Átadták az első LED izzókat

Csepel.hu

Ma átadták az első lámpákat az önkormányzat LED-csereprogramjára pályázó igénylőknek.

Az első lámpákat Borbély Lénárd csepeli polgármester adta át, aki elmondta: az önkormányzat egyik legfőbb küldetése az energiahatékonyság, a „zöld” Csepel megvalósítása, ennek érdekében az önkormányzat a budapesti kerületek közül elsőként csatlakozott a CYEB Energiamegoldások Kft. által indított LED-csereprogramhoz, amelynek célja, hogy korszerű megoldásokra, hatékonyabb energiafelhasználásra buzdítsa az itt élőket.

A polgármester hozzátette: örül, hogy a projekt sikeres volt, amit jól mutat, hogy közel ezren pályáztak a LED izzókra. A lámpák átvételére a mai naptól van lehetőség a Kossuth Lajos utca 80/b szám alatt. A LED-ek kiosztása 2023. augusztus 1-től augusztus 12-ig tart, szombatonként is dolgoznak a kollégák, illetve a lemaradó igénylőket telefonon is igyekeznek elérni.

Az átvételi pont nyitvatartásáról, valamint arról, hogy mely dokumentumok szükségesek a lámpák átvételéhez, az alábbi linken olvashatnak.

Csepel.hu

11 hozzászólás “Átadták az első LED izzókat” bejegyzésre

  1. Kádárszellemiörököse szerint:

    Több száz lakótelepi ablakra látok rá. Közvetlen besötétedés után, alig pár helyen ég a villany. Persze rá lehet fogni hogy mindenki nyaral vagy éppen áramszünet van. Télen is ez volt, persze lehet akkor mindenki siparadicsomban tengette napjait. Úgy égnek a lámpák mintha éjfél lenne, nem sok helyen. Nem égetik az emberek a villanyt, de majd mostantól, mivel előre megyünk..

  2. Gary Ridgway szerint:

    Mire égesse, a NER által kitalált 210kW/h-ra, ami lófaszra sem elég?

  3. Nagyapó szerint:

    A lakótelepiek az ATV-t nézik!🤣

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Kádárszellemiörököse szerint:

    Fater! Az ablakon nézelődtem kifele. 1981-óta teszem. Van némi összehasonlítási alap. Előkerül még a gyertya is. A németek azzal fűtenek, megmondta az M1 híradó.

  5. Betke szerint:

    Nagyapó, ha a lakótelepiek az atv-t nézték/nék, nem ez lenne a politikai felállás. Nem véletlen a távfűtés árának változatlan hagyása.

  6. Gary Ridgway szerint:

    Betke!
    Most gőzerővel tolják itt-ott az egyedi mérést, amivel még fehér ember nem járt jól. 🤣
    Fater sem gázzal fűt, vízmelegít és főz, ezt borítékoljuk. 😜
    De lehet az is, hogy az igazi fidernyák még örül is, hogy a világ legdrágább gázát veszi ez a segg ország.

  7. Kádárszellemiörököse szerint:

    Mert “Nem az a lényeg mennyiért, örüljünk hogy egyáltalán van” – jött a frappáns válasz az árat firtató kérdésre. 🤣

  8. Nagyapó szerint:

    Kádárszellemiörököse! Kitűnő névválasztás! Úgy hazudik, mint Kádár Apró Dögei!
    A mécsesfűtést “A BBK, azaz a német katasztrófavédelem Twitteren is közzétett videója szól arról, mit kell tenni az embereknek, ha nem lesz Németországban fűtés.” Ezt vette át az M1!😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. Kádárszellemiörököse szerint:

    Az egy dolog fater. Felkészülés a legrosszabbra, nagyon jól teszik. Svédországban is nagyon jól fel vannak készülve, tele óvóhellyel. Nálunk milyen felkészülés van? Semmilyen. Tudja ezt az Orbán. Átvette az M1? Az lehet, de ment a gúnyolódás (itt is) hogy ott gyertyával fognak fűteni! Bezzeg mi kapjuk az olcsó orosz gázt. Ezzel nyertek választást. Mikor kiderült mégsem olyan olcsó, akkor jött a fenti xar duma: “Nem az a lényeg mennyiért, örüljünk hogy egyáltalán van”

  10. Nagyapó szerint:

    Öreg komcsi! A svédek tele vannak óvóhellyel! Igen és beszereztek jódtablettát, meg sós lepedőt!😀
    Öreg komcsi mennyibe kerül az orosz gáz? Nem tudja, de drága. Mit gondol miért fizet a MOL extraprofit adót? Ja ezt sem tudja. Extraprofit adót amiből kapja a többi családdal együtt a havi 281 ezer Ft-ot rezsicsökkentésként. Tényleg örüljön, hogy a legolcsóbban kapja a gázt az EU-ban!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    És ezért van titkosítva a gázszerződés? Ha valóban olcsóbb lenne, Orbán féltéglával döngetné a mellét.

Itt lehet hozzászólni !