Rongálás a Szent Imre téren

Csepel.hu
Ismeretlenek megrongáltak a Szent Imre téren egy padot, amelyet a Városgazda beszállított a telephelyére. Itt a kollégák felmérik az állapotát, hogy egyáltalán javítható-e.
 
Súlyos pénzekbe kerülnek a csepeli adófizetőknek éves szinten a különböző rongálások, legyen szó falfirkákról vagy éppen valamilyen köztulajdon tönkretételéről. Néhány hete például a Szent Imre téri párakaput rongálták meg, amelyből ömlött a víz, de kerületszerte is jellemző az öntözőrendszerek tönkretétele.

A rongálások leginkább éjszaka történnek, a tettérés pedig annak ellenére nehéz, hogy a közterület-felügyelet munkatársai rendszeresen jelen vannak a kiemelt helyeken.

13 hozzászólás “Rongálás a Szent Imre téren” bejegyzésre

 1. B.B szerint:

  Milyen Közterületesekről beszélünk?

  Persze vannak az Önkormányzat előtt. Este sehol egy közteres nincsen a Szent Imre téren, se a park közelében. Miről beszélünk. Ne állítsanak már olyan dolgokat ami nem is igaz.

  Hozzá teszem, hogy a kutyások ki vannak tiltva a parkból, ennek ellenére délutántól estig többen ott játszassák a kutyáikat. Akkor kérdezem én, hol vannak a közterületesek???

  A kutyásoknak van kiépítve kutya futtató, a parkot hagyják meg a gyerekek részére.

 2. Gyula ↸⨌ szerint:

  BB!
  HA kihívtam őket, ki sem jöttek.
  Ültem már ilyen padon a Tantén, lehet, hogy ráült valaki a 120kg-val.

 3. SZABÓ IRÉN szerint:

  Tisztelt ILLETÉKESEK !

  Elég gyakran kijárok pihenni levegőzni a SZENT IMRE térre
  SAJNOS az utóbbi időben NINCS egyáltalán KÖZTERÜLETES emberke !

  IGEN sok italozó van — akik rongálnak — NEM UTOLSÓ SORBAN nagyon szomorú állandó kéregetők –ZAKLATJÁK –a pihenő embereket NEM LEHET beszélgetni valaki mindig zavar csak egy kis aprót adjak –csak a gyógyszert akarja kiváltani MÉG MA NEM ETTEM STB…. összegezve NINCS NYUGALOM

  A kutyások rendszeresen szabadon engedik a kutyát az emberekre ráugrál ENGEM KIFEJEZETTEN zavar félek a kutyáktól a gazda nem tud parancsolni sok esetbe a kutyájának a parkba végzik a dolgukat NEM SZEDIK ÖSSZE az ürüléket TISZTELET a KIVÉTELNEK…… szükséges a KÖZTERÜLET felügyeleti emberi JELENLÉT . Köszönöm ha lesz eredmény
  Üdv : SZABÓ IRÉN Csepeli lakos

 4. Mónika L. szerint:

  Kedves Szabó Irén,

  A kutyások sehol nem szedik össze a kutyakakát, tisztelet a kivételnek és póráz sincs a legtöbb kutyán pedig kötelező lenne, sőt, ahol én lakok még a földön is fetrengenek a kutyatartók a kutyáikkal és csordába tömörülnek úgyhogy kész fesztivál van itt minden nap.
  A “kutyát a parkba vinni tilos” táblákat letörik…
  Hiába szóltam a csevaknak, szerintük van itt park őr, akit én egyszer nem láttam.

 5. Nagy János szerint:

  Ha már közterületről van szó mikor tünnek el a választási plakátok ! A választás jó régen volt!: Kire is tartozik hogy ebben a kérdésben intézkedjen ? Írtam már erről de semmi változás Segitek pl. a Katona József utca és a lakótelep oszlopai ! Gondolom más helyen is vannak még plakátok és még mindig ott viritanak a jelöltek !

 6. csizi szerint:

  Pár hónapja jelent meg a hír, hogy új vezetője van a köztereseknek Csepelen, még nyilatkozott is az úr, hogy bármi probléma van bátran hívjuk őket. Egyik szombat este kellett volna a segítségük, aki felvette a telefont, közölte, hogy szombat este csak ügyeletük van, ha baj van a rendőrséget hívjuk. Végül valóban a rendőröket kellett igénybe venni.

 7. Hozzászóló szerint:

  Kedves Szerkesztők, ezen mit csodálkoztok? Az önkormányzati köztisztviselők munkaideje végeztével “szabad a gazda”-program van a Szent Imre téren, a kerületi csőcseléknek.
  Tessék végig menni egy este a parkban, nem is értem, hogy miért nem teszik ezt meg. Orrba-szájba lehetne büntetni, lenne pénz a közteresek fizetésemelésére. Vagy legalább hagynák őket zsebre dolgozni, akkor talán nagyobb lenne a rend. A parkban kezd visszatérni a szoci-éra nulla közbiztonsága…

 8. Lennox szerint:

  A legalapvetőbb dolgokban nincs rend… De sokak szerint minden oké. 🤔

 9. Gyula ↸⨌ szerint:

  Nem lehet büntetni!
  Népszerűtlen intézkedés! Ezt pedig egy Fidernyák mondta nekem. 😁👍

 10. László szerint:

  Viszik majd a többi részét is tűzifának.

 11. Nagyapó szerint:

  Sajnálatos módon Csepelen létezik egy lumpenproli réteg, amelyik felül a dk-s hergelésnek, mert mennél rosszabb a népnek, annál jobb nekik. Ők azok, akik
  – kirugdossák a ködkapu vízcsövét, mert EZEK tették oda
  – tönkreteszik a locsolócsöveket, mert EZEK tették oda
  – tönkreteszik a játszótereket, mert EZEK építették
  – benzinzabáló terepjárójukkal 60-nal mennek a 30-as területen, mert nekik fussa és a kocsi jót ugrik, mert EZEK tették oda a táblát
  – döglött patkány tesznek a Jedlik bejáratához, lefényképezik, hogy EZEK okozták!
  A helyreállítások viszont EZEKRE, az államra, önkorira vár az adófizetők pénzéből!!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 12. László szerint:

  Ködkapu, locsolócső. Ez mind eltörpül 2006 mellett…

 13. Gyula ↸⨌ szerint:

  Fater megtaláltál?
  Igen, 295-ös gumival, még rá is fékezek, hogy a fene egyen meg! 🤣
  Nem azért, mert TI, hanem minek? 😫
  Ki kérte?
  Mennyibe került?
  Ahová kellene, miért nincs?
  A szutyok Citroened alja leér, de nem baj, mert Ti tettétek oda. 🤣👏👍
  Bezzeg, ha BKK úton ér le, akkor visítasz, mint egy fürdők K!
  Mert ezek vagytok TI!
  Idióta…

Itt lehet hozzászólni !