“A Misit csúnyán megalázták”

Amiről a csepeli MSZP hallgatott

Csepel.info

Gyurcsány és Tóth

Azok a boldog, szép napok: amikor még a miniszterelnök is a “Misire” figyelt

Nem bontotta ki az igazság minden részletét a csepeli MSZP közleménye, amely azt állította, hogy a párt tisztújításán Tóth Mihály polgármester és pártelnök, „aki alapító tagja és egy év kivételével ezidáig elnöke volt a szervezetnek, nem kívánt további tisztséget vállalni”.

Miután Tóth Mihály nagyvonalúan átengedte a polgármester-jelöltség után a pártelnökséget is az utódjául kiszemelt Szenteczky Jánosnak, a javarészt Szenteczky támogatóiból álló közgyűlés már semminek se szavazta meg Tóth Mihályt – állítja a párt hivatalos közleményével szemben lapunk egyik MSZP-s forrása.

– A tavaszi bukta óta az összefogás fontosságáról beszélnek a pártban. Egy ilyen kerületben, amely a rendszerváltást követő sokk kivételével mindig MSZP-s volt, ha valaki a pecsenyesütő közelében akar maradni, nem is tehet mást. Emellett úgy hírlik, hogy a Fideszesek hallani sem akarnak a Csepel SC beépítéséről meg a jól megszokott mutyivilág folytatásáról, ami sok „befektető elvtársam” csőrét piszkálja. De még így is erősen kétséges, hogy azzal a rengeteg pénzzel, amit így az MSZP kampányába lehet önteni, meg lehet-e változtatni a közvéleményt. Csepel hiába baloldali, ellentétben a XIII. kerülettel, most nem MSZP-s. Ezt a párt elmúlt négy éves „munkája” valamint a Deme Gáborhoz vagy a Gulyás Gáborhoz kapcsolódó botrányok segítségével alaposan elk.ták – hallhattunk egy igazán MSZP-s szófordulatot informátorunktól.

– Évek óta gyűlik bennem a hülyébbnél hülyébb döntések miatti elkeseredés és a tutyimutyiság miatti harag. Már nem mentem el a két forduló közötti kampánygyűlésre sem, mert ezekért nem bohóckodom. Az eseményeket ugyanakkor figyelemmel követem és tudom, hogy az elvtársaim a tisztújításon órákig szavaztak a különböző posztokról, mert arra sem voltak képesek, hogy legalább egyben letudják a választásokat. Egy négy órás tisztújítás túllépi az elviselhetőség és az idiotizmus határait. Eközben persze sokan elmentek, sőt, többen úgy mentek el, hogy egyben ki is léptek a pártból. A Bátky Endre, aki önkormányzati képviselő és a pár hónappal ezelőtti országgyűlési választásokon még kampányfőnök volt, szintén kilépett. Pedig ő volt azon kevesek egyike, akik valóban dolgoztak a körzetükben. Azt is biztos forrásból hallottam, hogy a Misi (Tóth Mihály – szerk.) több helyre is volt jelölve, például országos és budapesti küldöttnek is. Mint az eredményekből kiderül, sehová sem választották be. Rögtön lett is oka hazaérve felbontani azt a húsz éves whiskyt, amit az ilyen alkalmakkor kajánul vigyorgó, vállveregető párttársaimtól kapott a húszéves munkájáért – mondta el forrásunk.

– Szenteczky a támogatóival tehát jól fenékbe billentette az őt helyzetbe hozó elődjét. A Misit csúnyán megalázták, nem kapott a finom whiskyn meg a dicsérő szavakon kívül semmit. Tekintettel az előzményekre, hogy Tóth Mihály pártelnök-polgármester is felelős a választási bukásért, ez talán érthető lenne. De csak akkor, ha a tisztújítás ebből a szempontból következetes lett volna. Csakhogy az elmúlt négy év döntéseinek Szenteczky is részese volt, méghozzá nem is akármilyen pozícióban. A pártban és az önkormányzat működtetésében ő volt az egybe nőtt Tóth Misi – Orosz Feri után a második ember. A párt azért tette őt a sok milliárd forint fölött őrködő és döntő Csepeli Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatójának, hogy bizonyíthasson. El lehet dönteni, hogy mit bizonyított. A CSEVAK-ból pártirodát csinált, és már annyi MSZP-tag igazgató nyüzsög ott príma fizetésért, mint egy világcégnél. Az is jól mutatja az állapotokat, ahogy Császár Mihály rendőrkapitány szociális bérlakást kaphatott, majd azt megvehette. Előbbiek azt mutatják, hogyan lehet közpénzt bízni Szenteczkyre, a tisztújításon történtek pedig azt, hogy milyen ember – emelte ki nem túl hízelgő véleményét a forrásunk.

– Az MSZP az első olyan párt, amelyik komolyan vette a fiatalítást. Nálunk mindig is voltak kvóták, platformok meg csoportosulások, amik sokak állításaival szemben sokáig demokratikusabbá tették az MSZP-t, mint bármelyik más párt volt az országban. Most az MSZP sokkal jobban hasonlít a Fideszre, mint hat-hét évvel ezelőtti önmagára. Én nem tudom, hogy a Fideszben hogyan működik párton belül a demokrácia és a kiválasztás, de az MSZP nem Fidesz, és nálunk már nem működik sehogy  A fiatalítás ugyan még példaértékű volt, na de a fiatalok – akiket sajnos sokszor inkább hívtak vagy hoztak -, azok sokszor szó szerint kriminálisak. Gondolok itt például a Zuschlag Jánosra, de nyugodtan beszélhetünk helyi szinten akár a Deme Gáborról is. Persze követtek el hibákat az öregek, az utódlások tekintetében itt főként az Orosz Feri. Mert megnézhetjük a csepeli szervezet konfliktuskezelését: Deme Gábor a ki tudja hányadik állását kapta meg a párttól abban az iskolában. Emberi hibáiról mindenki tudott, de ahelyett, hogy a baljós jelek és figyelmeztetések után mellékvágányra tették volna, kiemelték az alapítványi iskola élére. Azt beszélik, hogy amikor szegény Józsi panaszkodott, hogy nagy a baj, még mindig őt nyugtatgatták, hogy nem kellene a rendőrségre futni. A kettős gyilkosság nagyobb bukás a csepeli MSZP számára, mint a parlamenti választás, mert egyszerre volt erkölcsi, emberi és szakmai katasztrófa valamint súlyos és pótolhatatlan emberi veszteség. A párt nem tud magára találni. Mindenki összefogásról beszél, de elképesztő pozícióharcok folynak a háttérben. Egyre-másra lépnek ki az emberek, méghozzá sokszor a legjobbak, azok, akiknek most a pártot kellene építeni, vezetni – mutatott rá informátorunk.

Csepel.info

Lapunk hamarosan Szenteczky János párton és Csepeli Vagyonkezelő Zrt-n belüli karrierjével is külön fog foglalkozni.

43 hozzászólás ““A Misit csúnyán megalázták”” bejegyzésre

  1. Tóth Mária szerint:

    Az elvtársak így szoktak elbánni egymással ! Hajrá, oszoljatok !!!!!!!!

  2. "*" szerint:

    És mit kap az a baoldali embe és vajon milyen érdekek vezérlik, aki a csepel.infonak ad ki információkat?
    Ezen is érdemes elgondolkodni.

  3. ... szerint:

    elég kellemetlen lehet mszp tagnak lenni csepelen.
    akinek van esze az a hátsó sorban áll a falnál, nehogy hátba szúrják az “elvtársak”.

  4. Vica szerint:

    Azért ne örülj annyira, még nem indultak oszlásnak…

  5. Vica szerint:

    Informátor… Hogy is hívták az informátort az Egri csillagokban? Hegedűs?…
    Bocs. Ő áruló volt, vagy mi…

  6. zed szerint:

    T. szerk.! Megkérdezhetem, milyen módon került rögzítésre az interjú? Diktafonnal vagy gyorsírással? Esetleg nem élőszóban nyilatkozott a riportalany a feltett kérdésekre válaszolva?

  7. Gordon szerint:

    Tök mindegy zed. A csepeli mszp feje búbja se látszik ki a xarból.

  8. grün szerint:

    Vica! Varsányi, már persze ha a hírszerzőre gondolsz!

  9. Királyerdei szerint:

    A héten vetítik a Biszku-filmet.Hát a gyilkos Biszku elvtárs még mindig nagyon elvtárs.Napersze könnyű elvtársnak lenni havi 624 000 Ft nyugdíjért.

  10. Béla szerint:

    Kellemetlen…

  11. Dadus szerint:

    A CÉL szent(eczky)esíti az eszközt!!?

  12. zutyo szerint:

    Nem hittem volna, hogy Tóth Mitykát egyszer még sajnálni fogom! Szenya Janó hálás fajta, mi lenne ha megválasztanák polinak is?

  13. Királyerdei szerint:

    Azért a Simor elvtárs havi 8 milkós fizuja sem semmi.
    A többi meg lop,ahogy tud.

    “Hűtlen kezelés gyanújával nyomozást rendelt el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) három, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság (FTP) által kötött szerződéssel kapcsolatban – erősítette meg az MTI információját a BRFK szerdán.
    A BRFK sajtóosztálya az MTI-vel közölte: egy magánszemély még április 29-én tett feljelentést, miszerint a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság három olyan megbízási szerződést kötött, amelyeknél felvethető a hűtlen kezelés gyanúja.
    A tájékoztatás szerint a feljelentés adatai alapján a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztálya elrendelte a nyomozást hűtlen kezelés bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, és az ügyben megkezdődött az adat- és információgyűjtés.
    Dobson Tibor, az FTP parancsnokhelyettese az MTI érdeklődésére azt mondta: minden olyan adatot, dokumentumot, amely elősegíti a nyomozást, átadtak, illetve átadnak a nyomozóknak. Megjegyezte, zajlik egy belső revizori vizsgálat is, amelynek eredményét augusztusra várják, de mivel rendőrségi nyomozás folyik az ügyben, bővebb felvilágosítást nem adhat arról.
    Az MTI információja szerint a csepeli tűzőrség vizesblokkjának két évvel ezelőtti felújítása, az egészségügyi szolgálattal történt megbízási szerződés, valamint az FTP szóvivőjének, Molnár Péternek a foglalkoztatási szerződével kapcsolatban tettek feljelentést, és ezek miatt indult nyomozás.
    (MTI) “

  14. Ditte szerint:

    Erről a képről mindig a Moha és Páfrány meséje jut eszembe. Szerintem a két derék szocialista vezető erősen emlékeztet rájuk. http://www.youtube.com/watch?v=Zdmna7dcWEo

  15. Vica szerint:

    “Ditte:
    2010. június 16., szerda 21:07-kor”

    Nagyon tetszik a hozzászólásod. Kedves.

  16. BaráTOM szerint:

    Végülis, ahol nem számít sem az etika, sem a megjelenő cikk valóságtartalma (és tudjuk, hogy ez az oldal ilyen), ott nem is olyan nagy cucc ez a cikk. Mióta hír, hogy van informátora a helyi Fidesznek? Bár Columbo feleségét sem látta még senki ugyebár.
    Dehát szerencsétlen vergődő helyi okosok mivel is rukkolhatnának elő ugyan? MSzP-s informátorral. Persze média kurzusra egyik se járt, honnan tudná, a tisztelt(?) szerkesztő, hogy a forrás elhallgatása csökkenti a hírértéket? 🙂
    De maradjon is ez így, hiszen ha kiderülne, hogy a fenti cikk mennyi butaságot tartalmaz, elnéptelenedne ez az oldal.
    Pintér sándor óta tudjuk, hogy van olyan, hogy ártatlanság vélelme, ebből a cikkből meg tudjuk, hogy van ártalmatlanság vélelme is. 🙂

  17. Miska72 szerint:

    VÖRÖS CSEPEL GAME OWER!

  18. Ditte szerint:

    Örülök, hogy tetszett nektek! Néha jól esik nevetni, jót tesz a vérkeringésnek.

  19. Manitu szerint:

    Bírom ezekben a kommancsokban, hogy mindig leírják, hogy a Csepel.info hazudik. De, hogy miben írt az Infó hazugságot, mi az, ami ebben a cikkben nem igaz, azt már nem írják le.

    Ez a cikk mély ütés lehetett. Kéne nekik az informátor, nagyon kéne, azt látom 🙂

  20. BaráTOM szerint:

    Egyáltalán nem volt mély ütés. A többi vaker között egy. Ütés? Ugyan! A hugom keményebbet üt! Kényszerű viszketegség lehet a tisztelt(?) szerkesztőségnek a lerágott csontokon, és kreált kamukon rugóztatni a nagyérdemű olvasótábort, nehogy valaki rákérdezzen a forint buktatásra, a Domokos ügyre, meg a többire. Jó reggelt kívánok!
    Hogy mi az, ami ebben a cikkben nem igaz? Csak két betű: Az első, és az utolsó. Meg közötte az a pár.
    Egyszerűen nincs informátoruk, mert ha volna, az azt mondaná el, ami valójában van. Ez csak egy sokadik sárdobálás Fideszes módra, és hogy ne legyen nagyon röhelyes, kitaláltak egy informátort. Ennyi.

  21. ... szerint:

    ez elég gyenge válasz volt, BszTOM 🙂

    zed és csepeli túl favágók ahhoz, hogy rájuk lehessen bízni ennek a cikknek a kommentezését? 😀

  22. Csepelino1 szerint:

    Egy négy órás tisztújítás túllépi az elviselhetőség és az idiotizmus határait. Eközben persze sokan elmentek, sőt, többen úgy mentek el, hogy egyben ki is léptek a pártból. – Szenteczky miatt!
    A CSEVAK-ból pártirodát csinált, és már annyi MSZP-tag igazgató nyüzsög ott príma fizetésért, mint egy világcégnél. – PONTOSAN.
    Előbbiek azt mutatják, hogyan lehet közpénzt bízni Szenteczkyre, a tisztújításon történtek pedig azt, hogy milyen ember – emelte ki nem túl hízelgő véleményét a forrásunk. – Ezzel is mélységesen egyetértek!

    Nagyon jó az informátor. A Szenteczky klán, már biztos gőzerővel keresi. :-)))))

  23. Öreg halász szerint:

    Azt nem értem, hogy ha “az informátor” hülyeségeket írogat, és ezt szajkózza a sértett MSZP-s siserehad, akkor miért nem tudnak legalább egy dolgot említeni, ami nem úgy történt?

    Azt azért valljuk be, nehéz lett volna egy kívülállónak kitalálnia, hogy mi történt a szoci tisztújításon, Misi elvtárs milyen itallal tért haza kicsit szomorkás hangulatban a küldötti kérésének visszautasítása után.

  24. Jniszej szerint:

    A külső sávban szabályosan haladtam, amikor azt vettem észre, hogy egy engem előző autó le fog szorítani az útról. – mondta TVRTKO.
    http://www.hir24.hu/baleset-bunugy/84932/autobalesetet-szenvedett-vujity-tvrtko.html

  25. Csepelino1 szerint:

    “*”:
    2010. június 16., szerda 15:42-kor
    És mit kap az a baoldali embe és vajon milyen érdekek vezérlik, aki a csepel.infonak ad ki információkat?
    Ezen is érdemes elgondolkodni.

    Megmondom Én neked. A sértés, a megalázás, amit a párt múvel az utóbbi 8 évben.

    …:
    2010. június 16., szerda 15:50-kor
    elég kellemetlen lehet mszp tagnak lenni csepelen.
    akinek van esze az a hátsó sorban áll a falnál, nehogy hátba szúrják az “elvtársak”.

    Elég kellemetlen is, nekem elhiheted! Sőt, ég az ember pofája, ha oda kell mennie, nem is beszélve a hányingeréről.
    Egyes fiatalok persze nem így mennek (Csevak group, Szenteczky-klán), mert szerintük ez a politika, amit Ők csinálnak. De ez nem politika, hanem MUTYI, és POFÁTLANSÁG!

    BaráTOM:
    2010. június 17., csütörtök 00:10-kor
    Egyáltalán nem volt mély ütés. A többi vaker között egy. Ütés? Ugyan!
    Egyszerűen nincs informátoruk, mert ha volna, az azt mondaná el, ami valójában van. Ez csak egy sokadik sárdobálás Fideszes módra, és hogy ne legyen nagyon röhelyes, kitaláltak egy informátort. Ennyi.

    BaráTOM
    Ez volt, ami ebben a cikkben benne van. Te neked valszeg az sem tűnt fel, hogy a fiataloknak fel kellett állniuk, akikre szavazni kellett, hogy a tagság legalább lássa Őket, mert az igazi párttagok (nem TI), azt sem tudták kik Ők. Vagy ez sem így volt mi? És Ti 40-en megszavaztátok magatokat!
    DE AZ AKKORI ELNÖKÜNKNEK MÉG EZ SEM TŰNT FEL!
    Fel sem merült benne az a kérdés, hogy: Ha a tagság jó része nem ismeri Őket (ezeket a fiatalokat), akkor ki – kik terjesztették őket fel a posztokra? Csak nem egy bizonyos kör, és körbeszavazás lett volna???

    De ez már a múlt, pár hónap múlva mehet mind úgyis a levesbe! Majd akkor megnézem Őket! Irány az 5%!!!!!

  26. BaráTOM szerint:

    Hát mégsem úgy van ez. Talán lehetne ott kezdeni, hogy ez túl hogy az állítások homályosak, a szándék pedig átlátszó. A Csevak igazgatóinak a fizetése a neten hozzáférhető.
    “A CSEVAK-ból pártirodát csinált, és már annyi MSZP-tag igazgató nyüzsög ott príma fizetésért, mint egy világcégnél.” -írja a cikk, de hogy éppen kikre gondol, és melyik világcégre céloz, azt nem tudom. Csak óvatosan jegyzem meg, hogy a “világcég” igazgatói fizetés nettója, a többszöröse a Csevakos igazgatói fizetés bruttójának.
    Hogy órákig tartott a tisztújítás? Hát igen, a demokrácia macerás dolog, és mivel többen vagyunk, mint gondolnátok, ez így eltart egy darabig, de csak azért, hogy minden szabályos legyen. Tudom, hogy a Fidesznél előre levajazzák, hogy kire kell szavazni, és ott persze, hogy nincs hozzászólás, vélemény, és javaslat, világos, hogy hipp-hopp történik az ilyen tisztújítás.
    Bizonyára szokatlan a számotokra, hogy van más vélemény, és nézőpont is. Egyikőtökben sem merült még fel, hogy mi van akkor, ha ez a cikk mégsem igaz? Szenteczky klánt emlegettek, de soka senki nem nevezte meg a “klán” tagjait, ha annyira van informátor, akkor ezeket a neveket neki nagyon jól tudnia kellene. Miért is nem nevezi meg a klán tagjait, hogy tisztán lássatok? Megmondom, hogy miért: Mert nincs informátor, kamu az egész.
    Az informátor, ha valóban létezne, akkor azt is elmondta volna, hogy milyen volt a korösszetétele a tisztújító taggyűlésnek, és akkor nem lenne mire hőzöngeni.
    Miért a cikk hazugságát kell bizonyítani? Miért nem a tisztelt(?) szerkesztőnél reklamáltok, hogy bizonyítsa az állításokat?

    Legyen ez a cikk (alább) bizonyítéka annak, hogy az a belétek rögzített vélemény, hogy aki szoci, az bűnös, az ellen lehet, és kell is vádakat koholni, lejáratni, tönkretenni:

    http://piroslapok.blog.hu/2010/06/16/jogeros_artatlan_a_meghurcolt_szoci_polgarmester

  27. Borka-Szász Tamás szerint:

    Látom, teljes gőzzel elindult az őszi kampány… 🙂

    Mint a taggyűlés egyik résztvevője, jót mulattam az állítólagos informátor élménybeszámolóján. Akármilyen szélsőséges véleménye van, akármekkora hülyeségeket beszél, az is egy vélemény, ami legitim.

    Tételes cáfolatokat követelő drága jobber kommentelőknek pedig üzenem: általános, semmivel (pl. adatokkal, nevekkel) alátámasztott állításokra tényleg nincs mit reagálni…

  28. Gordon szerint:

    Red Bull is megérkezett a fórumra. 🙂

  29. "*" szerint:

    Csepelino1,
    A Te leveledből az látszik, hogy sok-sok évet vártál arra, hogy valami konchoz juss a pártodban és most rájöttél, hogy ez nem fog bekövetkezni és oda szarsz, ahonnan eddig ettél. És szerintem nem veszed észre milyen szánalmas képet alakítasz ki magadról.

  30. Pomócsik szerint:

    El tudom képzelni, ahogy Borka elvtárs jót mulatott a cikken.

    Nagyon elgondolkoztató egynémely hozzászólás is, amiből elég világosan kiderül, hogy valóban így történt minden.

    Borka elvtárs! Szégyelljék magukat!

  31. emlékeztető szerint:

    Aki meglepődött azon, hogy Szenteczky kirakta Misit, mint a szaros macskát, az nem Csepelen él.
    Emlékezzünk csak vissza a parkolós esetre a Rákóczin (http://csepel.info/?p=3865). Ott is megbíztak Szenteczkyben. Meg is bánták.

  32. "*" szerint:

    Erre emlékszem, ez az az ügy, amikor a Fidesz megakadályozta, hogy uniós pénzből P + R parkoló épülhessen Csepelen…

  33. Csepelino1 szerint:

    “*”:
    2010. június 17., csütörtök 12:20-kor
    Csepelino1,
    A Te leveledből az látszik, hogy sok-sok évet vártál arra, hogy valami konchoz juss a pártodban és most rájöttél, hogy ez nem fog bekövetkezni és oda szarsz, ahonnan eddig ettél. És szerintem nem veszed észre milyen szánalmas képet alakítasz ki magadról.

    TÉVEDSZ! Én nem akarok, és nem is akartam konchoz jutni a pártban. ÉN NEM EZÉRT LÉPTEM BE (mint, hagy ne mondjam kik – akikről írtam). Én az elvek miatt léptem be! Amik mára egyenlőek a nullával. Sőt mi több, ezeket az elveket mára “sajnos” átvette a Fidesz.

    Borka-Szász Tamás. Örülök, hogy leereszkedett hozzánk hozzászólásával, DE NEM KELLETT VOLNA – erre az idejét pazarolnia. 🙂 És nem mulatni kell ezen a cikken, hanem magukba nézni, és . . . SÍRNI. Mert az lesz a vége!

  34. GONDOLKODÓ! szerint:

    ” A Misit csúnyán megalázták!”
    Hát tudjátok-e? -amilyen a kezdet, olyan a vég,
    -mindenki azt kapja vissza amit adott!
    (emlékezzetek csak ki mit kapott, reálisan!
    s hova juttatták csepelt? lepusztult kerületté)
    -az idő igaz, s eldönti ami nem az! (hát….szerintem
    már régen eldöntötte, csak a kerületben még min-
    dig sokaknak szarcsimbókkal van tele a gatyája!)
    Ki és Kik vezették a kerületet? Ébresztő, s utána gondolkodjatok!
    P Á R T O K TÓ L F Ü G G E T LE N Ü L, F O G M E N N I!
    C S A K H O Z Z Á K E L L K E Z D E N I!
    H I G G Y É T E K N E M O L Y N E H É Z, JÓZAN PARASZT ÉSSZEL (jó értelemben s nem sértő szándékkal mondom!) IS SOKRA LEHET MENNI!

  35. Borka-Szász Tamás szerint:

    Kedves Csepelino1!
    Nem leereszkedni szoktam, hanem szívesen beszélgetek olyan emberekkel, akik vállalják a nevüket.
    Én még ezen a fórumon is vállalom, ki vagyok, Önnel ellentétben!

    Kedves Pomócsik!
    “Nagyon elgondolkoztató egynémely hozzászólás is, amiből elég világosan kiderül, hogy valóban így történt minden.”

    Képzelje, nem így történt. De hát aki nagyon el akar hinni valamit, azt úgyis elhiszi, nem igaz? Még ha lövése sincs arról, mi az igazság? :-))

  36. Csepelino1 szerint:

    Magának már nincsen veszteni valója! Most már csak az a kérdés, bejön-e a számítása, vagy sem?!

    De nekem van veszteni valóm!

    Én is vállalom a nevem (hiszen a jövőm van benne), azt is, hogy ki vagyok, max. egyesek nem tudják.
    Mások igen . . .
    🙂

  37. Manitu szerint:

    Borka-Szász elvtárs most már igazán elmondhatná, hogy ha nem igaz, ami itt le van írva, akkor mi történt. Semmi?

  38. BaráTOM szerint:

    Miért nem az informátort kérdezed Manitu? Talán azért, mert nincs informátor?

  39. Giorgio szerint:

    Tényleg kezdődik ill folytatódik a kampány.

    Minden igaz és annak az ellenkezője is. Csak nézőpont kérdése.

    Hova jutunk így megint?

    Tóth Mihályra visszatérve.
    Igazi fegyelmezett pártkatona. Mindig is a túlélésre játszott. Nem egy non plus ultra.
    De a pártnak erre kellett, erre használták.
    Nem tudott, vagy akart élni a lehetőségével.
    Lejárt az ideje, kellett a változtatás.

    Viszont nem látom az utódokban a változás lehetőségét.

    Borka-Szász Tamást olvasva nem csodálom, hogy idáig jutottak.

  40. BaráTOM szerint:

    Pedig benne van a változás lehetősége!

  41. Királyerdei szerint:

    Sok az informátor a jelen helyzetben a kiábrándult,megkeseredett mazp-sek között.Kár is ezen filózni.Az mszp meg megy a levesbe (önmaguktól)
    ha tetszik,ha nem.

  42. […] 2010 júniusában Tóth Mihály akkori polgármester lemondott Szenteczky János javára a csepeli MSZP elnöki pozíciójából. Szenteczky azonnal, még azon a pártgyűlésen félretolta és megalázta a helyét neki átadó polgármestert. […]

Itt lehet hozzászólni !