Sikeres egyeztetés: ismét százmilliókat kap Csepel a kormánytól

Csepel.hu

Közzétette a kormány a városok névsorát, amiből kiderül, ki mekkora kormányzati rezsitámogatásban részesül.

Összesen 44 milliárd forint jut a költségvetésből erre, a mostani támogatás a 10 ezer fő feletti településekhez kerül. A budapesti kerületeken felül 156 önkormányzat részesül támogatásban.

Sikeres egyeztetés után a budapesti kerületek közül Csepel kapja a legtöbbet, összesen 762 millió forintot. Borbély Lénárd polgármester Facebook posztjában köszönte meg a kormány támogatását.

Csepel.hu

24 hozzászólás “Sikeres egyeztetés: ismét százmilliókat kap Csepel a kormánytól” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Okát nem értettem, ja energiaáremelkedés….
    “Rekordáron vásároltunk gázt az oroszoktól…” – írja mai cikkében a Népszava.
    Magyarország ezer köbméterenként 2493 eurót (nagyjából 1 millió forint) fizethetett az orosz gázért október folyamán, ami a Központi Statisztikai Hivatal most frissített külkereskedelmi adatbázisából derült ki. Ez pedig a Ttf-nek nevezett, holland gáztőzsde irányadó, két hónappal korábbi, ezer köbméterenként 2305 eurós átlagárszintjét is további mintegy 8 százalékkal meghaladja – remélem helyreigazítják ezt a Népszavát, de lehet hogy tévedek.

    Pénzt elherdáló fideszes önkormányzatokat támogatni is kell…

  2. PáLoS TReND szerint:

    GÉZA = AZ ÉGi FELTÁMADÁS = FEL TÁMADÁS!!!…- az ISTENI SZABADSÁGUNKÉRT!!!
    Tulipán Géza a UCC-s szabadságharcos és igehirdető megöletett zsici-Hitler közbenjárásával!!!…-, ha valakinek nem rémlene a Mészáros csatornák hírnyelőitől!!!
    Extrém gyorsan egy közös megtisztulási rituálé alatt mérgezték meg…- majd harmadnapra ki is szállt belőle a lélek!!!
    Gézáék új rendszámokat avattak föl és ültettek el a köztudatba, ami derékba törte Orbánék sátánista világát rég nem létező ún. országát!!!
    Ezért ilyen villám módon hagyatták itt a porhüvelyt Gézával (D)Rogánék!!!
    …mert 33 év CIONISTA GYARMATOSÍTÁSÁNAK új ISRAHELLSÉGÉT VÉREZTETTE KI.
    MONDOM: SEMMI PERC ALATT!!!
    Január 1-től viszont Gézának és az UCC-nek hála már nem kell igazolnunk magunk, hogy kik és mik is vagyunk…- se a járművünket!!!
    Viszontegyre esélyesebb, hogy hamarosan vallaniuk kell a Fenevad szolgálóinak, hogy a NASA féle „ŰR” tényleg csak két fül között tátong a Darwin félék üres tornyaiban!!!
    Amúgy bitang nehéz nem arra „azt-hiszemezni”, hogy a „ti kód-szolgák” ölték meg Gézát, miközben szájtátatva zajlik a digitális világbirodalom Pegasus szárnyalása végbéltől az agyig!!!…- és ahogy kitűnik, új-Israhellben már a likvidálások is látványosabb tempóban
    kiviteleztetnek!!!
    Habár mindez valójában 8 éve kezdődött Horváth Nancy (D)Rogán általi kivégeztetésével!!!
    Természetesen amúgy demokratikusan és alkotmánytalanul kufárosan.
    Ahogyan Jair Lapid is megfenyegette az “országokat” (na, jó, cégek!!!), nehogy Hágába vigyék a bíróságra a Palesztin-Holokausztot!!!
    Közben a Blak Rock felzabálta a Magyar Királyságot koronásostul, de már fitymátlanul…
    Ami viszont bizonyosnak tűnik, hogy megszűnt még a látszata is annak, hogy működik bármilyen “jog” Orbániában=Magyarmaton.
    Napkeleten egyszerűen likvidálják, aki nem tetszik, nem odavaló, korrupt…- nehogy kiköhögje vagy lefirkantsa, hogy akik kinyírják, azoknak lopott, azokkal együtt csalt…és gyilkolt „mindhalálig”!!!
    A felcsúti dögkút törzsvendég állítólag mostanság többet szuszog (mint kéne!!!) amiatt…-, hogy a maga köré édesgetett szabadkőműves ferde hajlamú halál brigádot, hogyan s miből etesse még?…- “demokratikus” maffiarendszerben, amit hol zsidrákoknak, főispános trottyosoknak, turáni krinolin csatároknak skiccelnek nem csak tűzfalakra a „hóttostoba” szavazóik számára…
    Éljen a Háború, halál a Békére!!!
    http://web.t-online.hu/apuska/media/5/04__Farizeus_bal_mix.mp3

  3. László szerint:

    “Perelnek a DK-s kerületek, miután egyetlen fillért sem kaptak a kormányzati kompenzációból” 😁😁😁

  4. kismiska szerint:

    Azt lehet tudni miről szólt a “sikeres egyeztetés”?Mit kértek cserébe,N.Szilárd álmának egy dunaparti telket?

  5. Gary Ridgway szerint:

    Érdekesen oszlanak el a számok! 🤣

  6. Nagyapó szerint:

    A kormány bekérte az önkormányzatoktól a működésre vonatkozó költségvetési számokat, illetve azokat a terveket, amiket a helyhatóságok számára előírt 25 százalékos megtakarítás érdekében dolgoztak ki. Ezután a kormány megbízottai tárgyaltak a polgármesterekkel és így alakult ki a támogatás összege. Csepel jó tervet állított össze, azt jól terjesztette elő, így kapta a kerületek között a legnagyobb összeget.
    Néhány kerület polgármestere nem ment el az egyeztetésre így kimaradtak!
    A III., IV., XI., XV. és XVIII. kerület vezetői azt kérték, hogy egyszerre fogadja őket a kormánybiztos, hogy „az ajánlattételkor ne játsszák ki őket egymás ellen.”
    Az igazi elvtársak egymásban sem bíztak soha, így ma sem, mert a saját tagtársuk ellen is kijátszhatók, ha érdekeik úgy diktálják. Kerületük lakossága semmit sem számít .🤣

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Nagyapó szerint:

    Bármit is ír a dollárral lefizetett sajtó, az EU-ban lakossági gáz ára hazánkban a LEGOLCSÓBB!!!!!!!!!!!!

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. László szerint:

    Ha a legolcsóbb miért vannak intézmény bezárások télire, pláne ha ötödáron jött? Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal? Ismerős?

  9. Horváth János szerint:

    nagyapó!
    Egymás tagtársai ellen? És mit szól a Németh – Borbély csörtéhez?

  10. PáLoS TReND szerint:

    ÁTHALLÁS…
    USRAHELL VEZETŐI ELTITKOLTÁK az IGAZSÁGOT, AMIÉRT NAPJAINKBAN GYARMATOSÍTÓ BIRODALMUK BŰNTETÉSKÉNT ATOMJAIRA ESIK SZÉT; – és VÉGLEG ELVESZÍTIK VEZETŐ SZEREPÜKET EBBEN a FELSZÍNI VILÁGBAN!!!
    Az árja faj megteremtése okkult, vagyis előttünk eltitkolt történelemre hivatkozva, rengeteg információ jutott a kezükbe, amit a hatalom iránti vágy csak még jobban eltorzított.
    Agartha vagyis a belső föld is régóta foglalkoztat mindenkit éppen úgy, mint Lemúria, Atlantisz vagy Ataisz.
    A Vril lányokról, vagy éppen a RE az egység törvényéről nem is beszélve, de ide vehetünk a vatikáni titkos könyvtártól kezdve minden olyan dolgot, amitől az irányító hatalom fél.
    Fél, mert egy szabadabb emberiség könnyedebben és a természethez, vagy ha úgy tetszik univerzális léthez közelebb állna, és akkor már nem lehetne beskatulyázni és irányítani a lelkeket. ️
    Többek közt ezért hát- borsóztató Richard E. Byrd admirális elveszett és titkos naplója a Belső Földbe tett utazásáról!!!

  11. László szerint:

    Beelőzöm Nagyapót. A hívek csendben szemlélik az eseményeket és majd oda húznak amelyik nyer.

  12. pl szerint:

    Akkor fussa majd egy jó kis Győzike show-ra?!

  13. László szerint:

    Győzikesó már régóta megy. Minden csatornán vagy ő, vagy valamelyik családtagja szerepel. Pár hete Evelyn gyerek 8 milliót nyert a szerencsekeréken. Valami céljuk van vele. Szerintem Farkas Flórián pénztemető 2.0 lesz belőle.

  14. Gary Ridgway szerint:

    Te vén hülye, az nem zavar, hogy másban törleszted a piaci ár felett vásárolt gázt?

  15. László szerint:

    “Úgy adott a kormány milliárdokat a rezsire az önkormányzatoknak, hogy sokkal több pénzt elvont tőlük…
    A kormány összesen 76 milliárd forinttal kompenzálja az önkormányzatokat a megszaladt rezsiköltségek miatt. Mindeközben szolidaritási adóként beszednek tőlük 240 milliárd forintot, és 62 milliárd forint sorsa még bizonytalan.” ÉLJEN A PÁRT !!! 🤣

  16. Gary Ridgway szerint:

    Ez a vén koszt össze fogja zavarni, de majd csúsztat ide valamit. 🤣👍

  17. Gary Ridgway szerint:

    Megint a csúsztatás, a kamu:
    “Tüzetesen elemezve baljós képet mutatnak a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb, keresetekről közölt adatai a szakértők szerint. A legszembetűnőbb a reálbérek egymás után második hónapban mért csökkenése, ami a fizetések vásárlóerejének halványulását jelenti, de az úgynevezett mediánbér is árnyalja a képet.”

    https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/kibogoztuk-a-magyar-%C3%A1tlagkeresetek-sz%C3%A1lait-%C3%A9s-%C3%ADgy-m%C3%A1r-nem-is-annyira-z%C3%B6ld-a-f%C5%B1/ar-AA164qqp?ocid=msedgntp&cvid=592294bb6c8d42cd9af68e127ab7f830

  18. birkanyíró szerint:

    Csepelen már elkezdődött a rezsicsökkentés plusz . Köszönjük!

  19. László szerint:

    Milyen “plusz” dolgot tapasztalt?

  20. pl szerint:

    Például reggel kb. 7- 9 valameddig áramszünet volt a Karácsonyi magasságában a Kossuth L. két oldalán a tízemeletesekben…

  21. Gary Ridgway szerint:

    Egész Csepelen nem volt, a III. világ szintjére rohasztott hálózat adta fel?
    Ha más történt, szívesen olvasnám.

  22. László szerint:

    Csengettek, a postás állt az ajtóban, kezembe nyomott 10ezer forintot meg egy MVM-es átvételi cetlit. Állítólag spóroltam az árammal. A limitet meghaladom folyamatosan, számítógép 3 tévé megy éjjel-nappal és mégis visszajár a pénz. Nem értem miért így csinálják, miért nincs valamiféle jóváírás? Osztogatnak, rendesek ezek.

  23. kormánypárti szerint:

    Alapértelmezés szerint a túlfizetést visszautalják. De be lehet állítani azt is, hogy inkább jóváírják a számlában. Ha havonta diktálsz, akkor az alapján számláznak, a 210 kwh feletti havi fogyasztást emelt áron. Ha viszont nem egyenletes a fogyasztásod és az éves fogyasztás mértéke 2523 kwh alatt marad, éves elszámoláskor visszatérítik az emelt áron számlázott fogyasztás díját.

  24. László szerint:

    Ezt inkább úgy hívják káosz.

Itt lehet hozzászólni !