Történelmi győzelem Csepelen

Októbertől Borbély Lénárd harmadik polgármesteri ciklusát kezdheti meg. Teljes csapatával együtt történelmi győzelmet ért el Csepelen, a június 9-ei választáson. A Közösen Csepelért Polgári Egyesület – Borbély Lénárd Csapatának jelöltjeit választották meg képviselőnek az összes önkormányzati körzetben is. Borbély Lénárd a polgármesteri választást több mint kétharmados arányban, a szavazatok 67,38 százalékával nyerte meg, minden idők legdurvább lejárató kampánya után, amit ellene indítottak.

A választások után beszélgettünk a csepeliek régi-új polgármesterével.

„Az első gondolatunk nem lehet más, csak a köszönet. Köszönjük a bizalmat és a támogatást a csepelieknek! Olyan óriási felhatalmazást kaptunk, ami óriási felelősséget jelent és még nagyobb szerénységet követel meg tőlünk. Az újonnan megválasztott képviselőink felé is ez volt az első gondolatom és kérésem: soha ne felejtsék el, hogy a mi főnökeink a csepeliek, akik megválasztottak bennünket. Mi értük fogunk dolgozni, mert ezzel bíztak meg bennünket. A győzelmünkkel Csepelnek továbbra is jobboldali vezetése marad, hiszen a világnézetem nem változott meg, ahogyan ezt elmondtam mindig is, azonban a kerület érdeke mindig az első helyen lesz, a pártpolitikát mellőzzük a mindennapjainkból, mert nekünk Csepel az első” – mondta el Borbély Lénárd. „Nagyon nagy hálával és elismeréssel tartozom a csapatom összes tagjának. A képviselő-jelölteknek, a munkatársaimnak, az önkéntes segítőknek, és mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult ehhez a sikerhez. Köszönet illeti azokat a kisebb-nagyobb közösségeket, amelyek mögénk álltak és a közös munka folytatását támogatták. Egy évvel ezelőtt állt össze a csapat, akikkel nagyon jó együtt dolgozni. Folyamatosan csatlakoztak hozzánk önkéntesek, nagyon értékes emberekkel gazdagodtunk. Emberfeletti munkát végzett mindenki, köszönöm a munkájukat!”‒ hangsúlyozta. „Most a családommal szeretnék több időt tölteni, hiszen nagyon nehéz kampány, sőt, nagyon nehéz év van a hátunk mögött. Az egyéves kislányomat szinte alig láttam, már lassan járni is elkezd. A feleségem és a családom nélkül ezt nem tudtam volna végig csinálni: ők nagyon bíztak bennem és mindenben támogattak. Nagyon hálás vagyok nekik a kitartásért, nem volt könnyű se nekik, se nekem” ‒ fogalmazott a polgármester.

„A gyűlöletkampány helyett mi a szeretet és az összefogás erejében hittünk, és abban, hogy az emberek pontosan látják, mi történt az elmúlt 10 évben és mi zajlik jelenleg. A Németh Szilárd és a köztem kialakult vitát június 9-vel lezártnak tekintem. A csepeli választópolgárok a köztünk fennálló vitát eldöntötték. Köszönet érte!”– szögezte le. A kerület újraválasztott vezetője azt is elmondta, hogy ismerik Csepel és az itt élők gondjait, tudják a megoldásra váró feladatokat, amiket meg is akarnak oldani. „Szeretném, ha a lakókörnyezetünkben nyugalom lenne és béke. Nem szeretnék senkivel sem értelmetlen harcokat folytatni. Ehelyett együtt kívánok működni mindenkivel, aki Csepel fejlődését és az itt élők boldogulását szeretné szolgálni. A kormánnyal és a fővárossal is minden olyan kérdésben együttműködünk, ami a kerület javát szolgálja. Gratulálok minden megválasztott képviselőnek, akikkel október 1-től megkezdjük a közös munkát. Megnyugtató egység és többség áll az önkormányzat vezetésének háta mögött, ami megteremti a nyugodt és biztonságos munkát és a további fejlődés lehetőségét” – mondta el lapunknak Borbély Lénárd.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !