait:
    1. Határozott és eredményes intézkedéseket kezdeményezünk a kormánynál, Budapest vezetőinél és követeljük a gerincút megépítését.
    2. Az északi terület hasznosításából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu, és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    3. Nyomatékosan igényeljük a tömegközlekedés feltételeinek javítását. Megvizsgáljuk, hogy van-e mód újabb buszjárat saját erőből történő beindítására.
    4. Felgyorsítjuk a csatornázást és az útépítést a Királyerdőben.
    5. Csepel teljes csatornázottsága érdekében részt veszünk a régió szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási programjának megvalósításában.
    6. Húsz kilométer közcsatornát építünk.
    7. Huszonkét kilométer földutat látunk el szilárd burkolattal.
    8. Előkészítjük Háros közművesítését.
    9. Megkezdjük a teherforgalmi mentesítő út építését.
    10. Csepel közbiztonságának az erősítése érdekében a körzeti megbízotti rendeszert két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    11. Kezdeményezzük és szorgalmazzuk a Weis Manfréd kórház korszerűsítését, fejlesztését.
    12. Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki alakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    13. Felgyorsítjuk a kerületi iskolák rekonstrukcióját, az épületek korszerűsítését, a taneszközök cseréjét.
    Olyan Csepelt akarunk, ahol
    – tisztaság, és rend van, egészséges a környezet,
    – erős a közbiztonság,
    – gyors, kényelmes és biztonságos a közlekedés.
    2002. 08. 16. Tisztelettel: az MSZP Csepeli Szervezetének Elnöksége.”

    Ha ezt a listát megválaszoljátok, akkor utána felteszem az 1994-es, az 1998-as, és a 2006-os választási programotokat is. (Őszig még van idő.)

  71. Felix szerint:

    Kedves Admin.
    Én tudom, hogy van tégla a cspeli MSZP.ben, sőt mindenki tudja az MSZPsek közül.
    Ezért azonosítom a szaremberrel mert Ő az ,szarember.
    Én valóban a étszám adatokat vitattam és semmi mást.
    Tudod ha hozzán jönne egy csepeli FIDESz vagy bármejik másik párt tagja, hogy köpjön a sajátjairól, elküldeném az annyába, mert ha benne nem is lenne gerinc, de bennem akkor sem szünne meg.
    Ezt meg neked kéne megértened.
    Ha nem értenéd, hogy miről beszélek.
    Ez annyit jelet, hogy az eszköz és annak használója a szememben egyformán szaralak.
    Tudod a csepeli az elsősorban legyen csepeli és a ganét ne türje meg a környezetében, még akkorsem ha a hülyeségig alfajult pártpolitikáról van is szó. Akármilyen oldalon a csepelieknek vigyáznia kéne egymásra.
    Lehet, hogy én vagyok a hülye,de én igy gondolom.

  72. Borka-Szász Tamás szerint:

    Kedves, drága, jóindulatú Manitu!

    Bár az Ön felfogásának lassúsága alulmúlja egy anakondáét is (ami nem kis dolog), mint ápoló az ápoltnak, derűsen és szelíd mosollyal folytatom tényeken alapuló érvelésemet:

    1. Egy párttag kilépéséről egyetlen pártnak sem kötelessége tájékoztatni a közvéleményt, mert egy személy párttagsága (kilépése) a hatályos magyar alkotmány szerint is MAGÁNÜGY, amihez magának az égvilágon semmi köze.

    2. “Az SZMSZ-es duma komolytalan, hiszen kisebb dicsőségért nem mond le az ember a nagyobbról.”
    Tisztelettel kérem, ne magából induljon ki minden esetben, mert az tévútra viszi az embert….
    (Természetesen igénye esetén betekinthet a a helyi MSZP hatályos SZMSZ-ébe. Hogy miért vagyok biztos benne, hogy nem fogja megtenni? Mert akkor egy gondosan felépített világkép omlana össze magában, miszerint itt van ez a szoci és nem linkelt.)

    3. “Borka elvtárs egyetlen itt fórumozó elvtársa se tudott a lemondás SZMSZ-es verziójáról.”
    Természetesen tudtak, de akkor saját magukat kellene itt nagy nyilvánosság előtt megcáfolni (lásd informátor), ami baromi kínos tud lenni…..

    Még valami. Már a tisztújító taggyűlésen a szavazás után bejelentettem az ott megjelenteknek, hogy tudomásom szerint az SZMSZ összeférhetetlenséget tartalmaz a megválasztott funkciómra és a frakcióvezetői tisztségemre vonatkozóan. Jeleztem, ha ez valóban így van, akkor ezt én záros határidőn belül meg fogom szüntetni, a frakcióvezetői tisztségemről való lemondásommal.
    Utána döntésemről e-mailben tájékoztattam képviselőinket és szakértőinket. Tehát az én verziómról tud cirka 100 ember alaphangon.
    Ja, hogy nem ők okádják itt magukból az epét a fórumon…..

    Számomra szinte felfoghatatlan, hogy a tisztújító taggyűlés minden másodpercéről állítólag a tutit tudó informátor erről a közjátékról nem számolt be új gazdáinak… VAJON MIÉRT?
    A választ magára bízom… 🙂

  73. " ?! " szerint:

    #
    BaráTOM írja 2010. június 23., szerda 21:46-kor:

    “A baloldali ember inkább felköti magát, minthogy aljas besúgó legyen. Küzd, harcol, szervezkedik, ha kell bömböl, ha kell szitkozódik, mondja a magáét, és kiáll az igazáért.”
    (BaráTOM! A kutya nem kíváncsi rátok, de Ti ide jöttök bömbölni és szitkozódni, pedig ha van egy csöpp eszetek akkor tudjátok, hogy a Csepelen lefolytatott 16 évnyi kártékony működésetek miatt nincs igazatok.)

    “Hogyan fér össze a Ti erkölcsötökkel, hogy egy frusztrált, alantas személy besúgására van szükségetek, ellenfeleitekkel szemben?”
    (BaráTOM! Hogy van képed az általatok rendszeresen alkalmazott eredendően kommunista módszereket, a beépülést, a besúgást a fideszes táboron számon kérni? Nem hallottál még olyanról, hogy valaki felismerte a hazugságokat és őszinte meggyőződésből állt át a másik oldalra?)

    “Mi előnyötök származott eddig abból, hogy besúgótok van? Talán némi kellemetlenséget okozhattatok? És? Ha ennyit nyertetek, akkor olcsón adtátok a becsületeteket.”
    (BaráTOM! Te el vagy tévedve. Nem annak szokott elveszni a becsülete aki a másikról megtudja az igazságot, hanem annak aki lelepleződik.)

    “És az informátorotoknak is az lenne a jó, ha nem lett volna informátor, vagy ő maga nem lenne egyáltalán.”
    (BaráTOM! Csak nem akarjátok kinyírni az informátort, hogy ne legyen? Vagy képesek lennétek megismételni Deméék tettét, akik kinyírták Takács Jóskát és Pap Lacikát annak érdekében, hogy ne legyenek, és nehogy a rendőrségen elárulják őket? A megnyilvánulásaidból úgy látszik, hogy a nagy baloldaliságotok jegyében még erre is képesek vagytok. Jó lesz, ha visszafogjátok magatokat és kevesebbet bömböltök és szitkozódtok. Ideje lenne észrevenni, hogy lejárt az időtök.)

  74. Borka-Szász Tamás szerint:

    Kedves CsepeliNo1!

    Már megbocsásson, de Ön összefüggéstelen mondatok halmazát fogalmazza meg, fórumon leírt véleményeket saját véleményeként visszhangoz. Ettől ezek a mondatok még nem lesznek igazabbak, mivel azokat az égvilágon SEMMIVEL nem támasztja alá, csak odaírja a végére, hogy “ez így igaz”. Maga szerint. Nagyon sok csepeli baloldali ember szerint meg nem.

    Ön valószínűleg egy vérig sértett ember, aki fuldokol a dühtől és nem lát a lila ködtől, ami a szemét ellepi. Ezért e nyilvános epeömlések ezen a portálon, mert párttársai szemébe már nem lenne képes ilyen alávaló mondatokat mondani.

    Egészsége megőrzése érdekében kérem, haladéktalanul higgadjon le vagy vizsgáltassa meg magát orvosával, gyógyszerészével… 🙂

  75. nagyapó szerint:

    Kíváncsi lennék az MSZP listás helyeinek első két nevére. Ők lehetnek, akik bekerülhetnek a következő önkormányzatba.
    Elképzelhető, hogy kiürül a mézes bödön, nincs miért hadakozni, ezért a lemondási hullám?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  76. ... szerint:

    Borka szépen leoltotta a párttársát. Erre a sorsra fog jutni mindenki a maradék csepeli mszp-ből, ha nem fogja be a száját.

  77. Felix szerint:

    Nagyapo.
    Akkot tartsd a kezeidet a zsebedben és ne szólalj meg.
    Nálatok nem tudni,hogy ki a komcsi informátor, még magadra is gyanakodnod kell.

  78. nagyapó szerint:

    1/2x = 1/2 ész. Írása igazi baloldali. Értelme nincs, viszont elég durva.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  79. Felix szerint:

    Nagyapó.
    Valaminek az értelme nem attól függ, hogy megérted e vagy sem.
    Ha ezt megérted, akkor rájössz, hogy a világban nagyon sok értelmes dolog van.
    Ami a durvaságot illeti, csak aklimatizálodtam és még nem is olyan nagyon.
    Nem szerettem volna kirini a környezetedből.
    Azért arra vigyázok hogy ne olvadjak bele teljesen.

  80. " ?! " szerint:

    #
    Felix: 2010. június 23., szerda 14:28-kor

    Innen üzenem az MSZP.s informátornak, hogy kinyalhatja.
    A tiszújító taggyülésen bezzeg kussolt.
    Gyáva szar alak vagy kedves volt elvtársam.
    #
    Felix: 2010. június 23., szerda 14:49-kor

    Ezek szerint akkor ez a dr. szaralak / ganéságból doktorált./csak ismer valakit aki hallotta valakitől?
    #

    Kedves Félix!
    Szép Tőled, hogy a fenti első bejegyzéssel bevallottad azt, hogy mszp-s
    “elvtárs” vagy.
    Az viszont nem szép, hogy ennyi helyesírási hibával (a BaráTOM fedőnevű elvtársad által leírt baloldali módszer szerint) magadból kikelve “bömbölsz és szitkozódsz” a csepel.infon.

    Itt a kutya sem kíváncsi rátok, ezért menjetek “baloldali módon bömbölni és szitkozódni” a csepel.infoplusz-ra, vagy a Csepeli MSZP Irodába. Ott akár halomra is ölhetik egymást az mszp-s elvtársak.
    Egyetlen könnyet nem fogunk hullatni értetek.

  81. islander szerint:

    ” ?! ”

    ez egy zárt fórum? nem is tudtam…

  82. Felix szerint:

    Kedves Irásjelek.
    Már megint mellé lőttél.
    Az meg már egyenesen arcátlanság, hogy Te mersz szitkozódásról beszélni.
    Emlékszel? Te tanitottál erre a stilusra. Én csak egy árúló “elvtárst” becsméreltem ezen a fórumon, aki vagy nektek nyal, vagy ti nyaltok neki, /tök mindegy/
    Ha a sját stilusodtól felforr az agyad akkor válts és én követlek.
    A legjobb tanitványodat akarod elüldözni?
    Hálátlan vagy. Én azon vagyok, hogy népszerűsítsem a stilusodat, Te meg el akarsz üldöni. A féltékenység rossz tanácsadó.

  83. " ?! " szerint:

    BaráTOM írta 2010. június 23., szerda 21:46-kor

    “Azt viszont igen kétlem, hogy a Te elvtársad az én (mi) elvtársunk lenne.”

    “A baloldali ember inkább felköti magát, minthogy aljas besúgó legyen. Küzd, harcol, szervezkedik, ha kell bömböl, ha kell szitkozódik, mondja a magáét, és kiáll az igazáért.”

    Kedves Félix!

    A fentiekből láthatod, hogy nem lőttem mellé.

    A hozzászólásommal senkit nem akartam semmilyen stílusra tanítani és nem saját stílusomat csillogtattam, hanem csak idéztem a “BaráTOM” fedőnevű elvtársad által bevallott úgynevezett “baloldali ember”-re jellemző módszert. (A “bömbölést” és a “szitkozódást”.)

    A “BaráTOM” fedőnevű és a többi itt megszólaló elvtársad hozzászólása is bizonyítja, hogy nem kell nekem titeket “bömbölésre és szitkozódásra” tanítani. Ebben én kisinas vagyok hozzátok képest.

  84. Herbert szerint:

    Áruló az illető? Inkább kiszorított, mint sok régi csepeli arc.

  85. " ?! " szerint:

    BaráTOM írta 2010. június 23., szerda 21:46-kor:

    “És az informátorotoknak is az lenne a jó, ha nem lett volna informátor, vagy ő maga nem lenne egyáltalán.”

    BaráTOM!
    Csak nem akarjátok kinyírni az informátort, hogy “ő maga egyáltalán ne legyen”?
    Vagy képesek lennétek megismételni Deméék tettét, akik kinyírták Takács Józsit és Pap Lacikát annak érdekében, hogy”egyáltalán ne legyenek”, és nehogy a rendőrségen elárulják őket?
    A megnyilvánulásaidból úgy látszik, hogy a nagy baloldaliságotok jegyében még erre is képesek vagytok.
    Jó lesz, ha visszafogjátok magatokat és kevesebbet bömböltök és szitkozódtok.)

  86. Felix szerint:

    Kedves Irásjelek.
    Akkor nem Te hülyéztél le engem.
    Nem te neveztél baromnak, mert szerinted ellenzékben nem lehet államadóságot csinálni.
    Azóta már talán megtudtad tőlem,hogy lehet.
    Az akit kiszoritottak vagy elegelett, ha bír valamiféle jellemmel, nem megy a korábbi ellefélhez besugni.
    Ami meg a mellélövésedett illeti az bizony fennáll és nem is tudod, hogy mennyire. Nem vagyok az MSZP tagja.
    Ha ugy gondolod akkor visszatérhetünk arra a stilusra ami a sértgetéseid elött volt, de azt már most megmondom, hogy a spicli nálam továbbra is szarember.

  87. Vica szerint:

    Nyugi Felix!

    Nem hiszem, hogy magán a spiclin kívül létezik még valaki, aki nem tartja Őt egy senkiházinak.

  88. CsepeliNo1 szerint:

    Borka-Szász Tamás szánalmas ember maga. 🙂

    Párttársaim szemébe nem lennék képes ilyeneket mondani?! Dehogy nem! Csak nem kérik ki a véleményemet, sőt senkiét sem! Ha meg valaki elmondja a véleményét, arra meg jó esetben megsértődnek. Rossz esetben meg . . .

    A maguk barátait- beléptetett ismerősöket csak nem fogom betámadni. Kár lenne értük. Meghagyom másnak, van rá jelentkező elég.

    Különben magukat hányszor érdekelte a TAGSÁG véleménye?
    A tagságról beszélek, nem a fizetett statisztákról, akik 2 éve folyamatosan jelen vannak (lépnek be) a pártba. Jól tudjuk kinek a köréből. Ebben a cikkben is van utalás rájuk.

    Azért, mert valaki – valakik elmondják a véleményüket, így vagy úgy, ne azon kérjék már számon, aki kimondja, minthogy Önök változtatnának valamin. Netalántán a mutyizásokon, a háttéralkukon. . .

    Én teljesen le vagyok higgadva, nem nekem kell majd elszámolnom.
    Nem nekem kell majd megmagyaráznom a kilépett, és a kilépő emberek számát! Mert biztosan nem állunk meg ennyinél . . .!

    HAJRÁ, AZ 5%! ! ! ! ! Ez a maguk munkája Csepelen, Borka-Szász Tamás úr! De biztosan bennünk van a hiba . . .

  89. CsepeliNo1 szerint:


    Szégyellném is magamat, ha egy Borka-Szász Tamás le tudna oltani. 🙂

    Kikérem magamnak!

    :-)))))

  90. Vica szerint:

    Kedves CsepeliNo1!

    Te még párttag vagy az MSZP-ben? Odamentél valaha akár Borka-Szász Tamáshoz, akár Szenteczkyhez, akár Tóth Mihályhoz, vagy bármelyikükhöz, hogy elmondd szemtől szembe a sérelmeidet?
    Ha az MSZP valóban demokratikus párt, mint ahogyan mondja magáról, meg kellett volna hallgatnia Téged/Titeket, akik szerint gond van a házuk táján. Megpróbáltad, vagy valamiért nem mersz a szemükbe nézni, s csak névtelenül innen köpködöd Őket?

  91. Felix szerint:

    Kedves CsepeliNo1.
    Nem bántásból kérdezem?
    Te ott voltál a tiszújító taggyülésen?

  92. " ?! " szerint:

    Kedves csepeli mszp-sek!
    A párton belüli belső vitátok helyett inkább arról meséljetek, hogy hogyan álltok az alábbi választási ígéreteitek teljesítésével!

    “Az MSZP Csepeli Szervezetének programja a 2002-es önkormányzati választásokra.

    Tények bizonyítják, hogy A SZOCIALISTÁK TELJESÍTIK VÁLASZTÁSI ÍGÉRETEIKET.
    Kormány megálljt parancsolt a korrupciónak, a visszaéléseknek, a közpénzek elherdálásának és a hatalmi gőgnek.

    Az MSZP Csepeli Szervezetének legfontosabb célja, hogy a megkezdett kerületfejlesztést a következő években felgyorsítsa, ezért a következő célok megvalósításához kérjük a csepeli választók bizalmát és szavazatait:
    1. Határozott és eredményes intézkedéseket kezdeményezünk a kormánynál, Budapest vezetőinél és követeljük a gerincút megépítését.
    2. Az északi terület hasznosításából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu, és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    3. Nyomatékosan igényeljük a tömegközlekedés feltételeinek javítását. Megvizsgáljuk, hogy van-e mód újabb buszjárat saját erőből történő beindítására.
    4. Felgyorsítjuk a csatornázást és az útépítést a Királyerdőben.
    5. Csepel teljes csatornázottsága érdekében részt veszünk a régió szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási programjának megvalósításában.
    6. Húsz kilométer közcsatornát építünk.
    7. Huszonkét kilométer földutat látunk el szilárd burkolattal.
    8. Előkészítjük Háros közművesítését.
    9. Megkezdjük a teherforgalmi mentesítő út építését.
    10. Csepel közbiztonságának az erősítése érdekében a körzeti megbízotti rendeszert két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    11. Kezdeményezzük és szorgalmazzuk a Weis Manfréd kórház korszerűsítését, fejlesztését.
    12. Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki alakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    13. Felgyorsítjuk a kerületi iskolák rekonstrukcióját, az épületek korszerűsítését, a taneszközök cseréjét.
    Olyan Csepelt akarunk, ahol
    – tisztaság, és rend van, egészséges a környezet,
    – erős a közbiztonság,
    – gyors, kényelmes és biztonságos a közlekedés.
    2002. 08. 16. Tisztelettel: az MSZP Csepeli Szervezetének Elnöksége.”

    Ha ezt a listát megválaszoljátok, akkor utána felteszem az 1994-es, az 1998-as, és a 2006-os választási programotokat is.

  93. Felix szerint:

    Hát igen.
    Ez az előnye annak, hogy egyszer sem sikerült nyernetek.

  94. " ?! " szerint:

    Dr. Lampert Mónika mszp-s miniszter egy mszp-s zártkörű rendezvényen mondta 2006. október 8-án (a legtöbb helyen a Fidesz által megnyert önkormányzati választások után):

    “Higgyétek el, tudjuk a dolgunkat.
    Én olyan javaslatot fogok a kormány elé terjeszteni, ami a kormánypárti politikusoknak, a szocialista politikusoknak erős lehetőségeket és mandátumot ad a regionális területfejlesztési tanácsokban.
    Értitek ugye?”

  95. BaráTOM szerint:

    Néha nehezen tudom eldönteni, hogy a sok félreértés értetlenségből van, vagy szándékos félremagyarázás?

    Az miért van, hogy T(?) fideszes képviselő a “másik oldalon” sérelmezi az elhunyt képviselő emlegetését, ellenben tűri, támogatja ezen az oldalon a “másik” elhunyt képviselő emlegetését? Kifordítom-befordítom?

  96. Csepelino1 szerint:

    Vica:
    2010. június 24., csütörtök 15:29-kor
    Felesleges a “NAGYURAKHOZ” odamenni, és elmondani véleményemet:
    1.) Amit az előbbieken leírtam: Csak nem kérik ki a véleményemet, sőt senkiét sem! Ha meg valaki elmondja a véleményét, arra meg jó esetben megsértődnek. Rossz esetben meg . . .
    2.) Egyáltalán nem látom, hogy még sokáig ÉN IS ennek a pártnak a tagja lennék! Ez már nem az az MSZP, amibe beléptem, a Csepeli MSZP meg . . . És ezzel nem vagyok egyedül, sokan vagyunk így. Hogy MIÉRT?! A párt átvert minket, becsapott! Itt Csepelen meg még mutyizank is, és hülyének is néznek minket! :-(((((

    Tehát kedves Vica, a CSEPELI MSZP NEM DEMOKRATIKUS PÁRT!
    Csak a szólamokban az, tettekben biztosan nem!

    Köpködöm Őket?! Ők meg egyfolytában lesz.rnak.
    Akkor melyik a jobb?????
    De Én nem érzem, hogy leköpném Őket, Én csak nem értek egyed velük, és elmondom a véleményemet! Ha ez nekik nem tetszik, nem kell elolvasni! ENNYI!
    Plussz, a választási eredmény is engem igazol. Itt csak felhívom a figyelmet egy másfajta álláspontra, hogy tudják azt is, nem csak az van, amit Ők látnak, gondolnak . . .

    Felix. Ne nyomozz!!!!! :-))))))

    Erről próbálok beszélni, amit
    ” ?! “:
    2010. június 24., csütörtök 16:40-kor – itt írt!
    Ezekből szint semmi nem valósult meg!

  97. " ?! " szerint:

    #
    BaráTOM írta 2010. június 25., péntek 00:44-kor

    Az miért van, hogy T(?) fideszes képviselő a “másik oldalon” sérelmezi az elhunyt képviselő emlegetését, ellenben tűri, támogatja ezen az oldalon a “másik” elhunyt képviselő emlegetését? Kifordítom-befordítom?
    #

    BaráTOM!

    Ismét hozzátok méltó módon igyekszel keverni a dolgokat.

    Azt nem tudom, hogy T(?) fideszes képviselő melyik elhunyt képviselő emlegetését sérelmezi, de abban biztos vagyok, hogy annak a képviselőnek a halálával összefüggésben nem a helyi pártalapszervezet volt alelnöke és a pártalapszervezet ifjúsági tagozatának a volt vezetője van előzetes letartóztatásban.

    Te viszont azok elhunytának az emlegetését sérelmezed, akiknek az elhunytát előidéző gyalázatos bűncselekmény miatt előzetesben lévő két személy egyike (Deme Gábor) a bűncselekmény elkövetése előtt másfél hónappal még a Csepeli MSZP Szervezet alelnöke és a szervezet ifjúsági tagozatának a vezetője volt, és csak azt követően váltottátok le, miután ismerté váltak Deme Gábornak a gyilkosság motivációjaként emlegetett sikkasztás-gyanús ügyei.

    Én megértem, hogy ez elég kínos számotokra, de ameddig más gyilkosságokról, és a gyilkosságokkal összefüggő eljárásokról tudósítások jelenhetnek meg, addig ez sem lehet tabu téma.

    Különösen olyan esetben, ha ugyanabból a pártalapszervezetből valaki olyan kijelentést enged meg magának, mint amelyet 2010. június 23., szerda 21:46-kor Te megengedtél magadnak.

    Ez a kijelentésed így hangzott:

    “És az informátorotoknak is az lenne a jó, ha ……. ő maga nem lenne egyáltalán.” (mert elárulta az elvtársait.)

    Az ilyen kijelentéseket a büntető ügyekben súlyos fenyegetésként szokták értékelni.

  98. Miska72 szerint:

    Ősszel meg Szenteczky fog buknni elvtársak! 🙂 🙂 🙂 🙂
    VÖRÖS CSEPEL GAME OWER!

  99. Hédi szerint:

    Azt nagyon reméljük!Útálom a vörös színt :-)felmegy tőle a vérnyomásom

Itt lehet hozzászólni !