Ismét szabotál a főváros: két éve ígérgetik a Tejút park rendbetételét

Csepel.info

A kép tavaly novemberben készült

A független Kovács Dávid Attila képviselő megkérdezte, mikor méltóztatja a főváros kijavítani a Tejút park hónapokkal ezelőtt tönkrement és körbekerített gumiszőnyegét. Majd tavasszal – hangzott a válasz, ám van olyan része a parknak, amiről két éve ezt ígérik.

A csepeli Tejút park Tarlós István főpolgármester úrnak és Szentkirályi Alexandra főpolgármester-helyettesnek köszönhetően épült meg, ám az új, Karácsony Gergely-féle fővárosi vezetés kezdettől fogva éreztette, hogy nem örülnek neki. A kivitelező ugyanis a FŐKERT volt. Ők eleve nem kapkodták el a megépítését, de erre még rá lehet fogni, hogy a késlekedés a világjárvány miatt történt. A park pedig végül csak megépült, szép és jó lett. A fővárosnak egy forintjába sem került a kivitelezés. Ám a park fenntartását már nekik kellene megoldaniuk. Ebből lettek a problémák gyakorlatilag az első pillanattól kezdve.

Először az automata öntözőberendezés hibái és a szemétszállítás okoztak gondot, a világítás felkapcsolásához pedig hét hónapot kellett várni. A világítás nem sokkal később újra leállt, a szemétszállítást a trehány főváros helyett inkább a csepeli önkormányzat végzi. A park világítását több mint egy éves huzavona, a csepeli önkormányzat sokszori kérése után 2021. október 4-én kapcsolták fel, mindenki megelégedésére. Akkor ígéretet tettek az addigra erősen megrongált utcabútorok rendbetételére is. Azóta is ígérik, ám tenni már nem akarnak semmit. Kovács Dávid Attila független képviselő beszámolója alapján erre a sorsra juthat a park gumiszőnyege is, melynek javítását most tavaszra, valamikor áprilisra ígérik. Csak reménykedni tudunk, hogy ez végre nem áprilisi tréfa lesz.

A témához kapcsolódó cikkek időrendben:

Átadták Csepel legújabb szabadidőparkját

Tejút park: nem kapcsolja fel a villanyt a főváros

És lőn világosság: kigyulladtak a fények a csepeli Tejút parkban

A főváros ismét lekapcsolta a villanyt a csepeli Tejút parkban

Tejút park világítás: válaszolt a főváros

Így teszi tönkre a főváros Csepel egyik legjobb szabadidőparkját

16 hozzászólás “Ismét szabotál a főváros: két éve ígérgetik a Tejút park rendbetételét” bejegyzésre

  1. Csányi László szerint:

    Tisztelettel kérdezem mikor kerül a Görgey Artúr tér másik fele rendezésre?

  2. László szerint:

    Orbán Viktor mondta vala: “Brüsszelből hiába várunk segítséget, onnan csak szankciók jönnek.” Karácsony Gergely mondta vala: “A kormánytól hiába várunk segítséget csak megszorításokat kapunk” 80 budapesti projekt lett felfüggesztve. Karácsony meg ezt függesztette fel. 80:1 arányban vezet Orbán Viktor. Tarlós elvtársat kell megkérdezni erről a projektről meg ott a milliárdos Szentkirályi, adjon rá pénzt ha ők építették gyanítom magánakcióban. Ez Tarlós csontváza ami kihullott a szekrényből…😀

  3. Nagyapó szerint:

    Vigyori 3+1 programot indított! Kerékpárút-festés, rovarszállodák, mézlegelők, ezek megvalósultak valamint a Városháza eladása, ami nem sikerült! Bravó!
    😀😀😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. László szerint:

    Méhlegelő az fater, amit a büszke fidelitasz tarra vágott. Hiszen a fű azért fű, és akkor fű ha félcentis.
    Látta a Lázár János elé rakott programot. Lerendezte percek alatt “nem-nem-soha-nem-nem-soha” – ennyi lesz megvalósítva…

  5. Gary Ridgway szerint:

    Ki ez a csávó?
    Mindemellett a semmiből én sem költenék rá! ☝💰😛

  6. László szerint:

    Nem jönnek az uniós pénzek, le is mondtak róla. Van most helyette keleti nyitás Türkmenisztán-Azerbaltás.

  7. Betke szerint:

    A szándékos rongálás helyreállitását miért a főváros vezetésén kérik számon? Lehet, hogy nem rendeltetés szerinti használat az oka?

  8. pl szerint:

    Tényleg van kép a bőrötökön! Ti építettétek, nem is régen, azóta meg Karácsonyt basztatjátok vele… Ócska gazemberek vagytok, és bsszátok meg a szétrohadó Csepelen pótcselekvésként, álcaként, járdák, utak, höszigetelések helyett épített parkjaitokat!
    Nem, nem , nem! Ettől még nincs rendben semmi! Szétbsztátok az országot!

  9. Gary Ridgway szerint:

    Az udvari vállalkozóval, pl.
    Ez valami helyi Lölő, 🤣

  10. László szerint:

    Lölőnek szólhatnak ezek, most majd rájönnek nem érdekli őt az ilyen.

  11. Nagyapó szerint:

    Sajnos Vigyori nem ér rá Budapesttel foglalkozni, mert éppen Brüsszelben “országot árul”!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. László szerint:

    Fater! Biodóm a zimbabwei fizetőeszközünknek köszönhetően már 45 milliárdnál jár. Tavaly még 25 millió körül volt a befejezéshez szükséges összeg. Nem kell már ott országot “árulni” Tudnak azok mindenről. 🤣

  13. Nagyapó szerint:

    László, szerencsétlen flótás. Megint árnyékra vetődött, a Biodóm a Főváros tulajdona, így Vigyorinak kellene intézkedni. Sajnos ő világpolitikával van elfoglalva, Budapestre nincs ideje.
    Így aztán Vigyoriék töketlenkedése miatt minden folyó beruházás drágább (többet lehet lopni), de a pestiek örömmel fizetik!😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. Gary Ridgway szerint:

    Vén Fasz!
    Atlétikai stadion is “Vigyorié”?
    Na, ezt kapd be. 👍

  15. László szerint:

    Nem baj fater. Folyik már a natotalanítás, uniómentesítés. Megyünk kifele mind a kettőből. Jók lesznek nekün a …türkkel végződő országok.

  16. Gary Ridgway szerint:

    Ha ez bekövetkezne, László, akkor remélem még a szőnyeget is kihúzzák alólunk.
    Aztán lesz utólagos siralom. ☝😎

Itt lehet hozzászólni !