Ez már a végjáték? Elképesztő vagdalkozásba kezdett Németh Szilárd

Csepel.info

Óvodai, iskolai és munkahelyi címekre is elküldte Németh Szilárd a körlevelét, amelyben Borbély Lénárd polgármestert “báránybőrbe bújt farkasként” becsmérli.

A címeket a Dél-Pesti Tankerületi Központtól kaphatta, ami bizalmasának, Tóth Endrének köszönhetően az ő irányítása alá került, és új otthonuk is a rezsibiztos alapítványának területén van. Lehetséges, hogy Németh nem csak a tanárok és igazgatók, de a gyermekek és szüleik adatait is megszerezte. Levelében olyan cikkekre utal bizonyítékként, ahol saját magával készített interjú olvasható. Készíttetett feljelentést is a polgármester ellen, a nyugdíjas ház korábbi vezetőjéről pedig, aki felmondott, azt állítja, hogy kirúgták.

A rezsibiztos maximumra kapcsolta gyűlöletkampányát. Már Csepel határában óriásplakátokon vádaskodik azzal, hogy Dukán Andrást, az ellenzék polgármesterjelöltjét Borbély Lénárd polgármester irányítja. Ehhez képest Dukánt éppen Németh Szilárd reklámozza a Facebookon.

Németh Szilárd iskolaigazgatóknak és tanároknak írt levele

Kizáratta őket, mert nem loptak

Noha Csepel polgármesterét és a pártszervezet háromnegyedét ő záratta ki a Fideszből, ezt úgy mutatja be, mintha fordítva történt volna. Az “elmagyarpéteresedett”, dollárbaloldali, Soros-bérencnek szidalmazott Borbély a plakátokon Palpatine császárként jelenik meg a Star Wars-ból, egy másik képen pedig Gyurcsány Ferenc főnökeként tör Orbán Viktor hatalmára. Mindez olyan szürreális, mintha a Fidesz alelnöke parodizálná ki a saját pártját.

Németh Szilárd és a polgármester közötti konfliktus azért tört ki, mert Borbély Lénárd és alpolgármesterei nem voltak hajlandóak átadni a rezsibiztos alapítványának a csepeli önkormányzat 10-12 milliárd forint értékű ingatlanait, valamint nem engedték eladni és beépíteni a Kis-Duna-partot sokemeletes szállodákkal.

Németh azzal is megvádolta Borbély Lénárd polgármestert, hogy ő rúgatta ki Babics Saroltát, a csepeli nyugdíjas közösségi ház korábbi vezetőjét. Ez sem igaz. Babics Sarolta vélhetően a rezsibiztos kérésére mondott fel, méghozzá a nyugdíjas táncversenyen áprilisban. Éppen a polgármester volt az, aki maradásra kérte őt, és ez kiderül az akkor készült videóból. Babics pár nap gondolkodási időt kért, majd ismét felmondott.

Akinek családi háza van, az tolvaj?

Meredek kijelentés a Fidesz alelnökétől, hogy egy négy gyermekes értelmiségi családnak nem lehet családi háza, mert akkor tolvajok, de ezt nem először fejtette ki Németh Szilárd. A rezsibiztos előbb 350 majd 300, most 180 millió forint értékűre becsli Borbély Lénárd polgármester házát: négy nappal a választás előtt pedig feljelentést is tett sikkasztás, csalás és hűtlen kezelés gyanúja miatt a beosztottja és képviselőjelöltje, Mohilla Tamás.

Németh Szilárd egyébként ennél nagyobb családi házban lakik.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !